kourdistoportocali.comNews DeskΠεριμένοντας τις Μεγάλες Δίκες

Εμπρός λοιπόν, σκοτωθείτε…

Περιμένοντας τις Μεγάλες Δίκες

Στο τέλος θα βγουν όλοι λάδι όπως συνήθως αλλά στο μεταξύ θα έχουν προσφέρει θέαμα και θέμα

Στη γειτονιά του στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στους “Ψαρομεζέδες” έκανε το τραπέζι ο σκληροτράχηλος Κρητικός Παύλος Πολάκης στον Νίκο Παππά. Η λέζα που ανέβασε στη συνέχεια ο Πολάκης έγραφε “συζητώντας για τις προγραμματικές δηλώσεις Μητσοτάκη και για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας…”

Αυτοί οι μπαγάσηδες οι πολιτικοί έχουν πράγματι πολύ δουλειά. Και δεν λέμε τώρα μόνο για τους Συριζαίους αλλά κυρίως για τους βουλευτές των κομμάτων εξουσίας. Τι ανάγκη έχουν οι 300 της Βουλής όταν παντελονιάζουν κάθε μήνα από 7 μέχρι 12.000 ευρώ; Πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψει ένας αγρότης, ένας μικροεπιχειρηματίας, ένας οικοδόμος για να βγάλει τόση χαρτούρα κάθε μήνα; Οι Ελληνες βουλευτές πληρώνονται λες και είναι μεγαλοστελέχια της Google και της Apple. To να υποστηρίζουν μάλιστα ότι δουλεύουν είναι πρόκληση για τους οξυδερκείς ψηφοφόρους που τους επιλέγουν. Για 4 χρόνια μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει οι 300 της Βουλής (και οι χιλιάδες υπάλληλοι της) θα κονομάνε τρελά λεφτά σε σύγκριση με τα 400 και 500 ευρώ που είναι οι μισθοί εκεί έξω.

Ετσι έχουν τα πράγματα αγαπητέ οξυδερκή αναγνώστη…Πλέον το κύριο μέλημα των Παππά και Πολάκη είναι πως θα επανέλθουν στην εξουσία και των γαλάζιων να μην χάσουν την εξουσία. Σ΄αυτό το σημείο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί η ΝΔ στο χώρο της Δικαιοσύνης σε σχέση με τα όσα το κόμμα της ΝΔ αποκαλούσε σκάνδαλα του Σύριζα. Τι θα γίνει για παράδειγμα με την Εξεταστική Επιτροπή για το πρώτο εξάμηνο του Σύριζα; Τι θα γίνει με την υπόθεση Αρτεμίου-Πετσίτη-Παππά; Τι θα γίνει με τον Καλογρίτσα και πάει λέγοντας;

Θα προχωρήσει άμεσα ο Μητσοτάκης στις μεγάλες δίκες ή θα προσπαθήσει να πιάσει τους Συριζαίους στον ύπνο με μισόλογα και στη συνέχεια να τους οδηγήσει στους ανακριτές;

Βέβαια οι Συριζαίοι όπως αποδείχθηκε είναι σκληρά καρύδια και δεν θα παραδωθούν εύκολα. Αλλωστε έχουν οικοδομήσει πλέον ισχυρές σχέσεις με εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα που δεν θα τους εγκαταλείψουν εύκολα στο έλεος του Μητσοτάκη.

Στη φωτό κάτω δύο φίλοι του Σύριζα, ο πατής και υιός Κόκκαλης σε χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Το θέμα βέβαια με τους πολιτικούς είναι ότι με τόσα λεφτά που κονομάνε δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται σε σιέστα γι΄αυτό και ο Μητσοτάκης με τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην διερεύνηση των σκανδάλων ώστε και οι πολιτικοί να αρχίσουν να τρέχουν για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν. Στο τέλος θα βγουν όλοι λάδι όπως συνήθως αλλά στο μεταξύ θα έχουν προσφέρει θέαμα και θέμα στους δημοσιογράφους κι εμείς με τη σειρά μας στο οξυδερκές κοινό-τηλεθεατές, αναγνώστες και βασικά ψηφοφόρους.

Εμπρός λοιπόν σκοτωθείτε…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Τιτανικός στον Ωκεανό της σπατάλης η Iστορική Εθνική Τράπεζα
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να συντρίψουν οποιονδήποτε αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας
Γιάννης Στουρνάρας>Η χρυσή εφεδρεία για την Οικονομία και τη Δημοκρατία
Ο Κώστας Στούπας ενθουσιασμένος με το Rebrain Greece του Γιάννη Βρούτση
Ρεσάλτο Τούρκων αξιωματικών σε ελληνικό πλοίο
Απελπιστικά απογοητευτική η απουσία στήριξης της Μέρκελ στην Ελλάδα
2021>Ζεις μονάχα μία φορά και χρωστάς μία Επανάσταση στον εαυτό σου
200 χρόνια πελατειακό κράτος, κοτζαμπάσηδες, δημαγωγοί πολιτικοί, δημόσιο και καφετερίες
Kατανυκτική τελετή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»
Aγωνία για τον Δημήτρη
Ο δήμαρχος αναγκάσθηκε να δώσει στο λαό το κιτς που του ζήτησε
Ο νεαρός μουσουλμάνος έριξε στη σύντροφό του μια δυνατή αγκωνιά στο θώρακα