kourdistoportocali.comNews DeskOυδεμία εταιρία του δυτικού κόσμου δεν θα ανέθετε νέα αποστολή σε έναν manager με 30.000 αποτυχίες στο παθητικό του. Εκτός από την Κολομβία των Βαλκανίων

Το ερώτημα είναι αυτονόητο και μπαίνει με όρους αγοράς

Oυδεμία εταιρία του δυτικού κόσμου δεν θα ανέθετε νέα αποστολή σε έναν manager με 30.000 αποτυχίες στο παθητικό του. Εκτός από την Κολομβία των Βαλκανίων

Το δε υποκριτικό του ταμπεραμέντο (όπως όλων των συμμετεχόντων) είναι ομολογουμένως άξιο Oscar ερμηνείας

Το ερώτημα είναι αυτονόητο και μπαίνει με όρους αγοράς. Ποια εταιρία δυτικής χώρας θα διατηρούσε στη θέση του έναν manager με σχεδόν 30.000 χαμένες υποθέσεις, αποτυχίες, σχέδια που απέτυχαν. Όπως θέλετε πείτε το. Κι όμως υπάρχει μία τέτοια εταιρία και το όνομά της είναι σχεδόν διάσημο. Ονομάζεται Κολομβία των Βαλκανίων.

Γράφει ο Γεώργιος Παπανικολάου

Αυτή η χρεοκοπημένη εταιρία αναθέτει νέα αποστολή με τον πιο επίσημο τρόπο σε ένα στέλεχος συγκεκριμένου τομέα του κράτους το οποίο βαρύνεται με σχεδόν 30.000 αποτυχίες και η αξιοπιστία του έχει υποπέσει των ορίων της απατεωνίας τύπου Καματερού και αυτό που απομένει είναι αργά η γρήγορα να τυλιχθεί σε μία κόλλα χαρτί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Κανείς επιχειρηματίας με εξαίρεση ίσως τον Al Capone ή τον Salvatore Totò Riina κι αυτοί θα το έκαναν για αυτονόητους λόγους-ώστε τα θύματά  τους να δούνε με αποτελεσματικότητα τα ραδίκια ανάποδα-δεν θα ανέθετε νέα αποστολή σε έναν αποδεδειγμένα θεομπαίχτη απατεώνα που μετράει 30.000 αποτυχίες.

Σ΄αυτή την αποστολή ο συγκεκριμένος θεομπαίχτης πράγματι αρίστευσε.

Σ΄αυτή την αποστολή ο συγκεκριμένος θεομπαίχτης υπήρξε αποτελεσματικότατος, το δε υποκριτικό του ταμπεραμέντο (όπως όλων των συμμετεχόντων) είναι ομολογουμένως άξιο Oscar ερμηνείας.

Αυτός ο θεομπαίχτης είναι λοιπόν ένας από τους πολλούς εκατομμυριούχους της τελευταίας εσοδείας οι οποίοι είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όταν- για να γλιτώσουν τα μεγάλα ψάρια-θα χρειασθεί να ρίξουν στην αρένα τη μαρίδα των εμπλεκομένων πάσης φύσεως.

Αλλά το να αναθέτεις νέα αποστολή σε έναν αποτυχημένο θεομπαίχτη manager  και να μην τον στέλνεις να λογοδοτήσει θα μπορούσε να είναι αδιανόητο εάν η εταιρία σου δεν έφερε τον τιμητικό τίτλο Κολομβία των Βαλκανίων.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό του Αθανασίου Πλεύρη και εναντίον των εξαθλιωμένων υγειονομικών
40.000 ελληνικές οικογένειες περιμένουν κάποιον δικό τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι
Μαρία Δεναξά> Κι όμως ο Τσιτσιπάς είπε το αυτονόητο
Mνήμες από τις πιο σκοτεινές μέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ξύπνησε η συνέντευξη Μιωνή στον ΑΝΤ1
Δημοσκόπηση Marc> 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με αυξητικές τάσεις
ISRAEL>COVID-19 vaccine reduces sperm concentration, but effect is only temporary
Μα πού πρέπει να απλώσω την πετσέτα θαλάσσης μου;
Nίκος Δένδιας> Ο δρόμος μπροστά μας είναι εξαιρετικά μακρύς και γεμάτος εμπόδια
To Aνώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιχειρεί να διασώσει τα κουνούπια (fan club του dj Valentino) από την μαζική εξόντωση και τη προθυμία αυτοχειρίας τους
O Kωνσταντίνος Τζούμας έφυγε ξαφνικά μετά την ξαφνική επιστροφή του καρκίνου που είχε νικήσει ήδη από το 2004
New York Times> Γιατί οι πλούσιοι Νεοϋορκέζοι εγκαταλείπουν την παγκόσμια πρωτεύουσα του πλανήτη
David Brooks> Ο εμβληματικός αρθρογράφος των New York Times αναρωτιέται για το αν τελικά η Δύση είναι στην “κακή πλευρά” της ιστορίας