kourdistoportocali.comNews DeskΟ λόγος που μας συμφέρει, ως πολίτες, η απόφαση του Κυριάκου να εξαντλήσει τη 4ετία δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Βreaking news

Ο λόγος που μας συμφέρει, ως πολίτες, η απόφαση του Κυριάκου να εξαντλήσει τη 4ετία δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Είναι διαφορετικό να θέλουν σε οδηγήσουν στην αιώνια ζωή μία ώρα αρχύτερα 4 πρόθυμα pin ups αντί 7 προθύμων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να αναλαμβάνει το ρίσκο να παραμείνει στο Μέγαρο Μαξίμου έως το καλοκαίρι του 2023 που ολοκληρώνεται η 4ετία του. Πρόκειται για επιλογή υψηλού ρίσκου για τον ίδιο αλλά εμπεριέχει και ίχνη αποφασιστικότητας που είναι εκτιμητέα απ΄όσους γνωρίζουν. Για τους πολίτες η επιλογή του Κυριάκου να παραμείνει ένα ακόμη χρόνο στην εξουσία είναι το μη χείρον, ως εκ τούτου βέλτιστον.

Βy Die Another Day

Κι αυτό είναι διαφορετικό να θέλουν σε οδηγήσουν στην αιώνια ζωή μία ώρα αρχύτερα 4 πρόθυμα pin ups (δύο Κυριάκοι-ο ένας ο Πιερρακάκης, μία Κατερίνα (η Σακελλαροπούλου) και ο Θάνος Πλεύρης παρά να σε καταδιώκουν τόσο αυτοί oι 4, όσο και ακόμη 3 pin ups-προστιθέμενοι κυνηγοί κεφαλών ήτοι οι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης και Ευάγγελος Βενιζέλος, η πρωθυπουργεύουσα σοφιστεία του οποίου ετοιμάζεται να περιφέρεται στους Κήπους του Μεγάρου Μαξίμου, ως τοκιστής και σουλατσαδόρος.

Με 7 pin ups-κυνηγούς κεφαλών σε ένα κράτος με 400 δις χρέος του οποίου οι πολίτες πάνε γυρεύοντας δύσκολα θα επιβιώσεις.

Έτσι ο Κυριάκος μετά από ένα mini διάστημα αντιφάσεων έστειλε αυτή τη φορά ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της πολιτικής σταθερότητας και της διενέργειας εκλογών στο τέλος της τετραετίας, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν ψάχνει «ξέφωτο» για να προσφύγει στις κάλπες.

«H τελική ευθεία δεν πρέπει να είναι άλλοθι για να κατεβάσουμε μολύβια», τόνισε.

Όπως είπε «καταλαβαίνω γιατί ανακινούνται σενάρια εκλογών, αλλά δεν ψάχνω δημοσκοπικό ξέφωτο για να κάνω εκλογές». «Υπάρχει η βόμβα της απλής αναλογικής», σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «και αν έχουμε και κόστος, διότι θα έχουμε δύσκολο χειμώνα, είμαι διατεθειμένος να το αναλάβω. Δεν θα παίξω με τους θεσμούς. Θέλω να κριθώ στο τέλος της τετραετίας».

«Η χώρα υπηρετείται καλύτερα από μονοκομματικές κυβερνήσεις, Θέλω να εξασφαλίσω την κυβερνητική σταθερότητα της χώρας. Παίρνω το ρίσκο της σταθερότητας κι αν έχει κάποιο πολιτικό κόστος, ας το έχει. Αν αυτό με οδηγήσει σε ένα πολιτικό κόστος, γιατί θα έχω να διαχειριστώ έναν δύσκολο χειμώνα, ας γίνει έτσι» είπε ο πρωθυπουργός.

Πράγματι η απόφαση του Κυριάκου εμπεριέχει έναν εγωκεντρικό πάθος για θυσία σε μία χώρα ανεξέλεγκτων εξωσωματικών. Όποιο ταλαίπωρο ζεύγος του πλανήτη επιθυμεί να διαιωνίσει το είδος του ώστε να αυξηθούν οι οξυδερκείς πελάτες των υπαίθριων καφέ που θα περιμένουν στην ουρά για έναν εσπρέσο, έρχεται στην Ελλάδα όπου θα βρει πρόθυμους γιατρούς για πάσης φύσεως χρήση. Δεν αρκεί δλδ το χρέος των 400 δις με το οποίο έχουμε φεσώσει τους δανειστές μας αυτή η χώρα έχει μετατραπεί και σε παγκόσμιο κέντρο παραγωγής νέων και ανεπιθύμητων νεογνών μέσα από τις εξωσωματικές. Με κάθε τρόπο δλδ επιβαρύνουμε τον πλανήτη.

Μία λύση-πριν την τελική που έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται- θα ήτο όποιο ζεύγος επιθυμεί να αποκτήσει παιδί να προπληρώνει το ατομικό χρέος που του αναλογεί εάν το διαιρέσουμε με τα 400 δις του εξωτερικού μας χρέους. Κι εάν αυτό ακούγεται ρατσιστικό με την έννοια ότι μόνο οι πλούσιοι συμπολίτες μας θα αποκτούσαν οξυδερκείς και με προσωπικότητα instagram απογόνους, εισηγούμεθα να μπορούν και οι κατώτερες εισοδηματικές τάξεις να λάβουν χαμηλότοκα δάνεια (όπως τα στεγαστικά) τα οποία θα αντιστοιχούν στο χρέος που αναλογεί στο υπό γέννηση μωρό.

 

Ένα άρθρο που αναδημοσιεύθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη (σωστά διαβάζετε) θα σας πείσει πως τα όσα μόλις διαβάσατε συμβαίνουν ήδη, δεν αποτελούν επιστημονική φαντασία, αλλά εάν σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα μπορείτε να πείτε απλά ότι πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας. Είναι ένα βολικό πλην πρόσκαιρο καταφύγιο.

Το άρθρο  που χαιρετίζει τα οφέλη της πείνας έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες του Διαδικτύου να δηλώνουν σοκαρισμένοι για τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στο άρθρο με τίτλο «Τα οφέλη της παγκόσμιας πείνας».

Γραμμένο από τον συνταξιούχο καθηγητή της Χαβάης George Kent, το άρθρο εξηγεί πώς χρειάζεται η πείνα για να προσελκύσουμε τους εργαζομένους για χειρωνακτικές εργασίες χαμηλού επιπέδου.

Δημοσιεύτηκε στο UN Chronicle, το εμβληματικό περιοδικό του ΟΗΕ.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι εργάζονται για να καταπολεμήσουν την πείνα, και αν δεν υπάρχει πείνα, δεν θα υπάρχει κανείς να κάνει τις χειρωνακτικές εργασίες.

Ο Kent υποστηρίζει τα εξής αυτονόητα>

«Για όσους από εμάς βρίσκονται στην κορυφή της κοινωνικής κλίμακας, ο τερματισμός της πείνας παγκοσμίως θα ήταν καταστροφή. Αν δεν υπήρχε η πείνα στον κόσμο, ποιος θα όργωνε τα χωράφια; Ποιος θα μαζέψει τα λαχανικά μας; Ποιος θα εργαζόταν στα εργοστάσια λιπαντικών; Ποιος θα καθάριζε τις τουαλέτες μας; Θα έπρεπε να παράγουμε τα δικά μας τρόφιμα και να καθαρίζουμε τις τουαλέτες μας».

Ο George Kent ισχυρίζεται επίσης ότι μόνο οι πεινασμένοι εργάζονται σκληρά, ενώ οι καλοθρεμένοι είναι πολύ λιγότερο πρόθυμοι να κάνουν μια τέτοια δουλειά. Ονόμασε την ιδέα ότι οι άνθρωποι πρέπει να τρέφονται καλά για να γίνουν πιο παραγωγικοί «μούφα», λέγοντας ότι «Κανείς δεν δουλεύει σκληρότερα από τους πεινασμένους».

Το άρθρο προκάλεσε μεγάλη οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, με κοινούς χρήστες του Διαδικτύου και γνωστούς ανθρώπους να το κατηγορούν επειδή εξυμνεί την πείνα προς όφελος των πλουσίων.

Ενώ το άρθρο έγινε viral χθες (6 Ιουνίου 2022) για κάποιο λόγο, στην πραγματικότητα δημοσιεύτηκε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία. Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο UN Chronicle, το εμβληματικό περιοδικό των Ηνωμένων Εθνών, το 2008 σε έντυπη μορφή. Αργότερα το άρθρο αναδημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του ΟΗΕ το 2019, το οποίο έχει γίνει viral τώρα.

Το ίδιο άρθρο είναι επίσης διαθέσιμο στο researchgate, το αποθετήριο ερευνητικών εργασιών, το οποίο λέει ότι γράφτηκε τον Ιούνιο του 2008.

Αν και η υπόθεση του άρθρου είναι πράγματι παράλογη, στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι έργο σάτιρας. Ο George Kent, ο οποίος ήταν καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης και τώρα ομότιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο, είχε γράψει το άρθρο για να ισχυριστεί ότι οι πλούσιοι κρατούν τους φτωχούς ανθρώπους να πεινούν ώστε να εργάζονται για να εξασφαλίζουν άνεση για τους πλουσίους.

Μάλιστα, πρόσθεσε στο άρθρο, «οι άνθρωποι στα ψηλά δεν βιάζονται να λύσουν το πρόβλημα της πείνας. Για πολλούς από εμάς, η πείνα δεν είναι πρόβλημα, αλλά πλεονέκτημα».

Στο άρθρο, ο George Kent υποστήριξε επίσης ότι οι άνθρωποι στα υψηλότερα επίπεδα δεν βιάζονται να λύσουν το πρόβλημα της πείνας για αυτόν τον λόγο. Αν και λεπτό, αυτό υποδηλώνει ότι το άρθρο είχε σατιρικό χαρακτήρα.

Ο George Kent έχει γράψει εκτενώς για το θέμα της παγκόσμιας πείνας, συμπεριλαμβανομένου ενός βιβλίου με τίτλο «Ελευθερία από την επιθυμία: Το ανθρώπινο δικαίωμα στην επαρκή τροφή». Επομένως, είναι απίθανο να γράψει κάτι θετικό για το θέμα, και ως εκ τούτου μπορεί να ειπωθεί ότι το άρθρο είναι σατιρικό.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Plague Inc [2015]> Μπορείς να μολύνεις τον κόσμο; Ένας μοναδικός συνδυασμός υψηλής στρατηγικής και τρομακτικά ρεαλιστικής προσομοίωσης