kourdistoportocali.comNews DeskΟ laertes Antalopoulos καταγγέλει τον Όμηρο Πουλάκη

Μου τον σύστησε ο Μικρούτσικος

Ο laertes Antalopoulos καταγγέλει τον Όμηρο Πουλάκη

Τι λέει για τον γιο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών

Καταγγελία από τη σελίδα Laertes Antalopoulos στο Facebook>

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΓΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΑ …

Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου μου αν ήμουν ο Αιμίλιος Λιάτσος πριν το αντιμνημόνιο γίνει πιο in από την Πετρούλα .

Λίγους μήνες πριν, ξεκίνησα ιδιαίτερα μαθήματα υποκριτικής με τον ηθοποιό Όμηρο Πουλάκη, γιο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Πουλάκη με αποκλειστικό σκοπό την προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις που μέχρι πέρυσι διενεργούσε το Υπουργείο Πολιτισμού κεντρικά για να δώσει σε κάποιον την κρατική άδεια και αναγνώριση για να σπουδάσει σε ιδιωτική δραματική σχολή. Δεν σας ακούγεται ηλίθιο, είναι. Τίποτα, απλά ακόμη μία ηλίθια επίφαση του σοβιετικού κράτους ότι ραμφίζει με τη ρομφαία του τις ακόρεστες ορέξεις της ελεύθερης αγοράς.

Ως απόφοιτος δραματικής σχολής αλλά και ως κομπλεξικός πρώτ’ απ’ όλα επιθυμούσα διακαώς να περάσω αυτές τις εξετάσεις, να δώσω σε τρία χρόνια και τις “κρατικές” διπλωματικές, ώστε ο τίτλος σπουδών που έχω τώρα στα χέρια μου να αποκτήσει τη βούλα ενός τόσο αξιόλογου κράτους μαζί με την υπογραφή του πνευματικού ταγού που θα διατελούσε εκείνη την περίοδο υπουργός πολιτισμού.

Οι εξετάσεις αυτές καταργήθηκαν με τροπολογία των συριζαίων κοινοβουλευτικών καλλιτεχνών Σκουρολιάκου-Μουμουλίδη που έχωσαν στον νόμο για το Πανεπιστήμιο Ιόνιων Νησιών που ψηφίστηκε αρχές Αυγούστου. Και ο Πουλάκης μου έφαγε 250 ευρώ από τα 320 που μου είχε ζητήσει προκαταβολικά και μαύρα -εννοώ χωρίς να μου κόψει απόδειξη- για το σύνολο των μαθημάτων, κατά σύμπτωση δυο-τρεις εβδομάδες πριν καταργηθούν οι εξετάσεις.

Άραγε ο Όμηρος ήξερε από τον μπαμπά του ή από κάποιους άλλους στο κόμμα ή στο ανώτερο καλλιτεχνικό συνάφι των Αθηνών (που είναι γύρω απ’ το κόμμα) ή από άλλους που είχαν διατελέσει όπως ο ίδιος κριτές της διαβόητης επιτροπής αυτων των εξετάσεων, ότι η άδικη, θολή, στιγματιστική και ρατσιστική αξιολόγηση που για χρόνια λεγόταν πως θα καταργηθεί, επρόκειτο, τελικά να καταργηθεί δύο εβδομάδες αφού μου είχε ζητήσει να του προπληρώσω τα μαθήματα; Δε θα το μάθουμε ποτέ. Πάντως ο Όμηρος ισχυρίζεται ότι εγώ συμφώνησα μαζί του να μην πάρω πίσω τα χρήματα, ό,τι κι αν γινόταν, δηλαδή ακόμη κι αν γινόταν αυτό που έγινε τελικά, δηλαδή που έπαψε να υφίσταται ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ξεκίνησα να κάνω μαζί του μαθήματα.

Πάντοτε αυτήν την επιτροπή απάρτιζαν ηθοποιοί ανάλογα με την θέση τους ως προς το κόμμα που βρισκόταν στην κυβέρνηση. Και όταν φυσικά με το κόμμα έχεις σχέση εξ αίματος, δεν μπορεί να μη μπεις και στην επιτροπή μια φορά, έτσι για την ηδονή. Οπότε και στις πρώτες εξετάσεις μετά την εκλογή της Πανούκλας, ο Όμηρος ήταν εκεί.

Καθ’ ότι επρόκειτο για εξετάσεις των οποίων τα κριτήρια ήταν πάντοτε νεφελώδη, σε βαθμό ύποπτα μεγαλύτερο απ’ όσο είναι κατ’ εξοχίν τα κριτήρια του υποκριτικού τάλαντου (κάποιοι ας πούμε νομίζουν ότι ερμηνεία είναι η 10η εντολή, τι να κάνουμε τώρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), απευθύνθηκα για μαθήματα σε αρκετούς πρώην κριτές ώστε να μου δώσουν τα κρατικοδίαιτα τους φώτα που τόσοι και τόσοι δάσκαλοι δεν μπόρεσαν να μου μεταλαμπαδεύσουν για να χριστώ άξιος μιας υπογραφής επιπέδου αισχύλειας ξεματιάστρας ή πρώην ευρωβουλευτού ΠΑΣΟΚ. Τόσος κόσμος με είχε δει να παίζω, όλοι οφθαλμαπάτες φαίνεται είχαν.

Και λίγο πριν πάρω τηλέφωνο τον Μικρούτσικο για να μου πει αυτός που ξέρει τι κάνεις σε περίπτωση κριτικής επιτροπής, μου απαντάει ο Όμηρος ότι είναι κενός, δηλαδή ότι έχει κενό, δηλαδή ότι έχει ελεύθερο χρόνο και μπορεί να με αναλάβει.

Ξεκινήσαμε τέλη Απριλίου και κάναμε μαθήματα στο σπίτι του. Έχει γάτα, έχω αλλεργία, του ζήτησα να έρχεται αυτός σπίτι μου ή να βρούμε άλλο χώρο, δεν. Αργότερα όμως κάναμε δυο τρεις φορές στο ισόγειο του “Σπούτνικ” της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (η κρατική επιχορήγηση των κομμάτων επενδύεται) που βρίσκεται στο Μεταξουργείο δίπλα σε άλλους οίκους ανοχής, γιατί έκανε πρόβες για μια παράσταση.

Τον πρώτο μήνα πλήρωνα κάθε δύωρο ξεχωριστά , στο τέλος κάθε μαθήματος. Μαύρα, είπαμε; Σιγά μην είχε και POS. Δεν με ικανοποίησε ποτέ η ποιότητα του μαθήματος. Την χρονιά που πέρασε, το 2017-2018 εννοώ, βίωσα μια σειρά από ιδιαίτερα τραυματικές εμπειρίες, δεν ήθελα και πολύ να πηγαίνω και να τα μπήγω σε κάθε “μάθημα”. Παρασύρθηκα κι από αυτόν που ήθελε να κάνουμε το μάθημα το ενδότερο ο Στανισλάφσκις και μπήκα σε ένα σπιράλ προσωπικών εξομολογήσεων… Ξέρετε αυτή η ανωμαλία που κυκλοφορεί ευρέως, ότι με άτομα που δεν έχεις τίποτα κοινό, πνευματικά, κοινωνικά, ηθικά, μόνο και μόνο επειδή κάνεις “θέατρο”, μπορείς να βοηθηθείς αν μιλήσεις.

Όχι ότι ντρέπομαι για κάτι που είπα, σιγά… Ακόμη δηλαδή κι αν αποδειχθεί ακόμη πιο αδίστακτος και ξετσίπωτος, ως συριζαίος που είναι άλλωστε αυτό οφείλει κατά κάποιον τρόπο να αποδείξει, και κοινοποιήσει προσωπικά μου δεδομένα που ο ίδιος εκμαίευε και τα χρησιμοποιούσε, μετά από κάποιες στιγμές εμετικά στημένης και προφανώς αφ΄υψηλού “κατανόησης”, για να με ειρωνευτεί και να με προσβάλει, δεν κουνιέται φύλλο. Μόνο τον θάνατο φοβάμαι. Κι έναν άνθρωπο μονάχα, τον Θεό. Δεν έχω κάτι άλλο. Τι να πει; Να πει για τον μπαμπά μου; Τον χέζω δημοσίως εγώ ο ίδιος τον συριζαίο.

Και του λέω σε μια φάση. Δωσ’ μου βρε καλό μου παιδί τα 250 ευρώ πίσω, τη ΔΕΗ θα πληρώσω, πάλι σε σένα θα καταλήξουν, στο μπαμπά σου και στο μπαμπά μου. Κι εσύ είσαι και τυχερός έχεις αγία οικογένεια από πίσω. Εγώ μόνο τον ψυχίατρο κι αυτόν μέσω Skype. Τίποτα ασυγκίνητος, λες και λέει τι μοίρα σε συνταξιούχο άνω των 70… Καλέ ασήμωσε…

Αλλά στόχος μου ήταν να περάσω τις εξετάσεις. Οπότε πετάει ο γαϊδαρος; Α η επιτροπή θα θέλει να πετάει! Άρα πετάει, είναι γαιδουροπήγασος. Αυτός ο άνθρωπος, όχι, αυτός ο μύθος -εγώ ήμουν ο άνθρωπος- ήταν στην επιτροπή, ξέρει ΤΟ ΔΟΓΜΑ, πώς θέλουν τον εκκολαπτόμενο ηθοποιό να έχει γεννηθεί -ή τουλάχιστον να προσποιείται ότι έχει γεννηθεί- μιας που απ’ ότι θυμάμαι στο σχολείο δε μάθαμε υποκριτική, απαγγελία, αυτοσχεδιασμό και τραγούδι. Και στο κάτω κάτω ίδια κυβέρνηση έχουμε ακόμα, η γραμμή δεν αλλάζει.

Το συναισθηματικό στριπτίζ τόσα χρόνια ψυχοθεραπεία, και με τους ανώμαλους να μαλώνω εγώ ο πρώην αρχιανώμαλος, το είχα συνηθίσει. Και το ότι ασχολιόταν με το κινητό του την ώρα που έκανα άσκηση, και αυτό. Δύο πράγματα μόνο δεν μπορούσα καθόλου: που έπρεπε να του πηγαίνω καφέ όταν πήγαινα στο μάθημα, και που έπρεπε να κατεβάζω τα σκουπίδια του όταν έφευγα από το μάθημα! “Καλά πας καλά; Και γιατί έκανες τέτοια πράγματα;” θα μου πείτε. Μη με φασκελώσετε αλλά το έβλεπα κάπως σαν άσκηση. Ότι υπερέβαινα κάποια όρια μου και αυτό θα μου προσέδιδε και υποκριτικά μια ευκαμψία και άνεση, που την χρειαζόμουν ειδικά μπροστά σε έναν τύπο με τη δική του φυσιογνωμία που μου θύμιζε κάποια από τα πιο φριχτά άτομα της ζωής μου όπως τον ξάδελφό μου ή χαρακτηριστικά ατόμων που με κακοποίησαν.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο λόγω εξεταστικής στο πανεπιστήμιο (στο δεύτερο πανεπιστήμιο, γιατί ποτέ δεν ήθελα να γίνω σαν τους ηθοποιους που ηθος ποιουν με μια κουτσοδραματική, και γιατί τελικά έχω βγάλει το απόσταγμα ότι “επάγγελμα: ηθοποιός” δεν στέκει και πολύ ούτε ηθικά ούτε πνευματικά, όχι μόνο δεν είναι παράλογο να μην μπορείς να βιοποριστείς μόνο από αυτό, αλλά είναι και επιβεβλημένο για να μην εξαχρειωθείς τελείως από την μετουσιωμένη επιδειξιομανία) αναγκάστηκα να σταματήσω. Δόξα τω Θεώ η εξεταστική μου γλύτωσε λεφτά.

Αρχές Ιουλίου που επικοινώνησα ξανά μαζί του, μου την είπε. Και επίσης μου είπε πώς αν ήθελα να συνεχίσουμε τα μαθήματα έπρεπε να του τα προπληρώσω. 320 ευρουλάκια! Όταν του είπα πως μου είναι δύσκολο, με διευκόλυνε: μου είπε ότι μπορώ να του τα δώσω σε δύο δόσεις, αρκεί η πρώτη δόση να καταβαλόταν στο πρώτο μάθημα, και η δεύτερη στο δεύτερο μάθημα. Τι ΔΝΤ και Μπούντες-μπανκ και … αυτοί είναι όροι αποπληρωμής! 320 ευρώ ντάνγκα-ντάνγκα εν ολίγοις, ζεστά-ζεστά έτοιμα για τις αυγουστιάτικες βουτιές και μαύρα-κατίμαυρα, πιο μαύρα κι απ’ την Ομόνοια. Όσο για τις βουτιές δεν άργησαν να έρθουν γιατί ο Όμηρος αφού δούλεψε μόνο τα 70 από τα 320 ευρώ, με τα δικά μου τα λεφτά κι ενώ εγώ δεν πήγα πουθενά εξόν απ΄τη μάνα μου πήγε διακοπούλες νομίζω Ικαρία ή τελοσπάντων σε κάποια άλλη Μύκονο της εναλλακτικιάς μπίχλας. Και όταν του είπα να μου γυρίσει τα 250, τα αποκάλεσε “αμοιβή του” και ότι δεν βλέπει τον λόγο να επιστρέψει την “αμοιβή του”. Μήπως εννοούσε “υπεραξία του”; Μήπως αναλύεται αλλιώς ξέρω γω έτσι, και βγάλω καμιά άκρη.

Κι αυτό το “μαύρα” πια, τι το λέω και το ξαναλέω; Στους θοπιούς κυκλοφορεί πιο πολύ μάυρο χρήμα κι απ’ τους υδραυλικούς (και καθε είδους “μαύρο” τελοσπάντων). Αν στον καθένα τους έστελνε το ΣΔΟΕ κι από έναν πελάτη με προσημειωμένα, δεν θα μας ‘φτάναν οι νόμοι Παρασκευόπουλου για να αποσυμφορηθούν οι μπουζούδες. Και από τις άλλες δουλειές βγαίνει νυχτοκάματο, αλλά κυρίως από την εκμετάλλευση της ματαιοδοξίαςή του συμπλέγματος κατωτερότητας όσων επιθυμουν να ακολουθήσουν το τρίτο χρησιμότερο επάγγελμα στην κοινωνία μετά τους ποδοσφαιριστές και τους τραγουδιστές.

Τη ματαιοδοξία (ως προς το θέατρο) την ξεπέρασα χρόνια πριν, περίπου πέντε θαρρώ. Το σύμπλεγμα κατωτερότητας μου έχει μείνει αλλά αυτό το τελευταίο, η στυγνότητα δηλαδή της εξαπάτησης, ήταν ένα καίριο πλήγμα (για το σύμπλεγμα). Το κακό είναι ότι προσπάθησα να ξεπεράσω τα προβλήματα της ψυχικής μου υγείας με ομοιοπαθητική. Γιατί πίσω από τις καλές τέχνες βρίσκονται ως επί το πλείστον κακοί άνθρωποι.

Και δε μιλάμε τώρα για τα εύπεπτα, που στο κάτω κάτω έχουν και μια ειλικρίνεια. Μιλάμε για την υψηλή τέχνη, το Εθνικό, το Καθικιβουε, το Υπόγειο που δεν δέχονται σπουδαστές πιο γέρους από 25 χρόνων. Αν δεν πιάνεις το όριο ηλικίας για το La Banda σου λέει κι αν δεν είσαι το τεκνό το πάρσιμο για τον Λιγν… Ψινάκη, ήθος δεν ποιάς, κατάλαβε το. Την ψυχή σου να τη βάλεις εκεί που ξέρεις. Αν η σάρκα έχει κυλιδωθεί από το γήρας των πρώτων -άντα, να μονολογάς στο μπάνιο σου.

Και όταν μιλάω για εξαπάτηση αναφέρομαι κυρίως στην άμεση κλοπή των 250 ευρώ μου από τον αλληλέγγυο που θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αλλά και στην αγριότητα της αδιαφορίας που μαστίζει τις άλλες δυο καλλιτεχνάντζες της αριστεράς, που κατήργησαν αυτές τις εξετάσεις χωρίς να προβλέπουν “αναγνώριση” των τίτλων σπουδών και ημών που δεν εισήχθημεν στα ιδιωτικά δραματικά ιεκ με τις δραματικές πανελλήνιες (τα δραματικά είναι με όλη τη σημασία τους). Εξετάσεις που καταργούν χαρακτηρίζοντας τις οι ίδιοι “άδικες” στο δελτίο τύπου τους, αλλά χωρίς να επανορθώνουν τις αδικίες.

Όχι δεν ήταν απλά “άδικες” αλλά και εκμεταλλευτικές γιατί όλοι οι υπουργοί Πολιτισμού τις διατηρούσαν για να παίρνουν τα μαύρα τους οι διάφοροι Πουλάκηδες στις προετοιμασίες , παράλογες και αντιπαιδαγωγικές που όχι απλά απέκλυαν αλλά πρόσβαλλαν νέα άτομα “εξετάζοντάς” τα ως προς δεξιότητες και χαρακτηριστικά τα οποία όχι μόνο δεν είχαν καλλιεργηθεί στη “δωρεάν παιδεία” αλλά στους περισσότερους είχαν στομώσει από την κακοποίηση του σχολείου, της οικογένειας και της επικρατούσας κουλτούρας.

Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι ο Πουλάκης ως μέγας ηθικοπλάστης και μεγαλωμένος με ιστορίες για Μακρονήσια, ούτε καν αποκάλεσε τις εξετάσεις αυτές “άδικες”. Αντίθετα τις θεωρούσε, μέχρι πρότινος φαντάζομαι δηλαδή πριν βγάλει χρυσόβουλο το Κόμμα, “διαδικασία που έθετε κριτήρια”.

Από την άλλη όμως, στα Πανεπιστήμια κριτήρια δεν χρειάζονται. Και αυτός και κάθε άλλη αριστεράντζα υπεραμύνονται του δικαιώματος του κάθε κηφηναριού να αποκτά πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση με βαθμό 2, 3 και 4 ή και με free pass. Με ποιο “κριτήριο” ο ίδιος παραμένει φοιτητής στη “Θεατρολογία” Αθήνας στην οποία εισήχθη όταν τέλειωσε το σχολείο και από την οποία συνεχίζει να έχει πάσο από τα καινούρια (σε μορφή πιστωτικής, το είδα) κι όχι εκείνα τα χάρτινα που εκδίδανε πριν 20 χρόνια; Δεν ξέρω αν ο βαθμός με τον οποίο μπήκε στη “Θεατρολογία” Αθήνας ικανοποιούσε κάποιο “κριτήριο” ή ήταν κοντά στο “δημοκρατικό” δεκαράκι αλλά επίσης ούτε ξέρω αν θα υπήρχε “Θεατρολογία” Αθήνας για να εισαχθεί αν υπήρχαν “κριτήρια” στην Επιστήμη όπως ζητά για τη βυσματωμένη “Τέχνη”. Είπαμε: τρία τα χρήσιμα επαγγέλματα στην κοινωνία (ποδοσφαιριστης κλπ), σ’ αυτά μόνο “κριτήρια”. Τα Πανεπιστήμια είναι οδοντόκρεμες.

Περιττό να σας πω πως είχα στείλει μηνύματα στα κοινοβουλευτικά e-mail των δύο εθνοπατέρων (όχι στα προσωπικά gmail, yahoo κλπ, σ’ αυτά που γράφουν parliament, που πρέπει να τα ελέγχουν υποτίθεται συνέχεια μπας και τους έρθει τίποτα επίσημο και κρίσιμο, ξέρω γω), ρωτώντας αν και αν ναι πώς θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την κρατική πιστοποίηση με το νέο σύστημα όσοι έχουν ολοκληρώσει τριετές πρόγραμμα σπουδών σε δραματικές σχολές μη έχοντας περάσει τις διαβόητες “εισαγωγικες εξετάσεις”, στα ίδια τμήματα με τους “περασμένους” από το υπουργείο, με τους ίδιους καθηγητές, με το ίδιο πρόγραμμα σπουδών, κάνοντας μαζί άσκηση οι “υπουργείο” με τους “μη υπουργείο. Και απάντηση δεν πήρα. Μόνο όταν ανήρτησα το ίδιο μήνυμα στους τοίχους τους στο facebook, ο Σκουρολιάκος – από τον κοζανίτη Μουμουλίδη τι να περιμένεις, εκεί προτιμούν να ψοφάνε από τον καρκίνο παρά να χάσουν το μπεζαχτά της ΔΕΗ – για να λανσάρει ένα προφίλ νοικοκυράς ενώπιον των αμνοεριφίλων του, μου απάντησε “ναι λυπάμαι, αλλά όλοι μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στο σανίδι” και μου έδωσε και το τηλέφωνό του να τον πάρω για να πάμε για καφέ. Έχουν γαμήσει το σύμπαν σε χρόνο dt και δεν μπορούν να συστήσουν ένα φορέα πιστοποίησης.

Ο Πουλάκης που μου έκλεψε τα 250 ευρώ έβριζε τις ιδιωτικές δραματικές σχολές ότι εξορισμού στοχεύουν στο κέρδος τους και δε μπορούν να είναι αντικειμενικές. Γιατί ο Όμηρος κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, κι αφού τράβηξε τις δυο φωτογραφίες που έχει στα δυο του τα προφίλ στο Facebook (Όμηρος Πουλάκης και Omiros Poulakis) που λένε “Είμαι σούπερ-γκόμενος και καταραμένος ποιητής συνάμα”, είπε “Φτου σου Αντικειμενικότητα!” Μόνο που παρεμπιπτόντως πρόσφεραν σε νέα άτομα όσα το απρόσωπο κράτος τους στέρησε γιατί προτίμησε να εστιάσει σε πιο υλικά ή “ηθικά” επικερδή πρόσωπα και καταστάσεις την “αλληλεγγύη” και τους πόρους του, όπως εστιάζει και το οικογενειακό σας κόμμα στα λογής καρανικάκια και κατινάκια και το trafficking λαθρομεταναστών.
Εντελώς άνανδρα, όχι τυχαία κατά τη διάρκεια μίας εκ των πολλών φορών που με είχε κάνει να κλαίω, λες και ήθελε να με κάνει να νιώσω ακόμη χειρότερα, στοχοποίησε, όπως κάνουν οι συμμορίτες του φυράματός του, μια φράση που είχα πει και στον ίδιο και προφανώς την είχε δει γραμμένη και σε πολλές αναρτήσεις μου, περί ανάγκης ύπαρξης ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στα σχολεία φτηναίνοντας το όσο γινόταν: “πρώτα πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά να φάνε, και μετά να βάλουμε ψυχολόγους στα σχολεία”. Κατ’ αρχάς είσαι εντελώς ηλίθιος και αποκομμένος μέσα στην ιδεολογικοφανή φούσκα που ζεις τακτοποιημένος με τις ονειρώξεις σου. Η διατροφή δεν είναι μόνο απαραίτητα για την βιολογική επιβίωση, αλλά μια σωστή διατροφή είναι εκ των προϋποθέσεων της ψυχοκοινωνικής υγείας οπότε κανείς δεν ζητά επιστήμονες ψυχοκοινωνικής υγείας που θα περιθάλπτουν υποσιτισμένα παιδιά. Πώς σου φαίνεται το “πρώτα πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά να φάνε, να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο η ψυχοκοινωνική τους υγεία, και μετά να φτιάξουμε Κρατικά Θέατρα, Κρατικές Δραματικές Σχολές, τμήματα Θεατρολογίας, Κρατικές Επιτροπές για Ιδιωτικές Δραματικές Σχολές, να διορίσουμε τον Καρανίκα πρωθυπουργικό σύμβουλο, να φυτέψουμε τη Νοτοπούλου υφυπουργό και να κάνουμε τον μπαμπά του Όμηρου Γενικό Γραμματέα Υπουργείου με βασικό μισθό 3.231 € και επίδομα θέσης ευθύνης 1.400 € (στοιχεία 2016)!” Λίπος της Κοινωνίας! Ε λίπος της Κοινωνίας!
Αυτές τις μέρες είμαι στα πολύ άσχημά μου. Τρέχει και μια εξεταστική, δυσκολεύομαι που δυσκολεύομαι στη συγκέντρωση λόγω της διαταραχής και δεν μπορούσαν να φύγουν από το μυαλό μου οι εικόνες από το τελευταίο άνθρωπο που ήρθε στη ζωή μου για να με εκμεταλλευτεί. Σε μια κρίση θυμού και απόγνωσης του ζήτησα να μην βασανίζει ένα άτομο με αναπηρία, ιδίως ως αριστερός και αλληλέγγυος που είναι. Ντρέπομαι που ζήτησα από ένα άτομο που βρίσκεται τόσο χαμηλά, είτε το συνειδητοποιεί είτε όχι, να λυπηθεί εμένα λες και έχω ανάγκη, λες και είμαι κανένας αδύναμος, παρακαλώντας να μου επιστραφεί ότι μου ανήκει. Ο ψυχοθεραπευτής μου μου είχε προτείνει να μεσολαβήσει και ο κ. Πουλάκης είχε το θράσος να το δεχτεί, από τη μία δίνοντας την εντύπωση στον γιατρό μου ότι θα μου επιστρέψει τα χρήματα και ότι θέλει να κανονίσουμε να συναντηθούμε για αυτόν τον σκοπό, και από την άλλη απαντώντας μου στο Messenger, όπου του έστειλα πως θα πήγαινα όπου μου έλεγε για να παρω τα χρήματα που τα χρειάζομαι άμεσα, ότι “δεν έχει χρόνο” και ότι “θέλει να τηρήσω την υπόσχεσή μου ( ; ) να μην του ξαναστείλω μήνυμα αν δεν βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά μας”…

SHARE
MORE NEWS DESK