kourdistoportocali.comNews DeskΟ Κυριάκος με τον Τατσόπουλο ξορκίζει το φαντάσματα των Καραμανλικών

Διαφωνεί ο Κουρτάκης

Ο Κυριάκος με τον Τατσόπουλο ξορκίζει το φαντάσματα των Καραμανλικών

Θα εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ

Πρώτος σε σταυρούς βουλευτής θα εκλεγεί ο Πέτρος Τατσόπουλος με το μπάχαλο που γίνεται γύρω από τ΄όνομά του. Ο μπαγάσας έχει δωρεάν προβολή στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο και μόνο για το μπάχαλο που προκάλεσε είναι λίρα εκατό η επιλογή του αστραπόγιαννου οξυδερκούς Κυριάκου στο πρόσωπό του.

Aπό τον Ian Ford

Είναι επίσης ιδανική στα πλαίσια του χαβαλέ ενός βλαμμένου λαού ο οποίος στη διάρκεια των μνημονίων έχει στείλει ένα σκασμό σούργελα να τον εκπροσωπήσουν. Δεν υπάρχει αχαμνοξύστης εκτοπίσματος που να μην έγινε βουλευτής ενώ πολλά νούμερα των Αγανακτισμένων της πλατείας έγιναν και υπουργοί. Μη ξεχνάτε επίσης ότι ο Τατσόπουλος είχε εκλεγεί βουλευτής το 2012 με τον ΣΥΡΙΖΑ και παραιτήθηκε το 2014. Ο Κυριάκος με τον Τατσόπουλο ξορκίζει το φαντάσματα των Καραμανλικών.

Ο Τατσόπουλος λοιπόν δεν είναι το μεγαλύτερο νούμερο από αυτά που έχει να επιδείξει το ελληνικό κοινοβούλιο και σίγουρα είναι πιο συγκροτημένος από κάτι παλαιοκομματικά νεάντερταλ που ενδημούν στο χαζοκόμμα της ΝΔ.

Ως εκ τούτου είναι μάλλον αδικαιολόγητες οι επικρίσεις που δέχεται ο οξυδερκής Κυριάκος.

Ο Τατσόπουλος ήτο μία συνετή επιλογή στη κατεύθυνση του μπάχαλου της Κολομβίας των Βαλκανίων με την οποία διαφωνεί ο διευθυντής των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης που γράφει: Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό (και όχι μόνο) της Ν.Δ., προκαλεί η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να εντάξει στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο. Τα μηνύματα δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας που φτάνουν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο, τουλάχιστον επί της θητείας του σημερινού προέδρου.

Η υποψηφιότητα Τατσόπουλου, δεν έχει ξυπνήσει μόνο να δεξιά ανακλαστικά, αλλά έχει στην κυριολεξία εξοργίσει τον αστικό πυρήνα της Παράταξης, που δυσκολεύεται να χωνέψει μια τέτοια μεταγραφή. Με δεδομένο το κύμα των αντιδράσεων, που προέρχεται τόσο από τον βαθύ κομματικό μηχανισμό (Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί), όσο και από μερίδες ψηφοφόρων, όπως είναι η Εκκλησία, η ηγεσία της Ν.Δ, έχει μια και μόνη επιλογή. Να ζητήσει από τον κ. Τατσόπουλο να μην είναι υποψήφιος.

Το κόστος της απομάκρυνσης θα είναι πολύ μικρότερο, από αυτό που θα κληθεί να πληρώσει ο Μητσοτάκης, στην περίπτωση που θα επιμείνει στην επιλογή του. Άλλωστε, κανείς στη Ν.Δ., δεν ξεχνά πόσο ακριβά είχε πληρώσει ο Κώστας Καραμανλής, το τίμημα της στήριξης του λάθους, να μην αποπέμψει στο κατάλληλο timing τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Βατοπεδίου.
Η αναγνώριση του λάθους δεν κοστίζει. Απεναντίας, η ολιγωρία μπορεί να σταθεί αφορμή για μεγάλες περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση είναι άλλο να ζητάς από τον νεοδημοκράτη να συμπορευτεί με τον προερχόμενο από την Αριστερά Μίκη Θεοδωράκη, κι’ άλλο να του λες, να ψηφίσει τον Πέτρο Τατσόπουλου.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK