kourdistoportocali.comNews DeskΟ Κώδικας Ντα Βίντσι της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο Δημόσιο έχει συνεπάρει εκατομμύρια Ελληνες

ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ο Κώδικας Ντα Βίντσι της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο Δημόσιο έχει συνεπάρει εκατομμύρια Ελληνες

Επιλέγουν να σώσουν την οικογένειά τους, τα παιδιά τους και τους ηλικιωμένους γονείς τους

Aυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση.

Εστω και αργά (χρειάστηκε να περάσουν 6 κολασμένα χρόνια) οι νεοΕλληνες (που δεν φημίζονται για την οξυδέρκειά τους), συνειδητοποίησαν πως για να πολεμήσουν το διεφθαρμένο κράτος πρέπει να σταματήσουν να το πληρώνουν.

Μόνο μέσα από μια διαδικασία ολικής καταστροφής μπορεί να επέλθει, από την τέφρα η ανάσταση.

Οι νεοΕλληνες (που δεν φημίζονται για την οξυδέρκειά τους), ανακάλυψαν επιτέλους τον Κώδικα Ντα Βίντσι της αντίστασης ενάντια στους κατσιαπλιάδες της εξουσίας που οι ίδιοι οι νεοΕλληνες (που δεν φημίζονται για την οξυδέρκειά τους) επιλέγουν.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Μόνο μέσα από την διαδικασία ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ θα πέσουν οι σημερινοί φαύλοι κυβερνώντες, όπως επίσης και οι προφανώς ανίκανοι και φαύλοι του πελατειακού κράτους της ΝΔ που αγωνιούν για την επιστροφή στην κουτάλα της εξουσίας.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για να απαλλαγούμε από τους φαύλους του ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ κράτους είναι η μη ΠΛΗΡΩΜΗ του Δημοσίου.

Αυτό πλέον το έχουν κατανοήσει οι νεοΕλληνες και με κάθε τρόπο επιχειρούν να απομακρυνθούν απότ το φαύλο, χυδαίο και διεφθαρμένο ελληνικό κράτος.

Πάνω από 500.000 έχουν εγκαταλείψει την Κολομβία των Βαλκανίων, ενώ άλλοι τόσοι έχουν μεταφέρει τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό. Η μεγάλη μετανάστευση συνεχίζεται με κάθε τρόπο.

Στο μεταξύ από στόμα σε στόμα μεταδίδεται ο “Κώδικας Ντα Βίντσι”: Εάν θέλεις να απαλλαγούμε από τους φαύλους που μας κυβερνάνε δεν πρέπει να πληρώσεις με τίποτε το Δημόσιο. Ούτε ΕΝΦΙΑ, ούτε χαράτσια…

Οσοι απέμειναν στην Ελλάδα έχουν κατανοήσει πλέον ποια είναι η λύση.

Ως την στιγμή που θα βρεθεί ένας πραγματικός ηγέτης και θα πει:

-Eλάτε ρε μαλάκες να βάλουμε ένα χέρι να σώσουμε αυτό εδώ το μπουρδέλο για να περνάμε καλά και στο μέλλον. Ελάτε να αποκαταστήσουμε το κύρος της Δικαιοσύνης, της Παιδείας, της Υγείας. Αποφασίζω να κάνω για 20 χρόνια τον φορολογικό συντελεστή για όλους-άτομα και επιχειρήσεις-8%. Ελάτε να απογειώσουμε αυτό εδώ τον επίγειο παράδεισο από άποψη φυσικής ομορφιάς. Καταργώ από σήμερα την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και ορίζω την διαδικασία της αξιολόγησης με στόχο 100.000 κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι να πηγαίνουν σπίτι τους κάθε χρόνο ή να μετατεθούν με το 1/3 του μισθού τους σε άλλες υπηρεσίες ώστε να ρεφάρουν όσα παντελόνιασαν χωρίς να το αξίζουν όλα αυτά τα χρόνια…

Ωσπου να βρεθεί ένας τέτοιος ηγέτης η μόνη λύση είναι η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Και επιτέλους αυτό το καλοκαίρι, κάτι κινείται!

Κι αυτό που κινείται δεν είναι άλλο από την προσπάθεια του καθενός να σώσει την οικογένειά του, τα παιδιά του και τους ηλικιωμένους γονείς του, επιλέγοντας να εξασφαλίσει την δική τους ζωή από το να πληρώνει τα κερατιάτικα των φαύλων Κατρούγκαλων.

Aκολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”.

To μαζικότερο Επαναστατικό Κίνημα της μεταπολίτευσης γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2016.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” με συνεχή δημοσιεύματα από την πρώτη στιγμή καταγράφει αυτό το συγκλονιστικό φαινόμενο της ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στην πληρωμή φόρων στο διεφθαρμένο ελληνικό δημόσιο και στην κυβερνώσα Φορολογική Χούντα.

Οι Ελληνες πολίτες και επιχειρηματίες αντιστέκονται πλέον μαζικά ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος. Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ προς το ελληνικό Δημόσιο είναι πράξη αντίστασης στην οποία πλέον συμμετέχουν εκατομμύρια φορολογούμενοι. Εάν σ΄αυτούς προσθέσετε και τους Ελληνες που έδωσαν μια μούτζα στο διεφθαρμένο κράτος και εγκατέλειψαν την Ελλάδα αντιλαμβάνεστε ότι είναι θέμα μηνών αν όχι ημερών η κατάρρευση της κυβέρνησης Τσίπρα.

Απλά για την ώρα η αυγουστιάτικη σιέστα εμποδίζει τους πολίτες να απολαύσουν το μεγαλείο της Αντίστασής τους.

Πάνω από 30% των Ελλήνων Φοροδιαφεύγουν για να επιβιώσουν. Αντιστέκονται στο χυδαίο πελατειακό κράτος στο οποίο 6 χρόνια τώρα έδωσαν το αίμα τους.

Οι φαύλοι καταρρέουν. Οπως κατέρρευσαν οι προηγούμενοι. Οπως θα καταρρεύσουν και οι επόμενοι. Ως την στιγμή που θα βρεθεί ένας ηγέτης να διαλύσει το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος. Να άρει την μονιμότητα των κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων. Να τους αξιολογήσει και να στείλει σπίτια τους τούς αχρείαστους.

Ο Δημήτρης Τρικεριώτης στον ιστότοπο gnathologio.gr αναδεικνύει το μεγαλείο της συμμετοχής των Ελλήνων στο Επαναστατικό Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί>

Τους καλοκαιρινούς μήνες του 2014, στους ελέγχους του ΣΔΟΕ, η παράβαση της φοροδιαφυγής έφτανε το 14 τοις εκατό. Το 2015 ανέβηκε στο 19 τοις εκατό και το φετινό καλοκαίρι δείχνει ότι μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει το 30 τοις εκατό!

Μια τέτοια κάθετη αύξηση της παραβατικότητας απέναντι στη φορολογική νομιμότητα του τρίτου μνημονίου κατ΄αρχήν μοιάζει σαν μια μορφή ατομικής αντίδρασης αυτοσυντήρησης του επαγγελματία και του επιχειρηματία στην εξοντωτική οικονομική πίεση (υπερφορολόγηση, χρέη, ελάττωση κατανάλωσης).

Επιπλέον, με δεδομένη τη στασιμότητα ή και την ενδεχόμενη επιδείνωση των οικονομικών δεικτών (ΑΕΠ, ανεργία, εξαγωγές, έσοδα από τουρισμό), αυτή η συνειδητή ατομική στάση έχει τη δυναμική να μετατραπεί σε ένα «κίνημα» οικονομικής ανυπακοής, το οποίο θα μπορούσε να ενταθεί το φθινόπωρο και να «καθοδηγήσει» τον ήδη επαπειλούμενο εκτροχιασμό των εσόδων.

Αυτό το «κίνημα» έχει «ηθικό σύμμαχο» την κυβέρνηση, που από τη μια επιτίθεται κατά της μικρομεσαίας φοροδιαφυγής – μοναδική πλέον σανίδα σωτηρίας των παραβατών στην ελεύθερη αγορά – και από την άλλη εμφανίζεται απαράλλακτη με τους προηγούμενους κυβερνώντες ως προς την ανικανότητά της να επισπράξει από τον μεγάλο πλούτο.

Το 2015 εισπράχθηκαν σε φόρους ακριβώς όσα και το 2014, δηλαδή μόλις 63,6 δις ευρώ, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2016 εισπράχθηκαν 7,6 δις ευρώ λιγότερα (18,2 τοις εκατό) σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2015! (Εικόνες 1 και 2).

Εικόνα 1

Εικόνα 1. Σύγκριση εισπραχθέντων εσόδων από μεγάλο πλούτο ανάμεσα στα έτη 2014 και 2015.

Εικόνα 2

Εικόνα 2. Σύγκριση  εισπραχθέντων εσόδων από μεγάλο πλούτο ανάμεσα στα πρώτα εξάμηνα 2015 και 2016.

Βέβαια με τη βοήθεια και κάποιων μη κομματικών εντύπων και διαδικτυακών ΜΜΕ, η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να θολώσει τόσο την μεγάλη, όσο και την μικρή εικόνα.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι σήμερα το πρόβλημα της σημαντικά αυξημένης μικρομεσαίας φοροδιαφυγής και της εξίσου διαφαινόμενης φοροαποφυγής τους επόμενους μήνες, έχει δύο διαστάσεις τις οποίες ούτε αυτή η κυβέρνηση μπορεί να διαχειριστεί:

Την διάσταση του ενστίκτου αυτοσυντήρησης, το οποίο ενισχύεται όσο περισσότερο ο πολιτικός πολιτισμός υποχωρεί αμαχητί στις πιέσεις μιας μακροχρόνιας επιβλημένης οικονομικής βαρβαρότητας.

Την διάσταση της κοινωνικής αδικίας, η οποία ενισχύεται όσο περισσότερο εδραιώνεται στην κοινωνία η άποψη ότι το μόνο που υπερασπίζεται σήμερα η κυβέρνηση σε βάρος της πλειονότητας είναι τα συμφέροντα μιας νέας νομενκλατούρας και διαπλοκής.

Βαδίζουμε στην έβδομη χρονιά, ακόμη μες στον λαβύρινθο της οικονομικής στέρησης και του πολιτικού πειραματισμού και αμοραλισμού. Ο Μινώταυρος αλλάζει διαρκώς πρόσωπα, ονόματα και θέσεις. Τελευταία ακούει στο όνομα «Κόφτης». Ούτε Αριάδνη, ούτε Μίτος και ο καθένας, Θησέας για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΚΑ, το 80 τοις εκατό των Ελλήνων δεν μπορούν φέτος να κάνουν διακοπές. Το 2008 δεν μπορούσε το 48 τοις εκατό, το 2010 το ποσοστό ανέβηκε στο 59 τοις εκατό, το 2012 στο 69 τοις εκατό και, πάντα ανοδικά, το 2014 σκαρφάλωσε στο 75 τοις εκατό για να απογειωθεί φέτος στο 80 τοις εκατό!

Πράγματι αποκαλυπτική, μια βόλτα στην Αθήνα του φετινού Αυγούστου με όλην αυτή την κίνηση στους δρόμους και τα πολλά ανοικτά καταστήματα, όλο αυτό το άλλο σιωπηλό ή έστω διαφορετικά πολύβουο μαζικό «κίνημα», ένα «Μένουμε Αθήνα», όλες αυτές τις παράπλευρες απώλειες της οικονομικής κρίσης και των λανθασμένων πολιτικών, που όμως σε τίποτε δεν προδιαθέτουν για μια νέα ήρεμη σουρεαλιστική κανονικότητα και σταθερότητα.

Αντίθετα, αυτότο καλοκαίρι και το ερχόμενο φθινόπωρο δείχνει να ωριμάζει στη βάση της κοινωνίας η κατάσταση που περιγράφαμε πριν 2,5 χρόνια στο άρθρο: «Μια ζούγκλα ελεγχόμενη για το ποια ζώα και θεριά θα ζήσουν και ποια θα πεθάνουν»:

«Στην πραγματικότητα, ο καθένας ζει μόνος την προσωπική του περιπέτεια απέναντι στην οικονομική επίθεση του κράτους και της διαφθοράς. Η κατάσταση και η αντίδραση του μέσου Έλληνα πολίτη μοιάζει με εκείνην της 90χρονης γυναίκας με Αλτσχάιμερ, που κατέληξε να συλληφθεί για ένα χρέος λίγων χιλιάδων ευρώ, επειδή με το μυαλό της χαμένο στη νόσο, βρέθηκε ξημερώματα να περπατά μονάχη στο δρόμο. Ο Έλληνας με αθεράπευτη κοντή πολιτική μνήμη και με αθεράπευτο κοντόφθαλμο πολιτικό κριτήριο την προσωπική του διάσωση πορεύεται ανοργάνωτος, ευάλωτος και απροστάτευτος μες στα άγρια χαράματα από μια νύχτα που δεν λέει να τελειώσει. Θαρρείς κινείται ζαλισμένος στο απόλυτο σκηνικό μιας ανθρώπινης ζούγκλας παρότι έχει την αίσθηση ή ακόμη και την γνώση ότι αυτή είναι περιφραγμένη κι ελεγχόμενη στο έλεος ελεύθερων σκοπευτών για το ποια ζώα και θεριά θα ζήσουν και ποια θα πεθάνουν – κάτι σαν το αχανές πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρική…»

Με δυο λόγια, η πρωτοφανής φετινή μαζικότητα στην οικονομική ανυπακοή και την αδυναμία για διακοπές σπρώχνουν την κοινωνία στη βαρβαρότητα, τα ένστικτα και την ανισότητα. Πιο βαθιά, πιο αμετάκλητα. Και πιο δικαιολογημένα;

Η αντίσταση κατά του σαρδανάπαλου κράτους και των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι αποτελούν το στρατό κατοχής της καθεστωτικής εξουσίας, συνεχίζεται και ανεβάζει στροφές.

Η είδηση που ακολουθεί μάς κάνει περήφανους σαν Ελληνες πολίτες. Επιτέλους ο ελληνικός λαός ξυπνάει από την χειμέρια νάρκη.

Οπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” οι εργαζόμενοι στην «πόρτα» μεγάλου club της Ρόδου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους 4 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων να μπουν στο κατάστημα για να κάνουν φορολογικό έλεγχο.

-Φύγετε μην έχουμε άλλα…

Οι υπάλληλοι τους αρνήθηκαν την είσοδο λέγοντάς τους επιτακτικά ότι «εδώ δεν θα ελέγξετε τίποτα», ενώ συνέχισαν εκτοξεύοντας ευθείες απειλές: «Φύγετε, μην έχουμε άλλα…»

Μπροστά στον κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα οι τέσσερις υπάλληλοι αποχώρησαν άπραγοι, αλλά έκαναν κανονικά την έκθεσή τους για την άρνηση εισόδου, με αποτέλεσμα τώρα, το συγκεκριμένο κλαμπ να είναι το πρώτο υποψήφιο για λουκέτο και μάλιστα άνω των 48 ωρών.

Xέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Είμαστε βέβαιοι πως οι ηρωικοί πορτιέρηδες και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης θα βρούν τρόπο και το club να παραμείνει ανοιχτό και πρόστιμο να μην πληρώσουν.

Πρόκειται για μια πράξη αντίστασης σε ένα βαθιά διεφθαρμένο κράτος που καθημερινά δείχνει το αποκρουστικό του πρόσωπο. Που καθημερινά δείχνει το διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο πρόσωπό του. Ενα κράτος που σε κάνει να το σιχαίνεσαι και να μην θέλεις να του δώσεις ούτε τον εμετό σου.

Το ελληνικό κράτος μισεί όσους δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι που το υπηρετούν και νταβατζήδες που το ταίζουν. Εάν δεν ανήκεις σ΄αυτές τις δύο κατηγορίες πολύ δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα.

Από αυτή την άποψη κάθε αντίσταση σ΄αυτό το κράτος και τα όργανά του είναι από μόνη της μια επαναστατική πράξη που αφήνει το σημάδι της στην ιστορία.

Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από άθλιες φορομπηχτικές κυβερνήσεις είναι απλά να μην πληρώνουν οι πολίτες τις υποχρεώσεις τους στο Δημόσιο. Οτι ακριβώς έκαναν και οι συριζαίοι όταν βρισκόντουσαν στην αντιπολίτευση. Ετσι κατάφεραν να γίνουν κυβέρνηση.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν οι ηρωικοί πορτιέρηδες του συγκεκριμένου club της Ρόδου πρέπει να τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση του δήμου κι όχι να είναι κατακριτέοι. Πρόκειται πράγματι για Κολοσσούς Αντίστασης στο διεφθαρμένο Κράτος…

Οι άνθρωποι ενός ακόμη ηρωικού club  αντιστέκονται στην κυβερνητική φορολογική χούντα αρνούμενοι να κόψουν αποδείξεις και να στείλουν έσοδα στο διεφθαρμένο πελατειακό κράτος. Μετά τους ηρωικούς πορτιέρηδες της Ρόδου και τους αγωνιστές- διοργανωτές της συναυλίας του Βασίλη Καρρά οι ιδιοκτήτες ενός από τα πιο συναρπαστικά beach bar της Σαντορίνης, του DEMILMAR στην Περίσσα δεν έκοψαν 57 αποδείξεις αντιστεκόμενοι στο φαύλο κράτος και τους μηχανισμούς του.

Κατά τη διάρκεια αυτών ελέγχων, οι ελεγκτές της Δ.Ο.Υ. Σύρου, βρέθηκαν σε επιχείρηση με την επωνυμία «DEMILMAR», στην Περίσσα, η οποία περιλαμβάνει εκμετάλλευση της παραλίας με ομπρέλες και ξαπλώστρες, beach bar, εστιατόριο και κατάστημα με επώνυμα ρούχα.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί 57 αποδείξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την κατανάλωση στην παραλία. Το συνεργείο προχώρησε άμεσα στη βεβαίωση της παράβασης και στην προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για 48ωρο «σφράγισμα» της επιχείρησης. Οι ελεγκτές θυροκόλλησαν και το σημείωμα διαπίστωσης ελέγχου, καθώς ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αρνήθηκε να το παραλάβει. Η επιχείρηση έκλεισε τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Τιμή και δόξα στον ιδιοκτήτη που αντιστάθηκε στην φορολογική λαίλαπα. Τίποτε λιγότερο…

Oταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, ο διεφθαρμένος δημόσιος Οργανισμός της ΔΕΗ, που χρησιμοποιήθηκε σαν μηχανισμός επιβολής του χυδαίου χαρατσιού,  θα αντικαταστήσει στο σποτάκι την Ελένη Ράντου με την Μπέσυ Αργυράκη αλλά θα εξακολουθήσει να είναι διεφθαρμένος. Στην ΔΕΗ οι πολίτες χρωστάνε 3 δις ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Η ΔΕΗ ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα εκτροφεία σκανδάλων-ρωτήστε και τον κ. Ρακιντζή.

Η ΔΕΗ λοιπόν έβαλε μπροστά την συντρόφισσα Ελένη Ράντου για να μας πείσει πόσο καλή είναι. Η ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα σε άνεργους καρκινοπαθείς διαφημίζει πόσο καλός Οργανισμός είναι ενώ ακόμη και ο πλέον ανόητος πολίτης-καταναλωτής την έχει συνδέσει με τις ασχήμιες των αρχισυνδικαλισταράδων Φωτόπουλου και Ρίζου Ρίζου.

Η ΔΕΗ λοιπόν ενώ κόβει το ρεύμα στους καρκινοπαθείς εξακολουθεί να ταίζει όλα αυτά τα χρόνια τα  ΜΜΕ με χορηγίες και διαφημίσεις. Ενώ κόβει το ρεύμα στα φτωχόσπιτα σκορπάει εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ.

Απλά τώρα έχει προσθέσει στην λίστα του εκμαυλισμού και τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Οτι κάνει δηλαλή και ο Μπενίσης με την ΕΥΔΑΠ, ο οποίος το 2016 (καθ΄υπόδειξη) θα σπαταλήσει 2,4 εκατομμύρια ευρώ (γύρευε ποιοι θα αποκτήσουν βίλες και εξωχώριους λογαριασμούς) για να διαφημίσει το νεράκι.

Ακόμη και ο πρωθυπουργός μας Ιανός έφτασε στο σημείο να απορεί γιατί η ΕΥΔΑΠ διαφημίζει το ΝΕΡΑΚΙ αλλά παρόλα αυτά ενέκρινε στον Μπενίση (σύζυγος της Δούρου) κονδύλι 2,4 εκατομμυρίων ευρώ για να το σπαταλήσει στα δικά μας παιδιά και όχι μόνο.

Η Ράντου λοιπόν προσπαθεί να πείσει τους καταναλωτές πόσο καλή είναι η ΔΕΗ.

Η συντρόφισσα Ράντου.

Του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απατεώνες όπως γράφει και ο Νίκος Μπογιόπουλος…

Το ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απατεώνες….

θα μείνει στην Ιστορία της νεώτερης Ελλάδας.

ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απατεώνες…

Είδες η ΔΕΗ; Μοιράζει σκοτάδια. Η ιστορία της Λιάνας 


Η Λιάνα γύρισε σπίτι μετά από την χημειοθεραπεία και βρήκε το ηλεκτρικό κομμένο. Είχε κάνει αίτηση για κοινωνικό τιμολόγιο εδώ και καιρό, οπότε δεν πίστεψε ότι η «κοινωνική» ΔΕΗ μπορεί να είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι της.

Δεν συμβαίνουν αυτά με «αριστερή κυβέρνηση», οπότε έλεγξε τον γενικό. Το ρεύμα τελικά όντως είχε κοπεί από την «κοινωνική» ΔΕΗ λόγω ανεξόφλητων οφειλών που έφθαναν περίπου το ένα εκατοστό (ίσως και λιγότερο) των οφειλών καθενός από τα μεγάλα κόμματα, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να ηλεκτροδοτούνται παρά τις οφειλές.
Έτσι συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια..

Το ρεύμα κόβεται στους καρκινοπαθείς, ο καρκίνος όμως ηλεκτροδοτείται κανονικά. 

Αλληλέγγυοι του Κινήματος Δεν Πληρώνω βρέθηκαν στο πλευρό της και με παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα, 8-8-2016, στη ΔΕΗ της Γλυφάδας πέτυχαν τη “νόμιμη” επανασύνδεση του ρεύματος στο διαμέρισμά της.

Εκεί όμως παίχτηκε μία παράσταση που τη βλέπουμε συχνά πλέον στις δράσεις μας. Οι πολίτες που περίμεναν με τον αριθμό τους στη σειρά μοιράστηκαν.
Οι μισοί φώναζαν πως έχαναν τον αριθμό προτεραιότητάς τους, άλλοι υπερασπίζονταν το δικαίωμα της Λιάνας στη ζωή και υπήρχε βέβαια η τρίτη κατηγορία, η οποία αμφισβητούσε τον ίδιο τον καρκίνο της Λιάνας.
Χωρίστηκε λοιπόν η ΔΕΗ σε ανθρώπους, αριθμούς προτεραιότητας και στρουθοκαμήλους.

Έτσι είναι, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, ή θα υπερασπιστείς τον αριθμό σου και το δικαίωμά σου στην τυφλότητα ή την προτεραιότητα στη ζωή.
Με άλλα λόγια ή άνθρωπος ή νούμερο και τα δύο δεν γίνονται. Σήμερα ευτυχώς κέρδισε ο άνθρωπος. 

Το φως θα ανάβει πάλι στο σπίτι της Λιάνας. Δεν της το χάρισε κανείς φιλάνθρωπα, αλλά το διεκδίκησε με όπλο της την αλληλεγγύη.

Ο Σεπτέμβρης του 2016 θα είναι και ο τελευταίος Σεπτέμβρης με τον Τσίπρα πρωθυπουργό αλλά και αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είναι επίσης ο πιο μαύρος Σεπτέμβρης για εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες καθώς οι βάρβαροι φόροι της Φορολογικής Χούντας που μας κυβερνά, τα χαράτσια, ο ΕΝΦΙΑ, οι περικοπές συντάξεων και κυρίως το μακελειό των πλειστηριασμών θα συνθέσουν μια ανθρωπιστική καταστροφή που δεν θάχει προηγούμενο στη χώρα και η οποία θα φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Fyodor Mikhailovich Dostoyevsky

Μια φαύλη κυβέρνηση η οποία έχει να αντιμετωπίσει πλέον και το πιο μαζικό επαναστατικό κίνημα της μεταπολίτευσης: To Kίνημα Δεν Πληρώνω το Δημόσιο. Οι επαναστατημένοι πολίτες της Κολομβίας των Βαλκανίων αρνούνται να πληρώσουν άλλους φόρους. Αρνούνται να κόψουν άλλες αποδείξεις. Αρνούνται να δώσουν άλλο αίμα στους φαύλους εξουσιαστές.

Αντιλαμβάνονται πλέον ότι έφτασε η ώρα να σώσουν τις οικογένειές τους από το αδηφάγο και διεφθαρμένο κράτος.

Ενα κράτος που διατηρεί σε λειτουργία κρατικούς οργανισμούς όπως η ΕΡΤ με τους κηφήνες της Αγίας Παρασκευής.

Ενα κράτος που αναγκάζει τους πολίτες του να πληρώνουν 3.500 αστυνομικούς φρουρούς διάφορων επωνύμων κατσιαπλιάδων οι περισσότεροι από τους οποίους δεν απειλούνται από κανέναν αλλά για να νιώθουν κάποιοι κουβαλάνε μαζί τους και 5-6 γοριλάκια που θα έπρεπε να προσφέρουν σε άλλο πόστο τις υπηρεσίες τους. (Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, δικαστές και πάσης φύσεως celebrities εξακολουθούν επί Τόσκα να σέρνουν να σέρνουν ξοπίσω τους γοριλάκια που εγκατέλειψαν το χωριό, τη στάνη και την κατσίκα τη Μελιώ για να φυλάνε τον κάθε παπάρα που νομίζει ότι κινδυνεύει).

Ενα κράτος του οποίου οι βουλευτές πέφτουν σαν τα μούτρα πάνω στις πολυτελείς κρατικές λιμουζίνες με πρώτους και καλύτερους τούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έγραψαν τις παροτρύνσεις του Τσίπρα στ΄απίδια τους.

Ενα κράτος που ζητάει από τους φορολογούμενους να του πληρώσουν φόρο για όσα υποτίθεται ότι θα βγάλουν την επόμενη χρονιά ενώ μπροστά μας απλώνεται κρανίου τόπος.

Ενα κράτος-παρακράτος στο ποδόσφαιρο, στην υγεία, στην παιδεία. Παντού.

Ενα κράτος χωρίς δικαιοσύνη.

Ενα κράτος κομπλεξικό απέναντι στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ενα κράτος που μισεί τους πολίτες.

Ε, λοιπόν έφτασε η ώρα αυτό το μίσος να επιστραφεί και με τόκο.

Το χυδαίο και διεφθαρμένο κράτος θα γονατίσει από το Επαναστατικό Κίνημα της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ των χαρατσιών και των φόρων. Οι φαύλοι εξουσιαστές θα βρεθούν αυτόν τον Σεπτέμβρη μπροστά σε εκπλήξεις που δεν θα μπορούσαν να φαντασθούν ούτε στα πιο τρομακτικά τους όνειρα.

Και αυτή τη φορά ο τρόμος που θα νιώσουν θα έρθει από πολλές κατευθύνσεις.

Θα αισθανθούν τρόμο καθώς ο Ερντογάν θα ανοίξει εκ νέου τις πύλες της κολάσεως και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες θα αποβιβαστούν στα ελληνικά νησιά. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας (αυτοί οι εξίσου διεφθαρμένοι κρατιστές) απλά θα αρκεστούν σε ευχολόγια ενώ οι Αμερικανοί φίλοι του Τσίπρα θα ασχολούνται με τις εκλογές τους.

Είναι τέτοια η καταιγίδα που έρχεται ώστε πολλοί εκτιμούν ότι ο Τσίπρας δεν θα προλάβει να εγκαταλείψει την εξουσία υπό κανονικές συνθήκες.

Θα είναι τέτοια η βιαιότητα των εξελίξεων που θα συμπαρασύρει τους εγχώριους πολιτικούς φελλούς στο πέρασμά της.

Ηδη επιχειρηματικά συμφέροντα έχουν εντοπίσει τους 3 υποψήφιους διαδόχους του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους. Πρόκειται για τους Κοντονή, Χρυσόγονο και Τσακαλώτο.

Τα ονόματά τους ακούγονται όλο και πιο συχνά καθώς οι μυημένοι θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως ο Τσίπρας δεν θα είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την 1η Ιανουαρίου του 2017 μετά από ένα εκλογικό αλλά και εθνικό στραπάτσο…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK