kourdistoportocali.comNews DeskΟ Κασσελάκης ειρωνεύεται τον πλέον δημοφιλή υποψήφιο στις ΗΠΑ για να δείξει την προθυμία του ΣΥΡΙΖΑ-DAVOS στην Ατζέντα του Klaus Schwab

Breaking News

Ο Κασσελάκης ειρωνεύεται τον πλέον δημοφιλή υποψήφιο στις ΗΠΑ για να δείξει την προθυμία του ΣΥΡΙΖΑ-DAVOS στην Ατζέντα του Klaus Schwab

Ο νέος αρχηγός του Σύριζα-Davos έδωσε επιτέλους δείγματα γραφής

O κ. Kασσελάκης έδωσε επιτέλους δείγματα γραφής.

Χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ είναι αλήθεια ώστε να θυμηθεί το Trump University και να μιλήσει απαξιωτικά ώστε να δείξει την υπακοή του και την προθυμία του στον Klaus Schwab και στην Ατζέντα μείωσης του (δυτικού) πληθυσμού.

Δείτε τι σκαρφίστηκε ο επιδέξιος νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-DAVOS ώστε να επικρίνει το Νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχει σωτηρία με όλα αυτά τα πεκινουά του Klaus που έχουμε μπλέξει και να σκεφθείτε ότι ο Trump δείχνει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις να είναι επιλογή του αμερικανικού λαού και ίσως ο μεγαλύτερος φίλος του Εβραικού λαού που πέρασε από τον Λευκό Οίκο. Καθώς οι αποκαλύψεις για την φυσική και ψυχική κατάσταση του Joe Biden και την διαφθορά της οικογένειας Biden διαδέχονται η μία την άλλη ο κ. Κασσελάκης θα γράψει στο Twitter>

-Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με οκτώ έγκριτους συνταγματολόγους, που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Με τον θεσμό του franchising (!) που εισάγει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο, ετοιμαστείτε για «επενδύσεις» του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο.

Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα.

Προφανώς-όπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας-ο κ. Κασσελάκης ανήκει σε όσους εκεί έξω νομίζουν ότι είμαστε όλοι λοβοτομημένοι θεατές της Κοσιώνη και του Παπαχελά και εξακολουθούν να μας μιλάνε για αρίστους, think tanks και απίδια μάντολες που υπηρετούν την θανάσιμη για τον δυτικό πληθυσμό Ατζέντα 2030.

Μια Ατζέντα η οποία είναι τίγκα στις αφόρητες γενικολογίες τις οποίες ο κάθε πρόθυμος τύραννος της μεγάλης επαναφοράς μπορεί να προσαρμόσει στις ανάγκες του σεναρίου του που επιδιώκει την μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού καθώς έχει σκάσει ήδη η φούσκα του παγκοσμίου χρέους -το οποίο αποτελεί εργαλείο διακυβέρνησης-και βιώνουμε ήδη τις συνέπειες της επιχειρήσης διατήρησης του ελέγχου της εξουσίας από την elite πίσω από τη κουρτίνα, το περίφημο deep state.

Δεν χρειαζόντουσαν οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τον σε άνια ευρισκόμενο υποτιθέμενο ηγέτη του δυτικού κόσμου Joe Biden ώστε ένας μη βρεφοποιημένος πολίτης να διαπιστώσει ότι αυτός ο τύπος που φιλάει στο στόμα την 15χρονη εγγονή του, που πλησιάζει και αγγίζει με νοσηρότητα ανήλικα σε κοινή θέα, που καλύπτει τα σκάνδαλα του επίσης διεφθαρμένου γιου του Hunter, είναι φυτεμένος σε αυτή τη θέση ώστε να υπηρετήσει μία συγκεκριμένη Ατζέντα.

Την διαβόητη Ατζέντα 2030 στην οποία ομνύουν οι δήθεν παγκόσμιοι οργανισμοί οι οποίοι δεν είναι παρά παραμάγαζα του γιατρού και διατροφολόγου Bill Gates και του Γερμανού μηχανικού Klaus Martin Schwab ο οποίος δηλώνει δημοσίως ότι ελέγχει σχεδόν όλους τους ηγέτες του δυτικού κόσμου, ο οποίος είχε έτοιμο το βιβλίο του Great Reset πριν την εκτόξευση του ιού της planδημίας εναντίον της ανθρωπότητας, ο οποίος δήλωσε ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυς του χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους, ο οποίος μας νουθετούσε με αυστηρότητα να εμβολιαστούμε με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19, o oποίος μας ζητάει τώρα να πεθάνουμε οικειοθελώς καταργώντας τους αγρότες, ελέγχοντας την αναπνοή μας με εργαλεία όπως το ψηφιακό νόμισμα, τις βόλτες μας με τις πόλεις των 15′ και όλα τα υπόλοιπα θανάσιμα εργαλεία της εργαστηριακής κλιματικής κρίσης.

Όλα τα εργαλεία τα οποία ουδείς εγχώριος αρχηγός κόμματος δεν αφισβήτησε, το αντίθετο έσπευσαν όλοι να ασπαστούν τα επίσημα αφηγήματα των εργαλείων ευθανασίας μας και να μας προτρέψουν να πεθάνουμε αδιαμαρτύρητα. Για τόσο ανθρωπάκια μιλάμε.

Ο κάθε πολιτικός σατυραβαρκάρης μπαγλαμάς, βουλευτής, τραχανοπλαγιάς βλαχοδήμαρχος, εκδότης, δημοσιογράφος, σουλατσαδόρος, του οποίου τα χνώτα βρωμάνε προθυμία και άγνοια της ιστορίας, σπεύδει να μας νουθετήσει στην Ατζέντα του θανάτου μας επειδή όπως λέει ο Yuval Ηarari δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και πρέπει να τους ωθήσουμε στα video games και στα ναρκωτικά ενώ στο μεταξύ ανοίγουν τις πύλες της δύσης στους εισβολείς μετανάστες, στις woke ιδεολογίες, στα lGTBQ και απίδια μάντολες κινήματα, στις υιοθεσίες παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια (λες και αυτό τους μάρανε) και πάσης φύσεως εργαλεία που στοχεύουν στον αφανισμό της κοστοβόρας δυτικής οικογένειας.

Οι εμπνευστές του θανάτου μας ήδη από τη δεκαετία του 1990 μιλώντας από το βήμα του ΟΗΕ (ναι των υποτιθέμενων Ηνωμένων Εθνών) ζητούσαν τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού-είναι η μεγάλη τους πρεμούρα.

Αλλά καθώς παρατηρείς πόσοι βλαμμένοι και βρεφοποιημένοι υπάρχουν εκεί έξω και αναπαράγονται ανεξέλεγκτα, φθάνεις στο σημείο να καταννοείς τους εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού που βρίσκονται πίσω από τη κουρτίνα-το διαβόητο deep state και τους οργανισμούς που το ίδιο ελέγχει.

Οι αγρότες πρέπει να αφανιστούν επειγόντως και οι κάτοχοι γης να κλειστούν δια της βίας σε κτιριακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα νέα Άουσβιτς, για τις ανάγκες του σεναρίου του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού.

Είναι οι ίδιοι οι εμπνευστές που έστειλαν τους Ναζί της Hamas να προκαλέσει και το ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της 7ης Οκτωβρίου σε βάρος του μαρτυρικού Εβραικού λαού τον οποίο έχουν εργαλειοποιήσει ουκ ολίγες φορές στην ιστορία.

Δεν σας κάνει εντύπωση ο κυρίαρχος αντισημιτισμός στα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια, στις ξιπασμένες ΜΚΟ, στα πάσης φύσεως κινήματα και λοιπά εργαλεία της Ατζέντας η οποία επαναλαμβάνουμε είναι γεμάτη αφορισμούς και αοριστολογίες ώστε να προσαρμόζεται στα νομοθετήματα του κάθε προθύμου τυράννου;

Δε χρειάζεται να μένουμε εννεοί με τις αποκαλύψεις ότι στελέχη του ΟΗΕ συμμετείχαν στις σφαγές και τους βιασμούς αμάχων στο Νότιο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου. Eίχαν μάλιστα μαζί τους και πρόθυμους φωτορεπόρτερς οι οποίοι κάλυψαν αρκούντως τις σφαγές που διέπραξαν οι Ναζί της Hamas.

Δεν χρειάζεται να μένουμε εννεοί για τον ρόλο του ΠΟΥ, του Ερυθρού Σταυρού, του Διεθνούς Δικαστηρίου που ξερνάνε διαρκώς αντισημιτισμό ως φερετζέ στους εμπνευστές της Ατζέντας του θανάτου μας οι οποίοι χτίζουν οικογενειακά καταφύγια εκεί όπου πιστεύουν ότι θα παραμείνουν αλώβητοι.

Είναι αστείο να βλέπεις τους μαλθακούς και καλοπληρωμένους γραφειοκράτες των Βρυξελλών να καταδικάζουν τη κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν όλοι σχεδόν οι ηγέτες της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης υπηρετούν το όραμα της Ατζέντας την εργολαβική εφαρμογή της οποίας έχει αναλάβει το forum του Davos συντονίζοντας ηγέτες και δήθεν παγκόσμιους οργανισμούς-άσε που ο Κυριάκος είναι φίλος της Ursula οπότε ποια ευρωβουλή και απίδια μάντολες.

Ο δε Κασσελάκης παρότι βλέπει το κόμμα του να βουλιάζει στα θολά νερά της Ατζέντας του Klaus δεν βγάζει άχνα για το αφήγημα της planδημίας, τα εμβόλια ευθανασίας, την εργαστηριακή κλιματική κρίση, τη woke ιδεολογία, το μεταναστευτικό, το ψηφιακό νόμισμα και όλη αυτή την θανάσιμη μη βιώσιμη αριστερίλα. Στο ίδιο μήκος με τον ανύπαρκτο τραχανοπλαγιά Ανδρουλάκη πουλάνε θανάσιμες χάντρες και καθρευτάκια στους βρεφοποιημένους ιθαγενείς, καβαλάνε τρακτέρ αλλά δεν τολμούν να ξεστομίσουν την αλήθεια που είναι ο θάνατός μας και η μείωση του πληθυσμού μια και έχουμε γίνει μη βιώσιμοι από τη στιγμή που κάθε βλαμμένο ζευγάρι ετερόφυλων και ομοφύλων καγκούρων φιλοδοξεί να αποκτήσει καγκουρόπουλα ώστε να διαιωνιστεί το είδος των βρεφοποιημένων πολιτών.

Καθώς λοιπόν ο κάθε Μητσοτάκης αιτείται νέου δανεισμού ώστε να θρέψει τα καγκουρόπουλα (έστω και 9 εκατ.) οι δανειστές και χειριστές της Ατζέντας απαιτούν την με κάθε τρόπο ευθανασία μας με τις planδημίες, με τα εμβόλια ευθανασίας, με τις εργαστηριακές φωτιές στον Έβρο και την Εύβοια, με τις εργαστηριακές πλημμύρες στη Θεσσαλία, με τις ανθρωποθυσίες πίστης της Ατζέντας (βλέπε Tέμπη), με τη θανάτωση -κυριολεκτική και μεταφορική των αγροτών και πάει λέγοντας.

Μια και μιλάμε για τους αγρότες η κατ΄εξοχήν τράπεζα των αγροτών είχε διορίσει γνωστό τσαρλατάνο επιδημιολόγο στην εντατική υπό τον ελεγχό της νοσοκομείου, ο οποίος έσπερνε τρόμο και καλούσε σε διαρκώς εμβολιασμούς με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Είναι η ίδια τράπεζα που έχει δώσει ένα σκασμό θαλασσοδάνεια στους μηντιακούς προπαγανδιστές του θανάτου μας οι οποίοι διαχέουν τα προτάγματα της Ατζέντας στο βρεφοποιημένο πόπολο που πεθαίνει άσκεφτα και πρόθυμα όπως ακριβώς έρχεται στο κόσμο από δύο βλαμμένους γονείς οιοδήποτε φύλου.

Μέσα σε όλη αυτή την επιχείρηση θανάτωσής μας έρχεται ο Κασσελάκης να μας μιλήσει για νέους αρίστους και σχετικά think tanks αρίστων. Που βρίσκονται όλοι αυτοί οι άριστοι σε ένα κόσμο με 400 τρις χρέος, σε ένα κράτος με 400 δις χρέος και σε έναν δυτικό κόσμο γεμάτο αντισημιτισμό και μίσος για τους Εβραίους;

Κάτι τέτοια νούμερα αρίστους της συμφοράς είχε μαζέψει και ο Τσίπρας στο περιβάλλον του πριν τον σκουπίσει η ιστορία. Έρχεται τώρα ο Κασσελάκης εξίσου πρόθυμος του θανάτου μας να μας πλασσάρει νέους αρίστους και νέες επιτροπές προθύμων πεκινουά του WEF οι οποίοι αναζητούν 5΄λεπτά δημοσιότητας στα ΜΜΕ της κυβερνήσεως αλά βλαχοδημάρχου Χάρη Δούκα κ’ Σια.

Οχι ρε νούμερα, δεν είμαστε όλοι Λοβοτομημένοι και εάν στο μεταξύ πεθάνουν οι εμπνευστές του deep state -λόγω φυσικού γήρατος-υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να καταλήξετε όλοι σας στη Δικαιοσύνη αφού στο μεταξύ η Ιστορία καταδικάσει τις οικογένειές σας για τον ρόλο της στη σύγχρονη Γενοκτονία.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΗ Ε.Ε.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK