kourdistoportocali.comNews DeskO Joker του Λευκού Οίκου

O πρόεδρος χρειάζεται επειγόντως νοσηλεία

O Joker του Λευκού Οίκου

Η ασθένειά του πλέον κατατρώει και τον ίδιο ενώ οι πράξεις του γίνονται όλο και πιο παρανοικές

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας – περισσότεροι από 2 προς 1 Ρεπουμπλικανοί βουλευτές ψήφισαν ενάντια σε αυτό που ο πρόεδρος έκανε – πιθανόν τον κλόνισε. Προσεύχομαι για τον Τραμπ όλη την ώρα… Προσεύχομαι για την ασφάλειά του και την οικογένειά του. Τώρα πρέπει να προσευχηθούμε και για την υγεία του. Είδαμε τον πρόεδρο κλονισμένο, είναι θλιβερό».

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

Ας βρούμε μια καλή συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.
Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία. Ο Στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν. Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.
Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.
Θα σε καλέσω αργότερα»!

«Η επιστολή του Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια» δηλώνουν καυστικά πηγές της τουρκικής προεδρίας σχολιάζοντας την επιθετική επιστολή του αμερικανού προέδρου που διέρρευσε την Τετάρτη από δημοσιογράφο του FOX News.

«Η επιστολή είχε ημερομηνία 9 Οκτωβρίου… Την έχουμε αρνηθεί, την πετάξαμε στα σκουπίδια, η καλύτερη απάντηση μας είναι η επιχείρηση που ξεκίνησε» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές κοντά στον πρόεδρο Ερντογάν.

«Η ιστορία θα σε έχει ψηλά αν το κάνεις αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΗΠΑ απευθυνόμενος στον τούρκο ομόλογό του.

Ενόψει της επίσκεψης του αμερικανού αντιπρόεδρου Μάικ Πενς και του υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στην Άγκυρα, η τουρκική κυβέρνηση έστειλε την Τετάρτη μήνυμα στις ΗΠΑ και στη διεθνή κοινότητα αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα αντίμετρα σε κυρώσεις θα είναι μεγαλύτερα.


Στο μεταξύ ένα εκρηκτικό νέο βιβλίο επικαλείται 43 σεξουαλικές επιθέσεις του Τραμπ και έρχεται σε μία στιγμή που ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει χάσει την εκτίμηση των Αμερικανών στρατιωτών που πολέμησαν τον ISIS στο πλευρό των Κούρδων και αισθάνθηκαν ατίμωση με την προδοσία του Τραμπ.

Σύμφωνα με το βιβλίο «Όλες οι γυναίκες του προέδρου: ο Ντόναλντ Τράμπ και η δημιουργία ενός ποντικιού», υπάρχουν 43 νέοι ισχυρισμοί για υποτιθέμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του προέδρου προς τις γυναίκες, 26 από τις οποίες είναι καταγγελίες για «ανεπιθύμητη σεξουαλική επαφή».

Το βιβλίο υπογράφουν ο πρώην συντάκτης του Enquirer Barry Levine και η δημοσιογράφος Monique El-Faizy.

Οι συγγραφείς πήραν πάνω από 100 συνεντεύξεις πολλές από τις οποίες αποκλειστικές για να δημιουργήσουν μια λεπτομερή ιστορία των σχέσεων του Trump με τις γυναίκες, και την εκπαίδευση καθώς και την άνοδό του μέσω της ακίνητης περιουσίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτικής.

Αυτό που προκύπτει από την αναφορά των συγγραφέων είναι ένα πορτρέτο ενός σειριακού αρπακτικού που κρύβεται πίσω από τον πλούτο και τη θεσμική δύναμη ώστε να παρενοχλεί και να κακοποιεί συχνά τις γυναίκες.

Ενώ ο πρόεδρος έχει αντιμετωπίσει δημοσίως κατηγορίες από δώδεκα γυναίκες, αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει άλλες 43 κατηγορίες περί δήθεν ακατάλληλης συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων 26 περιπτώσεων ανεπιθύμητης σεξουαλικής επαφής.

“When he says that thing, ‘Grab them in the pussy,’ that hits me hard because when he grabbed me and pulled me into the tapestry, that’s where he grabbed me.”

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK