kourdistoportocali.comNews DeskO Jeffrey Sachs, o (σοφός) Eυάγγελος Βενιζέλος (νέος Πρωθυπουργός Οικουμενικής) και οι Κασιδιάρης-Χίος

Βreaking news

O Jeffrey Sachs, o (σοφός) Eυάγγελος Βενιζέλος (νέος Πρωθυπουργός Οικουμενικής) και οι Κασιδιάρης-Χίος

Παρότι το ημερολόγιο δείχνει 6 Ιουλίου 2022 οι πρόωρες εκλογές έχουν ήδη διεξαχθεί και η νέα Οικουμενική έχει Πρωθυπουργό τον Βενιζέλο

Aκολουθεί ένα ακόμη σενάριο συνωμοσίας.

Παρότι το ημερολόγιο δείχνει 6 Ιουλίου 2022 οι πρόωρες εκλογές έχουν ήδη διεξαχθεί και η εταιρία που ανέλαβε την διεξάγωγή τους έδειξε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ με αποδεκτό Πρωθυπουργό τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος για μία φορά ακόμη θα βγάλει το πολυαναμενόμενο εκτόπισμά του από τον τόκο για χάρη της πατρίδας.

By Prosopagnosia

Ο Βαγγέλης μάλιστα δήλωσε πρόθυμος να αναλάβει ταυτόχρονα την διακυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, του Ισραήλ, της Γαλλίας και πιθανόν της Ιταλίας, κρατών που είτε οδεύουν προς τις κάλπες, είτε βρίσκονται αντιμέτωπα με νέες πολιτικές κρίσεις.

Ήδη ο Βαγγέλης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την  ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Είχε άλλωστε φροντίσει να δώσει έγκαιρα δείγματα γραφής του συνταγματικού ταμπεραμέντου του την ιδιαίτερη διάσταση των οποίων όπως οι ραγδαίες εξελίξεις δείχνουν θα αξιολογήσουν πολύ σύντομα οι εν ζωή Έλληνες πολίτες.

Πριν όμως τον Ευάγγελο λέμε να δώσουμε για μία ακόμη φορά προτεραιότητα στον καθ΄ύλην αρμόδιο Αμερικανό καθηγητή Jeffrey Sachs. Αυτός θα πει>

-Προήδρευα μιας επιτροπής για το Lancet για δύο χρόνια σχετικά με την Covid. Είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι προέκυψε από τη βιοτεχνολογία των εργαστηρίων των ΗΠΑ -όχι από τη φύση, κάτι που αναφέρω μετά από δύο χρόνια εντατικής εργασίας πάνω σε αυτό. Οπότε, είναι μια γκάφα κατά την άποψή μου —βιοτεχνολογίας— όχι ατύχημα ή φυσική διάχυση».

Tελικά ο Jeffrey Sachs τα είπε όλα ή προσπάθησε να τα πει. Η ανθρωπότητα εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν κατασκευασμένο εργαστηριακό ιό. Καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη οι εμπλεκόμενοι επιχειρούν να καθαρίσουν τις θέσεις τους…

Και καθώς η ανθρωπότητα συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν κατασκευασμένο COVID-19, ταυτόχρονα συνειδητοποιεί ότι η αποστολή των εμβολίων COVID-19 όσο αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας απέτυχε οικτρά προκαλώντας είτε άμεσες, είτε μακροπρόθεσμες συνέπειες στους λήπτες τους.

Σ΄αυτή τη περίπτωση ποια ήταν τελικά η αποστολή τους; Και παρά το οικτρό φιάσκο των εμβολίων έρχεται το ΣτΕ να νομιμοποιήσει την υποχρεωτικότητα του προστίμου στους ανεμβολίαστους οι οποίοι επιλέγουν να δώσουν την ευκαιρία στο σώμα τους να πεθάνει από το φυσικό γήρας ή την όποια φθορά και ουχί από τα εμβόλια του Καματερού Mπουρλά ο οποίος 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου της εταιρίας του παρέμεινε ανεμβολίαστος με διάφορες δικαιολογίες του στυλ δεν θέλω να πάρω τη σειρά κάποιου άλλου, είμαι 59 ετών υγιής και δεν εργάζομαι σε επάγγελμα πρώτης γραμμής etc και ταυτόχρονα σε συνεργασία με τον FDA επιχειρούσε να παραμείνουν σε εμπάργκο 95 ετών τα έγγραφα της αδειοδότησης του εμβολίου της εταιρίας του.

Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις για τα εξαφανισμένα email που αντάλλαξε με την επικεφαλής της  Κομισιόν κ. Ursula Gertrud von der Leyen προκαλούν τεράστια ανησυχία για το τι είναι τελικά τα εμβόλια COVID-19 και ποια η αποστολή τους.


Το φιάσκο των εμβολίων COVID-19 σήμανε συναγερμό στη γερμανική εταιρία CureVac ο μεγαλοιδιοκτήτης της οποίας κ. Dietmar Hopp έχει επενδύσει ένα σκασμό δις εδώ και πλέον αποσβολωμένος διαπιστώνει ότι η ανθρωπότητα αποστρέφει το βλέμμα της από την τυραννική επιβολή των εμβολίων COVID-19 με εξελίξεις οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και στη διάλυση της E.E.

O κ. Βενιζέλος όμως είχε σπεύσει ενωρίς με τη βοήθεια του εκτοπίσματός του να νομιμοποιήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Απολαύστε τον>

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνταγματικότητας» με την απόφαση της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, εξηγώντας ταυτόχρονα πως «όταν έχεις τέτοια οξύτατα προβλήματα, παγκόσμια προβλήματα δημόσιας υγείας, τότε υπάρχει επιτακτικό δημόσιο συμφέρον το οποίο εξειδικεύεται και από το Σύνταγμά μας και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και από το Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων και από όλο το σύστημα ρυθμίσεων του Διεθνούς Δικαίου που επιβάλλει τη λήψη, δικαιολογεί και από ένα σημείο και μετά επιβάλλει τη λήψη παρόμοιων μέτρων τα οποία σέβονται την Αρχή της αναλογικότητας».

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «αναγκαίο» το μέτρο λέγοντας πως με αφορμή και την μετάλλαξη Όμικρον, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον άνω των 60 είναι αναγκαίο και πρόσφορο και, εν στενή εννοία, ανάλογο».

Μάλιστα έκανε λόγο και για σχεδιασμό «για σταδιακή επέκταση της υποχρεωτικότητας και σε άλλες ηλικίες», θεωρώντας πως είναι κάτι που τελικώς θα γίνει.

«Βλέπετε ότι σε πάρα πολλές χώρες πλέον συζητείται η επέκταση της υποχρεωτικότητας και μην ξεχνάτε ότι τις μεγαλύτερες ηλικίες, ιδίως αυτούς που δεν βγαίνουν από το σπίτι, τους φέρνουν σε επαφή με την πανδημία οι νεότεροι συγκάτοικοι, συγγενείς, οι οποίοι κυκλοφορούν και μετά πηγαίνουν στους γονείς τους, πηγαίνουν στους παππούδες και τις γιαγιάδες και υπάρχει αυτή η όσμωση», είπε.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε επίσης ότι η υποχρεωτικότητα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλες, ειδικές κατηγορίες. «Εργαζομένων στην εστίαση για παράδειγμα. Είναι δυνατόν όσοι πηγαίνουν στα εστιατόρια να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι, αλλά οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες να μην είναι;» είπε και συμπλήρωσε: «Οι εκπαιδευτικοί, οι δικαστικοί λειτουργοί, τα ελεγκτικά όργανα του κράτους, τα στελέχη της Αρχής Διαφάνειας, το προσωπικό της ας πούμε που κάνει ελέγχους. Δεν θα ήταν παράδοξο να σε δικάσει για την παράβαση αυτών των διατάξεων ένας ανεμβολίαστος δικαστικός λειτουργός;».

Σε ό,τι αφορά στο τυχόν πολιτικό κόστος που μπορεί να έχει μια τέτοια απόφαση: «Όταν έχεις να κάνεις με τη δημόσια υγεία, με ζητήματα ζωής και θανάτου, με ζητήματα λειτουργίας του σκληρού πυρήνα του ΕΣΥ, είναι δυνατόν να σκέφτεσαι το πολιτικό κόστος; Έχεις υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα, απέναντι στο Σύνταγμα και απέναντι στην κοινωνία να αναλάβεις το κόστος των αποφάσεων αυτών» είπε.

Σε ερώτηση αν συμφωνεί με το πρόστιμο των 100 ευρώ σε όσους εξακολουθούν να μην εμβολιάζονται, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως το ποσό είναι μεγάλο για τους μικροσυνταξιούχους και μικρό για κάποιον με μεγαλύτερο εισόδημα.

«Θέλει μία κλιμάκωση η διοικητική κύρωση με βάση το εισόδημα από ένα σημείο και μετά» είπε και εξήγησε πως το πρόστιμο των 100 ευρώ, να αφορά εισοδήματα μέχρι τα 1.200 ευρώ το μήνα και μετά θα μπορούσε να υπάρχει μία κλιμάκωση.

Ωστόσο, «κυρίως πρέπει να υπάρξει ταυτόχρονα ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας του μέτρου» και πως «πρέπει να συνεχίζεται η καμπάνια ταυτοχρόνως, αλλά από εκεί και πέρα η κύρωση νομίζω ότι είναι η αναγκαία, η ελάχιστη αναγκαία και δικαιολογημένη πίεση, ώστε η υποχρεωτικότητα να λειτουργήσει και όταν λέμε υποχρεωτικότητα, εννοούμε υποχρεωτικότητα, όχι καταναγκαστικότητα. Δεν θα σε πάρει κανείς με το ζόρι να κάνεις στο μπράτσο σου μία ιατρική πράξη».

Επισήμανε πως τα μέτρα έπρεπε να ληφθούν νωρίτερα, αλλά και πως στη χώρα μας κηρύχθηκε πολύ νωρίς το τέλος της πανδημίας με αποτέλεσμα να υπάρξει υπερβολική χαλάρωση.

Ερωτηθείς γενικότερα για τα μέτρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σημείωσε ότι έχουν καθυστερήσει, αλλά και ότι δεν βλέπει να υπάρχει μία «οργανωμένη διεθνής πρωτοβουλία, ώστε να εμβολιασθεί και ο πληθυσμός των φτωχότερων χωρών».

Τέλος, σχετικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, σημείωσε πως «τοποθετούμαι με την ευγένεια και την απόσταση που επιβάλλεται. Εύχομαι καλή επιτυχία, πραγματικά, σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία και εύχομαι η Δημοκρατική Παράταξη να βρει το ρυθμό της, το βηματισμό της, το λόγο της, την επαφή της με την κοινωνία».

Ανοιχτά της Μυκόνου, λίγα 24ωρα πριν. Η θαλαμηγός του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία έδινε για μία ακόμη φορά το παρόν της στον αγαπημένο προορισμό.

-Κοίταξε να δεις. Εάν ο Χίος με τον Κασιδιάρη κατέβουν από κοινού στις εκλογές μην εκπλαγείς εάν το ποσοστό τους ξεπεράσει το 10%. Αυτό φυσικά στη περίπτωση που μετρήσουν οι πραγματικοί ψήφοι και δεν αλλοιωθεί το αποτέλεσμα…

(Άρα, τα καλύτερα έπονται…)

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
Politico> Γιατί το Βερολίνο τρέμει πολύ περισσότερο και από τους ίδιους τους Ταϊβανέζους μια κινεζική εισβολή στο Νησί
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”