kourdistoportocali.comNews DeskO Eλληνικός λαός πιο ώριμος από ποτέ προσέρχεται στις κάλπες!

Δεν υπάρχει σωτηρία

O Eλληνικός λαός πιο ώριμος από ποτέ προσέρχεται στις κάλπες!

Πρέπει επειγόντως να γίνει ένα update στο πολίτευμα της Δημοκρατίας

Πιο ώριμος από ποτέ ο Ελληνας λαός προετοιμάζεται για την πιο ώριμη ψήφο της μεταπολίτευσης. Βλέποντας κανείς αυτές τις εικόνες δεν έχει ουδεμία αμφιβολία για τις επιλογές του Ελληνα λαού αλλά και για το προβληματικό πολίτευμα της Δημοκρατίας στο οποίο πρέπει επειγόντως να γίνει ένα update διαφορετικά δεν έχουμε καμμία τύχη. Αντε γεια.

Από τον killbill

Δεν έχει νόημα να γίνονται εκλογές εάν μετράει εξίσου η ψήφος ενός βλαμμένου κι ενός λογικού. Οταν στην κάλπη είναι ισοδύναμη η ψήφος ενός κανονικού ανθρώπου κι ενός βλαμμένου προκύπτει η χούντα των ηλιθίων και των μετρίων.

Πρέπει να υπάρξει ριζική αναθεώρηση της βαρύτητας της ψήφου τόσο στις εθνικές και δημοτικές εκλογές όσο και στα δημοψηφίσματα.

Με απλά λόγια δεν θα προσμετράται το ίδιο η ψήφος όλων των πολιτών της χώρας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ψήφος των οικονομικά ισχυρών δεν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Κάθε 2 χρόνια οι πολίτες της χώρας θα καλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο από τις απαντήσεις στο οποίο θα βαθμολογούνται από το 1-5. Με την βαθμολογία αυτή θα προσέρχονται στην κάλπη και η ψήφος τους θα “μετράει” Χ1, Χ2, Χ3, Χ4 και Χ5 ανάλογα με τον βαθμό που έχουν πιάσει στο ερωτηματολόγιο-test.

-Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων αλλοφύλων…

Δεν υπάρχουν λόγια να αποδώσεις τις συνέπειες του ψεκασμού στην ψυχολογία της Αγέλης. Και πίσω απ΄όλο αυτό μια απίστευτη παραοικονομία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ποιο είναι αυτό; Το περίφημο προσκύνημα στην Τήνο.

Πάνω από 20.000 νοματαίοι καταφθάνουν στο νησί κάθε μέρα στην διάρκεια του καλοκαιριού-κοντά στα 5.000.000 στην διάρκεια του έτους.

Μόνο ένα πλοίο μεταφέρει 2.000 πιστούς οι οποίοι καταφθάνουν το πρωί και αφού καταθέσουν τον όβολό τους στον ομώνυμο Ναό επιστρέφουν το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ο οποίος υπογράφει Θεϊκός Μαρκήσιος είναι από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017!

Μόνο από ένα πλοίο αποβιβάστηκαν 1.000 νοματαίοι με προορισμό την Παναγία της Τήνου.

(Δεν υπάρχει σωτηρία-άλλοι 20 αιώνες μνημόνια)

Ενας πρόχειρος υπολογισμός της ιερής μπίζνας αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Κόβονται αποδείξεις στο ναό για τα τάματα, τα κεράκια, τα σταυρουδάκια και διάφορα άλλα αξεσουάρ της πίστης.

Ποιος διαχειρίζεται αυτό το ταμείο;

Ποιος ελέγχει τους διαχειριστές του ταμείου; Μιλάμε για τρελή κασαδούρα. Που πάνε αυτά τα λεφτά σε μια χώρα που έχει καμμιά 10.000 παπάδες περισσότερους από γιατρούς.

Ποιός (όνομα και επώνυμο) μετράει κάθε βράδι την κασαδούρα;

Που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά;

Γίνεται κατάθεση σε τράπεζα ή μήπως διακινούνται οδικώς και ποιοι είναι οι αποδέκτες;

Ποιοι εκδότες και λοιποί άνθρωποι των ΜΜΕ (και διαδικτυακών) εμπλέκονται στην υπόθεση;

Θα ακολουθήσουν αυτό που λέμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις;

Καταλήγει (η κασαδούρα) στην Μονή Πετράκη ή κάπου άλλου;

Ποιοί κρατάνε το Ταμείο της Παναγίας της Τήνου;

Που δίνουν λογαριασμό;

Γιατί άνδρες του ΣΔΟΕ ντυμένοι πιστοί δεν κάνουν ντου στο Ναό ώστε να ακολουθήσουν την διαδρομή του χρήματος;

Δεν είναι κρίμα να μην πηγαίνουν τα λεφτά στα ταμεία του Σύριζα ώστε να κάνουν καμμιά αποτρίχωση και οι αγνές Συριζοπούλες αντί να κατευθύνονται σε μυστήριες και άγνωστες τσέπες.

Ποιος παίρνει την κασαδούρα της μέρας. Τα δηλώνει στην Εφορία; Κόβονται αποδείξεις;

Γνωρίζει ο φίλος του Σάκη Ρουβά, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τι τζίρος γίνεται σ΄αυτό το άγιο μαγαζί;

Ποιος είναι ο ταμίας που μετράει καθημερινά την κασαδούρα που αφήνει πίσω της η αγέλη των πιστών;

Πως είναι δυνατόν με τέτοιο ταμείο να πληρώνονται οι μισθοί των παπάδων και των υπολοίπων αυτόκλητων μεσιτών του Θεού από τους Ελληνες φορολογούμενους;

Γιατί δεν γίνεται εδώ και τώρα ο περίφημος διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας ώστε οι ψεκασμένοι με τους ψεκασμένους και οι υπόλοιποι στο πύρ το εξώτερον;

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK