kourdistoportocali.comNews DeskMερικοί λόγοι για τους οποίους οι εκλογές στην Ελλάδα ίσως να μην ολοκληρωθούν

Breaking News

Mερικοί λόγοι για τους οποίους οι εκλογές στην Ελλάδα ίσως να μην ολοκληρωθούν

Μας χωρίζει μία αιωνιότητα. Δεν είναι απλά 3 εβδομάδες έως την 1η Κυριακή των εκλογών, εάν αυτές τελικώς διεξαχθούν

Μας χωρίζει μία αιωνιότητα. Δεν είναι απλά 3 εβδομάδες έως την 1η Κυριακή των εκλογών, εάν αυτές τελικώς διεξαχθούν.

Τι θα μπορούσε για παράδειγμα να αποτρέψει την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Ελλάδα;

Να διεξαχθεί τελικώς η ψηφοφορία της Κυριακής 21ης Μαίου και να μην υπάρξει ποτέ 2η κάλπη. Ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ είναι ένα πιθανό σενάριο.

Βy The Wrong Man

Πόσο απέχουμε από αυτό θα το δούμε αύριο καθώς η FED θα ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα νέα αύξηση των επιτοκίων και η οποία δεν θα είναι η τελευταία.

Η FED συνεπής σε ότι έχει προηγηθεί τα τελευταία 3 χρόνια δεν μπορεί αίφνης να μοιράσει εκ νέου δωρεάν δισεκατομμύρια.

Το τέλος του χρήματος όπως το γνωρίζουμε δεν μοιάζει να απέχει πολύ. Θα αποδεχθούν οι Γάλλοι πολίτες την επιβολή του ψηφιακού νόμισματος;

Εάν κρίνουμε από όσα εξελίσσονται όλο αυτό το μήνα στη Γαλλία το πιο πιθανό είναι να πέσουν αεροπλάνα στον Πύργο του Άιφελ παρά ο γαλλικός λαός να παραδωθεί αμαχητί.

Ένα σενάριο λοιπόν είναι η καταβαράθρωση της παγκόσμιας οικονομίας με την Δύση να πλήττεται περισσότερο.

Ένα άλλο σενάριο θα μπορούσε να είναι τυχόν αιφνίδιος θάνατος του υπερήλικα και με προβληματική υγεία Joe Biden ο οποίος θα μπορούσε να πυροδοτήσει ακόμη και εμφύλιο στις ΗΠΑ με τον συγκεκιμένο ιό να μεταφέρεται στη συνέχεια στο εσωτερικό της Ευρώπης η οποία δεν δείχνει και πολύ σόι εάν λάβουμε υπόψη μας την χαρακτηριοδομή της επικεφαλής της και τα συνεχή επικριτικά ρεπορτάζ του POLITICO.

Ένα τρίτο εξίσου συναρπαστικό σενάριο θα ήταν η αιφνίδια πτώση των servers-διαδικτύου με σαμποτάζ στα υποθαλάσσια καλώδια.

Κάτι τέτοιο θα έκανε τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ να μοιάζει με Breakfast at Tiffany’s.

Eνα 4ο σενάριο αποτρεπτικό της ολοκλήρωσης των εκλογών στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ένας στρόβιλος νέων αποκαλύψεων για τους επισκέπτες του Epstein ή τους εμπνευστές του εργαστηριακού ιού COVID.

Οπως βλέπετε στα ανωτέρω σενάρια δεν περιελάβαμε καν το σύνηθες της ελληνοτουρκικής ανάφλεξης. Μάλλον δεν θα χρειαστεί.

Οσο αφορά το προεκλογικό κλίμα τώρα. Είναι ίσως το πιο βουβό προεκλογικό κλίμα της μεταπολιτεύσεως. Εκτός από τις ερωτικές επιδόσεις του ηγέτη Ανδρου-λάκη δεν ακούσαμε άλλους μηκυθμούς ηδυπάθειας.

Α, και οι δημοσκόποι κάνουν θόρυβο. Πολύ θόρυβο, μάλλον για το τίποτα.

Κι αυτό γιατί εδώ υπάρχει μία κρίσιμη μάζα ψηφορόρων η οποία υπολογίζεται πάνω από 20%. Είναι οι ψηφοφόροι του Λευκού, του Αναποφάσιστου, του Απόντα. Αυτό το ποσοστό της “μη συμμετοχής” έχει έναν υπόκωφο κινηματικό χαρακτήρα και δεν αφορά τίποτε ψεκασμένους-εύκολη λεία του ρεβόμενου Καμπουράκη ή του Harvardιανού Παπαχελά.

Yπάρχει εκεί έξω ένα σεβαστό ποσοστό ανθρώπων, ένα είδος “elite” που θα προτιμήσουν να ζωγραφίσουν πάνω σε λευκό ψηφοδέλτιο τη Σολάνζ, τη κόρη της Γεωργίας Σάνδη, παρά να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα από το πλούσιο ρεπερτόριο των προθύμων.

Τώρα εάν αυτή η στάση θα πριμοδοτήσει την ΝΔ ή τον Σύριζα θα το διαπιστώσουμε το βράδι των εκλογών-σε περίπτωση που μετρήσουν οι πραγματικοί ψήφοι που θα έχουν ριχθεί στη κάλπη τις προηγούμενες ώρες.

Στο κάτω-κάτω ποιος νοιάζεται τι ψηφίζει ο οξυδερκής Έλληνας, οπότε θα ήτο πιο δημιουργικό να παρουσιάσουμε τα “επιθυμητά” αποτελέσματα.

Ο Παύλος Πολάκης πάντως πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με διαφορά.

-Μην πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ, από δημοσκόπους και «δημοσκοπήσεις». Δεν λένε την αλήθεια!
Στηρίζουν απλά Κυριακο γιατί τους τάισε τόσο χρήμα όσο ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΠΟΤΕ!!
-Αγώνας μέχρι την τελευταία στιγμή για ΚΑΘΕ ΨΗΦΟ!Να φτάσουμε παντού δια ζώσης και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα .Να χρησιμοποιήσουμε όσο μπορούμε περιφερειακά μέσα ,τα κεντρικά παίζουν όλα ΝΔ
-Εκλογικοί αντιπρόσωποι (δυο τουλάχιστον ) σε ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ,από Γαύδο μέχρι Ορμένιο και από Καστελλόριζο μέχρι Οθωνούς !!!
Η κοινωνία έχει οργή και θυμό για όλα αυτά που έζησε 4 χρόνια και θα ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ!
Θα εκδικηθεί και το παρακράτος και τον αυταρχισμό και την ακρίβεια και τις απευθείας αναθέσεις και την «αριστοαχρηστεια» και τους νεκρούς της πανδημίας και τις ιδιωτικοποιήσεις και την αλαζονεία!!
Η μόνη ορατή διέξοδος ΑΛΛΑΓΗΣ προς όφελος της εργαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!
Αυτά και ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK