kourdistoportocali.comNews DeskMε ΕΜΠΑΡΓΚΟ 55 χρόνων στις 329.000 σελίδες εγγράφων τις οποίες μελέτησε πριν δώσει άδεια έκτακτης χρήσης στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech απάντησε ο FDA στο αίτημα κορυφαίου Εβραίου δικηγόρου

Mέχρι το έτος 2076

Mε ΕΜΠΑΡΓΚΟ 55 χρόνων στις 329.000 σελίδες εγγράφων τις οποίες μελέτησε πριν δώσει άδεια έκτακτης χρήσης στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech απάντησε ο FDA στο αίτημα κορυφαίου Εβραίου δικηγόρου

Ο εξέχων Εβραίος δικηγόρος κ. Aaron Siri είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και εταίρος στη Siri & Glimstad LLP

Ο εξέχων Εβραίος δικηγόρος κ. Aaron Siri είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και εταίρος στη Siri & Glimstad LLP και έχει εκτεταμένη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα περίπλοκων αστικών υποθέσεων, με έμφαση στα αστικά δικαιώματα, τις ομαδικές αγωγές και τις εμπορικές διαφορές.

Πριν από την ίδρυση της Siri & Glimstad, ο κ. Siri ήταν δικηγόρος επί αγωγών στη Latham & Watkins για περισσότερα από πέντε χρόνια. Πριν από τον Latham, ο κ. Siri εργάστηκε για το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ (Aharon Barak) (2004-2005)

Ο κ. Siri κέρδισε το πτυχίο του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ (Berkeley Business Law Journal), όπου έλαβε τέσσερα βραβεία Prosser και δέκα υψηλές τιμές. Ήταν επίσης ο αρχισυντάκτης και ο ιδρυτής του Berkeley Business Law Journal, το οποίο εξέλιξε σε μια εθνικά αναγνωρισμένη έκδοση και κατατάχθηκε στο #1 περιοδικό εμπορικού δικαίου στη χώρα.

Πριν από τη νομική σχολή, ο κ. Siri ήταν ελεγκτής στην Arthur Andersen LLP, όπου εξέταζε εσωτερικούς ελέγχους και έλεγξε εταιρικά έγγραφα για ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες micro-cap technology. Ο κ. Siri είναι Ορκωτός Λογιστής και δικηγόρος που έχει γίνει δεκτός σε ομοσπονδιακά και πολιτειακά δικαστήρια σε όλη τη χώρα.

Είναι επίσης ο επικεφαλής του ομώνυμου Νομικού γραφείου των ΗΠΑ ο οποίος αντιπροσώπευσε μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale, στο αίτημά τους να δοθούν στη δημοσιότητα οι 329.000 σελίδες εγγράφων τις οποίες μελέτησε ο FDA για να δώσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο των Pfizer-BioNTech.
Ο FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή στις 15 Νοεμβρίου να του δώσει προθεσμία μέχρι το έτος 2076 δηλαδή 55 χρόνια (ούτε για τη δολοφονία του Κένεντι να επρόκειτο) για να δημοσιοποιήσει πλήρως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του που σχετίζονται με την έγκριση του εμβολίου Pfizer – BioNTech για την COVID-19.

Το αίτημα του FDA υποβλήθηκε σε μια κατάθεση ως μέρος μιας αγωγής για το Freedom of Information Act (FOIA) που υποβλήθηκε εναντίον του από μια ομάδα ιατρών με στόχο την διαφάνεια στα εμβόλια.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση διαθέτει 329.000 σελίδες εγγράφων που ανταποκρίνονται στο αίτημα FOIA και πρότειναν την έκδοση 500 σελίδων το μήνα.
Με αυτόν τον ρυθμό, η FDA θα κυκλοφόρησε πλήρως τα εν λόγω αρχεία σε λίγο λιγότερο από 55 χρόνια.

Ο ενάγων, Δημόσια Υγεία και Επαγγελματίες Ιατρών για τη Διαφάνεια (PHMPT), είναι μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale.

Η ομάδα κατέθεσε τη μήνυση αφού η FDA απέρριψε το αίτημα να επισπεύσει τη δημοσιοποίηση των αρχείων.

Ο ενάγων και ο εναγόμενος, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποκάλυψης όλων των εγγράφων, και έτσι κατέληξαν στα δικαστήρια.

«Η υπόσχεση του FDA για διαφάνεια είναι, για να το θέσω ήπια, ένας σωρός ψευδαισθήσεων», έγραψε ο Aaron Siri, η εταιρεία του οποίου εκπροσωπεί την PHMPT στη δίκη, σε μια ανάρτηση στις 17 Νοεμβρίου.

«Ο FDA χρειάστηκε ακριβώς 108 ημέρες από τη στιγμή που η Pfizer κατέθεσε τα αρχεία για αδειοδότηση έως τη στιγμή που η FDA αδειοδοτούσε το εμβόλιο Pfizer», συνέχισε ο Siri.

«Ο FDA, πραγματοποίησε ενδελεχή και πλήρη ανάλυση αυτών των εγγράφων δηλαδή 329.000 σελίδων… προκειμένου να διασφαλίσει ότι το εμβόλιο Pfizer ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό για αδειοδότηση.

Ενώ μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτή την αξιολόγηση των εγγράφων της Pfizer σε 108 ημέρες, αξιολόγησε 329.000 σελίδες σε 108 ημέρες τώρα ζητά περισσότερες από 20.000 ημέρες για να διαθέσει αυτά τα έγγραφα στους πολίτες του κόσμου».

Η FDA δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Ο FDA αδειοδότησε το εμβόλιο Pfizer COVID-19 με την ονομασία Comirnaty στις 23 Αυγούστου 2021, λιγότερο από τέσσερις μήνες αφότου η Pfizer άρχισε να υποβάλλει έγγραφα ώστε να πάρει πλήρη έγκριση του εμβολίου.

Η έγκριση της άδειας από τον FDA στα τέλη Αυγούστου οδήγησε σε μια χιονοστιβάδα εντολών εμβολίων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στις δοκιμές του εμβολίου Pfizer νωρίτερα αυτό το μήνα είπε ότι διερευνούσε υποτιθέμενα προβλήματα που έφερε στο φως ένας πληροφοριοδότης ο οποίος είπε στο British Medical Journal (BMJ) ότι τα tests είχαν πολλά ζητήματα μεταξύ άλλων και παραποίηση πολλών δεδομένων.

Ο πληροφοριοδότης, ονόματι Jackson ειδοποίησε τον FDA και απολύθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Jackson εργαζόταν για την Ventavia Research Group, η οποία διαχειριζόταν αρκετές από δοκιμές στο εμβόλιο της Pfizer το φθινόπωρο του 2020
Σύμφωνα με το British Medical Journal, ένα από τα παλαιότερα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, ο FDA δεν επιθεώρησε τους χώρους δοκιμών της Ventavia, παρά το γεγονός ότι έλαβε σχετική ειδοποίηση…
Ο FDA είπε στους The Epoch Times σε ένα email νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ενώ δεν μπορεί να σχολιάσει το θέμα της Ventavia, «έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη της εξουσιοδότησης εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 και την έγκριση του εμβολίου Comirnaty»

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

ΕΠΙΣΗΜΟ> Ο FDA απελευθέρωσε τις πρώτες 500 σελίδες (από τις 329.000) των εγγράφων για το εμβόλιο της Pfizer. Κυριαρχούν οι “Διαταραχές του νευρικού συστήματος” ανάμεσα στις παρενέργειες
ΒΟΜΒΑ από το επιστημονικό TΗΕ LANCET> Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν περισσότερο τον ιό και ασθενούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους!
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Θωμάς Παπασταύρου
Πανεπιστήμιο του Cardiff> Βρέθηκε ο μηχανισμός που προκαλεί θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca
Tucker Carlson> Ζούμε μια τυραννία. Σε εξέλιξη το προαναγγελθέν παγκόσμιο πανδημικό project μείωσης πληθυσμού;
At least 69 athletes collapse in one month, many dead
Γερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;
Bill Gates-Πλανήτης Γη, Δεκέμβριος 2021> H δυστοπική σχέση ενός δισεκατομμυριούχου με τις πανδημίες
-Ποτέ δεν υποστήριξα τις εντολές εμβολιασμού, λέει τώρα ο Fauci
Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου
ΙΣΡΑΗΛ> Ο γιατρός που φέρεται να είναι θετικός στην Omicron δεν κατάφερε να κολλήσει ούτε τη σύζυγό του. Συνάντησε δεκάδες ανθρώπους, μόνο ένας ακόμη βρέθηκε θετικός
ΣΟΚ! Ο ΕΟΔΥ παραδέχεται 20% (δηλαδή στη πραγματικότητα κάπου ανάμεσα στο 60-80%) εμβολιασθέντες ανάμεσα στους διασωληνωμένους και ο ανεκδιήγητος Τσίπρας μιλάει για κουλτούρα εμβολιασμού!