kourdistoportocali.comNews DeskΜάνα εξ ουρανού ο Covid-19 για τις επιχειρήσεις τροφίμων

Πως να γίνεις mini Bασιλόπουλος

Μάνα εξ ουρανού ο Covid-19 για τις επιχειρήσεις τροφίμων

Πριν την πανδημία τα super market έβλεπαν τα έσοδά τους να έχουν μία πτώση-σοκ της τάξεως του 30%

Μάνα εξ ουρανού ο Covid-19 για τις επιχειρήσεις τροφίμων. Στη κυριολεξία.

Λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία τα super market έβλεπαν τα έσοδά τους να έχουν μία πτώση-σοκ της τάξεως του 30%.

Οι καταναλωτές είχαν περιορισθεί στο να αγοράζουν τα απαραίτητα ενώ στην αγορά κυριαρχούσε μία σαστιμάρα καθώς οι κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις είχαν βαλτώσει.

Και τότε ανέλαβε δράση η πανδημία και το lockdown. Η ψυχολογία του κόσμου τον οδήγησε να ταμπουρωθεί σπίτια του καμουφλαρισμένος με τόνους χαρτιών υγείας και μεγάλες ποσότητες τροφίμων σαν να μην υπήρχε αύριο.

Οι Έλληνες που είναι από τους πλέον αδύνατους και καλοσχηματισμένους λαούς του κόσμου, που προσέχουν την υγεία τους και την εμφάνισή τους μέσα από τη λιτοδίαιτη και vegan διατροφή όρμησαν σαν Αμερικανοί στα ράφια των super market.

Για μία ακόμη φορά θα ακολουθούσαν τιμητικές εικόνες για τον σοφό και ψύχραιμο λαό μας. Η βουλιμία με τα χαρτιά υγείας θα γινόταν αντικείμενο ρεπορτάζ: Nα μην πάμε και βρώμικοι στο παράδεισο καθότι μπορεί να είχαμε διακοπές ύδρευσης και να ήτο αδύνατο ακόμη και ο θρυλικός μπιντές.

Αποτέλεσμα εκεί που οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων βρισκόντουσαν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αίφνης είδαν τα ταμεία τους μία ονειρική κασαδούρα.

Τα έσοδα των super market αλλά και των γειτονικών mini market καθώς και των επιχειρήσεων που εμπλέκονται στο τρόφιμο απογειώθηκαν με αποτέλεσμα πολλοί άνεργοι να στρέψουν εδώ το ενδιαφέρον τους.

Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος θα έπαιρνε μία έξυπνη πρωτοβουλία σ΄αυτή τη κατεύθυνση. Να γίνεις δηλαδή κι εσύ ένας mini Βασιλόπουλος.

Να πως>

Τώρα έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να ανοίξετε το δικό σας AB Shop & Go

Το ΑΒ Shop & Go είναι ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης. Η ομάδα της ΑΒ σε στηρίζει με εξοπλισμό αξίας 100.000€ αν επιλέξεις το AB Shop & Go.

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή σε μια εποχή «υψηλών ταχυτήτων» και μεγάλων προκλήσεων. Αλλά και για σένα που προτιμάς τις συγκρατημένες επιλογές, χαμηλού ρίσκου, που «χτίζουν» πάνω σε επιτυχημένες επιχειρηματικές βάσεις και υποδομές.

Για σένα είμαστε εμείς εδώ στην ΑΒ Βασιλόπουλος.

Με την αξιοπιστία του brand της ΑΒ, μια ανταγωνιστική προτεινόμενη εμπορική πολιτική, την γνωστή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα συστήματα logistics για την αποθήκευση και τον εφοδιασμό, την επικοινωνία και προώθηση των πωλήσεων και τα προγράμματα πιστότητας, περιορίζεται κάθε ρίσκο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Franchise AB ή υποβάλετε ηλεκτρονικά την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: mbaba@ab.gr

τηλ: 210- 6608000 και 210 6608559

fax: 210- 6608519

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK