kourdistoportocali.comNews DeskΛένα, η Βρωμόστομη

Φωτιά σε γέρικο αχυρώνα

Λένα, η Βρωμόστομη

Είχε γδάρει γιατρό με τα νύχια της;

Ενα υπέροχο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστές τον Μάκη Γιακουμάτο και την βρωμόστομη Ελένη Αυλωνίτου παρακολούθησαν το πρωί οι ηλικιωμένοι τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 που είναι πιο γέροι από τον Παπαδάκη. Η αισθαντική παιδούλα Αυλωνίτου είπε στον on air ότι ο Μητσοτάκης λέει παπαριές και προκάλεσε αναστάστωση στους οξυδερκείς πανέλληνες και πανελίστες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος-που είναι παιδί από σπίτι-, ζήτησε την παραπομπή της Ελένης Αυλωνίτου στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

«Τόσο η Αυλωνίτου οσο κι ο Πολακης εκφράζουν τον ίδιο τον ΠΘ Αλέξη Τσίπρα. Διαφορετικά θα τους είχε απομακρύνει! Τους αποδέχεται, τους εγκρίνει, τον εκφράζουν! Η χυδαιότητα κ η κατάντια έχουν ονοματεπώνυμο…», έγραψε στο Twitter η έξοχη ντιζέζ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Siriza-2 Siriza-5 Siriza-21

Σύμφωνα τώρα με παλαιότερο ρεπορτάζ απηλλάγη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο γνωστός ιατρός Σταύρος Χάντζος, ο οποίος κατηγορήθηκε με ψευδομάρτυρες από την Ελένη Αυλωνίτου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ότι την προπηλάκισε στα γραφεία του ΕΚΑΕ-ΟΑΚΑ τον Φεβρουάριο του 2012. Τότε ο κ. Χάντζος ήταν διευθυντής του ΕΚΕ, ενώ η κα Αυλωνίτου ερευνήτρια.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η κα Αυλωνίτου, όπως ανέφεραν και αυτόπτες μάρτυρες στο δικαστήριο, επιτέθηκε στον γιατρό, τον έσπρωξε, τον έριξε κάτω, τον έγδαρε με τα νύχια της, ενώ όπως ήταν πεσμένος τον χτύπησε και με την τσάντα της. Κι αυτό διότι ο κ. Χάντζος τη συνέλαβε να απουσιάζει από την εργασία της, καθώς όπως κατήγγειλαν τον Οκτώβριο του 2011 οι συνάδελφοί της ερευνητές πήγαινε, χτυπούσε την κάρτα κάθε πρωί, εξαφανιζόταν και επανερχόταν το μεσημέρι, χτυπούσε εκ νέου την κάρτα και σχόλαγε.

Η άρνηση του δικαστηρίου

Την Τετάρτη ήταν κατηγορούμενος ο κ. Χάντζος, τον οποίο είχε μηνύσει η Αυλωνίτου. Ο γιατρός δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, καθώς λόγω αδιαθεσίας νοσηλεύτηκε από την Τρίτη το βράδυ σε μονάδα αυξημένης φροντίδας με υψηλή πίεση. Εν τούτοις το δικαστήριο αρνήθηκε το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο δικηγόρος του κ. Χάντζου, ο γνωστός ποινικολόγος Σπύρος Κλουδάς, με τη βουλευτή να παρίσταται στο δικαστήριο ως πολιτική ενάγουσα, αλλά το αποτέλεσμα δεν την ικανοποίησε, καθώς το δικαστήριο δεν επείσθη από τους δικούς της ψευδομάρτυρες.

Αντίθετα, οι μάρτυρες (επιστήμονες-ερευνητέςς) που ήταν παρόντες στο επεισόδιο εξιστόρησαν τα γεγονότα, ότι η κα Αυλωνίτου επιτέθηκε στον διευθυντή της. Μάλιστα, όπως αναφερόταν στη δικογραφία ο κ. Χάντζος νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Χάντζος έχει υποβάλει κι αυτός μήνυση κατά της κας Αυλωνίτου, αλλά η βουλευτής δεν έχει καθίσει ακόμη στο εδώλιο. Η μήνυση σε βάρος της Αυλωνίτου είχε διαβιβαστεί στη Βουλή, η οποία δεν ήρε την ασυλία της για να δικαστεί. Κι αυτό διότι με ένα τρυκ του Νίκου Παρασκευόπουλου θεωρήθηκε ότι ήταν… πολιτική δίωξη. Όμως μετά την αθώωση του γιατρού η πλευρά Χάντζου θα ζητήσει από τον εισαγγελέα να αποστείλει νέο αίτημα για άρση της ασυλίας της Αυλωνίτου.

Ήταν υποψήφια

Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν στις 17 Ιουνίου του 2010 από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού στο πλαίσιο της Ανοικτής Διακυβέρνησης (opengov.gr) ανακοινώθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του διευθυντή του ΕΚΑΕ – ΟΑΚΑ. Μεταξύ των υποψηφίων ήταν και ο γιατρός Σταύρος Χάντζος, η Ελένη Αυλωνίτου και άλλοι. Από τη διαδικασία επελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννικέλης, ο οποίος δέχθηκε ανηλεή πόλεμο και δεν αποδέχθηκε τον διορισμό του. Οπότε με βάση τη διαγωνιστική διαδικασία στις 26 Ιουλίου επελέγη ο πρώτος επιλαχών, Σταύρος Χάντζος, και όχι η κα Αυλωνίτου. Η θητεία του κ. Χάντζου ήταν τριετής, δηλαδή μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2014. Να τονιστεί ότι ο κ. Χάντζος ουδέποτε ήταν φίλος και ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, που το 2011 είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης.

Έτσι, λοιπόν, η κα Αυλωνίτου ξεκίνησε πόλεμο κατά του διευθυντή της, διότι δεν επέλεξαν την ίδια, χρησιμοποιώντας φίλους της δημοσιογράφους, τους οποίους τροφοδοτούσε με ψεύτικες ειδήσεις, ενώ φίλοι της βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως επί το πλείστον κατέθεταν επερωτήσεις στη Βουλή.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ. Α. Τ. ΣΤΙΣ 17-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-2012!!
ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΝΤΖΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ…!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ Ε. Κ. Α. Ε. ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!!.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK