kourdistoportocali.comNews DeskΤο κορίτσι που πάγωσε το χρόνο

Πολιτιστικές ειδήσεις

Το κορίτσι που πάγωσε το χρόνο

Πρέσβης Καλής Θέλησης της Κρυογονικής στη χώρα μας

Eντυπωσιακή η μεταμόρφωση της Ελένης Μενεγάκη προς το νεανικότερο. Την παρατηρείς και μένεις με την εντύπωση ότι ξεκίνησε μόλις τώρα την καριέρα της έχοντας στο πλευρό της τον διάσημο στυλίστα Ηλία Μιχαλόλια. Εφερε το χρόνο τούμπα η Ελένη. Δείχνει πιο εφηβικότερη ακόμη και από την Ευαγγελία Αραβανή η οποία περιφέρεται ασκόπως στη Γλυφάδα με κλαρινογαμπρό σύντροφό της. Η Ελένη πάγωσε στην κυριολεξία τον χρόνο. Mπορεί να αναλάβει Πρέσβης Καλής Θέλησης της Κρυογονικής στη χώρα μας.

Το Ινστιτούτο Κρυογονικής έχει μέλη από όλο τον κόσμο που ενδέχεται στο μέλλον, μετά τον θάνατό τους, να καταλήξουν στις δεξαμενές του. Στη λίστα με τα ονόματα που μου δείχνει ο Ζαουάκι υπάρχουν και 12 άτομα από Ελλάδα. Προέρχονται από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, το Ιλιον και τον Πειραιά. Δύο έχουν δηλώσει το επάγγελμά τους: δικηγόρος και βιβλιοθηκάριος.

Ο νεώτερος έλληνας πελάτης είναι γεννημένος το 1985, ο μεγαλύτερος το 1977. Κανένας τους δεν θέλησε να δώσει συνέντευξη. Τα ισόβια μέλη πρέπει να καταβάλουν στο Ινστιτούτο μία μόνο εισφορά 1.250 δολαρίων και μπορούν να καταψυχτούν με 28.000 δολάρια. Τα ετήσια μέλη πληρώνουν κάθε χρόνο εισφορά 120 δολαρίων. Το κόστος κατάψυξής τους φτάνει τα 35.000 δολάρια.

Το Ινστιτούτο χρηματοδοτεί τη μελλοντική συντήρηση των σορών από επενδύσεις του. Τι μπορεί να συμβεί όμως αν στερεύσουν τα έσοδα; «Αυτό είναι απίθανο», έλεγε ο Ετινγκερ. «Οι επενδύσεις μας είναι ασφαλείς. Βέβαια ατυχήματα και οικονομικές καταστροφές μπορεί να συμβούν. Δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα».

Το Ινστιτούτο cryonics παρέχει εναιώρημα σε κρυογονικές θερμοκρασίες επίσης γνωστό ως cryonics. Παρέχουμε μακροχρόνια αποθήκευση και την ασφάλεια των μελών στις εγκαταστάσεις κρυονικών μας σε Clinton Township, MI. Ειδικευόμαστε σε όλο το σώμα κρυο-συντήρηση των ανθρώπων και των ζώων συντροφιάς, το DNA και την αποθήκευση ιστών, καθώς και κρυονικών προβολής και δημόσια εκπαίδευση για την επιστήμη αιχμής, έχουμε εμπλακεί σε. Τα μέλη παρέχεται η δυνατότητα να διατηρηθεί σε θερμοκρασίες υγρού αζώτου με την ελπίδα ότι μελλοντική ιατρική τεχνολογία μπορεί να είναι σε θέση να κάποια μέρα να αναβιώσει και να αποκαταστήσει τους στην πλήρη υγεία.

 

#eleni με την @elenimenegaki στο σταθερό σας ραντεβού, καθημερινά στις 13:00. #alphatv#now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Μυστήριο με τον θάνατο Ιταλού μάνατζερ στην Αντίπαρο. “Καταραμένο” το ελληνικό καλοκαίρι 2019;
Αυτοκράτορας των boutique hotels και με τη βούλα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού
Μύκονος, βαν, πειρατές και κουμανταδόροι
Ο Ηρωας Ελευθέριος Χανδρινός που βύθισε 2 τουρκικά αντιτορπιλικά και κατέρριψε 3 μαχητικά
Τέτοιες ημέρες εξομολογούνται οι μοναχικοί και οι ρέμπελοι…
Η Four Seasons καρατομεί τα στελέχη που η ίδια επέλεξε στον Αστέρα
Η Ελλάδα δίχως αυτόν δείχνει πιο πολιτισμένη, πιο σοβαρή, πιο ήρεμη
Aπόπειρα εξαγοράς του Mykonos Live TV;
Eβαλε 9 φωτιές στην Εύβοια επειδή τον κορόιδευε η σερβιτόρα στο καφενείο!
Θρίλερ με τον Γιώργο Ζαββό, τα κόκκινα δάνεια και το σχέδιο για συγκυβέρνηση με Τσίπρα
Μια γοητευτική νέα γυναίκα στον άγριο κόσμο του Ποινικού Δικαίου
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά πάντα, πάντα θα ‘ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει