kourdistoportocali.comNews DeskKolotoumpas και ο Ιερώνυμος, τρομαγμένος από τον Τράγκα!

Τον επιστρέφουν στο 4%

Kolotoumpas και ο Ιερώνυμος, τρομαγμένος από τον Τράγκα!

Η ατμόσφαιρα θυμίζει την εποχή που στήνονταν το Ειδικό Δικαστήριο για τον Ανδρέα

Tις απειλές του Γιώργου Τράγκα για καταιγίδα αποκαλύψεων έλαβε σοβαρά υπόψη του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και αντέγραψε τους κυβερνητικούς υπουργούς στις κωλοτούμπες!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Τράγκας θα σιγήσει. Ηδη προανήγγειλε ντοκουμέντα-φωτιά για σχέσεις με τους χουντικούς.

Ετσι η Διαρκής Ιερά Σύνοδος η οποία συνήλθε εκτάκτως σήμερα για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και των συλλαλητηρίων σε ανακοίνωσή της επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι: «ορισμένοι ούτε ανέγνωσαν ορθά το γράμμα ούτε αντελήφθησαν ουσιαστικά το πνεύμα της ξεκάθαρης θέσης της περί της μη αποδοχής εκ μέρους της Εκκλησίας του όρου Μακεδονία ή παραγώγου του, ως συστατικού του ονόματος του κράτους των Σκοπίων, που άλλωστε θα είχε επιπτώσεις και στην ονομασία της σχισματικής αυτοαποκαλούμενης εκκλησίας της Μακεδονίας».

Επιπλέον σε ό,τι αφορά τα συλλαλητήρια τονίζει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «στο πλαίσιο της ελεύθερης εκφράσεως των κληρικών και λαϊκών μελών της, σέβεται το δικαίωμα αυτών να πράττουν κατά συνείδηση με σύνεση και υπευθυνότητα».

Εν κατακλείδι στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ΔΙΣ αποφάσισε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου να τελέσει Συνοδική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του ήρωα του μακεδονικού αγώνα Παύλου Μελά και όλων των μακεδονομάχων, στον τόπο όπου ηρωικώς έπεσαν, Στάτιστα της Μητροπόλεως Καστοριάς.

Μιλάμε για τεράστια κωλοτούμπα από τον Αρχιεπίσκοπο των celebrities Ιερώνυμο η οποία έρχεται να φέρει ακόμη σε πιο δεινή θέση την κυβέρνηση Σύριζα η οποία υποδύεται ότι με 330 δις χρέος μπορεί να βγει ανέμελη στις αγορές. Στο μεταξύ η αίσθηση ότι κάποιοι επιδιώκουν να πάει σε εκλογές ο Τσίπρας το 2019 για να υποστεί πανωλεθρία και να οδηγηθεί στην συνέχεια αδύναμος σε ειδικά δικαστήρια είναι διάχυτη. Μάλιστα όλοι σχεδόν οι πρώην συνοδοιπόροι του από την Αριστερά αρχίζουν να στρέφονται εναντίον του: Bαρουφάκης, Αλαβάνος, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Χρυσόγονος κλπ.

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να θυμίζει την εποχή που στήνονταν το Ειδικό Δικαστήριο για τον Ανδρέα-μόνο που ο Τσίπρας δεν έχει το εκτόπισμα του Ανδρέα και εάν επιστρέψει στο 4% πολύ εύκολα θα βρεθεί στο εδώλιο. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Βιβλίο-βόμβα για Donald Trump> Άνθρωπος των Ρώσων για πάνω από 40 χρόνια
Ποια ανοσία της αγέλης;> Ισπανία και Τσεχία αναστέλλουν τους εμβολιασμούς
Ευφυέστατη “τρολιά” του Θάνου Τζήμερου ευτελίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών
Δύο αιώνες βαθύ κράτος. Δικάζουν τον Τζήμερο επειδή απεκάλεσε “κηφήνες” την ΑΔΕΔΥ
Truman Capote>Διασύροντας τις Κυρίες του Καλού Κόσμου
Ποια είναι η λιγότερο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο; Που βρίσκεται η Ελλάδα;
Ενας πλανήτης σε αμηχανία πριν τον όλεθρο; Φορέστε διπλή μάσκα λένε τώρα οι “ειδικοί”
Pfizer-BioNTech>Τι δείχνουν οι πρώτες μελέτες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου απέναντι στις μεταλλάξεις
Ζούμε το μεγάλο φιάσκο του Εμβολιασμού κατά της Covid-19;
Bill Gates για το τσιπάκι στα εμβόλια> Μα πραγματικά, τα πιστεύει αυτά ο κόσμος;
Economist Intelligence Unit> Αυτές οι χώρες θα αποκτήσουν ανοσία στον κορωνοϊό το 2021
“Το θέατρο είναι ιδρώτας, σπέρμα και σκατά”