kourdistoportocali.comNews DeskΚαραμανλής επίτιμος, Σαμαράς αρχηγός

Eφαγαν καλά πάντως

Καραμανλής επίτιμος, Σαμαράς αρχηγός

Αποκάλυψη για το «Μυστικό Δείπνο»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, στο Δείπνο Σαμαρά-Καραμανλή, στο σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού στην Κηφισιά, συζητήθηκαν με απόλυτη ειλικρίνεια και κατανόηση όλα τα θέματα της ΝΔ ακόμα και αυτό της ηγεσίας.

Οι δύο άνδρες εξέτασαν με προσοχή το πολιτικό προσωπικό και κυρίως τα στελέχη της ΝΔ και διαπίστωσαν πως η ιδανική λύση για την επόμενη μέρα του κόμματος είναι η διαρχία στην ηγεσία.

Ο Σαμαράς πρότεινε στον Καραμανλή να αναλάβει επίτιμος πρόεδρος του κόμματος αλλά με ενεργό ρόλο. Ανέλαβε μάλιστα να επικοινωνήσει με τον επίτιμο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ώστε να του ανακοινώσει το νέο ρόλο του Καραμανλή.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι αυτό το σχήμα (Καραμανλής επίτιμος, Σαμαράς αρχηγός) είναι το πλέον ιδανικό για να σταθεί τόσο απέναντι στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και να διατηρήσει το κόμμα σε ετοιμότητα για τις εξελίξεις που και οι δύο συμφώνησαν ότι τους επόμενους μήνες θα είναι καταιγιστικές.

Ως προς τα θέματα της ΝΔ, ο Καραμανλής κατέστησε σαφές ότι ακόμη και εκείνοι που ανήκουν στον στενό κύκλο των πολιτικών του φίλων δεν έχουν την έγκρισή του να μιλούν εξ ονόματός του, αλλά δήλωσε ότι δεν μπορεί να τους απαγορεύει να έχουν άποψη και να την εκφράζουν δημόσια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε από την πλευρά του ότι είναι προφανές και αποδεκτό ο καθένας να έχει τη δική του γνώμη, αλλά είναι σημαντικό σε κάθε περίπτωση να γνωρίζει ότι κινούνται αυτόνομα και δεν εντάσσονται σε κάποια ομάδα που έχει τη δική του έγκριση.

Επιπλέον, στο δείπνο Σαμαρά-Καραμανλή, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης και παρουσίασε στον κ. Καραμανλή τις πληροφορίες που ο ίδιος είχε από το εξωτερικό.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αποφύγει τους όρους των δανειστών και ο κ. Σαμαράς προέβλεψε ότι σύντομα θα κληθεί να υπογράψει ένα νέο Μνημόνιο.

Ο Καραμανλής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επανέλαβε ότι για τον ίδιο πρώτιστη σημασία έχει αυτή την ώρα η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και δανειστές της χώρας και η σταθεροποίηση της κατάστασης.

Ο Σαμαράς συμφώνησε απόλυτα και του εξήγησε ότι η ΝΔ είναι αυτήν τη στιγμή ένας αξιόπιστος συνομιλητής για τους Ευρωπαίους και πως αυτή η εικόνα πρέπει να διαφυλαχθεί από όλους.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O πάντα συναρπαστικός mr Jumbo, εκτιμά ότι το 2021 είναι μία  χαμένη χρονιά ενώ δεν βλέπει βελτίωση ούτε το 2022
Los Angeles Times> Aφού πρώτα έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι με 3η δόση, τώρα οι επιστήμονες αναρωτιούνται εάν θα ήτο φρόνιμο να περιμένουμε εμβόλιο αποκλειστικά για τη μετάλλαξη Delta
Αιφνιδιαστική παραίτηση του επικεφαλής της Bundesbank
Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του
Το πήρε απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου> Θα είμαι υποψήφιος- Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή
Σε κατάσταση συναγερμού ξανά η εμβολιασμένη Βρετανία> Στο 10% η νέα υπό-παραλλαγή του κορωνοϊού AY.4.2
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Το Ισραήλ με το 43% του πληθυσμού να έχει κάνει 3 δόσεις εμβολίου δείχνει να τιθασεύει το 4ο κύμα. Δυστυχώς αρκετοί είναι οι νεκροί και ανάμεσα στους εμβολιασθέντες
To THEOPHANO FOUNDATION βράβευσε το ζεύγος των επιστημόνων που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό
Πρώτo κρούσμα της μετάλλαξης Delta AY.4.2  διαγνώστηκε στο Ισραήλ
ΕΚΤΑΚΤΟ> 730.000 αντιιικά χάπια της Merck και της Pfizer αγόρασαν οι Βρετανοί για θεραπεία Covid κατ’ οίκον
Παπανδρέου> Οι πόλεις είναι από τη φύση τους εργαστήρια δημοκρατίας και συμμετοχής