kourdistoportocali.comNews DeskΗ τεράστια σημασία της 3ης δόσης για την υγεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Ο γιατρός τους, ο κ. Τσιόδρας, έχει το λόγο

Η τεράστια σημασία της 3ης δόσης για την υγεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Καθώς ο Χρόνος κυλά τα αντισώματα μειώνονται, οι πλήρως εμβολιασθέντες μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους

Οσο μίσος και να χωρίζει νεοδημοκράτες και συριζαίους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, οφείλουν όλοι να παραδεχτούν ότι από τις πλέον ανθρώπινες στιγμές του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου ήταν οι στιγμές του εμβολιασμού τους.

Βy Team

Οι άνθρωποι έδωσαν από τους πρώτους το παράδειγμα-ακολουθώντας με τη σειρά τους το παράδειγμα του πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου ο οποίος είχε σπεύσει να εμβολιαστεί από τους πρώτους στο Ισραήλ αλλά και στον πλανήτη.

Στις 18 Ιανουαρίου 2021, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, δύο νέοι και υγιείς άνθρωποι, έκαναν τη 2η δόση του εμβολίου τους.

Εκείνη τη μέρα έκανε τη 2η δόση της και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όλοι οι προαναφερθέντες έκαναν πραγματικά εμβόλια. Κανείς δεν έπαιξε θέατρο, κανενός πολιτικού μας το εμβόλιο δεν ήταν στημένο.

Είναι χυδαιότητα, που δεν είναι αποδεκτή ούτε καν σαν θεωρία συνωμοσίας και όποιος το ισχυρίζεται δίνει το δικαίωμα να τον αποκαλούν ψεκασμένο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο.

Και ναι επειδή υπήρξαν τολμηροί και πήραν το ρίσκο να κάνουν από τα πρώτα εμβόλια της Pfizer, που προφανώς είχαν έλθει από το εργοστάσιο της Γερμανίας και δεν ήταν από τις παρτίδες που η Pfizer είχε δώσει εργολαβία σε εργοστάσια της Ινδίας, της Τουρκίας, της Κίνας, της Ταιβάν, και οπουδήποτε ανά το κόσμο εμφιαλώνεται το θαυματουργό mRNA υγρό και επειδή διατηρήθηκε με ευλάβεια η θερμοκρασία των -70 βαθμών που απαιτούσαν τα εμβόλια όταν οι νυσταγμένες νταλίκες τα ταξίδευαν στα εμβολιαστικά κέντρα της Ευρώπης και επειδή όταν αποθηκεύθηκαν για λίγο δεν υπήρξαν διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα ψυγεία που φιλοξενούσαν τα φιαλίδια και επειδή ο Γερμανός επιστάτης του εργοστασίου της Pfizer στη Γερμανία γνώριζε ότι έπαιζε το κεφάλι του σε κάθε φιαλίδιο που έπρεπε να σφραγιστεί με μεγαλύτερη ευλάβεια από την αντίστοιχη ενός διαρρήκτη o oποίος θα καταφέρει να φθάσει σαν αίλουρος στο σημείο που βρίσκεται η Mona Lisa στο Μουσείο του Λούβρου και στη συνέχεια με χειρουργικές κινήσεις να την απαλλοτριώσει, ίσως το περιεχόμενο αυτών των πρώτων φιαλιδίων της αλυσίδας παραγωγής των Pfizer/ BionTech να ήταν το απόλυτο και τα δάχτυλα πιανίστριας των νοσοκόμων που τους έκαναν το εμβόλιο να ήταν δάχτυλα που θα ζήλευε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Επειδή λοιπόν σ΄εκείνα τα πρώτα φιαλίδια συνέτρεχαν όλοι αυτοί οι παράγοντες όπως αγοράζεις ένα μαμίσιο γερμανικό mercedes και όχι από αυτά που πιθανώς φτιάχνονται στη Τουρκία ή όπου έχει εργοστάσια η γερμανική φίρμα, και επειδη αυτά πιθανό τα ήλεγχε και προσωπικά ο Τούρκος επιστήμονας της BionTech γι΄αυτό και οι άνθρωποι που έκαναν από τις πρώτες Made in Germany παρτίδες των φιαλιδίων να έχουν εξασφαλίσει μία ασφαλέστερη κάλυψη.

Έχουν όμως περάσει 6 μήνες από τότε και βρισκόμαστε στη δίνη της μετάλλαξης Delta. Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Naftali Bennett το εμβόλιο της Pfizer είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι στη μετάλλαξη Delta.

Επίσης μετά από 6 μήνες τα αντισώματά τους είναι πιθανόν να μην βρίσκονται στον επιθυμητό αριθμό.

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη φύση του θεσμού που υπηρετούν είναι αναγκασμένοι και να ταξιδεύουν και να έχουν διαρκώς συναντήσεις ο καθηγητής κ. Τσιόδρας οφείλει να τους συμβουλέψει ιδιωτικά πρώτα να κάνουν μία εξέταση αντισωμάτων και στη συνέχεια να πει στους ανθρώπους εάν ενόψει τόσο του χειμώνα αλλά και της απειλητικής μετάλλαξης Delta θα πρέπει να κάνουν 3η ενισχυτική δόση.

Το ίδιο αφορά φυσικά και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που έκαναν από τους πρώτους τη 2η δόση εμβολίου και πιθανόν τώρα να χρειάζεται μία ενισχυτική δόση. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της Pfizer έσπευσαν τις προάλλες στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ να ζητήσουν έγκριση για την 3η ενισχυτική δόση. Οι Αρχές Υγείας των ΗΠΑ δεν έσπευσαν ασθμαίνοντας αυτή τη φορά να εγκρίνουν τη 3η ενισχυτική δόση. Είπαν ότι για την ώρα δεν χρειάζεται.

Στη διάρκεια της Πανδημίας όλες σχεδόν οι εμπλεκόμενες Αρχές, παγκόσμιες, ευρωπαικές, ελληνικές έχουν να επιδείξουν μια ευρεία γκάμα ανακολουθιών. Οι ανακολουθίες τους υπήρξαν πιο ζαλιστικές από όλες τις ντρίμπλες του Πελέ, του Μαραντόνα και του Μέσι. Oι ανακολουθίες τους είναι ποινικά κολάσιμες.

Στο μεταξύ πέθαναν πάνω από 4 εκατ. άνθρωποι που άφησαν πίσω ορφανά παιδιά, γονείς, αδέλφια, συζύγους. Πόνο. Στην Ελλάδα πέθαναν πάνω από 12.000 άνθρωποι. Για την ακρίβεια 12.834 οικογένειες κλαίνε τους νεκρούς τους. Ίσως κάποιοι να μην είχαν οικογένειες και να είχαν μόνο ένα γατάκι, ένα σκύλο ή ένα λουλούδι στο κήπο που πότιζαν κι αυτές οι άλογες ψυχές μπορεί να τους περιμένουν ακόμη. Όπως θα περιμένουν και τους νεκρούς που έφυγαν από τις παρενέργειες των εμβολίων. Γιατί κι εδώ υπάρχουν νεκροί και σακατεμένοι. Μάλιστα κάπου διάβαζα για τον Εισαγγελέα Γεώργιο Τσιρώνη ο οποίος έμεινε φυτό μετά τον εμβολιασμό του.

Ο κ. Τσιόδρας γνωρίζει από πανδημίες. Γνωρίζει φυσικά και από ιούς. Και κυρίως γνωρίζει με σιγουριά τη προέλευσή τους. Μόλις στις 20 Ιανουαρίου του 2020 πριν καν ο ΠΟΥ ανακηρύξει τον ιό πανδημία (κάτι που έγινε στις 11 Μαρτίου 2020) ο κ. Τσιόδρας υπέγραφε μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός της πανδημίας ήταν φυσικής προέλευσης και όχι εργαστηριακός.

Στον κ. Τσιόδρα λοιπόν ο οποίος τυγχάνει διακομματικής στήριξης εμπιστεύθηκαν τη ζωή τους εκτός από τα 11 εκατ. των Ελλήνων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η κ. Σακελλαροπούλου. Οφείλει λοιπόν ο κ. Τσιόδρας να υποδείξει στους προναφερθέντες εάν και πότε πρέπει να κάνουν τη 3η ενισχυτική δόση. Το Χρόνο. Όλα είναι θέμα Χρόνου σ΄αυτή τη περίπτωση όταν έχουμε να κάνουμε με ζωές ανθρώπων. Και ιδιαίτερα όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι 12.834 ανώνυμοι Έλληνες. Είναι οι συγκεκριμένοι επώνυμοι κορυφαίοι Ελληνες πολιτικοί που έκαναν τα εμβόλια.

Υπάρχουν επίσης και πολλοί ξένοι ηγέτες και πολιτικοί που έχουν κάνει τα εμβόλια. Και όπως βλέπουμε καθημερινά όλο και πιο συχνά ανά το κόσμο εμφανίζονται πλήρως εμβολιασθέντες επώνυμοι άνθρωποι να είναι θετικοί στον ιό.

Εσείς κ. Τσιόδρα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και τους ψεκασμένους ανεμβολίαστους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο. Μόνο εσείς. Ο πρώτος ανάμεσα στους πρώτους των επιδημιολόγων της χώρας μας.

Απαντήστε στο ερώτημα του Χρόνου κ. Τσιόδρα γιατί μετά τους 6 μήνες ή τους 8 μήνες καθώς τα αντισώματα θα υποχωρούν οι “ανεμβολίαστοι” θα αυξάνονται κ. Τσιόδρα ακόμη και εάν είναι εμβολιασμένοι. Έχουμε ανάγκη να σας εμπιστευθούμε κ. Τσιόδρα. Δείξτε μας ότι έχετε τον έλεγχο του Χρόνου. Καθώς ο Χρόνος κυλά οι πλήρως εμβολιασθέντες μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους κ. Τσιόδρα.

Μαζί με το υπόλοιπο 87% του παγκόσμιου πληθυσμού…

Y.Γ> Κι αφού κάνουν την 3η δόση πείτε σας παρακαλώ κ. Τσιόδρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Αλέξη Τσίπρα και στην κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου πόσες δόσεις θα πρέπει να κάνουν ακόμη ενόψει των μεταλλάξεων που έρχονται (ΒΕΤΑ, LAMDA, DELTA PLUS, etc. ) ώσπου να ανοσοποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στο σύνολό του. Πόσες δόσεις κ. Τσιόδρα πρέπει να κάνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου ώστε να μη κινδυνεύει η ζωή τους; Πόσες ασφαλείς και χωρίς παρενέργειες δόσεις συνιστάται κ. Τσιόδρα στους προαναφερθέντες, εσείς που συνοδέψατε τον πρωθυπουργό της χώρας στον εμβολιασμό του, ο οποίος σας εμπιστεύθηκε-όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων. Σαν γιατρός κ. Τσιόδρα, πείτε σε δύο νέους ανθρώπους όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και η κ. Σακελλαροπούλου πόσες δόσεις εμβολίων πρέπει να κάνουν ώστε να είναι ασφαλείς. Πόσες; Και πότε;

Είναι θέμα χρόνου, κ. Τσιόδρα…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”