kourdistoportocali.comNews DeskΗ πανδημική χίμαιρα επιστρέφει ως boomerang εναντίον πολιτικών ηγεσιών χωρίς κριτική σκέψη και ευνοεί την ανάδειξη των αυθάδων και τολμηρών στην ηγεσία

Μόλις 16% προστασία έναντι της μόλυνσης για όσους εμβολιάσθηκαν τον Ιανουάριο

Η πανδημική χίμαιρα επιστρέφει ως boomerang εναντίον πολιτικών ηγεσιών χωρίς κριτική σκέψη και ευνοεί την ανάδειξη των αυθάδων και τολμηρών στην ηγεσία

Στο μεταξύ η φτωχοποίηση θα φέρει κοινωνικές εκρήξεις, βία, διαδηλώσεις και καταστροφές σε ολόκληρο τον κόσμο

Το τελευταίο πανδημικό κόλπο της γηραιάς και παρακμάζουσας ηγεσίας μετατρέπεται πλέον σε boomerang. Η μεταφορά της προσομείωσης στη πραγματική ζωή “προδόθηκε” από το κατ΄εξοχήν εργαλείο της. H εμμονή της παγκόσμιας κοινότητας και των πολιτικών ηγεσιών με το όλο “project” της πανδημίας προκαλεί καθημερινά ζημίες δις ευρώ στη παγκόσμια οικονομία-χρήματα που δεν προβλέπεται να αναπληρωθούν με κανένα τρόπο.

Βy Him

Αντίθετα θα διευρύνει ακόμη περαιτέρω το παγκόσμιο οικονομικό στραπάτσο, θα συμβάλει στη περαιτέρω εκτόξευση του παγκοσμίου χρέους και θα κάνει ανέφικτη την επίκληση ενός ενιαίου κρυπτονομίσματος. Η δε φτωχοποίηση που θα ακολουθήσει θα λειτουργήσει ως ένας gain of function ιός ο οποίος θα μολύνει και θα κατασπαράζει έναν μετά τον άλλον τους πολιτικούς ηγέτες οι οποίοι υπηρέτησαν χωρίς κριτική σκέψη το όλο project.

Αντίθετα η επερχόμενη φτωχοποίηση θα αναδείξει τολμηρούς και αυθάδεις ηγέτες οι οποίοι θα αμφισβητήσουν το γηραιό κατεστημένο. Τονίζουμε το “αυθάδεις” και εκτιμούμε ότι η σημασία του θα είναι καταλυτική για όσους μπορούν δουν τα αυτονόητα-όπως μεταξύ άλλων την απουσία διαδόχων της γηραιάς elite η οποία όπως όλα δείχνουν επέλεξε μία αυτοκαταστροφική και ατιμωτική έξοδο με ιστορικές συνέπειες.

Άλλωστε όπως μπορεί να διαπιστώνει κανείς για μία ακόμη φορά οι σχεδιασμοί επί χάρτου στην υλοποίησή τους κρύβουν αναπάντεχες, μη υπολογίσιμες εκπλήξεις. Την ίδια στιγμή στον πλανήτη έχει εμβολιαστεί μόλις το 13,3% του παγκόσμιου πληθυσμού. Στην Ινδία μόλις το 6,4%, στην Τουρκία το 26,3%, στη Ρωσία το 15,1%, στις ΗΠΑ το 49,3%.

Ο δε αριθμός των “ανεμβολίαστων” αυξάνεται καθημερινά καθώς για εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο έχει περάσει η περίοδος των 6 μηνών στην οποία αντέχουν τα αντισώματα όπως δείχνουν σχεδόν όλες οι πρόσφατες έρευνες-ακόμη και οι κατά παραγγελία. Πλέον μιλάει η πραγματικότητα.

Οσες έρευνες και να δημοσιευθούν περί του αντιθέτου σε αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοτόπους όπως το διαβόητο Lancet πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στην άσφαλτο της πραγματικότητας. Μετά από 6 μήνες τα αντισώματα κλατάρουν-δεν αντέχουν καν στη διάρκεια ενός έτους. Τεράστιο θέμα πλέον είναι ο αριθμός όσων θα εμφανιστούν πρόθυμοι να κάνουν μία 3η δόση εμβολίου τη στιγμή μάλιστα που εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο έκαναν τη πρώτη δόση των mRNA εμβολίων και απέφυγαν να κάνουν ακόμη και τη 2η.

Στο μεταξύ η φτωχοποίηση θα φέρει κοινωνικές εκρήξεις, βία, διαδηλώσεις και καταστροφές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η “δύναμη” της φτώχιας είναι ένας παράγοντας που θα πρέπει έστω και τώρα να ληφθεί σοβαρά υπόψη.


Η φτώχεια είναι ένας φυσικός “ιός” πάνω στον οποίο συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσουν ως “φυσικοί” gain of function πειραματισμοί και να τον μετατρέψουν σε μία πολιτική χίμμαιρα η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους πιο θρασείς από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης ανά το κόσμο να αποφασίσουν την έξοδο από το μαντρί ποντάροντας στο γεγονός ότι οι τσοπάνηδες είναι μεγάλης ηλικίας και χωρίς ικανούς διαδόχους.

Κάτι αντίστοιχο δλδ που έκαναν ο Πρίγκιπας Χάρυ και η Mέγκαν Μαρκλ με το Παλάτι…Σ΄αυτή τη περίπτωση θα μπορούσαμε να έχουμε αλυσιδωτές πτώσεις κυβερνήσεων σε ολόκληρο το κόσμο ξεκινώντας από τις ΗΠΑ οι οποίες διατηρούν νωπές τις μνήμες της εισβολής στο Καπιτώλιο…

ΙΣΡΑΗΛ> Μόλις στο 39% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer στη πρόληψη της λοίμωξης!

Το Ισραήλ λέει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου Pfizer στην πρόληψη της λοίμωξης μειώνεται στο 39%!

Η έκθεση του Υπουργείου Υγείας δείχνει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι επίσης μειωμένη όσον αφορά την πρόληψη σοβαρών ασθενειών στο 91% και τις νοσηλείες στο 88%. Πρόσφατα, 5.770 πλήρως εμβολιασμένα άτομα διαγνώστηκαν με COVID, 495 νοσηλεύτηκαν, 123 πέθαναν.

Το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανέφερε την Πέμπτη ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer στην πρόληψη της λοίμωξης έχει μειωθεί στο 39%, αλλά η αποτελεσματικότητα στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών παραμένει σχετικά υψηλή, σύμφωνα με το Ynetnews

Η έκθεση προσθέτει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών έχει επίσης μειωθεί και ανέρχεται πλέον στο 91%. Η αποτελεσματικότητα στην πρόληψη νοσηλείας μεταξύ εμβολιασμένων ανέρχεται τώρα στο 88%.

Αυτά τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν τρεις εβδομάδες αφότου η Ynet αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μείωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου Pfizer έναντι της παραλλαγής Delta στο 64%.
Το στέλεχος φαίνεται να ευθύνεται για την αύξηση των περιπτώσεων COVID σε ολόκληρη τη χώρα, παρά την ταχεία εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ που είδε πάνω από 5,7 εκατομμύρια Ισραηλινούς να δέχονται το πρώτο τρύπημα, και πάνω από 5,2 εκατομμύρια λαμβάνουν το ενισχυτικό πλάνο.
Μεταξύ εκείνων που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου και θεωρήθηκαν πλήρως ανοσοποιητικοί στο παθογόνο, 5.770 έχουν πρόσφατα διαγνωστεί με COVID μετά από 1.152.914 δοκιμές που είχαν πραγματοποιηθεί.
Από αυτούς που εμβολιάστηκαν πλήρως και είχαν δοκιμαστεί θετικά για COVID, περίπου 495 ασθενείς νοσηλεύτηκαν, 334 νοσηλεύτηκαν σε σοβαρή κατάσταση και 123 πέθαναν.
Πριν από δύο ημέρες, το Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι είχε σημειώσει απότομη μείωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου αφού έλαβε δεδομένα από μια πρόσφατη ανάλυση. Τα δεδομένα από την ανάλυση έδειξαν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου στην πρόληψη μόλυνσης και σοβαρής ασθένειας.

Τimes του Ισραήλ τώρα κάνουν λόγο για την εικόνα σύγχυσης που προκαλούν στο παγκόσμιο κοινό οι μελέτες για την αντοχή των εμβολίων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ισραήλ.

Νέα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ έδειξαν ότι, κατά μέσο όρο, το εμβόλιο της Pfizer – το εμβόλιο που δόθηκε σε όλους σχεδόν τους Ισραηλινούς – είναι τώρα μόλις 39% αποτελεσματικό κατά της μόλυνσης, ενώ είναι μόνο 41% ​​αποτελεσματικό στην πρόληψη συμπτωματικών COVID-19.

Προηγουμένως, το εμβόλιο Pfizer-BioNTech θεωρείτο πολύ περισσότερο από 90% αποτελεσματικό κατά της μόλυνσης.

Εν τω μεταξύ, μια νέα μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα στο The New England Journal of Medicine διαπίστωσε ότι το ίδιο εμβόλιο ήταν 88% αποτελεσματικό στην πρόληψη συμπτωματικών COVID – περισσότερο από το διπλάσιο του ποσοστού που βρέθηκε στα δεδομένα του Ισραήλ.

Η έρευνα του Ισραήλ συμφώνησε, τουλάχιστον, ότι η λήψη ήταν πολύ αποτελεσματική στην αποφυγή σοβαρών ασθενειών, με αποτελεσματικότητα 91,4%.

Ορισμένοι αναλυτές έχουν προειδοποιήσει ότι τα στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι επιρρεπή σε μεγάλες ανακρίβειες λόγω μιας σειράς παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων ερωτήσεων σχετικά με το εάν υπάρχουν ακριβή δεδομένα σχετικά με τα επίπεδα μόλυνσης μεταξύ των μη εμβολιασμένων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τέτοια στατιστικά στοιχεία.

Οι ισραηλινές στατιστικές φάνηκαν επίσης να ζωγραφίζουν μια εικόνα προστασίας που εξασθενεί καθώς περνούν μήνες μετά τον εμβολιασμό, λόγω εξασθένησης της ασυλίας. Τα άτομα που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2021 λέγεται ότι έχουν πλέον (τον Ιούλιο) μόλις 16% προστασία έναντι της μόλυνσης ενώ σε αυτά που εμβολιάστηκαν τον Απρίλιο, η αποτελεσματικότητα σήμερα είναι στο 75%.

Οι γιατροί σημειώνουν ότι τέτοια στοιχεία μπορεί όχι μόνο να αντικατοπτρίζουν το χρόνο που έχει περάσει από τον εμβολιασμό, αλλά και μια προκατάληψη σύμφωνα με την οποία όσοι εμβολιάστηκαν νωρίς ήταν συχνά άτομα με παθήσεις υγείας και πιο επιρρεπείς σε λοίμωξη, όπως οι ηλικιωμένοι.

Αντιδρώντας στους Ισραηλινούς αριθμούς την Πέμπτη, ο επιδημιολόγος Nadav Davidovitch, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ben-Gurion και ηγέτης της ένωσης ιατρών του Ισραήλ, δήλωσε στους The Times of Israel: «Αυτό που βλέπουμε είναι ότι το εμβόλιο είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην πρόληψη της μετάδοσης, αλλά είναι εύκολο να παραβλέψουμε ότι εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στην πρόληψη νοσηλείας και σε σοβαρές περιπτώσεις. “

Ο Davidovitch πρόσθεσε: «Εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό, πολύ καλό στην πρόληψη σοβαρών περιπτώσεων και θανάτου, αλλά λιγότερο στην αποτροπή μετάδοσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνο στους εμβολιασμούς, αλλά επίσης χρειαζόμαστε το green pass, τα test, τις μάσκες και τα παρόμοια. “

Ο Davidovitch τόνισε ότι όλα τα στοιχεία πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προκαταρκτικά και με περιορισμένη σημασία δεδομένου του σχετικά μικρού αριθμού θετικών ασθενών αυτή τη στιγμή. «Είναι πολύ νωρίς για να σχολιάσω, καθώς ο αριθμός των θετικών ανθρώπων είναι ακόμα αρκετά χαμηλός».

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

EKTAKTO> Kαι τώρα πλέον η Ισραηλινή κυβέρνηση στρέφει τις ελπίδες της στο κοκτέιλ αντισωμάτων Regeneron το οποίο θα λάβουν πρώτοι οι ανεμβολίαστοι ασθενείς
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Goldman Sachs> Τα 60 τρις της Κινέζικης αγοράς ακινήτων υπόσχονται ένα συναρπαστικό Παγκόσμιο Κραχ δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας
ΑΔΙΕΞΟΔΟ> Πάνω από 3 εκατ. επιλέξιμοι Ισραηλινοί πολίτες δεν έκαναν τη 3η δόση της Pfizer. Γιατί από τη 1η Οκτωβρίου οι ανεμβολίαστοι στη χώρα θα είναι περισσότεροι από τους εμβολιασθέντες
Η υποκρισία Τσίπρα και το ερώτημα τι μπορεί να ανήκει σε ένα κράτος με 400 δις χρέος με φόντο έναν πλανήτη με 320 τρις παγκόσμιο χρέος
Johns Hopkins> Στο 32,7% τo ποσοστό του παγκοσμίου εμβολιασμού, στο 28,6% στη Ρωσία. Θετικά νέα από τα φάρμακα remdesivir και Ronapreve
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, οι αθλιότητες για το 5G και τα 11 (από τα 100) αναπάντητα ερωτηματικά για την προέλευση της πανδημίας
BREAKING> O Albert Bourla συγχαίρει τον 12χρονο Gavin που έκανε δώρο γενεθλίων το εμβόλιο της Pfizer. Την ίδια στιγμή Γάλλος τενίστας αντίπαλος του Tσιτσιπά παρατάει τη καριέρα του εξαιτίας παρενεργειών του εμβολίου
Telegraph-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ> Συνεργάτης των Fauci και Gates πάσχιζε με μανία να παρασκευάσει ιό σαν την Covid-19 ενώ ο Gates είχε προαναγγείλει την πανδημία με αυτά τα χαρακτηριστικά από το 2015!
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Γιατί οι διανομείς δεν πρέπει να πληρώνονται αλλά να πληρώνουν για την απόκτηση της εμπειρίας
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται