kourdistoportocali.comNews DeskΟι Καλλιθεάτες λένε ΝΑΙ στον Λάζαρο Λασκαρίδη

Κλίμα ανατροπής του υπάρχοντος σκηνικού στην Καλλιθέα προκαλεί μέρα με τη μέρα η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη. Χωρίς τα πολυτελή εκλογικά κέντρα των αντιπάλων του, κάποια από τα οποία είναι μέχρι και 800 τ.μ., αθόρυβα και σοβαρά, γυρνάει κάθε γειτονιά της πόλης και επικοινωνεί με τους Καλλιθεάτες. Άλλωστε, είναι ένας από εκείνους. Κόντρα στις […]

Οι Καλλιθεάτες λένε ΝΑΙ στον Λάζαρο Λασκαρίδη

Κλίμα ανατροπής του υπάρχοντος σκηνικού στην Καλλιθέα

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 13 ΜΑΙΟΥ

Κλίμα ανατροπής του υπάρχοντος σκηνικού στην Καλλιθέα προκαλεί μέρα με τη μέρα η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη.
Χωρίς τα πολυτελή εκλογικά κέντρα των αντιπάλων του, κάποια από τα οποία είναι μέχρι και 800 τ.μ., αθόρυβα και σοβαρά, γυρνάει κάθε γειτονιά της πόλης και επικοινωνεί με τους Καλλιθεάτες.
Άλλωστε, είναι ένας από εκείνους. Κόντρα στις στρατιές των καρεκλοκένταυρων και των κομματικών στελεχών που έχουν στα ψηφοδέλτιά τους, οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι ο Λ. Λασκαρίδης έφτιαξε έναν συνδυασμό που όλοι πολιτεύονται (όπως κι ο ίδιος άλλωστε) για πρώτη φορά.
Κι αυτό αποδίδει, όπως φάνηκε από τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην πλατεία Δαβάκη, την οποία χαιρέτησε ο τέως δήμαρχος της πόλης Γιώργος Κυριόπουλος,

DSC01615

ο οποίος ζήτησε την υπερψήφιση του συνδυασμού «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», τονίζοντας:
«Είμαι εδώ αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες να πω καθαρά ότι στην παράταξη ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, στον φίλτατο Λάζαρο Λασκαρίδη πρέπει να δώσουμε την αγάπη μας, τη στήριξή μας, τη ψήφο μας, πρέπει πολύ καθαρά όλοι μας να δώσουμε την ευκαιρία στο καινούριο, στο νέο, σε αυτό που δεν τόλμησαν άλλοι. Εμπρός λοιπόν στους 59 ανθρώπους αυτούς που για πρώτη φορά έχετε μπροστά σας, ρωτάτε, διαβάζετε, ακούτε, δώστε τους την ευκαιρία. Εσείς, εγώ, όλοι μας να πούμε «Χαιρετίσματα στην εξουσία».

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Λ. Λασκαρίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ήταν ιδιαίτερα καταγγελτικός προς τους αντιπάλους του, σημειώνοντας:
«Την Κυριακή, αυτή και την επόμενη, θα πάμε στις κάλπες. Και να πάμε όλοι μαζί, να μην τους κάνουμε το χατήρι να αδιαφορήσουμε.
Εκεί είναι η ώρα των αποφάσεων:
-Αν είστε ευχαριστημένοι από τη ζωή στην πόλη τα τελευταία 16 χρόνια ψηφίστε την κυρία Μαργαρίτη και τον κύριο Ψαλιδόπουλο. Είναι 16 χρόνια στις ίδιες καρέκλες -φανταστείτε πόσα άλλαξαν στη ζωή σας τα τελευταία 16 χρόνια- κι εκείνοι παραμένουν εκεί. Και σήμερα παραμένουν αντιδήμαρχοι, προεκλογικής περιόδου παρότι είναι αντίπαλοι. Στον 3ο όροφο του Δημαρχείου, λειτουργούν δύο εκλογικά κέντρα, τα δικά τους. Δεν είχαν καν τη στοιχειώδη ευγένεια να παραιτηθούν από τότε που ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους…
-Αν θέλετε δεξιούς ψάλτες τις απερχόμενης διοίκησης του Δήμου, δόξα τω Θεώ, έχετε δύο επιλογές…
-Αν πάλι, θέλετε αριστερούς ψάλτες έχετε κι εκεί ισάριθμες:
-H μία πλευρά δε, εκείνη του Περισσού, μοιράζει κάνει κι άλλα. Κατατάσσει εμένα προσωπικά –επίτηδες, παρότι γνωρίζει ότι δεν ανήκω και δεν παίρνω εντολές από πουθενά, σε ένα συγκεκριμένο φορέα. Το έκανε προ εξαημέρου από αυτήν εδώ την πλατεία. Απαντώ ευθέως στον επικεφαλής του συνδυασμού της: «Η Αριστερά κύριε Δημόπουλε, πλήρωσε με αίμα τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Είναι ασέβεια να τα μοιράζετε εσείς σήμερα»
-Η άλλη πλευρά έχει γεμίσει τις κολώνες της Καλλιθέας με διπλές αφίσες και μας ανακοινώνει τι πρέπει να ψηφίσουμε όχι μόνο στις δημοτικές αλλά και στις περιφερειακές και στις δημοτικές. Σε λίγο θα μας πουν ποιόν πρέπει να υποστηρίξουμε και στα μπαράζ της Β’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο: Τον Ηρακλή Ψαχνών ή τη Νίκη Βόλου…»

DSC01657

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK