kourdistoportocali.comNews DeskH μπέμπα του Νότη

Αυτόπτης μάρτυρας

H μπέμπα του Νότη

Το πολυτελές θηρίο βρυχήθηκε και άρχισε να απομακρύνεται από το πάρκινγκ του Sofitel

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018. Ο οδηγός της πολυτελούς μπέμπας περίμενε τον βουλευτή Χίου της ΝΔ και πρώην Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αρμόδιο για θέματα Ιδιωτικών και Στρατηγικών Επενδύσεων Νότη Μηταράκη. Πράγματι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως θα βρισκόταν σε λίγο στη θέση του συνοδηγού. Το πολυτελές θηρίο βρυχήθηκε και άρχισε να απομακρύνεται από το πάρκινγκ του Sofitel.

Το βιογραφικό του Νότη είναι εντυπωσιακό και εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς πως ένα παληκάρι με τις σπουδές του βουλευτή της ΝΔ και την καριέρα στον ιδιωτικό τομέα εύκολα θα μπορούσε να αγοράσει μια BMW. Οσο για τον οδηγό, αυτός πλέον στην Ελλάδα των μνημονίων είναι πάμφθηνος. Του φοράς και ένα ημίψηλο καπέλο και όταν σου ανοίγει τη πόρτα περνιέσαι και για Κόμης και για Σερ και για πρίγκιπας της Ζαμούντα. Θέλουμε λοιπόν να πιστεύουμε ότι ο Νότης απέκτησε την BMW με δικά του λεφτά και δεν είναι από αυτές που πληρώνουν οι Ελληνες φορολογούμενοι για να μετακινούνται οι πλαδαροί συριζέικοι κώλοι της εξουσίας. Πρόκειται για πλάνην οικτράν. Ο κρατισμός έχει βαθιές της ρίζες τους στο κωλόμπαρο των Βαλκανίων.

Ουδεμία σχέση με την νοοτροπία του Oλλανδού πρωθυπουργού Mark Rutte για παράδειγμα-σχετικό (πολυσυζητημένο VIDEO). Θα φύγουν λοιπόν οι κατσιαπλιάδες  κρατιστές του Σύριζα και θα τους διαδεχθούν οι κατσιαπλιάδες κρατιστές της ΝΔ με τους δικούς τους ολιγάρχες και λοιπούς αγράμματους που τους έκαναν οι ίδιοι μηντιάρχες με επιχορηγήσεις του ΕΣΠΑ και θαλασσοδάνεια. Πάπαλα. Δεν σώζεται η Κολομβία των Βαλκανίων.

killbill

Υ.Γ.>Ο βουλευτής της ΝΔ προς τιμή του επικοινώνησε μαζί μας και το μόνο που μας ζήτησε να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και όχι να κατεβάσουμε την ανάρτηση. Μπράβο του.

Το βιογραφικό από τη σελίδα του Μηταράκη>

Ο Νότης Μηταράκης είναι Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας και Αν. Τομεάρχης αρμόδιος για την Κοινωνική Ασφάλιση. Είναι Α΄ Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, μέλος της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδος – Ηνωμένου Βασιλείου και μέλος στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες Φιλίας Ελλάδος – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ελλάδος – Πολωνίας.

Κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας (2014), κατείχε τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικού Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την περίοδο 2012 – 2015, διατέλεσε Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αρμόδιος για θέματα Ιδιωτικών και Στρατηγικών Επενδύσεων, Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Εξαγωγών και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων. Παράλληλα ορίσθηκε Αναπληρωτής Διοικητής στα Συμβούλια Διοικητών της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank), της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης (EBRD) και Διοικητής στο Συμβούλιο Διοικητών της Τράπεζας Παρευξείνιας Συνεργασίας (BSTDB). Το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας. Το 2011 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και ορίστηκε Τακτικό Μέλος της Πολιτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP), ενώ το 2012 (Μάιος & Ιούνιος) εξελέγη Βουλευτής Α’ Αθηνών και το 2015 (Ιανουάριος & Σεπτέμβριος) Βουλευτής Χίου. Από το Μάρτιο του 2015 έως και τον Ιανουάριο του 2016, διατέλεσε Τομεάρχης Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησε πολυετή διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία στον Ιδιωτικό Τομέα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα το 2010. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Λονδίνο το 1998 ως στέλεχος επενδύσεων με εξειδίκευση στις βιομηχανικές επενδύσεις στην Ανατολική Ευρώπη. Tο 2003 συνέχισε την καριέρα του στη Fidelity International ως Οικονομικός Αναλυτής και μετέπειτα ως Διευθυντής Επενδυτικής Έρευνας. Βραβεύτηκε το 2005 ως ο καλύτερος αναλυτής στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου στην Ευρώπη (Thomson Extel Survey). Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μ. Βρετανίας και μέλος του Δ.Σ. της Βρετανικής Εταιρείας Πιστοποιημένων Οικονομικών Αναλυτών.

Είναι κάτοχος ακαδημαϊκών τίτλων από το INSEAD (MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων), το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (MSc Βιομηχανικές Σχέσεις) και το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (BSc Διοίκηση Επιχειρήσεων). Επίσης είναι Εταίρος (Fellow) του Βρετανικού Ινστιτούτου Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος του διεθνούς τίτλου Πιστοποιημένου Οικονομικού Αναλυτή (Chartered Financial Analyst – CFA). Έχει τιμηθεί με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Απόστολου και Ευαγγελιστού Μάρκου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής. Γεννήθηκε το 1972 και είναι παντρεμένος με την πανεπιστημιακό Μαρία Δουρίδα, με την οποία έχουν μια κόρη.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK