kourdistoportocali.comNews DeskΓιατί στηρίζουμε τους τεντιμπόηδες του Κολλεγίου Αθηνών

Λευκή κόλλα

Γιατί στηρίζουμε τους τεντιμπόηδες του Κολλεγίου Αθηνών

Αυτό το κράτος δεν έχει σωτηρία-οπότε κάψτε τα βιβλία, κάψτε και τα απουσιολόγια

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι στηρίζει τους τεντυμπόυδες του Κολλεγίου Αθηνών οι οποίοι έκαψαν τα απουσιολόγια αντιγράφοντας με συνέπεια τις συμπεριφορές του μαθητή καταληψία Τσίπρα οι οποίες τον οδήγησαν σε ένα από τα ύπατα αξιώματα της χώρας.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Το να καταγγέλει εμμονικά ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός το Κολλέγιο Αθηνών παραβλέποντας ότι αυτή είναι κατ΄εξοχήν αριστερή δράση είναι υποκρισία.

Τα καμμένα απουσιολόγια είναι τα καλά απουσιολόγια όπως διδάσκουν και οι ομοιδεάτες του μαθηματικού Κουρουτού ο οποίος έχει θέμα με το Κολλέγιο της Αθήνας και το θέμα του είναι θέμα δημοσιότητος. Είναι ο ίδιος που είχε καταγγείλει και τον γιο του Σαμαρά για αντιγραφή και το πήγαινε σχοινί κορδόνι.

Εάν όπως υπογράφει είναι καθηγητής μαθηματικός στο Λεόντειο Πατησίων που είναι πράγματι σπουδαίο σχολείο ας ελπίσουμε ότι εκτός από το να συνδικαλίζεται και να χάνει χρήσιμες εργατοώρες βρίσκει το χρόνο και να διδάσκει.

Αυτό δε που συνέβη με το Κολλέγιο Αθηνών είναι κάτι σύνηθες και λαμβάνει χώρα σε όλα τα σχολιά (όπως τα αποκαλεί και η Ντόρα βιάζοντας τη γλώσσα)-το να καταστρέφονται απουσιολόγια.

«Η κ. Κεραμέως βρίσκεται στη θέση της υπουργού Παιδείας εδώ και 13 μήνες. Την υπόθεση τη γνωρίζει πολύ καλά. Ακόμη κι αν δεν τη γνώριζε όμως, η ΟΙΕΛΕ είχε φροντίσει να της τη γνωστοποιήσει με επίσημα έγγραφά της τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Αύγουστο του 2020. Εχοντας ενημερωθεί για το πόρισμα της ΕΔΕ που διεξήχθη από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης για το θέμα, θα έπρεπε ήδη να έχει διατάξει και να επισπεύσει την πειθαρχική διαδικασία για τον/τους υπευθύνους της καταστροφής των απουσιολογίων και της απονομής παράνομων τίτλων σπουδών σε μαθητές. […]

Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι μόνο να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί (νόμιμοι εκπρόσωποι, διευθυντικά στελέχη κ.λπ.) της καταστροφής των βιβλίων απουσιών, αλλά να εντοπιστούν οι μαθητές και να τους αφαιρεθούν οι τίτλοι σπουδών που παρανόμως απέκτησαν και με τους οποίους σήμερα ενδέχεται να φοιτούν σε ξένα ή σε ελληνικά πανεπιστήμια».

Αυτά δηλώνει η ΟΙΕΛΕ και κάτι τρέχει στα γύφτικα λες και αυτό εδώ το παλιάμπελο θα γίνει ποτέ κράτος. Είδαμε και τους ιδεολήπτες Τσακαλώτους από τα LSE τι κατάφεραν σαν υπουργοί. Όλους αυτούς τους είχε για πρωινό ο καταληψίας Τσίπρας.

Αυτό το κράτος δεν έχει σωτηρία-οπότε κάψτε τα βιβλία, κάψτε και τα απουσιολόγια. Κάτω η Αριστεία!

Έτσι κι αλλιώς θα περάσετε σε ΑΕΙ με λευκή κόλα.

Οπότε φραπεδιά και ξύσιμο…Και έχει ο Θεός, δηλαδή το χυδαίο πελατειακό κράτος…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Bagatelle και Pacha Group προσγειώνονται στη Μύκονο! [Τhe Mykonos Times]
Εξαφάνισαν από θυρίδες κοσμήματα εκατομμυρίων, χρυσές λίρες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ
Τι συμβαίνει με τον Ιερώνυμο; Αίφνης μετατίθεται η έξοδος από το Νοσοκομείο. Ποιοι ράβουν ράσα!
Γιατί αυτός ο τύπος ξεπέρασε ήδη τον μύθο του Ανδρέα Παπανδρέου
Με τόσο άξιους αξιωματικούς του ΠΝ δεν πρέπει να μας ανησυχεί κανένας Τούρκος
Το Γουέστερν της Παρανομίας στήνει στα Λιπάσματα ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος
Δολοφόνησαν στην Τεχεράνη τον “πατέρα” της ιρανικής πυρηνικής βόμβας
Ελλάδα 1952. Τότε που απαγορεύονταν η απεργία στους δημοσίους υπαλλήλους
Στο πρόσωπό της η εστίαση δεν παραδίδει τα όπλα [Δήμητρα Κούτρα, barwoman-Mykonos]
“Φυτίλι” για τα εμβόλια της Covid-19 ανάβουν οι Financial Times
H DW επαναφέρει τον εφιάλτη του ελληνικού χρέους μιλώντας με τον Παπαδημούλη!
Ο Τσίπρας πήγε για πρώτη φορά στη Δράμα και δήλωσε ότι γίναμε Ιταλία