kourdistoportocali.comNews DeskΓιατί η Σάσα είναι η νέα Μενεγάκη

Σάσα Σταμάτη

Γιατί η Σάσα είναι η νέα Μενεγάκη

Της οφείλουμε ευγνωμοσύνη γιατί μας γλίτωσε από την οικογένεια Τραγάκη

Kατ΄αρχήν της οφείλουμε ευγνωμοσύνη γιατί μας γλίτωσε από την οικογένεια Τραγάκη. Η Σάσα ήταν η δημοσιογράφος που πήρε την θρυλική συνέντευξη με την οποία ο Τσώρτσιλ του Πειραιά μάς απειλούσε ότι εγκαταλείπει την πολιτική και στα ενδότερα διαβάζαμε ότι θα πολιτευθεί ο γιος του. Σκέτη συμφορά. Ευτυχώς ο Μητσοτάκης θέλοντας να ξεφορτωθεί την Ντόρα και τον Κώστα Μπακογιάννη τον έκοψε από τα ψηφοδέλτια. Αυτό πάντως ήτο μια προσφορά της Σάσας στον τόπο. Πάμε παρακάτω.

Από την Iόλη Πιερίδη

Από το περασμένο Σάββατο το κορίτσι ξεκίνησε την δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ και ξεδίπλωσε όχι μόνο το ταλέντο της αλλά και την εξυπνάδα της που είναι προιόν ενός κοφτερού μυαλού που δουλεύει με απίστευτες στροφές. Αρκεί η Σάσα για να διαλυθεί ο μύθος της χαζής ξανθιάς.

Στην διάρκεια της εκπομπής η Σάσα “γέμιζε” από μόνη της την κάμερα. Δεν χρειάζεται ούτε καλεσμένους, ούτε πάνελ. Είναι τόσο δυνατή τηλεοπτική παρουσία που δεν χρειάζεται καν καλεσμένους. Το χιούμορ της είναι εκρηκτικό, οι ατάκες της βιτριολικές, γνωρίζει πολύ καλά το κόσμο της μόδας και τις τάσεις. Τα προσόντα που διαθέτει η Σάσα στο ξεκίνημά της δεν τα διέθετε ούτε η Ρούλα, ούτε η Μενεγάκη-οι άλλες δεν υπάρχουν.

Αρα η Σάσα έχει το πακέτο της νέας Μενεγάκη. Επίσης γνωρίζει εξίσου καλά με την Μενεγάκη εκλεκτά μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας και επειδή είναι πραγματικά πολύ έξυπνη φροντίζει να μην προκαλεί ζήλια στις γυναίκες και δεν τις κάνει να αισθάνονται άσχημα.

Mία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις της ήταν εκείνη που είχε κάνει με την Σόνια Καζόνι για το περιοδικό People.

«Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ, μπορεί να έμενα κάποια βράδια με παλιότερες σχέσεις μου, αλλά τη συγκατοίκηση τη φοβάμαι. Αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, μετά συνηθίζεις και δεν προχωράς. Εμένα δεν μου αρέσει έτσι, μου αρέσει αν αποφασίσεις να είσαι με έναν άνθρωπο να είναι πιο… παραδοσιακό», εξηγεί στο People.

Άρα για σένα η έννοια του γάμου είναι σημαντική, σε νοιάζει…

Αν θέλουμε κάτι πάρα, μα πάρα πολύ μας συμβαίνει. Το κυνηγάμε πολύ και κάποια στιγμή έρχεται. Άρα δεν το έχω κυνηγήσει τόσο ή δεν το θέλω τόσο πολύ, γι’ αυτό δεν έχει συμβεί. Όμως, θέλω πολύ κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια και να αφοσιωθώ σε αυτήν.

Έχεις φτάσει κοντά στο γάμο;

Όχι, δεν το λες κοντά.

Μέχρι σήμερα, αν και πολλά χρόνια στην τηλεόραση, δεν έχει γίνει γνωστή σχεδόν καμία σου σχέση. Στους γονείς σου έχεις γνωρίσει κάποιο σύντροφο;

 Στο μυαλό μου το έχω κάπως ρομαντικό. Θέλω εκείνος που θα γνωρίσω στους γονείς μου και στον περίγυρο να είναι ο ένας, ο μοναδικός. Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί, αλλά έτσι θα το ήθελα. Επίσης, να ξέρεις πως είμαι και κρυψίνους σε αυτά τα θέματα και μπορώ να σου πω απίστευτα μέρη για να βγεις ραντεβού χωρίς να το μάθει κανείς.
Δημοσιεύματα φήνουν ερωτηματικά για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Έχετε κάνει αρκετές κοινές εξόδους τον τελευταίο καιρό και πλέον είναι ξανά ελεύθερος.

Ο Παύλος είναι φίλος μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ. Μάλιστα, όταν γνωριστήκαμε, δούλευα στη νομαρχία, όχι στην τηλεόραση. Είναι ένας υπέροχος πατέρας – μάλιστα γνώρισα φέτος το καλοκαίρι και τα έξι παιδιά του στη Μύκονο. Είναι ένας καταπληκτικός, πολύ δοτικός μπαμπάς κι αυτό το θαυμάζω. Επιπλέον, μου δίνει την πλήρη ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου ο Παύλος.

Μετά το χωρισμό κάνετε περισσότερη παρέα…

Έχουμε κάνει πολλή παρέα και στο παρελθόν, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Παύλος δεν ζει πια στην Ελλάδα, μένει στο εξωτερικό γιατί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και εκεί. Είμαι τυχερή που είναι φίλος μου, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αποδέχεται τους ανθρώπους όπως είναι.

Βλέπω πως όταν είσαι με μικρά παιδιά, έχεις μια πολύ ξεχωριστή επικοινωνία. Μου έχεις πει πως αν βρισκόταν ο σωστός άνθρωπος, θα ήθελες οικογένεια. Αγχώνεσαι με το χρόνο που περνά; Στις γυναίκες μετά τα 35 χτυπάνε τα βιολογικά καμπανάκια.

Δεν αγχώνομαι. Απλά μετά από κάποια ηλικία δεν έχουμε χρόνο να παίζουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά πλέον θεωρώ ότι δεν αξίζει να δίνεις όλο σου τον εαυτό στην καριέρα. Έχω και μια μαμά που είναι πρότυπο μάνας στην οικογένεια. Νομίζω έχω την καλύτερη μητέρα του κόσμου. Ήταν πάντα εκεί για εμάς και ό,τι προβλήματα και αν είχαμε ποτέ δεν σκέφτηκε να διαλύσει το γάμο της. Είμαι κι εγώ το ίδιο μοντέλο με τη μητέρα μου, πιστεύω πως αν παντρευτώ και επιλέξω έναν άντρα, θα είναι αυτός ο ένας και μοναδικός. Θα το πάω μέχρι τέλους.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK