kourdistoportocali.comNews DeskΕΚΤΑΚΤΟ>Ραντεβού στη Βουλιαγμένη για τις πρόωρες εκλογές!

Βενεζουέλα με την ανοχή και των δανειστών

ΕΚΤΑΚΤΟ>Ραντεβού στη Βουλιαγμένη για τις πρόωρες εκλογές!

Διακοπές στο κολαστήριο που βιάζουν παιδάκια

Ραντεβού στη Βουλιαγμένη θα έχουν το ΣΚ Τσίπρας-Καμμένος για την ημερομηνία των πρόωρων εκλογών που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν στις επόμενες 45 μέρες με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι πέτυχε να μην περικοπούν οι συντάξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εκλογές τρομοκρατώντας τους ψηφοφόρους και ειδικά τους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους:

Θέλεις να σου κόψουν τις συντάξεις; Ψήφισε ΝΔ!

-Θέλεις να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων; Ψήφισε ΝΔ!

Ηδη έχει προκληθεί σάλος εξαιτίας της προκλητικής στήριξης των δανειστών στο πρόσωπο του Τσίπρα ο οποίος εξαθλιώνει στη φορολογία τους Ελληνες πολίτες για να εξαγοράζει στη συνέχεια πελατάκια από τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους. Η Ελλάδα γίνεται Βενεζουέλα με την ανοχή και των δανειστών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν διακοπές σε ένα κράτος απέραντο στρατόπεδο προσφύγων που βιάζουν παιδάκια. Αυτό είναι το διεφθαρμένο αμεταρρύθμιστο κράτος με την ανοχή των δανειστών μας. Μια νάρκη στα θεμέλια της σακάτικης Ευρώπης. Κατά τ΄άλλα ο σκληροτράχηλος Τζανακόπουλος δήλωσε:

«Όσο η ΝΔ θα βλέπει το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται και το αφήγημά της περί τετάρτου Μνημονίου να καταρρέει τόσο θα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό και θα αποκαλύπτει την βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις.

Μπροστά στην ανάγκη της να δικαιωθεί μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινών διαψεύσεων δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν», αναφέρει, και συμπληρώνει:

«Χθες, ξανά, ο κύριος Χατζηδάκης, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Hanns Seidel, ζήτησε να μην επιδιώκει η κυβέρνηση την ανατροπή διαρθρωτικών αλλαγών, εννοώντας την ανατροπή του μέτρου για τις συντάξεις. Σήμερα πάλι της φταίει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αύριο θα της φταίει το κακό το ριζικό της.

Η χώρα όμως βγήκε από τα Μνημόνια. Και η ΝΔ καλά θα κάνει να το βάλει καλά στο μυαλό της αντί να επιχειρεί διαρκώς αποτυχημένα σαμποτάζ. Δεν μπορεί πια να βλάψει ούτε τη χώρα ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της.»

Απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης τo Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι «εμμένει στις πληροφορίες των συντακτών του από ευρωπαϊκές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες «οι θεσμοί θεωρούν βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας και δεν μιλούν πλέον για αναβολή του (νομοθετημένου) μέτρου για τη μείωση των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου αλλά για ακύρωσή του». Στο τηλεγράφημα τονίζεται ότι «οι ίδιες ευρωπαϊκές πηγές για το γεγονός αυτό έχουν ήδη ενημερώσει και κόμματα της αντιπολίτευσης», χωρίς να γίνεται ουδεμία αναφορά στη ΝΔ.»

Νωρίτερα η ΝΔ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε το μέτρο της νέας περικοπής των συντάξεων από 1.1.2019. Το μέτρο που δεν υπήρχε καν στο 3ο αχρείαστο Μνημόνιο, ψηφίστηκε με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι η Ν.Δ. κατέθεσε και τροπολογία προ διμήνου για να μην εφαρμοστούν οι περικοπές, την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου δυστυχώς απέρριψε. Τις ξεκάθαρες αυτές θέσεις της η Ν.Δ. τις επανέλαβε και στη συνάντηση της Τρίτης 11.09.2018 που είχε με τους εκπροσώπους των Θεσμών, οι οποίοι δεν αποσαφήνισαν τις προθέσεις τους. Έκτοτε, καμία άλλη συνάντηση ή ενημέρωση δεν υπήρξε στην αξιωματική αντιπολίτευση ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τους Θεσμούς.

Με αυτά τα δεδομένα, καλούμε τη διοίκηση του ΑΠΕ να συνειδητοποιήσει ότι είναι αδιανόητο να χρησιμοποιεί το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων ως όχημα διασποράς ψευδών ειδήσεων και να το έχει μετατρέψει σε όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK