kourdistoportocali.comNews DeskEKTAKTO>Προσέλαβαν συριζοτρόλ στο ΑΠΕ, στις 17 μονάδες η διαφορά!

Τι αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

EKTAKTO>Προσέλαβαν συριζοτρόλ στο ΑΠΕ, στις 17 μονάδες η διαφορά!

Τι γράφει για τη Σοφία Μανδηλαρά το meaculpa.gr

Tην έκτακτη πρόσληψη Συριζοτρολ στο ΑΠΕ καταγγέλει μέσα από τον ιστότοπό του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Tην ίδια στιγμή στελέχη της ΝΔ κάνουν λόγο για διαφορά που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις 17 μονάδες υπέρ της ΝΔ με τον Σύριζα να κυμαίνεται στο 22% και την ΝΔ στο 39-40%! Σ΄αυτή τη περίπτωση τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο Μαρινάκης επικεφαλής του στρατού του θα ξεκινήσει για κατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου!
Σύμφωνα με το meaculpa.gr:
Δεν περιμένεις τίποτε άλλο από έναν πρωθυπουργό που λέει από μόνος του ότι βάζει λεφτά στο ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι το ήθος, αυτή η πάστα, τέτοια περιβάλλοντα τους μεγάλωσαν και τέτοιοι άνθρωποι είναι. Πήραν την εξουσία τραμπουκίζοντας, την κρατούν με παρακρατικές μεθόδους – και για να το κάνουν πληρώνουν τους δικούς τους με τα λεφτά μας. Να η περίπτωση της Σοφίας Μανδηλαρά, της οποίας την αξιολόγηση προς πρόσληψη ανασύρει από τη διαύγεια το meaculpa.gr. Στις 15 Μαΐου, λοιπόν, διορίστηκε ουσιαστικά στο ΑΠΕ, όπου για καιρό έχει εργαστεί ως έκτακτη με σύμβαση, κατόπιν φωτογραφικής προκήρυξης.
Για να το επιτύχει αυτό η Μανδηλαρά έχει στην πλάτη της κοντά μια δεκαετία λυσσώδους υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο μέσα από τον λογαριασμό-τρολ της στο twitter, thesspirit, αλλά και ποικίλως άλλως πως: Κατέβηκε υποψήφια στην Α’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε σε βίντεο του πρωθυπουργού, αποτέλεσε εσχάτως μέλος της συμβουλευτικής ομάδας της Ρένας Δούρου. Τώρα, λίγες μέρες προ της κάλπης, η πορεία επιβραβεύεται δια της πρόσληψης σην ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε. με ειδικότητα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ.
Προφανώς, εκεί στο ΑΠΕ, το ότι μια δημοσιογράφος συγχρόνως είναι τόσο ενεργό κομματικό στέλεχος, δεν βαρύνει αρνητικά ως προς την κάλυψη των κριτηρίων αντικειμενικότητας. Αναρωτιέται κανείς, όμως, αν η οριακά ποινική ψηφιακή συμπεριφορά εμπίπτει στα απαιτούμενα προσόντα της επαγγελματικής ιδιότητας που αναλαμβάνει η Μανδηλαρά. Ως thesspirit η Σοφία έχει παρελθόν βρωμιάς και τυφλής οπαδικότητας. Έφτασε να δίνει συντεταγμένες του πού τρώει πρωθυπουργός, ώστε να οργανωθεί στο σημείο ομάδα διαμαρτυρίας. Δεν έχει νόημα να γίνουν διεξοδικές αναφορές. «Ανδραγαθήματά» της για την νεοαριστερή-νεομνημονιακή, κρατικοκαπιταλιστική παράταξη υπάρχουν αποτυπωμένα στο διαδίκτυο, αν και η ίδια περιόρισε τώρα την πρόσβαση στον λογαριασμό της στο twitter. Έχει συμμετάσχει σε όλα: fake news, δολοφονίες χαρακτήρων, λάσπη, ad hominem, κοινές χυδαιότητες, τα πάντα. Κι αν όλα είναι τώρα νομότυπα, δεν έχει στην πραγματικότητα καμία σημασία. Αυτοί είναι. Βολεύουν κάθε παρατρεχάμενο, κόλακα και κολαούζο στο παρά πέντε των εκλογών. Ξέρουν, όμως, ότι έρχεται συντριβή, ότι τα πόστα τελείωσαν, το φαγοπότι σχόλασε. Κι ανάμεσά τους έχουν ήδη βγει τα μαχαίρια της επιβίωσης και της επικράτησης. Σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα κι αυτό εδώ το ρεπορτάζ, μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK