kourdistoportocali.comNews DeskEKTAKTO>Πάμε για εκλογές τον Ιανουάριο, να δούμε εάν θα έχει αυτοδυναμία η ΝΔ!

Πάνος Καμμένος

EKTAKTO>Πάμε για εκλογές τον Ιανουάριο, να δούμε εάν θα έχει αυτοδυναμία η ΝΔ!

Κάλπες-blitzkrieg

Εκλογές-blitzkrieg για τον Ιανουάριο του 2019 ετοιμάζουν Τσίπρας-Καμμένος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.

-Να δούμε τώρα εάν ο Μητσοτάκης θα έχει αυτοδυναμία…,

δηλώνει στους στενούς συνεργάτες του ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Οι εκλογές θα ανακοινωθούν με διάγγελμα του Τσίπρα αρχές του νέου έτους.

Σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα έχει αυτοδυναμία η ΝΔ είναι και ο νεοδημοκράτης-συριζαίος πρόεδρος της Δημοκρατίας Παυλόπουλος ο οποίος κωουτσάρει τον Τσίπρα και τον εμψυχώνει διαρκώς

-Αλέξη, είσαι σπουδαίος ηγέτης, ζούπερ ντούπερ, θα τον πατήσεις τον Μητσοτάκη, θα κυβερνάμε αιώνια…Πάνω τους λεβέντη μου…

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μειμαράκη ο οποίος διατήρησε τον Τσίπρα 4 χρόνια στην εξουσία ψηφίζοντας η ΝΔ το μνημόνιο που έφερε ο Σύριζα αντί να πάμε σε νέες εκλογές.

Ο Μειμαράκης έπρεπε να είχε διαγραφεί από την ΝΔ με το που ανέλαβε ο Μητσοτάκης αλλά που να βρει το σθένος ο Κυριάκος να το κάνει από τη στιγμή που δεν τολμά να μεταφράσει στα ελληνικά ακόμη και αυτές τις δηλώσεις του στα διεθνή ΜΜΕ για την διαπλοκή και τους ολιγάρχες. Μειμαράκης-Παυλόπουλος λοιπόν σε ανοιχτή γραμμή κατά του Αστραπόγιαννου Κυριάκου.

Ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύται ο Κυριάκος είναι η Μαρέβα και πολύ σωστά κάνει. Οι πιο πολλοί του σκάβουν το λάκο του.

Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή η ΝΔ δεν μπορεί να εξασφαλίσει αυτοδυναμία και θα αναγκασθεί να ζητήσει συνεργασίες. Στο μεταξύ μετά τη νέα δήλωση του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ «είμαστε Μακεδόνες και μιλάμε μακεδονκά, κανείς δεν θα το αμφισβητήσει ξανά» και ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λείπει στη Μόσχα, ο Πάνος Καμμένος βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, ζητώντας για πρώτη φορά ευθέως την απόσυρση της συμφωνίας με την οποία η Ελλάδα αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα και εθνότητα.

«Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο» επισημαίνει στη δήλωσή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Στο μεταξύ κι ενώ ο Τσίπρας βρίσκεται στη Μόσχα η φιλοκυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών φιλοξενεί συνέντευξη (στον Νικόλα Ζηργάνο) του Ρώσου υπ. Εξωτερικών Λαβρόφ ο οποίος υποστηρίζει ότι η με εκβιασμό και χρηματισμό βουλευτών πέρασαν οι Πρέσπες στην “Μακεδονία”. Κάτι ξέρει η ρωσική αρκούδα από χρηματισμούς, εκβιασμούς και πάει λέγοντας…

“Προφανής είναι η κατακόρυφη συνεχής παρέμβαση των ΗΠΑ και της Ε.Ε. στις εσωτερικές υποθέσεις της Μακεδονίας. Σε καθημερινή βάση οι πολίτες της καλούνταν να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα στις 30 Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους. Το δημοψήφισμα, όπως είναι γνωστό, απέτυχε. Σ’ αυτή την κατάσταση στη Βουλή στις 19 Οκτωβρίου, με εκβιασμό και χρηματισμό βουλευτών, επιβλήθηκαν οι συνταγματικές αλλαγές, με άμεση εμπλοκή ξένων διπλωματών, συμπεριλαμβανομένου και του εκεί πρέσβη των ΗΠΑ. Τώρα γίνονται πυρετώδεις απόπειρες να πάρει η διαδικασία την τελική της μορφή στις αρχές του 2019.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μια τέτοια σπουδή εξυπηρετεί τον μοναδικό σκοπό της Ουάσινγκτον για τη βεβιασμένη ενσωμάτωση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Οι σπέκουλες ότι η αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι δήθεν αναγκαία για την επιτάχυνση της ευρωπαϊκής πορείας δεν αντέχουν καμία κριτική. Οι διαβουλεύσεις με τις Βρυξέλλες για το θέμα μπορούν να διαρκέσουν, όπως λέει η εμπειρία, μερικές δεκαετίες”, αναφέρει ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στα Βαλκάνια.

Δώστε κι άλλο πόνο στους εγχώριους σανοφάγους…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK