kourdistoportocali.comNews DeskΕΚΤΑΚΤΟ>Κάνουν υπερωρίες στα υπουργεία για να καταστρέψουν στοιχεία που τους οδηγούν στο εδώλιο

Στο 16% ο Σύριζα!

ΕΚΤΑΚΤΟ>Κάνουν υπερωρίες στα υπουργεία για να καταστρέψουν στοιχεία που τους οδηγούν στο εδώλιο

Στο μεταξύ στον Πειραιά ο Βαγγέλης-η χούντα πέφτει-Μαρινάκης ετοιμάζεται για το πιάτο που τρώγεται κρύο

Δεν φθάνει που διαλύονται σαν ξεχαρβαλωμένο ζούνταπ στην ανηφόρα: Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής γραμματείς και φαρισαίοι σε συγκεκριμένα υπουργεία όπως το Δικαιοσύνης, Οικονομικών, το Αμυνας, το Δημοσίων Εργων, έχουν αναλάβει να καταστρέψουν αρχεία με ραντεβού, φακέλους, εσωτερικά έγγραφα και πάει λέγοντας που θα αποτελούν ενοχοποιητικά στοιχεία εάν πέσουν στα χέρια των νεοδημοκρατών που επελαύνουν στην εξουσία.

Γράφει ο Die Another Day

Οι εκτιμήσεις για το ποστοστό του Σύριζα στις εθνικές εκλογές δείχνουν ότι δεν θα ξεπεράσει το 16%. Μιλάμε για πανωλεθρία με τεκτονικές συνέπειες για τους ανθρώπους που κυβέρνησαν με χυδαιότητα και ιδεοληπτικό μίσος καταληστεύοντας κάθε πολίτη που τόλμησε να έχει μία μικρή επιχείρηση ή να είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Στα υπουργεία-γιάφκες λοιπόν πρέπει να καθαριστούν με επιμέλεια τα αποτυπώματα από εκβιασμούς, στημένες υποθέσεις, μίζες και πάει λέγοντας. Ετσι “αρμόδιοι” υπάλληλοι κάνουν υπερωρίες ώστε να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία της πιο κατσιαπλιάδικης τετραετίας που γνώρισε ο τόπος όταν οι ορδές των Αγανακτισμένων καφενόβιων έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία εκμεταλλευόμενοι την οργή του κόσμου από τα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης. Σ΄αυτό το σημείο κι ενώ οι κατσιαπλιάδες εκβιαστές του Σύριζα επιχειρούν να εξαφανίσουν τα στοιχεία που αργά ή γρήγορα θα τους οδηγήσουν στη φυλακή, οι νεοδημοκράτες που έρχονται στην εξουσία θα πρέπει αυτή τη φορά να διαχιερισθούν το δημόσιο χρήμα με σεβασμό, διαφάνεια και ήθος και να προσέξουν ώστε να μην ξανασυντήσουν μπροστά τους έναν νέο Τσίπρα.

Ο πυρετός που επικρατεί στα υπουργεία και στους δημόσιους οργανισμούς για να σβηστούν τα ίχνη των σκανδάλων κυριαρχεί και σε ορισμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς οι επιχειρηματίες φοβούνται ότι με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη δεν θα έχουν την ασυλία που τους παρείχε ο σημερινός πρωθυπουργός που από θαυμαστής του Τσε και του Κάστρο κατάντησε πεκινουά των σαλονιών και των θαλαμηγών της ελίτ.

Την ίδια ώρα κάποιοι όπως οι Πιτσιόρλας και Χουλιαράκης επιχειρούν να εγκαταλείψουν το σκάφος που όχι απλά βυθίζεται αλλά το πιο πιθανό είναι το πλήρωμα να συλληφθεί και α οδηγηθεί στο εδώλιο-κάποιοι άλλοι αγωνιούν για το πως θα δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο πλουτισμό τους-έχουν αγοράσει πολυτελή διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα ενώ κάνουν μπίζνες ακόμη και στο real estate  της Μυκόνου.

Η Τράπεζα Ελλάδος έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία του εγκλήματος και πλησιάζει η στιγμή που ο Στουρνάρας θα πει τη τελευταία λέξη.

Στο μεταξύ στον Πειραιά ο Βαγγέλης-η χούντα πέφτει-Μαρινάκης που σπάει το ένα ρεκόρ ψήφων μετά το άλλο ετοιμάζεται για το πιάτο που τρώγεται κρύο.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK