kourdistoportocali.comNews DeskΕΚΤΑΚΤΟ>Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στον Πέτρο Κασιμάτη

Αποκλειστικό

ΕΚΤΑΚΤΟ>Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στον Πέτρο Κασιμάτη

Τη φωνή του καλύπτει ο ήχος της τηλεόρασης κι ένας βόμβος στενών συνεργατών

«Η αθλιότητα συνεχίζεται. Μόλις ολοκληρώσω τη δικογραφία κι ενημερωθώ επαρκώς , θα σου μιλήσω. Είναι απίστευτο το πως συνεχίζεται κι αναπαράγεται αυτή η αθλιότητα…..»

Η βραχνή φωνή ειναι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης

 

Ακούγεται απόμακρος και κουρασμένος στην τηλεφωνική γραμμή.

Τη φωνή του την καλύπτει ο ήχος της τηλεόρασης κι ενας βόμβος στενών συνεργατών που ειναι κοντά του.

«Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, έχω κόσμο. Με κατανοείς…».

Στο σπίτι του , ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος -γνωστός στο Πανελλήνιο και ως «Ρασπούτιν» δεν μπορει να χωνέψει όσα είπε γι αυτόν ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Ο Παπαγγελόπουλος θα πάει ισόβια…»!!!

Τώρα, δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε την κίνηση Μητσοτάκη που έβγαλε απ’ το «κάδρο» τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός απέδειξε οτι είναι σκληρός παίκτης στο πολιτικό πόκερ διαρρέοντας οτι δεν μπορεί να αποδίδονται κατηγορίες σε πρωην Πρωθυπουργούς κλπ,κλπ ακολουθώντας στρατηγική Ανδρέα Παπανδρέου και Αντώνη Λιβάνη.

Δείχνοντας μετριοπαθές προφίλ κι απομονώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον «Ρασπούτιν» του στέμματος.

Από την άλλη, ο Μίμης, ο Παπαγγελόπουλος, που χωρίς να διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά άφησε να περάσει καιρός και να καλλιεργείται γύρω από το όνομα του αυτή η βαρύτατη κατηγορία του σκευωρού-σήμερα μαζεύει ένα-ένα τα σπασμένα κομμάτια του ψυχικού του καθρέπτη!!

Συντετριμμένος και έξαλλος συνάμα, ήταν ο Αντ. Σαμαράς που είδε- μαζί με μια ομάδα πολιτικων πρώτης γραμμής-, το όνομα του να κρέμεται στα μανταλάκια.

Ο πρώην πρωθυπουργός ξιφουλκει με τους δαίμονες της σκευωρίας έχοντας κρίσιμες πληροφορίες τις οποίες βέβαια, καλείται να αποδείξει.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σταθμίζει το πόσο άγριο έγινε το πολιτικό τοπίο κι οτι οι αθέμιτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ήταν μια δολοφονική σφαίρα στη Δημοκρατία.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ύψωσε φωνές διαμαρτυρίας γι αυτήν τη δόλια πατρίδα που ονομάζω εγώ και ο Μπόνιος «Κολομβια των Βαλκανίων».

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος άφησε έναν κρυφό λυγμό που ήταν η ταφόπλακα των εχθρών της Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης,μπορει να μην θέλει να δηλητηριάζεται η ζωή του τόπου, αλλά εάν και εφόσον αποδειχθεί η συνωμοσία, ειναι υποχρεωμένος να εξηγήσει πως η Δημοκρατία εκδικείται τους σκευωρούς για να μην επαναλάβουν κάποιοι άλλοι το έγκλημα….

Ποια όμως, ειναι η αθλιότητα που επικαλείται ο Παπαγγελόπουλος;

Ποιοι -κατ αυτόν – συνεχίζουν την αποστολή της εξόντωσης του;

Στον αντίποδα, ο Ι. Αγγελής συνάδελφος του δικαστικός με εμπειρία και κύρος που δεν διστάζει να κατονομάσει σχέσεις συνεργασίας στον ευαίσθητο θέμα της Νοβάρτις με την εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη .

Και στο ίδιο «στρατόπεδο» η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου που κατήγγειλε πρώτη τον Παπαγγελόπουλο ως «Ρασπούτιν» και έριξε το γάντι στην διάδοχο της.

Ευφυώς σκεπτόμενος ο Πρωθυπουργός τόνισε μέσω κύκλων του οτι δεν θα ακολουθήσει την τοξική πρακτική μαζικών πολιτικών διώξεων και της στοχοποίησης πρώην Πρωθυπουργών….
Από την άλλη , κανείς δεν γνωρίζει πως θα «απαντήσει» ο κ. Παπαγγελόπουλος κι αν θα «απαντήσει» επί της ουσίας η όχι.

Ενας άνθρωπος που διετέλεσε και αρχηγός των μυστικών μας υπηρεσιών διαθέτει ένα αρχείο ελάχιστα μικρότερο από το εμβαδόν της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Κι οπως είπε ο Γιώργος Τράγκας, γνωρίζει άριστα τις λεπτομέρειες για την πολύκροτη υπόθεση των Πακιστανών, για υποθέσεις τρομοκρατίας, για τις υποκλοπές και την «αυτοκτονία» Τσαλικίδη….

Εννοώντας -ο πολύπειρος δημοσιογράφος- οτι δεν τα βάζεις ποτέ με αρχηγό της ΕΥΠ και με τα ακριβά μυστικά του.

Στο σπίτι του ο Μίμης Παπαγγελόπουλος εν μέσω ειδήσεων, τηλεοπτικών δελτίων, τρέιλερ ραδιοφωνικών σταθμών -όλα ανακατεμένα με βαριές ανάσες συνεργατών του, ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και πιθανότατα να μπορέσει να «πυροβολήσει» με στοιχεία-φωτιά.

Φτάνει τα πυρά του να μην ειναι άσφαιρα.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK