kourdistoportocali.comNews DeskEίπε τα αυτονόητα και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα

Μιράντα Ξαφά

Eίπε τα αυτονόητα και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα

Και λίγα τους είπε γι΄αυτό το παπατζιλίκι των αξιολογήσεων και της εξόδου στις αγορές

To Koυρδιστό Πορτοκάλι στηρίζει την κ. Μιράντα Ξαφά εκτιμώντας την ειλικρίνειά της. Ευχόμαστε μάλιστα αυτά που γράφει ο ρεπόρτερ Σβέρκος στην Εφημερίδα των Συντακτών, του ενόπλου συντρόφου Νικόλα Βουλέλη, να είναι αλήθεια έστω και αν αναγκάζεται η κ. Ξαφά να τα διαψεύσει για να μην μπλέξει με τους εγχώριους κατσιαπλιάδες.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Στο μόνο που διαφωνούμε με την κ. Ξαφά είναι το γεγονός ότι ασχολείται με ένα εξίσου διεφθαρμένο κόμμα κρατιστών- αντίστοιχο με τον Σύριζα- όπως είναι η χαζοΝΔ.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών>

Μια «κλειστή λέσχη» του Ουεστμίνστερ του Λονδίνου, γνωστή για τα ισχυρά μέλη και τις υψηλές υπηρεσίες, φιλοξένησε μια  συνάντηση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι μεγάλων επενδυτικών ομίλων, που ειδικεύονται στις επενδύσεις στις τράπεζες και τη διαχείριση και αγορά ομολόγων. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχε (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) η κ. Μιράντα Ξαφά η οποία (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Νίκος Σβέρκος) υποστήριξε τα αυτονόητα όπως:

 Η τρίτη αξιολόγηση δεν θα κλείσει

 Οι ελληνικές τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση στις αρχές του 2018

 Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας, μην αντέχοντας την πιεστική αυτή κατάσταση, θα παραιτηθεί και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές το δεύτερο τρίμηνο του 2018

 Τις εκλογές θα κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 Ο πρόεδρος της Ν.Δ., λόγω της δυσχερούς κατάστασης στην οικονομία, θα αναγκαστεί να ψηφίσει νέο, τέταρτο μνημόνιο.

Και λίγα τους είπε η γυναίκα γι΄αυτό το παπατζιλίκι των αξιολογήσεων και της εξόδου στις αγορές που εξελίσσεται μπροστά μας.

Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας:

Αίφνης ο Σκουρλέτης, ο Κουρουμπλής, η Τασία, η Γεροβασίλη και ο ταγαρο-σπερματεγχύτης Mπαλαούρας έγιναν μέσα σε μια νύχτα φίλοι των επενδυτών και χτυπιούνται για να έλθουν επενδύσεις στην Ελλάδα. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο δεν υπάρχει ναρκέμπορας, λαθρέμπορας, έμπορος λευκής και έγχρωμης σαρκός που να μην βρίσκει ιδανική κυβέρνηση για επενδύσεις την κυβέρνηση Σύριζα.

Οι πάσης φύσεως μαφιόζοι βρίσκονται στη χώρα μας με τις διάσημες Μαφίες όπως είναι η Αλβανική, η Ρώσικη, η Βουλγάρικη κλπ να είναι οι καλύτεροι επενδυτές επί διακυβέρνησης Σύριζα. Ετσι κι αλλιώς κανείς από δαύτους δεν πρόκειται να πληρώσει 80-90% των εσόδων του σε φοροασφαλιστικοληστρικές εισφορές. Θα δείχνουν τα τάλαρα ή την κάννη του όπλου στους ελεγκτές του δημοσίου και όπως είναι φυσικό οι δικοί μας θα επιλέγουν τη μίζα. Πάμε παρακάτω.

Γελάει λοιπόν ο πλανήτης με το υβριδικό μοντέλο που επέλεξαν οι εξίσου γελοίοι με τις ελληνικές κυβερνήσεις δανειστές να βγάλουν την χρεοκοπημένη “πόρνη” στις αγορές αφού πρώτα της κάνουν ένα ψευτοστόλισμα. Αυτή τη δουλειά (το κωλομπάρεμα για να βγει η πουτάνα στις αγορές) το ανέλαβε η επενδυτική τράπεζα Rothschild & Co. Μετά από εκείνο το θαυματουργό ταξίδι του Τσίπρα στο Παρίσι, όλα άρχισαν να πηγαίνουν πρίμα για τον Αλέξη: Από τον Μακρόν ως τον Τραμπ, όλοι άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τον αναγεννημένο Αλέξη Τσίπρα.

Βέβαια η Rothschild & Co κάνει μπίζνες και κονομάει αδιαφορώντας εάν αυτό εδώ το εγχώριο μπουρδέλο έχει μεταρρυθμιστεί, έαν λειτουργεί η δικαιοσύνη, εάν έχει καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία, εάν έχουν αξιολογηθεί οι σατυροβαρκάρηδες δημόσιοι υπάλληλοι, εάν χαρίζονται τα θαλασσοδάνεια στους εγχώριους ολιγάρχες, εάν υπάρχουν πολιτικοί που παίρνουν μίζες για να προστατεύουν “βαρυποινίτες” μεγαλοεπιχειρηματίες.

Αυτά είναι “τεχνικές” λεπτομέρειες για την Rothschild & Co από την στιγμή που ανέλαβε, με συμβόλαιο, να βγάλει την Ελλάδα-πουτάνα στις αγορές.

Οι συναντήσεις με τους Μακρόν-Τραμπ είναι μέρος της προετοιμασίας για το “στήσιμο” της εξόδου στις αγορές.

Καθότι ο Ολάντ, ο Τραμπ, ο Μακρόν, ο Μοσκοβισί, έχουν άριστες σχέσεις με επενδυτικούς οργανισμούς όπως η Rothschild & Co και οπότε ας πάει και το παλιάμπελο να συναντήσουν δηλαδή τον Τσίπρα.

Το δυστύχημα όμως μέσα σε όλο αυτό το στημένο παιγνίδι της εξόδου της πουτάνας στις αγορές είναι το γεγονός ότι το κράτος-πουτάνα δεν έχει αλλάξει παρά τα 7 χρόνια Μνημόνια: εξακολουθεί να είναι διεφθαρμένο, πελατειακό, φορομπηχτικό, διαπλεκόμενο, βαριά άρρωστο και νοσηρό.

Αλλά όπως είπαμε, αυτά είναι “τεχνικές” λεπτομέρειες…Το θέμα είναι η πουτάνα να φτιασιδωθεί και να βγει στις αγορές.

Ποιο SKIP; Κανείς δεν ξεπλένει καλύτερα από την Rothschild & Co.

Υπάρχει μεγαλύτερος φίλος των επενδύσεων στον πλανήτη από τον Αλέξη Τσίπρα;

Σοβαροί να είσαστε, αφού το λένε ο Γιώργης ο Κουρής και η Rothschild & Co…

Η κ. Ξαφά για να μην μπλέκει με τους κατσιαπλιάδες γενικότερα προχώρησε σε διάψευση.

«Ζούμε σε μια παράλογη εποχή που κατασκευάζονται «ειδήσεις» χωρίς όσοι τις μαγειρεύουν να κάνουν καν το κόπο να τις κάνουν να φαίνονται αληθοφανείς. Είναι η τακτική των fake news την αθλιότητα της οποίας για να την αντιληφθεί στην ολότητά της κάποιος θα πρέπει να την βιώσει προσωπικά. Πρόκειται για πρακτικές που θυμίζουν εγχειρίδια προπαγάνδας του μεσοπολέμου, όταν αναπτύχθηκε η θεωρία ότι όσο πιο τερατώδες είναι ένα ψέμα τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να γίνει πιστευτό.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας που είναι και η ουσία, η κυβέρνηση καλά θα κάνει αντί να αναζητά σωσίβια στα fakenews, να συνειδητοποιήσει την τεράστια ζημιά που προκαλεί η υπερφορολόγηση και ότι η προσέλκυση επενδύσεων και η τριτοκοσμική προπαγάνδα είναι ασυμβίβαστα. Οι επενδύσεις δεν διατάσσονται από προπαγανδιστές. Έρχονται όταν υπάρχουν θετικές οικονομικές προσδοκίες και πραγματική βούληση για μεταρρυθμίσεις».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK