kourdistoportocali.comNews Desk-Είμαστε φιμωμένοι από παντού. Μας αφήνετε να σαπίζουμε!.. Τραυματισμένος από τα εμβόλια COVID-19 αιφνιδιάζει τον Rishi Sunak στον αέρα του GB News

Breaking News

-Είμαστε φιμωμένοι από παντού. Μας αφήνετε να σαπίζουμε!.. Τραυματισμένος από τα εμβόλια COVID-19 αιφνιδιάζει τον Rishi Sunak στον αέρα του GB News

Όπου νάναι οι τραυματισμένοι από τα εμβόλια COVID-19 θα σωριάζονται μπροστά στους πρωθυπουργούς

Όπου νάναι οι τραυματισμένοι από τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 θα πεθαίνουν μπροστά στους πρωθυπουργούς σε ζωντανή μετάδοση-θα σωριάζονται μπροστά στους ηγέτες που τους εμβολίασαν για χάρη της μεγάλης επαναφοράς που προϋποθέτει τη μείωση του δυτικού πληθυσμού.

By Pendulum

Για την ώρα ο Βρετανός Rishi Sunak αναγκάστηκε να συνομιλήσει στον αέρα του GB News με τραυματία του εμβολίου ο οποίος είπε στον πρωθυπουργό>

-Είμαστε φιμωμένοι από παντού. Μας αφήνετε να σαπίζουμε!..

Άνδρας που έχει τραυματιστεί από εμβόλιο αντιμετωπίζει τον Βρετανό πρωθυπουργό στο GB News.

JOHN WATTS: “Γεια, Rishi Sunak. Έχω τόσα πολλά να πω, αλλά τόσο λίγο χρόνο. Ονομάζομαι John Watt και είμαι ένας από αυτούς που έχουν τραυματιστεί από τα εμβόλια COVID σε αυτή τη χώρα.

«Θέλω να με κοιτάς στα μάτια, Rishi Sunak, και θέλω να δεις τον πόνο, το τραύμα και τη λύπη που έχω στα μάτια μου. Έχουμε μείνει χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

“Όχι μόνο εγώ που έχω τραυματιστεί είμαι εδώ μέσα, υπάρχει ένας άλλος άντρας εκεί, του οποίου η ζωή έχει καταστραφεί από αυτό το εμβόλιο Covid-19. Ξέρω ανθρώπους που έχουν χάσει πόδια — ακρωτηριασμούς. Ξέρω ανθρώπους με καρδιακές παθήσεις όπως εγώ, ο Rishi Sunak.

“Γιατί έπρεπε να δημιουργήσω μια ομάδα υποστήριξης στη Σκωτία για να φροντίσει τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτό το εμβόλιο Covid-19; Γιατί οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι που μας είπαν να κάνουμε το σωστό μας έχουν αφήσει όλους να σαπίσουμε και άφησαν εμένα και δεκάδες χιλιάδες σε αυτή τη χώρα να σαπίσουμε;

“Rishi Sunak, κοίτα με στα μάτια. Πότε θα αρχίσεις να κάνεις το σωστό; Το πρόγραμμα πληρωμής για τη ζημιά του εμβολίου δεν είναι κατάλληλο. Στη Σκωτία αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το σύστημα της κίτρινης κάρτας, υπάρχουν πάνω από 30.000 άτομα οι οποίοι είχαν μια ανεπιθύμητη αντίδραση σε αυτό το εμβόλιο».

Πρωθυπουργός RISHI SUNAK: «John, σε ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σου».

JOHN WATTS: «Σας ευχαριστώ που ξεκινήσατε να κάνετε το σωστό, κύριε Rishi Sunak».

Πρωθυπουργός RISHI SUNAK: “Έχεις κάνει μία πολύ δυνατή αιχμή, John. Λοιπόν, λυπάμαι πολύ που ακούω για τις προσωπικές σου συνθήκες και είπες ότι κάποιος εδώ φαίνεται να έχει υποφέρει από κάτι παρόμοιο. Τώρα, προφανώς, Δεν ξέρω για την ατομική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι».

ΤΖΟΝ ΓΟΥΑΤΣ: “Μας έχουν φιμώσει, Rishi. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε όλα, παντού έχουμε φιμωθεί. Έχουμε φιμωθεί! Είμαστε οι πιο φιμωμένοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα!”

ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ: «Σιωπή στον Τύπο γιατί η ιστορία μου στον Τύπο — έπρεπε να πάω στην κυβέρνηση για σχόλια, και την ανάγκασαν να βγάλουν όλα αυτά τα πράγματα».

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Με συγχωρείτε και οι δύο. Κύριε, θίξατε μερικά πολύ έγκυρα σημεία, είμαι σίγουρος. Αυτό που έχω να πω είναι, ωστόσο, ότι δεν σας έχουμε στο μικρόφωνο, και όπως γνωρίζετε, πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να θίξουμε τις απόψεις σας στον Πρωθυπουργό αργότερα, αλλά στο μεταξύ, κύριε πρωθυπουργέ, αν δεν έχετε καλύψει το θέμα».

RISHI SUNAK: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Επομένως, υπάρχει ένα πρόγραμμα αποζημίωσης εμβολίων που υπάρχει, όπως αναφέρατε, στο NHS. Προφανώς, ο καθένας ξεχωριστά θα αντιμετωπίσει τις περιπτώσεις του. Είναι δύσκολο για μένα να σχολιάσω την υπόθεση του καθενός ξεχωριστά. Είμαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσετε.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω και εξετάζω τις περιπτώσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τις φέρεις στην ομάδα εδώ. Είμαι πολύ λυπημένος και σοκαρισμένος που άκουσα ότι σε φίμωσαν, ότι φιμώθηκες από κανέναν. Αυτό μου προκαλεί έκπληξη.

“Οπότε, σε παρακαλώ, δώσε τα στοιχεία σου στον Stephen και στην ομάδα, και θα τα αφαιρέσω ευχαρίστως. Φυσικά, θα πρέπει να μπορείς να μιλήσεις για την εμπειρία σου – τι σου συνέβη. Και όπως είπα, έχουμε ένα οργανωμένο πρόγραμμα αποζημίωσης και θα βεβαιωθώ ότι εργαζόμαστε για αυτό.

“Προφανώς, νομίζω ότι θα εκτιμήσετε ότι είναι δύσκολο για μένα να σχολιάσω τις συγκεκριμένες περιπτώσεις σας-απλώς δεν τις γνωρίζω. Και αυτά τα πράγματα.”

(Άλλος τραυματισμένος από το εμβόλιο αρχίζει να μιλάει)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: “Συγχωρέστε με, κύριε. Δεν έχουμε μικρόφωνο για εσάς, έτσι οι θεατές και οι ακροατές μας δεν θα μπορούν να ακούσουν τι λέτε.”

RISHI SUNAK: “Το τελευταίο πράγμα που θα έλεγα είναι ότι περάσαμε από μια πανδημία όπως όλοι οι άλλοι στα σημεία που επρόκειτο για το εμβόλιο. Αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονταν πάντα με βάση τις ιατρικές συμβουλές από τους ειδικούς μας γιατρούς για να μας πουν, όπως πολιτικοί, που προφανώς δεν είναι γιατροί, σχετικά με το πώς να κυκλοφορήσει καλύτερα το εμβόλιο, τι ήταν προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας, τη σειρά προτεραιότητας, πώς πρέπει να γίνει αυτό, ποιοι πρέπει να είναι επιλέξιμοι. Αυτό ήταν κάτι που συνέστησαν οι γιατροί και αυτό είναι κάτι που ακολουθήσαμε.

«Τώρα, προφανώς, εάν υπάρχουν μεμονωμένες περιστάσεις που δεν έχουν επιλυθεί, τότε γι’ αυτό έχουμε το σύστημα αποζημίωσης και θα φροντίσω να παρακολουθήσουμε τις υποθέσεις σας».

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: “Εντάξει, Πρωθυπουργέ. Ευχαριστώ. Κύριοι, και οι δύο, δώστε μας τα στοιχεία σας. Θα τα πούμε στον Πρωθυπουργό. Και όπως είπε, σίγουρα θα το κοιτάξει για εσάς .”

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK