kourdistoportocali.comNews DeskΔημοσκόπηση Harvard-Harris> Στο πλευρό του Ισραήλ το 82% του κοινού των ΗΠΑ παρά την διαρκή επίθεση Biden στην ισραηλινή κυβέρνηση

Breaking News

Δημοσκόπηση Harvard-Harris> Στο πλευρό του Ισραήλ το 82% του κοινού των ΗΠΑ παρά την διαρκή επίθεση Biden στην ισραηλινή κυβέρνηση

Benjamin Netanyahu> Μπροστά στη διεθνή αντίθεση, ο David Ben-Gurion κήρυξε την ανεξαρτησία του Ισραήλ. Ο Levi Eshkol ξεκίνησε τον πόλεμο των έξι ημερών και ο Menachem Begin διέταξε την επίθεση στον ιρακινό πυρηνικό αντιδραστήρα. Αυτό έκανα και εγώ ως Πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια μπροστά στις μεγάλες πιέσεις

Ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu εξέφρασε την απαισιοδοξία ότι το Ισραήλ και η Hamas θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για παύση των μαχών στη Γάζα και απελευθέρωση ομήρων, κατηγορώντας την τρομοκρατική ομάδα ότι συνεχίζει να λιθοβολεί το Ισραήλ αντί να κάνει καλή πίστη προσπάθεια συμβιβασμού.

Λέγοντας ότι το Ισραήλ συνέχιζε να προετοιμάζεται να επεκτείνει την επίθεσή του στην πόλη Rafah της νότιας Γάζας, ο Netanyahu προσπάθησε να μετριάσει τις προσδοκίες για μια συμφωνία που έθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν είπε ότι η συμφωνία ήταν «κοντά».

«Αντιμετωπίζουμε έναν τοίχο απατηλών, μη ρεαλιστικών απαιτήσεων της Hamas», είπε ο Netanyahu σε συνέντευξη Τύπου στο στρατιωτικό αρχηγείο Kirya στο Τελ Αβίβ, προσθέτοντας ότι η τρομοκρατική ομάδα «γνωρίζει ότι τα αιτήματά της είναι παραληρηματικά και δεν προσπαθεί καν να πετύχει συμφωνία. Αυτή είναι η κατάσταση».

“Είμαστε όλοι αισιόδοξοι, αλλά σας δίνω την τρέχουσα αξιολόγηση… Συνεχίζουμε να ενεργούμε, συνεχίζουμε να ελπίζουμε, αλλά δεν μπορώ να δώσω μια υπόσχεση αυτή τη στιγμή” ότι θα γίνει μια συμφωνία, είπε, επειδή μια τέτοια η υπόσχεση «δεν θα είχε κάλυψη».

Το Ισραήλ και η Ηamas, οι οποίες και οι δύο έχουν αντιπροσωπείες στο Κατάρ αυτή την εβδομάδα για να ρίξουν στο σφυρί λεπτομέρειες για μια πιθανή εκεχειρία 40 ημερών, δήλωσαν ότι υπάρχει ακόμη μεγάλο χάσμα μεταξύ τους και οι εκπρόσωποι του Ισραήλ στο Κατάρ επρόκειτο να επιστρέψουν την Πέμπτη, σύμφωνα με αναφορές εβραϊκών μέσων ενημέρωσης.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι το Ισραήλ θα πάρει πίσω όλους τους ομήρους που κρατούνται στη Γάζα, «με ή χωρίς συμφωνία», και είπε ότι απαιτούσε να δει τα ονόματα όλων των ομήρων να απελευθερωθούν πριν συμφωνήσει σε μια συμφωνία ομήρων.

Την Τετάρτη, ο αρχηγός της Ηamas, Ismail Haniyeh ισχυρίστηκε ότι η ομάδα δείχνει ευελιξία στις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ, αλλά ταυτόχρονα είναι έτοιμη να συνεχίσει τις μάχες.

Το Ισραήλ και η Hamas φαίνεται να απέχουν πολύ από το να δουν από κοντά τους όρους της συμφωνίας, η οποία φέρεται να περιλαμβάνει μια παύση έξι εβδομάδων στις μάχες και την απελευθέρωση περίπου 40 ομήρων σε αντάλλαγμα 400 Παλαιστίνιους κρατούμενους ασφαλείας που κρατούνται από το Ισραήλ.

Στο μεταξύ o Iσραηλινός πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι ο Στρατός προετοιμάζεται να επιχειρήσει εναντίον των υπόλοιπων ταγμάτων της Ηamas στη Rafah και την κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

«Θα το κάνουμε αυτό με την εκκένωση αμάχων από τις ζώνες μάχης», επέμεινε, «θα το κάνουμε φροντίζοντας τις ανθρωπιστικές τους ανάγκες και θα το κάνουμε ακολουθώντας το διεθνές δίκαιο».

Πρόσφατη δημοσκόπηση του Harvard-Harris αυτή την εβδομάδα βρήκε 82% υποστήριξη για το Ισραήλ από το κοινό των ΗΠΑ.

«Περισσότεροι από τέσσερις στους πέντε Αμερικανούς πολίτες υποστηρίζουν εμάς και όχι τη Hamas», είπε, και αυτό «μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την εκστρατεία μέχρι να καταστραφεί η Hamas», δήλωσε ο Netanyahu.

Τη Δευτέρα, ο Βiden επιχείρησε για μία ακόμη φορά να πριονίσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό λέγοντας σε συνέντευξή του ότι το Ισραήλ θα χάσει τη διεθνή υποστήριξη εάν διατηρήσει την «απίστευτα συντηρητική κυβέρνησή του».

Ο Netanyahu την επόμενη μέρα δημοσίευσε μια δήλωση video απαντώντας απευθείας στον Biden, επικαλούμενος την ίδια δημοσκόπηση Harvard-Harris.

Benjamin Netanyahu> Μπροστά στη διεθνή αντίθεση, ο David Ben-Gurion κήρυξε την ανεξαρτησία του Ισραήλ. Ο Levi Eshkol ξεκίνησε τον πόλεμο των έξι ημερών και ο Menachem Begin διέταξε την επίθεση στον ιρακινό πυρηνικό αντιδραστήρα. Αυτό έκανα και εγώ ως Πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια μπροστά στις μεγάλες πιέσεις

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu>

«Αγαπητοί πολίτες του Ισραήλ,

Στην αρχή των παρατηρήσεών μου, θα ήθελα να στείλω συλλυπητήρια στις οικογένειες εκείνων που δολοφονήθηκαν στην αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση κοντά στο Eli, είθε ο Θεός να τους εκδικηθεί. Από την έναρξη του πολέμου, έχουμε εξοντώσει σχεδόν 400 τρομοκράτες στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια. Η μάχη είναι ακόμη σε εξέλιξη, έχει απαιτήσει από εμάς ένα βαρύ κόστος.

Από τις 7 Οκτωβρίου διεξάγουμε δύο εκστρατείες: Μια στρατιωτική και μια διπλωματική εκστρατεία.

Η στρατιωτική εκστρατεία έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει τη Hamas, να επιστρέψει όλους τους ομήρους μας και να διασφαλίσει ότι η Γάζα δεν αποτελεί ποτέ ξανά απειλή για το Ισραήλ.

Η διπλωματική εκστρατεία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στη στρατιωτική εκστρατεία το χρόνο και τους πόρους για την επίτευξη αυτών των στόχων – έως ότου επιτευχθεί η συνολική νίκη.

Για πέντε μήνες, οι συνάδελφοί μου και εγώ εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση με παγκόσμιους ηγέτες και στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης για να επιτρέψουμε την ελευθερία δράσης για το IDF και τις δυνάμεις ασφαλείας. Αυτή η ελευθερία δράσης δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του κράτους.

Ως πρωθυπουργός του Ισραήλ, δεσμεύομαι να διαφυλάξω τα υπαρξιακά μας συμφέροντα παρά την αυξανόμενη πίεση προς εμάς.

Ιδού πως ενήργησαν οι προκάτοχοί μου σε αποφασιστικές συγκυρίες:

Μπροστά στη διεθνή αντίθεση, ο David Ben-Gurion κήρυξε την ανεξαρτησία του Ισραήλ.

Ο Levi Eshkol ξεκίνησε τον πόλεμο των έξι ημερών και

ο Menachem Begin διέταξε την επίθεση στον ιρακινό πυρηνικό αντιδραστήρα.

Αυτό έκανα και εγώ ως Πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια μπροστά στις μεγάλες πιέσεις: Στη συνεχιζόμενη μάχη κατά του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, στο να σταματήσουμε την προσπάθεια να μας αναγκάσουν να αποδεχτούμε ένα παλαιστινιακό τρομοκρατικό κράτος και στον διπλασιασμό της επιχείρησης εποικισμού στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια μπροστά στην πίεση να μας στραγγαλίσουν εντελώς.

Και σήμερα, μαζί με τους συναδέλφους μου, απορρίπτω τη διεθνή πίεση για τον τερματισμό του πολέμου προτού επιτύχουμε όλους τους στόχους του. Όπως είπα, παρόλο που αυτή η πίεση αυξάνεται και αυξάνεται, οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς στον πιο σημαντικό διπλωματικό χώρο που είναι φυσικά είναι οι ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα δημοσιεύτηκε μια δημοσκόπηση του Harvard CAPS-Harris που έδειξε ότι το 82% του αμερικανικού κοινού υποστηρίζει το Ισραήλ.

Δηλαδή, περισσότεροι από τέσσερις στους πέντε πολίτες των ΗΠΑ μας υποστηρίζουν εμάς και όχι τη Ηamas. Αυτή η ευρεία υποστήριξη μας δίνει διπλάσια ενέργεια για να συνεχίσουμε την εκστρατεία μέχρι την ολοκληρωτική νίκη.

Αναλαμβάνουμε ισχυρή δράση εναντίον των εχθρών μας σε όλα τα μέτωπα: Στο βορρά, χτυπάμε τη Hezbollah, εξαλείφοντας τους ανώτερους διοικητές του Ιράν στην περιοχή μας και εμποδίζοντάς τους να πραγματοποιήσουν τα δολοφονικά τους σχέδια.
Στο νότο, συνεχίζουμε να εξαλείφουμε τα τάγματα της Hamas στο Khan Yunis και προετοιμάζονται επίσης για τη συνέχεια. Και ας είναι σαφές σε εσάς – θα υπάρξει συνέχεια. Η νίκη επί της Hamas απαιτεί την εξάλειψη όλων των εναπομεινάντων ταγμάτων της Hamas τόσο στο κέντρο της Λωρίδας όσο και στη Rafah. Θα το κάνουμε με την εκκένωση του άμαχου πληθυσμού από τις ζώνες μάχης. Θα το πράξουμε με ανησυχία για τις ανθρωπιστικές ανάγκες και θα το κάνουμε σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο – γιατί έτσι λειτουργούμε.

Ταυτόχρονα, κάνουμε μια αδιάκοπη προσπάθεια να επιστρέψουμε όλους τους ομήρους μας. Πολίτες του Ισραήλ, αυτός είναι ένας ιερός στόχος, εργαζόμαστε πάνω σε αυτόν όλο το εικοσιτετράωρο. Απαιτώ να μάθω εκ των προτέρων τα ονόματα όλων των ομήρων που θα συμπεριληφθούν στο περίγραμμα. Δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση για τις δύο ερωτήσεις και είναι πολύ νωρίς για να πούμε, παρά την προθυμία μας, εάν θα επιτύχουμε ένα περίγραμμα για μια επιπλέον απελευθέρωση τις επόμενες ημέρες. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να το πετύχουμε, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές για εσάς – δεν θα συνθηκολογήσουμε μπροστά στις παραληρηματικές απαιτήσεις της Ηamas.

Δεν θα το κάνουμε αυτό γιατί αν συνθηκολογήσουμε, απλά δεν θα είμαστε εδώ. Έως σήμερα, χάρη στον συνδυασμό στρατιωτικής πίεσης και σκληρών διαπραγματεύσεων, καταφέραμε να επιστρέψουμε ζωντανούς 112 ομήρους μας. Είμαστε αποφασισμένοι να τα επιστρέψουμε όλα. Με ή χωρίς περίγραμμα, θα παλέψουμε μέχρι την ολοκληρωτική νίκη.

Πολίτες του Ισραήλ, πετυχαίνουμε τους στόχους του πολέμου χάρη στον ηρωισμό των μαχητών μας και την ενότητα μεταξύ μας.

Πρόσφατα, αυτή η ενότητα εκφράστηκε σε μια άνευ προηγουμένου ψηφοφορία στην Knesset – 99 Βουλευτές προσχώρησαν στην πρωτοβουλία μου να καταψηφίσουν το διεθνές _diktat_ για να μας αναγκάσουν να ιδρύσουμε ένα παλαιστινιακό κράτος. Η τελευταία φορά που υπήρξαν 99 ΜΚ μαζί ήταν πριν από 30 χρόνια, για την ειρηνευτική συμφωνία με την Ιορδανία. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί.

Από την αρχή του πολέμου, έχουμε δείξει εκπληκτική ενότητα στο πεδίο της μάχης και στην ισραηλινή κοινωνία, ενότητα που έχει καταπλήξει τους εχθρούς και τους φίλους μας.
Όλοι όσοι έρχονται εδώ, μου λένε, είτε σε ταξί είτε στο δρόμο, είτε στις συναντήσεις μας με διάφορους τομείς, λένε: «Εδώ συναντάμε μια εκπληκτική ενότητα». Βλέπουν τους στρατιώτες μας και λένε: «Εδώ συναντάμε μια θαυμάσια ενότητα». Αυτό λένε οι ξένοι επισκέπτες.

Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ενότητα για να πετύχουμε την ολοκληρωτική νίκη. Σε αυτό το πνεύμα, είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε ακόμη και το ζήτημα του μοιράσματος του βάρους και της στράτευσης.

Πρώτον, πρέπει να ελαφρύνουμε το βάρος της εφεδρικής υπηρεσίας και να αυξήσουμε τις αποζημιώσεις σε στρατεύσιμους και εφέδρους. Δεν συμφωνώ με την πρόθεση να διπλασιαστεί το εφεδρικό καθήκον σε όλους τους τομείς. Το IDF μπορεί να συνεχίσει να εκδίδει εντολές κλήσης έκτακτης ανάγκης όπως απαιτείται, ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεύτερον, ετοιμάζω έναν νόμο για να αποζημιώσω δραματικά όσους εγκαταλείπουν το στρατό, δίνοντας μεγάλες εκπτώσεις γης στη Γαλιλαία, το Negev και τις περιοχές εθνικών προτιμήσεων. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Ένας απολυμένος στρατιώτης που δεν έχει διαμέρισμα, θα λάβει έκπτωση 90% στη γη, και ένας απολυμένος στρατιώτης χωρίς διαμέρισμα θα λάβει έκπτωση 95%, σχεδόν δωρεάν. Οι ηρωικοί μας μαχητές το έχουν κερδίσει αυτό. Υπερασπίστηκαν το σπίτι μας και τώρα θα λάβουν γη στην οποία θα χτίσουν σπίτια.

Τρίτον, όσον αφορά τη στράτευση. Εκτιμώ βαθύτατα τη μελέτη της Torah των υπερορθόδοξων αδελφών μας. Αναγνωρίζω επίσης και εκτιμώ τη συμμετοχή τους στις πολιτικές οργανώσεις έκτακτης ανάγκης και διάσωσης που κάνουν ιερό έργο.

Ωστόσο, εκτός από αυτό, πρέπει να πω: Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει την αίσθηση του κοινού σχετικά με το χάσμα στην κατανομή του βάρους της ασφάλειας. Θα σας πω και κάτι άλλο, το υπερορθόδοξο κοινό αναγνωρίζει και αυτή την ανάγκη. Είναι έτοιμο να αλλάξει την κατάσταση. Ως εκ τούτου, θα θέσουμε στόχους για τη στρατολόγηση υπερορθόδοξων ανδρών στο IDF και στην πολιτική υπηρεσία. Θα καθορίσουμε επίσης τους τρόπους διασφάλισης της υλοποίησης αυτών των στόχων. Είναι δυνατό να επιτευχθεί αυτή η διευθέτηση χωρίς διχασμό του έθνους και χωρίς υποκίνηση εναντίον κανενός.

Είμαι βέβαιος ότι είναι δυνατό να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία της Knesset για αυτή τη ρύθμιση, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές για μένα: Είναι αδύνατο να επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία. Ξέρετε πού υπάρχει απόλυτη συμφωνία; Στη Βόρεια Κορέα.

Στη δημοκρατία υπάρχει η συμφωνία της πλειοψηφίας. Όποιος απαιτεί απόλυτη συμφωνία δεν θα πετύχει καμία συμφωνία. Φτάνει να ενδιαφέρεται κάποιος στη συμπολίτευση να πάει σε εκλογές, τότε θα συρθούμε σε εκλογές. Αρκεί να υπάρχει στοιχείο με εξτρεμιστικές απαιτήσεις στο στρατολογικό – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο – τότε θα συρθούμε και εμείς σε εκλογές.

Και ποια είναι η σημασία των γενικών εκλογών τώρα;

Γενικές εκλογές σημαίνουν τη διακοπή του πολέμου, δηλαδή την ήττα του Ισραήλ.

Γενικές εκλογές σημαίνουν παράλυση της χώρας για έξι μήνες, ίσως οκτώ. Έξι μήνες στους οποίους η χώρα, η κυβέρνηση και η Knesset θα παραλύσουν και θα διαλυθούν. Σε μια τέτοια κατάσταση, τα χέρια της Κυβέρνησης θα είναι δεμένα. Δεν θα είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις – ούτε για τους ομήρους, ούτε για τη Rafah, ούτε για τη Hezbollah, ούτε για τίποτα.
Και όχι μόνο η θέληση να παραλύσει και να διαλυθεί η Κυβέρνηση – οι στρατιώτες μας θα διαλυθούν. Δεν πρόκειται για δημοτικές εκλογές, στις οποίες ένας στρατιώτης από τη Χεβρώνα βρίσκεται σε APC μαζί με έναν στρατιώτη από το Ramat Hasharon.

Σε αυτές τις εκλογές δεν υπήρξε καβγάς μεταξύ τους, ο καθένας κοίταξε τις υποθέσεις του.

Αλλά στις γενικές εκλογές, όχι μόνο θα υπάρξουν λογομαχίες, θα υπάρξουν συναισθήματα, θα υπάρξουν στρατόπεδα, θα υπάρξουν περιφρονήσεις. Αυτή θα είναι θανατηφόρα πυρκαγιά μέσα στην εθνική μας APC. Αυτό δεν πρέπει να μας συμβεί σε πόλεμο, ενώ είμαστε τόσο κοντά στη νίκη.

Πολίτες του Ισραήλ, σας επαναλαμβάνω ότι οι γενικές εκλογές κατά τη διάρκεια του πολέμου θα σήμαιναν ήττα για το Ισραήλ. Αυτό είναι ακριβώς το όνειρο του Sinwar, του Nasrallah και του Ιράν. Απλώς το περιμένουν.

Ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Θα σας πω και κάτι άλλο: Όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ξέρουν για τι πράγμα μιλάω.
Επομένως, πολίτες του Ισραήλ, αυτή είναι η ώρα για ενότητα. Αυτή είναι η ώρα για συμφωνίες μεταξύ μας. Μαζί με εσάς, λέω απόψε στους ηγέτες του κόσμου, τόσο στους φίλους μας όσο και στους αντιπάλους μας, μην κάνετε λάθος. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος, μέχρι την ολοκληρωτική νίκη.

Θα θυμόμαστε πάντα ότι όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στους στρατιώτες μας. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στους ήρωες του λαού. Τους χαιρετίζω που τολμούσαν, που ξεχύθηκαν μέσα στην αυτοθυσία και αγκαλιάζω τις οικογένειες των πεσόντων, στον αφόρητο πόνο τους.

Στην αρχή της εβδομάδας, η σύζυγός μου Sara και εγώ πήγαμε στο Shavei Shomron και επισκεφτήκαμε την οικογένεια του St.-Sgt. Neria Baleta από τη Μονάδα Givati Brigade Reconnaissance που έπεσε ηρωικά στη μάχη στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Neria είναι γιος του Ραβίνου Rahamim και της Bat-Sheva, ο οποίος έκανε το aliyah στη Σαμάρεια από την Αιθιοπία. Ο παππούς του Neria’ δολοφονήθηκε στο Σουδάν καθ’ οδόν προς τη Σιών και ο εγγονός του ήταν ένας γενναίος μαχητής που έπεσε για τη Σιών. Κλαίγαμε μαζί με τον ραβίνο, τον πατέρα Rahamim και τη μητέρα του Bat-Sheva, καθώς μιλούσαν με συγκίνηση για τον ηρωικό γιο τους, που αγαπούσε τον λαό του και τη χώρα του.
Για τον Neria, για όλους τους πεσόντες, για την ασφάλεια του μέλλοντός μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την ολοκληρωτική νίκη.
Μαζί θα πολεμήσουμε και με τη βοήθεια του Θεού μαζί θα νικήσουμε…

Δείτε τώρα πως ξεδιπλώνεται η “φιλοσοφία” και το “‘όραμα” της κυβέρνησης Biden για τον δυτικό κόσμο καθώς μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα βιώνουμε την επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους και του σχεδιασμού για παγκόσμια διακυβέρνηση στην οποία δεν είναι απαραίτητα τα 8 δις των ανθρώπων “γι΄αυτό θα πρέπει να απασχολούμε τους αχρείαστους με ναρκωτικά και video games” όπως δήλωσε ο νεαρός ιστορικός και σύμβουλος του WEF Yuval Harari.

Η δυτική οικογένεια (ΗΠΑ-Ευρώπη) από την οποία προέρχεται ο “κοστοβόρος” δυτικός άνθρωπος βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και πάσης φύσεως εργαλείο που μπορεί να τη καταστρέψει και να προκαλέσει θάνατο, στειρότητες, απαξίωση, σύγχυση των ρόλων και καίριο πλήγμα στην αναπαραγωγή του δυτικού αθρώπου αποτελεί “δόκιμο” εργαλείο για τους εμπνεσυτές της μείωσης και αντικατάστασης του δυτικού ανθρώπου.

Έτσι ταυτόχρονα με τον εργαστηριακό ιό που προκάλεσε την planδημία, τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 έχουν σκοτώσει πάνω από 17 εκατ. πληθυσμό την ίδια ώρα που ο Joe Biden έχει στη κυριολεξία ανοίξει τα σύνορα και υποδέχεται 500 χιλιάδες παράνομους μετανάστες (χωρίς ταυτότητες, διαβατήρια, πιστοποιητικά εμβολιασμού, ποινικά μητρώα, κλπ) τους οποίους χρηματοδοτούν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, στηρίζει τη νομοθεσία υπέρ των αμβλώσεων, τους gay γάμους και τις υιοθεσίες, την απαλλοτρίωση γης από τους αγρότες και τον θανάσιμο έλεγχο της διατροφικής αλυσίδας σε συνδυασμό με νέους περιορισμούς με άλλοθι την εργαστηριακή “κλιματική αλλαγή” και χρήση του εργαλείου του διαρκούς τρόμου με κατασκευή πολεμικών μετώπων ακόμη και προσπάθειας “σβησίματος” του ήλιου πάνω στην οποία επενδύσει εκατομμύρια ο Bill Gates.

Στη προσπάθεια να χτυπηθεί με κάθε τρόπο η δυτική οικογένεια (καληνύχτα μαμά, καληνύχτα μπαμπά, καληνύχτα John Boy-Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι) o υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken προέτρεψε τους υπαλλήλους να αποφεύγουν «προβληματικούς» όρους όπως «εργατικό δυναμικό» και «μητέρα/πατέρας»!

Ο Antony Blinken έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του State Department να απόσχουν από τη χρήση όρων φύλου (!) όπως «μητέρα, «πατέρας» και «εργατικό δυναμικό» σε πρόσφατο εσωτερικό σημείωμα, σύμφωνα με έκθεση.

Ο αξιωματούχος της κυβέρνησης Biden υποστήριξε στο σημείωμα ότι το φύλο είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα (!) και ότι η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου «μπορεί να αντιστοιχεί ή να μην αντιστοιχεί στο φύλο του ατόμου που του αποδόθηκε κατά τη γέννηση», σύμφωνα με επιστολή της 5ης Φεβρουαρίου.

Το σημείωμα αποκτήθηκε από την National Review και τιτλοφορείται: «Modeling DEIA: Gender Identity Best Practices».

Ο Blinken ενθάρρυνε τους συναδέλφους του στο State Department να χρησιμοποιούν «ουδέτερη ως προς το φύλο (!) γλώσσα όποτε είναι δυνατόν» για να «δείξουν σεβασμό και να αποφύγουν τις παρεξηγήσεις».(!)

Πρότεινε επίσης στους εργαζόμενους να προσδιορίζουν τις προτιμώμενες αντωνυμίες τους στα email και όταν παρουσιάζονται σε συναντήσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η υπόθεση ότι η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου βασίζεται απλώς στην εμφάνιση ή το όνομά του «μπορεί να είναι προβληματική» και να μεταφέρει ένα «επιβλαβές, αποκλειστικό μήνυμα», αναφέρει ο Blinken στο σημείωμα.

Ωστόσο, ζητά από το προσωπικό να μην «πιέζουν κάποιον να δηλώσει τις αντωνυμίες του».

«Οι κοινώς χρησιμοποιούμενες αντωνυμίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αυτή/την, αυτός/αυτός, αυτοί/αυτοί και ζε/ζιρ», εξηγεί ο υπουργός Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια ποικιλία αντωνυμιών ή αποδέχονται όλες τις αντωνυμίες.

«Αυτή είναι μια προσωπική απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή», έγραψε ο Blinken.

Οι όροι που χρησιμοποιούνται συνήθως όπως «εργατικό δυναμικό», «εσύ, παιδιά», «κυρίες και κύριοι», «μητέρα/πατέρας», «γιος/κόρη» και «σύζυγος/σύζυγος» θα πρέπει να αποφεύγονται, σύμφωνα με τον επικεφαλής του State Department, και να αντικαθίστανται με λέξεις όπως «εργατικό δυναμικό», «όλοι», «λαοί», «όλοι εσείς», «γονέας», «παιδί», «σύζυγος» ή σύντροφος».

«Όταν μιλάτε, αποφύγετε να χρησιμοποιείτε φράσεις όπως «γενναίοι άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή», συνεχίζει το σημείωμα, προτείνοντας «χρησιμοποιήστε πιο συγκεκριμένη γλώσσα όπως «γενναίοι πρώτοι ανταποκριτές», «γενναίοι στρατιώτες» ή «γενναίοι πράκτορες του DS».

Πέρυσι, σε μια ανάρτηση του Veterans Day X, ο ίδιος ο Blinken φάνηκε να κάνει λάθος στην καθοδήγησή του, γράφοντας: «Στεκόμαστε ενωμένοι για να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που υπηρέτησαν τη χώρα μας».

Όταν οι υπάλληλοι χρησιμοποιούν κατά λάθος τις λάθος αντωνυμίες για να απευθυνθούν σε κάποιον, ο Blinken ζητά να χειριστούν το ολίσθημα με «λεπτότητα και χάρη(!)», ενώ έχει κατά νου ότι η ταυτότητα φύλου «μπορεί να είναι ρευστή, επομένως να είστε συντονισμένοι και να υποστηρίζετε τις αλλαγές στις αντωνυμίες. ”

Το State Department, δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της The Post για σχόλιο.

Mέρα με τη μέρα επίσης αποκαλύπεται ο ρόλος του deep state στην επί σχεδόν 10 ώρες παράλυση του καλύτερου στρατού και των καλύτερων μυστικών υπηρεσιών του κόσμου την 7η Οκτωβρίου 2023, όταν o μαρτυρικός Εβραικός λαός βίωσε ένα ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ με δράστες τους Ναζί της Hamas τους οποίους συνόδευαν στη σφαγή άνδρες του ΟΗΕ και φωτορεπόρτερς των Νew York Times και λοιπών ΜΜΕ ιδιοκτησίας του deep state.

Έρχεται λοιπόν τώρα ο Blinken να ζητήσει από τους Ισραηλινούς γονείς που είδαν τα παιδιά τους να σφαγιάζονται, να βιάζονται, να τεμαχίζονται και από τα παιδιά του Ισραήλ που βίωσαν αυτό το φρικιαστικό έγκλημα να μην λένε πατέρας, μάνα, γιος και κόρη αλλά γονέας 1 και γονέας 2! Μιλάμε για τερατουργήματα σε εξέλιξη. Ειδικά όταν αφορά τις Ισραηλινές οικογένειες εδώ όπου τα νέα ζευγάρια θεωρούν κάτι σαν χρέος τους να αποκτούν τουλάχιστο 3 παιδιά μια και ισλαμιστές από τους οποίους βρίσκονται περικυκλωμένοι γεννάνε αβέρτα.

Συνεχίζουμε ως εξής>

Ο Blinken λοιπόν δήλωσε ότι οποιαδήποτε επέκταση των ισραηλινών εποικισμών στη Δυτική Όχθη θα παραβίαζε το διεθνές δίκαιο – μια ανατροπή της προηγούμενης πολιτικής της εποχής Trump.

«Είναι μακροχρόνια πολιτική των ΗΠΑ υπό τις κυβερνήσεις των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών ότι οι νέοι οικισμοί είναι αντιπαραγωγικοί για την επίτευξη διαρκούς ειρήνης», είπε ο Blinken σε συνέντευξη Τύπου στο Buenos Aires την Παρασκευή, σύμφωνα με το CNN.

«Είναι επίσης ασυμβίβαστες με το διεθνές δίκαιο. Η κυβέρνησή μας διατηρεί σθεναρή αντίθεση στην επέκταση των οικισμών. Και κατά την κρίση μας, αυτό απλώς αποδυναμώνει –δεν ενισχύει– την ασφάλεια του Ισραήλ», επέμεινε.
Το 2019, ο υπουργός Εξωτερικών του τότε Προέδρου Donald Trump, Mike Pompeo, ανέτρεψε την πολιτική δεκαετιών των ΗΠΑ, όταν είπε ότι η ίδρυση ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη δεν ήταν απαραίτητα παράνομη.

Περίπου 500.000 Ισραηλινοί άμαχοι ζουν τώρα σε παλαιστινιακό έδαφος στη Δυτική Όχθη — καθώς και περισσότεροι από 200.000 στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, σημείωσαν οι New York Times.

Οι δηλώσεις του Blinken στην Αργεντινή ήρθαν μετά την αυτονόητη έκκληση του Υπουργού Οικονομικών του Ισραήλ, Bezalel Smotrich, για χιλιάδες νέες κατοικίες στη Δυτική Όχθη, αφού ένας Παλαιστίνιος ένοπλος σκότωσε έναν και τραυμάτισε άλλους έξι, μετέδωσε το CNN.

«Είθε κάθε τρομοκράτης που σχεδιάζει να μας βλάψει να γνωρίζει ότι όποιος σηκώσει χέρι εναντίον Ισραηλινών πολιτών θα αντιμετωπιστεί με θανατηφόρο πλήγμα και την καταστροφή και την εμβάθυνση της αιώνιας λαβής μας σε ολόκληρη τη Γη του Ισραήλ», φέρεται να είπε-πολύ σωστά- ο Smotrich.

Ο Smotrich έκανε τη δήλωση μετά από συνομιλίες για το θέμα με τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu, τον υπουργό Άμυνας Yoav Gallant και τον υπουργό Στρατηγικών Υποθέσεων Ron Dermer.»

Την Παρασκευή, ο Blinken είπε ότι ήταν «απογοητευμένος» από την ανακοίνωση!

Ο Blinken είπε επίσης ότι δεν έδωσε την έγκρισή του για τα μεταπολεμικά σχέδια του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu για τη Λωρίδα της Γάζας – τα οποία περιελάμβαναν την αποστρατιωτικοποίηση του εδάφους.

Το σχέδιο του Netanyahu να διατηρήσει τον έλεγχο ασφαλείας σε «ολόκληρη την περιοχή δυτικά της Ιορδανίας» είναι επίσης ένα χαστούκι για την κυβέρνηση του Προέδρου (;) Βiden, η οποία δεν αποδέχεται καμία μείωση στο παλαιστινιακό έδαφος.

Σύμφωνα με τις “οδηγίες” Βlinken oι γονείς της αιχμαλώτου Νoa Argamani, Liora και τον Yaakov Argamani θα πρέπει να αποκαλούνται γονέας 1 και γονέας 2 και να αποφεύγονται οι αναφορές σε πατέρα και μητέρα!

Η μητέρα της Noa, Liora, η οποία έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο θέλει απεγνωσμένα να ξαναδεί την κόρη της.

H Iσραηλινή δημοσιογράφος Μiha Schwartzenberg θα γράψει για την Noa Argamani που παραμένει αιχμάλωτη στη Γάζα>

Noa…, πού είσαι, γλυκιά, ξεχωριστή, όμορφη Noa;

Μια πρόσφατη ενημέρωση – φαίνεται ότι δεν την απήγαγε η Hamas αλλά κάποιος «αθώος» βρώμικος τοπικός όχλος, που ήρθε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, στο Φεστιβάλ Nova, μαζί με τους τρομοκράτες. Η Hamas ισχυρίζεται ότι δεν έχουν ιδέα πού βρίσκεται.

Η Noa είναι φοιτήτρια στη μηχανική λογισμικού στο Πανεπιστήμιο Ben Gurion, 2ο έτος.

Ο φίλος της απήχθη την ίδια μέρα, χωρίς καμία ενημέρωση για την κατάστασή του.

Πώς στο κόσμο αυτό το καταπληκτικό κορίτσι και άλλα 15 νεαρά και όμορφα κορίτσια όμηροι εδώ και 73 μέρες, δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον ΟΗΕ, τις Γυναίκες του ΟΗΕ, τον Ερυθρό Σταυρό, την Αμνηστία…;

ΚΑΜΙΑ από αυτές τις «κορυφαίες» οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν ξόδεψε ΠΟΤΕ ένα tweet για αυτούς. Πώς είναι αυτό δυνατόν ? Όλος ο κόσμος δωρίζει τεράστια δημόσια χρήματα γι’ αυτούς… για το τίποτα!
Η Noa δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι εγκαταλελειμμένη με τους βιαστές και τους εγκληματίες από τη Γάζα, τους ίδιους που έκαψαν ένα μωρό στο φούρνο, ακρωτηρίασαν γυναίκες και άνδρες, βίασαν κορίτσια και μητέρες, κομμένα κεφάλια, στήθη, πέη.
Η Noa είναι το μοναδικό παιδί μιας μητέρας που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο (photo πάνω), σε τελικό στάδιο και ενός πατέρα που παλεύει να αντισταθεί μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι…

Aποκαλυπτικές μαρτυρίες από επιζώντες της επίθεσης και από αυτούς που ετοίμασαν τα πτώματα για την ταφή, περιγράφουν λεπτομερείς πράξεις φρικτής σεξουαλικής βίας, ομαδικού βιασμού και ακρωτηριασμού που πραγματοποιήθηκαν κατά γυναικών και κοριτσιών από τρομοκράτες υπό την ηγεσία της Hamas στις 7 Οκτωβρίου.
Μια συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα διερευνά στοιχεία μεταθανάτιου ακρωτηριασμού.

Για το Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου η γνωστή elite (η οποία δίνει τις οδηγίες για γονέας 1 και γονέας 2) της Δύσης δείχνει μία σχεδόν παγερή αδιαφορία. Οι εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια δεν επιτρέπουν ουδεμία αμφιβολία γι΄αυτό που συμβαίνει στη Δύση και για όσα στο κοντινό μέλλον προδιαγράφονται

Ο Blinken απαιτεί να σταματήσει το Ισραήλ να πολεμά-κάτι τέτοιο θα έκανε τους εχθρούς του στραφούν εναντίον του με μεγαλύτερο μένος και να επαναλάβουν πολλές φορές το Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023.

Το Ισραήλ έχει μόνο μία επιλογή από εδώ και στο εξής. Να πολεμήσει έως την εξάλειψη του τελευταίου Ισλαμιστή από τη Μέση Ανατολή και αυτό θα πράξει.

Ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου καθώς η σχεδόν ύποπτη σιγή του deep state για όσα βίωσε εν έτει 2023 ο λαός του Ισραήλ θα μπορούσε να φωτογραφίζει τους εμπνευστές του.

Την ίδια στιγμή οι εικόνες που δημοσιεύουεμε από τον ισραηλινό ιστότοπο saturday-october-seven.com θα πρέπει να σημάνουν συναγερμό στους εφησυχασμένους πολίτες της Ευρώπης για τον ρόλο της ηγετών της Δύσης οι οποίοι ανοίγουν τα σύνορα στις ορδές των ισλαμιστών εισβολέων. Το Ισραήλ αποτελεί τη πρώτη γραμμή άμυνας της Δύσης. Είναι θέμα επιβίωσης να το συνειδητοποιήσουμε άμεσα. Όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δεν αντέχεις να αντικρύσεις.

Σας καλούμε να ενώσετε τις τελείες και θα διαπιστώσετε δια γυμνού οφθαλμού αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακολουθούν τρομακτικές ΕΙΚΟΝΕΣ σφαγιασθέντων από τα τέρατα της Hamas “Γονέων 1 και Γονέων 2” και “Παιδί 1, Παιδί 2, Παιδί 3”, κλπ.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK