kourdistoportocali.comNews DeskΧάρης Δούκας> Λάτρης των mRNA εμβολίων και της ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού. Mάλλον ανθυγιεινή επιλογή

Επειδή μαζί τα φάγαμε

Χάρης Δούκας> Λάτρης των mRNA εμβολίων και της ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού. Mάλλον ανθυγιεινή επιλογή

Εάν ήμουν ο Dr. Rajiv Shah θα τον πρότεινα χωρίς 2η σκέψη ως επικεφαλής του πρώην ΠΑΣΟΚ

Φανατικός υπέρμαχος της ατζέντας μείωσης-ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Εάν ήμουν ο Dr. Rajiv Shah θα τον πρότεινα χωρίς 2η σκέψη ως επικεφαλής του πρώην ΠΑΣΟΚ.

Με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια της μεταπολίτευσης στήθηκαν τα μεγαλύτερα κόλπα λεηλασίας του κοινοτικού χρήματος που ανήκει σε δύο-τρεις οικογένειες του πλανήτη.

By George Orwell

Είναι καιρός τώρα ο λαός που λεηλάτησε τα πακέτα να πεθάνει. Οι πανδημίες, τα mRNA εμβόλια και το κλίμα στοχεύουν ακριβώς σε αυτό. Στο θάνατο της δυτικής οικογένειας. Ο Χάρης Δούκας είναι ένθερμος υποστηριχτής των mRNA εμβολίων ευθανασίας αλλά και της ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού ώστε να σωθεί ο πλανήτης.

Εκστασιασμένος από τα mRNA εμβόλια ο Χάρης Δούκας έγραφε στα ΝΕΑ στις 15/1/21)

Ταξιδεύουμε με ειδική πτήση στο 2021.

Ήδη από τους πρώτους μήνες, το τέλος της υγειονομικής κρίσης είναι ορατό. Μάλιστα, η επιστημονική επανάσταση των mRNA εμβολίων κατά του Covid-19 εξετάζεται και για άλλες θανατηφόρες παθήσεις (όπως ο καρκίνος), με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά.

Επιπλέον, νέοι παγκόσμιοι κανόνες και διαδικασίες διακυβέρνησης μπαίνουν σε εφαρμογή. Τίθενται αυστηρές προϋποθέσεις στην τιμολόγηση και παρασκευή θεραπειών και εμβολίων για τον COVID-19, ώστε να εξασφαλίζεται πως θα είναι οικονομικά προσιτές και παγκοσμίως προσβάσιμες. Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν τιμολογούν όπως επιθυμούν τα φάρμακα ή τα εμβόλια, αλλά οι κυβερνήσεις έχουν καταστήσει υποχρεωτική την τιμολόγησή τους, στη βάση της σημαντικής κοινωνικής τους συνεισφοράς. Αυτό επεκτείνεται πέρα από τις θεραπείες του COVID-19, σε ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων και θεραπειών. Πλουσιότερες χώρες δεσμεύονται επίσης να αυξήσουν τις παραγωγικές δυνατότητες και να αγοράσουν εμβόλια για τα φτωχότερα κράτη.

Ακούμε για το νέο κύμα των πακέτων διάσωσης. Ανακοινώνεται τον Ιούνιο του 2021, καθώς η παγκόσμια οικονομία παραμένει σε ύφεση. Τα προγράμματα αυτά έχουν ένα διαφορετικό σχεδιασμό. Επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται δεν μπορούν να εμπλακούν σε επαναγορά μετοχών και να πληρώσουν μερίσματα στα στελέχη για τα επόμενα 5 χρόνια. Οι επιχειρήσεις αυτές υποχρεούνταν να παρέχουν τουλάχιστον μία θέση του διοικητικού τους συμβουλίου σε εργαζομένους, και τα συμβούλια να λαμβάνουν έγκριση από τους μετόχους για όλα τα έξοδα που συνδέονται με εκστρατείες διάχυσης και ενημέρωσης. Οι συμφωνίες των συλλογικών διαπραγματεύσεων παραμένουν άθικτες. Επίσης, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι οφείλουν να διασφαλίζουν ότι οι εταιρείες τους προχωρούν στην υιοθέτηση κριτηρίων, περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διαφανούς εταιρικής διακυβέρνησης. Και οι τράπεζες ξεκινούν επιτέλους να χρηματοδοτούν βιώσιμες επενδύσεις, στη βάση των νέων ευρωπαϊκών κανονισμών, με απόλυτη διαφάνεια για την αποφυγή “πράσινου ξεπλύματος” (green washing).

Διαπιστώνουμε με έκπληξη πως από τις αρχές του φθινοπώρου το κράτος έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε έναν καίριο επενδυτή, που δημιουργεί αξία μαζί με τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών. Όπως ακριβώς τις μέρες των σπουδαίων διαστημικών επιτευγμάτων (πρόγραμμα Apollo), το να εργάζεται κάποιος για το κράτος, και όχι μόνο για πολυεθνικές εταιρίες, αποτελεί φιλοδοξία των κορυφαίων και πλέον ταλαντούχων πανεπιστημιακών αποφοίτων. Οι κυβερνητικές θέσεις εργασίας είναι επιθυμητές και ανταγωνιστικές και διαμορφώνεται παγκόσμιο ειδικό σεμινάριο για όσους επιθυμούν να εργαστούν στη δημόσια διοίκηση.

 

Σε αυτό διδάσκεται πως οι συνέργειες μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα οδηγούνται από το συλλογικό συμφέρον και όχι αποκλειστικά από το ιδιωτικό κέρδος. Αντί να τίθενται ως προτεραιότητα οι μέτοχοι, παρουσιάζονται νέες, βιώσιμες προσεγγίσεις που δίνουν αξία σε όλους τους εμπλεκομένους, με την «χρηματιστικοποίηση» να αντικαθίσταται από επενδύσεις στους εργαζομένους, στην καινοτομία και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συνειδητοποιούμε επίσης πόσο κρίσιμοι είναι οι τομείς της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας, της εκπαίδευσης, της καθαριότητας, των δημόσιων μεταφορών, των σουπερμάρκετ και των υπηρεσιών διανομής. Στο τέλος του 2021 έχει σχεδόν εξαλειφθεί η ανασφάλιστη εργασία και η αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους. Χρηματοδοτούνται επαρκώς οι φορείς και οργανισμοί που μας κράτησαν όρθιους την περίοδο της πανδημίας και του εγκλεισμού, ώστε ενδυναμωμένοι να βοηθήσουν σε μελλοντικές κρίσεις.

Προσγειωνόμαστε στον αεροδιάδρομο. Ο πιλότος μας καλωσορίζει στη «νέα εποχή κανονικότητας».

Χαμογελάμε με ικανοποίηση: Πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα μέσα σε μία χρονιά;

Είδες ρε παιδί μου!

Πάμε να δούμε τώρα γιατί πρέπει να πεθάνεις και ο Χάρης Δούκας μπορεί αυτό να το εγγυηθεί>

Όταν έβρεχε πακέτα στήριξης, Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα (ΜΟΠ), κοινοτικές επιδοτήσεις οι μεταπολιευτικές κυβερνήσεις έστηναν τις εγχώριες συμμορίες της διαπλοκής. Ο Θόδωρος Πάγκαλος σε μια προσπάθεια να εμπλέξει τον βρεφοποιημένο λαό πέταξε το περίφημο Μαζί τα φάγαμε και καθάρισε.

Ο λαός είναι τόσο βρεφοποιημένος που οι περισσότεροι εκεί έξω πιστεύουν ότι τα λεφτά έρχονται από τα λεφτόδενδρα πως το χρήμα είναι δωρεάν και το χρέος είναι απλά ένας αριθμός-αέρα πατέρα που θα μπορούσε να μηδενισθεί και να ξαναρχίσουμε πάλι από την αρχή να ξοδεύουμε αδίστακτα.

Συνεχίζουμε ως εξής. Η μεγαλύτερη ανεντιμότητα των ηγετών της αντιπολίτευσης ήταν το γεγονός ότι δεν εξήγησαν στον λαό ότι τα λεφτά (το χρήμα-χρέος) και μαζί με αυτά το δυτικό μοντέλο διακυβέρνησης το οποίο εκτός από τα οικονομικά εργαλεία (FED-BIS, etc) περιλαμβάνει οργανισμούς όπως η Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ αλλά και μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA, το FBI ή τα διαβόητα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια που μεθοδικά έχουν μετατραπεί σε γιάφκες αντισημιτισμού και φυσικά δημοφιλείς πλατφόρμες του διαδικτύου και συγκοινωνούντες εταιρίες όπως η Apple και η Microsoft ελέγχνονται ιδιοκτησιακά από μία συγκεκριμένη elite. Eλέγχονται δλδ από συγκεκριμένες οικογένειες οι οποίες έχουν στη κυριολεξία εξαντλήσει τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους και επειδή η φούσκα του χρέους ξεπέρασε τα 305 τρις δολάρια.
Το παγκόσμιο χρέος αναφέρεται στο συνολικό χρηματικό ποσό που οφείλονται σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων, των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών παγκοσμίως. Από το 2022, το παγκόσμιο χρέος ισοδυναμούσε με 305 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Αυτό περιλαμβάνει χρέη τόσο από δημόσιους όσο και από ιδιώτες οφειλέτες.

Εάν οι πολίτες δεν ήτο βρεφοποιημένοι θα έκαναν την αυτονόητη ερώτηση σε ποιους τα χρωστάμε αυτά τα τρις. Οπως επίσης που βρίσκεται αυτό το καταραμένο λεφτόδενδρο ή ιερό δισκοπότηρο η δολαριοπηγή από την οποία ρέουν ασταμάτητα ευρώ και δολάρια μια και όλο αυτό το χρήμα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το παγκόσμιο απόθεμα χρυσού.

Η ποσότητα των υπέργειων αποθεμάτων για χρυσό εκτιμάται ότι είναι περίπου 208.874 μετρικοί τόνοι σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού (Τέλη-2021). Σημειώστε ότι τα εκτιμώμενα αποθέματα χρυσού πάνω από το έδαφος μπορεί να διαφέρουν έως και 20% από τη μια πηγή στην άλλη.

Κατά συνέπεια, είναι ασφαλές να πούμε ότι η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση του Χρυσού είναι μεταξύ 12,769 $ T και $ 19,153 T.

Λοιπόν ποιοι δίνουν το o.k για να κόβεται πληθωριστικό χρήμα ώστε να μεγαλώνει απρόσκοπτα το παιδί του Μπάμπη και της Σούλας ακόμη και όταν το ζεύγος χωρίζει, να σπουδάζει, να εξασφαλίζει μισθούς και συντάξεις. Καθώς το παγκόσμιο και ιδιαίτερα το δυτικό μαγαζί καιρό τώρα είναι και χρεοκοπημένο και διεφθαρμένο οι ιδιοκτήτες του χρήματος οι οποίοι στήνουν οργανισμούς-εταιρίες όπως η Ευρωπαική Ένωση ώστε να ελέγχουν το μαγαζί αποφάσισαν να ξεμπερδέψουν με το κατ΄εξοχήν εργαλείο στο οποίο βασίσθηκε το μοντέλο τους. Το περίφημο american dream και η καταναλωτική δυτική οικογένεια.

Καθώς το μαγαζί χρεοκόπησε οι ιδιοκτήτες του χρήματος οι οποίοι διακατέχονται και από ευγονική εγωπάθεια καθώς δεδηλωμένα κρατάνε την αγάπη μόνο για την οικογένειά τους (τις οικογένειές τους) αποφάσισαν να καθαρίσουν το τοπίο δλδ τον κοστοβόρο δυτικό πληθυσμό με κάθε πρόσφορο εργαλείο. Δεν το έκρυψαν. Το κάνουν κοινή θέα και με τον πιο επίσημο τρόπο ώστε οι βρεφοποιημένοι να μην μπορούν να αντιδάσουν.

Πάρτε παράδειγμα τη κατασκευασμένη πανδημία COVID. Πέτυχαν με όλα τα εργαλεία-οργανισμούς που έχουν στη διάθεσή τους και χρησιμοποιώντας το διαχρονικό εργαλείο του τρόμου να επιβάλουν το αφήγημά τους και φυσικά τα εμβόλια ευθανασίας. Ήδη έχουν πεθάνει δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι από τα εμβόλια. Σχεδόν κάθε οικογένεια του κόσμου γνωρίζει κάποιον που πέθανε ξαφνικά από ανακοπή, από εγκεφαλικό, από turbo καρκίνο. Όλοι εμβολιασμένοι. Δεν ανοίγει ρουθούνι γιατί μεσολαβεί ο τρόμος.

Δείτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της χώρας. Ο επιδέξιος και αποφασισμένος Κικίλιας μετά την αποστολή των εμβολιασμών με τα εμβόλια ευθανασίας ανέλαβε την αποστολή της κλιματικής κρίσης η οποία όπως θα διαβάσετε και στο κείμενο της Naomi Wolf που ακολουθεί βρωμάει κρατικές φωτιές. Δηλαδή φωτιές που τις βάζουν οι ίδιες οι κυβερνήσεις ώστε να ενισχύσουν το αφήγημα της κλιματικής κρίσης για το οποίο σύμφωνα με τους εμπνευστές-ιδιοκτήτες του χρήματος στο τέλος πρέπει να πεθάνεις για να σωθεί ο πλανήτης αφού στο μεταξύ σφάξουμε όλες τις αγελάδες και τα κοτόπουλα γιατί πέρδονται και ανεβάζουν τη θερμοκρασία του πλανήτη και προκαλούν τη γρίπη των πτηνών σύμφωνα με τον βουλιμικό ευγονιστή Bill Gates.

Στο μεταξύ τόσο οι φωτιές όπως στο Μάτι και τα συμβάντα όπως τα Τέμπη προκαλούν διά μέσω της ανθρωποθυσίας το επιδιωκόμενο τρόμο στους βρεφοποιημένους πολίτες ενώ στη συνέχεια επιβραβεύεται η προθυμία των ηγετών με την χορηγία των σχετικών Ινστιτούτων, Ιδρυμάτων και πάει λέγοντας.

Όταν για παράδειγμα παραιτήθηκε η Nεοζηλανδή εμβολιάστρια Zacinda Ardem το πρώτο ταξίδι που έκανε ήταν στα γραφεία της BlackRock η οποία ελέγχεται από τις οικογένειες που τους ανήκει ο κόσμος και εάν χώσετε το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη τους θα δείτε ότι οι ίδιες οικογένειες πλήρωσαν το δείπνο των οξυδερκών παραγόντων του τόπου Πρωτόππαπα-Δούκα-Χατζηνικολάου, τα έξοδα του Ινστιτούτου Τσίπρα, τις ουκ έστιν αριθμός κατοικίες και λοιπές ιδιοκτησίες του πολιτικού προσωπικού και κάθε προθύμου φορέα, ιδιώτη, ΜΜΕ, εταιρία επικοινωνίας, κλπ, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν το αφήγημα Ζήσε εσύ και άσε τους άλλους να πεθάνουν.

Έτσι στην επόμενη πανδημία όσοι έχουν μέσο στον τότε υπουργό υγείας και στον εγχώριο Fauci θα εμβολιάζονται με παρτίδες εμβολίων τα οποία περιέχουν εμφιαλωμένο νερό-οι υπόλοιποι θα εμβολιάζονται για να πεθάνουν. Η Ελλάδα ως το 2030 θα απομείνει με 5-6 εκατ. Έλληνες. Το δείχνουν ήδη οι αριθμοί της ΕΛΣΤΑΤ, η έκρηξη των θανάτων,τω καρκίνων, των στειρώσεων, των εμμηνοπαύσεων, κλπ.

Από όλους εκείνους που προπαγανδίζουν τα εμβόλια και τη κλιματική κρίση υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Οι αφελείς συστημικοί που θέλουν να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα ενώ είναι απλά μελλοθάνατοι, οι ημιμαθείς ξερόλες και οι χρηματιζούμενοι και σε αποστολή (του θανάτου σου), ΜΜΕ, εταιρίες επικοινωνίας, φυσικά πολιτικοί, επιστήμονες, καθηγητές, επιδημιολόγοι και πάσης φύσεως αδίστακτοι με επιρροή που μπορούν να σε πείσουν να πεθάνεις. Αυτό ακριβώς κάνουν. Ο Χάρης Δούκας είναι ένας από δαύτους!

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK