kourdistoportocali.comNews Desk-Ας υποθέσουμε ότι ο οργανισμός σου είναι σαν μία Porsche που πάει με 240 στην Εθνική Οδό. Κάποια στιγμή μένει από καύσιμο κι εδώ έρχεται το λίθιο...

Breaking News

-Ας υποθέσουμε ότι ο οργανισμός σου είναι σαν μία Porsche που πάει με 240 στην Εθνική Οδό. Κάποια στιγμή μένει από καύσιμο κι εδώ έρχεται το λίθιο…

Τα ψυχοφάρμακα στις αστικές γειτονιές της Αθήνας διεκδικούν το 80% των πωλήσεων στα φαρμακεία

-Ας υποθέσουμε ότι ο οργανισμός σου είναι σαν μία Porsche που πάει με 240 στην Εθνική Οδό. Κάποια στιγμή μένει από καύσιμο και χρειάζεται να ξαναφουλάρει για να συνεχίσει. Έτσι είναι και ο οργανισμός μας…Κάποια στιγμή χρειάζεται φόρτιση και εδώ έρχεται το λίθιο. Θα σου γράψω μία συνταγή για να πάρεις το ιδανικό φάρμακο για σένα και τον οργανισμό σου που είναι το λίθιο…

By Pendulum

Με αυτό το παράδειγμα-του αυτοκινήτου που αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες και στη συνέχεια ξεμένει από καύσιμα- γνωστή ψυχίατρος της Αθήνας συνταγογραφούσε χωρίς φρένο λίθιο και κάθε είδους ψυχοφάρμακα στους ασθενείς της ανάμεσα στους οποίους και πολλά εκλεκτά μέλη της Βουλής των Ελλήνων.

Επίσης τουλάχιστο 5 υπάλληλοι φαρμακείου στους οποίους απευθυνθήκαμε μάς διαβεβαίωσαν πως σχεδόν το 80% των πωλήσεων των φαρμακείων στην Ελλάδα αφορούν ψυχοφάρμακα κυρίως στις αστικές γειτονιές με το ποσοστό να πέφτει στo 60% (όχι πιο κάτω) στις πιο λαικές περιοχές.

Ακόμη και στις μεγάλες πόλεις της επαρχίας το ποσοστό των ψυχοφαρμάκων που πωλούνται στα φαρμακεία ξεπερνούν το 60% των συνολικών πωλήσεων.

Με αυτή την εισαγωγή σε ουδεμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι ο εικονιζόμενος πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χαπακώνεται με ψυχοφάρμακα αλλά είναι βέβαιο ότι αυτό συμβαίνει με τους ψηφοφόρους των κομμάτων στο σύνολό τους όπως δείχνουν και οι πωλήσεις των ψυχοφαρμάκων.

Οι πολίτες-καταναλωτές ψυχοφαρμάκων είναι εκείνοι που εκτοξεύουν τις πωλήσεις τους.

Είναι αυτό που λέει ο Yuval Harari ότι δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και πρέπει να τους στρέψουμε στα ναρκωτικά και στα video games. Προφανώς το πεκινουά του Klaus κατατάσσει και τα ψυχοφάρμακα στα ναρκωτικά.

Μόνο χρήστες ψυχοφαρμάκων θα μπορούσαν να κάνουν καταληπτό τον παραληματικό λόγο του πρώην πρωθυπουργού κ. Τσίπρα ο οποίος ευρισκόμενος σε μία ψυχική κατάσταση την οποία μόνο οι ψηφοφόροι του- χρήστες ψυχοφαρμάκων μπορούν να καταννοήσουν-ένα λόγο ο οποίος αποδόμησε πλήρως κεντρικές επιλογές της θητείας του όπως ήταν οι αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών καναλιών και το ζήτημα της Novartis.

Μία ακόμη εξήγηση που θα μπορούσε να δωθεί είναι το γεγονός ότι η Γάτα των Ιμαλαίων κάθε φορά που έχει την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεται σε σαλόνια μεταλλάσσεται και υποδύεται τον αστό, φοράει δλδ το κοστούμι του πεκινουά σαλονιού και μιλάει στο αντίστοιχο ακροατήριο.

Την ίδια στιγμή ο κ. Τσίπρας είτε συμμετέχει (όπως όλα δείχνουν) είτε έχει άγνοια του γεγονότος ότι η Καθημερινή είναι το κατ΄εξοχήν εργαλείο προπαγάνδας του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού όπως τα υπαγαρεύει η Μεγάλη Επαναφορά και η Ατζέντα των ΟΗΕ (του οποίου υπάλληλοι σφαγίασαν από κοινού με τους Nαζί τρομοκράτες της Hamas τον μαρτυρικό εβαραικό λαό στο Νότιο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου 2023).

Η Καθημερινή, είναι ο κατ΄εξοχήν προπαγανδιστής της μείωσης του δυτικού πληθυσμού διά μέσω της εργαστηριακής κλιματικής κρίσης (ο έχω τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας απεβίωσε πρόσφατα-εάν αποβιώσει και ο 85χρονος KS πολλοί πρόθυμοι της Ατζέντας θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη), είναι ο κατ΄εξοχήν προπαγανδιστής της μείωσης του πληθυσμού μέσω του αφηγήματος της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19, είναι ο κατ΄εξοχήν προπαγανδιστής των τυραννικών πόλεων των 15΄, είναι ο κατ΄εξοχήν προπαγανδιστής του τυραννικού ψηφιακού νομίσματος, είναι ο κατ΄εξοχήν προπαγανδιστής της αντικατάστασης του δυτικού πληθυσμού, είναι ο κατ΄εξοχήν προπαγανδιστής της WOKE ιδεολογίας και των κινημάτων LGTBQH-amas σε θανάσιμο (του θανατούλη σου) βαθμό.

Καθώς πεθαίνουν ένας μετά τον άλλον τα πρόσωπα του αμερικανικού deep state ο τρόμος της αποκάλυψης της συμμετοχής στη γενοκτονία της μείωσης του πληθυσμού θα μπορούσε να οδηγήσει τους Ιωάννη και Θέμη Αλαφούζο ταυτόχρονα με την ανάθεση του Παναθηναικού στον Fatih Terim να του αναθέσουν και την ηγεσία του μηντιακού ομίλου (ΣΚΑΙ-Καθημερινή) στο σύνολό του.

Σημειώνουμε ότι τελικός στόχος της Ατζέντας 2030 είναι η μείωση του δυτικού πληθυσμού ώστε να παραμείνει το παγκόσμιο χρέος ως εργαλείο διακυβέρνησης ενός βιομετρικά ελεγχόμενου πληθυσμού ο οποίος δεν θα ξεπερνάει τα δύο δις κατοίκων.

Η σχετική προπαγάνδα της Καθημερινής και των υπολοίπων ΜΜΕ τα οποία υπηρετούν τη γνωστή Ατζέντα θα πρέπει να προβληματίσει πέρα από τις ελληνικές οικογένειες και τους εγχωρίους επιχειρηματίες, εφοπλιστές και το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η υλοποίηση της Ατζέντας προυποθέτει αφανισμό της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων, του χρηματοπιστωτικού συστήματος μια και δεν θα χρειάζονται οι τράπεζες όταν επιβληθεί το ψηφιακό νόμισμα αλλά και του εφοπλισμού μια και ο στόχος είναι τα δυο δις των ανθρώπουν να παραμένουν κυρίως έγλειστοι στα κτίρια-φυλακές και να τρέφονται με ότι παράγει το άρρωστο, ευγονικό μυαλό του Bill Gates και της παρέας του.

Το συνέδριο της Καθημερινής θυμίζει τα αντίστοιχα συνέδρια του Πρώτου Θέματος για την Υγεία τα οποία γελοιοποίησαν πλήρως τους αρμόδιους υπουργούς Υγείας οι οποίοι έδωσαν το παρόν για να υπερασπισθούν τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποίας προυπήρχαν του εργαστηριακού ιού ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας την ίδια μέρα που στη Νέα Υόρκη (εντελώς συμπτωματικά) ελάμβανε χώρα το EVENT 201 (18 Oκτωβρίου 2019), μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας με χορηγούς του Klaus και Gates.

Ταυτόχρονα με την Άσκηση η οποία ήταν το καμουφλάζ ώστε να τεθούν σε επιφυλακή τα κατά τόπους τσιράκια της Γενοκτονίας εκτοξεύονταν και ο ιός εναντίον της ανθρωπότητας.

Καθώς οι αποκαλύψεις είναι πλέον καταιγιστικές όλα αυτά θα φωτισθούν αρκούντως και σε αυτή τη περίπτωση οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ όπως οι κ.κ. Μαρινάκης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης θα επιχειρήσουν να αποτινάξουν από πάνω τους την ευθύνη της συμμετοχής σε Γενοκτονία.

Πιθανόν να το πετύχουν πιο εύκολα απ΄ότι τα μηντιακά τους κύμβαλα και- το πρόθυμο του θανάτου μας- πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Εξηγήσαμε το γιατί>

Σχεδόν από το ξέσπασμα της planδημίας ελέγχου και μείωσης (κυρίως του δυτικού) πληθυσμού, των Bill Gates και Klaus Schwab, το Koυρδιστό Πορτοκάλι, πήρε θέση απέναντι στη Γενοκτονία για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και εγωισμού παρότι αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να μειωθούν όσα καγκουροκουνούπια προέρχονται από άσκεφτους και ανώριμους- σε όποια κοινωνική και οικονομική στάθμη και εάν βρίσκονται- οι γονείς.

Όχι τα χρήματα αλλά η ωριμότητα και η καλλιέργεια και η ενσυναίσθηση των υποψηφίων γονέων θα έπρεπε να είναι τα κριτήρια έγκρισης γεννήσεων σε ένα κόσμο με 400 τρις χρέος και στον οποίο για την ώρα δεν έχει αντικατασταθεί το κυρίαρχο δυτικό οικονομικό μοντέλο του οποίου η φούσκα του χρέους έσκασε με πάταγο.

Η απόφαση για το ποιοι θα επιτρέπεται να γίνονται γονείς θα μπορούσε να λαμβάνεται μέσω ενός λογισμικού ή της τεχνητής νοημοσύνης χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινης επιτροπής.

Τα οξυδερκή ζεύγη που θα κόβονταν στις εξετάσεις θα μπορούσαν να λάβουν σχετική εκπαίδευση και να δοκιμάζουν εκ νέου την τύχη τους με την ίδια διαδικασία. Το κριτήριο που θα ίσχυε για όλους θα έπρεπε να είναι ανάλογο με το δημόσιο χρέος της χώρας. Οσο μεγαλύτερο το χρέος και το ποσοστό χρέους στο ΑΕΠ τόσο λιγότερες οι επιτρεπόμενες γεννήσεις. Ακόμη και για την Ελλάδα των 8 εκατ. οξυδερκών. Άλλωστε αντικρύζοντας κανείς τους 300 ατσούμπαλους της Βουλής, οι οποίοι αποτελούν την καθρέφτη των υπολοίπων μας, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι δεν θα υποστεί ουδεμία βλάβη η αισθητική του πλανήτη εάν αφανισθεί ο τραχανοπλαγιάς νεοΈλληνας.

Επειδή όμως η elite η οποία περιβάλλει τον λιπόσαρκο Michel de Nostredame είναι μανιώδεις ευγονιστές και δεν θέλουν να απωλέσουν την ισχύ του χρήματος και του δημοσίου χρέους ως εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης, φροντίζουν ανά τακτικά διαστήματα και για τις ανάγκες της ισχύος του χρήματος-εργαλείου να προκαλούν ιστορικά γεγονότα όπως οι παγκόσμιοι πόλεμοι, οι planδημίες, οι πολιτικές δολοφονίες (με πιο χαρακτηριστικές εκείνες των Kennedys), το χτύπημα στους δίδυμους πύργους ενώ εργαλειοποιούν τον επηρεασμό του Κλίματος (με εργαστηριακές φωτιές, πλημμύρες, κλπ) τον τρόμο, ακόμη και την φημολογία των UFO ώστε να διατηρούν έντρομα και σε καταστολή τα 8 δις κουνούπια του πλανήτη φυσικά με την συνέργεια των υπάκουων και προθύμων δυτικών ηγετών σε μία παγκόσμια κυβέρνηση που κανείς πολίτης δεν εξέλεξε όπως παρατήρησε ο Elon Musk-o μεγαλύτερος αγωνιστής της εποχής μας για τη σωτηρία του δυτικού κόσμου.

Καταλυτικό ρόλο στην επιβολή των σχεδίων που περιλαμβάνει η γνωστή Ατζέντα 2030, μεγάλης επαναφοράς και όπως θέλετε ονομάστε την επιχείρηση μείωσης του πληθυσμού σε 500 εκατ. με δύο δις, έχουν τα ΜΜΕ τα οποία προπαγανδίζουν την επιχείρηση ερήμωσης του πληθυσμού.

Ανάμεσά τους και τα ελληνικά ιδιοκτησίας επιχειρηματιών-εφοπλιστών όπως οι Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Αυτοί οι τρεις και η Τράπεζα Πειραιώς η οποία είναι ο κύριος θαλασσοδανειστής των εγχωρίων ΜΜΕ και η οποία διόρισε τον ανεκδιήγητο τηλε-πιστήμονα Βασιλακόπουλο στην Εντατική του Ερρίκος Ντυνάν, αποτελούν την αιχμή του δόρατος του αφηγήματος της μεγάλης επαναφοράς το οποίο πρόθυμα υπηρετούν και οι 300 της Βουλής-με τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή να έχουν -προς τιμή τους- επιχειρήσει να διαφοροποιηθούν από την αποστολή να μας σκοτώσουν για χάρη του οράματος του Klaus Schwab και του συμβούλου του ιστορικού Yuval Harari ο οποίος τα τελευταία 24ωρα επιχειρεί να κατεβάσει το VIDEO στο οποίο δηλώνει ότι “ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι οι αχρείαστοι άνθρωποι (πληθυσμός) τους οποίους δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και θα πρέπει να τους κρατάμε εσώκλειστους στα σπίτια τους με ναρκωτικά και VIDEO games”. Οπως παρατήρησε και ο ίδιος αυτό συμβαίνει ήδη.

Κάποιοι θα μπορούσαν να αντιτάξουν το αυτονόητο. Μια και οι βρεφοποιημένοι άνθρωποι εκεί έξω δεν αντιστέκονται και δέχονται παθητικά τον θάνατό τους, είναι άξιοι της μοίρας τους. Δείτε τι γίνεται με τους Ξαφνικούς Θανάτους-Ξαφνικίτιδες, με τους turbo καρκίνους, τα εγκεφαλικά, κλπ, μετά την εμβολιαστική εκστρατεία με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19, μετά τις εργαστηριακές πυρκαγιές και πλημμύρες που υπηρετούν το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, μετά την ανθρωποθυσία στα Τέμπη ως ενδειξη υποταγής, πίστης και προθυμίας στο όραμα της μεγάλης επαναφοράς, μετά την ανοχή στην επιχείρηση εξόντωσης των αγροτών και ελέγχου της διατροφικής αλυσίδας από τον Gates και τη παρέα του, μετά την παθητική ανοχή στους εισβολείς-μετανάστες, μετά την ανοχή στην αθλιότητα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία τα μάρανε ο παρηκμασμένος θεσμός του γάμου και η τεκνοποίηση, μετά την άνοχή στο εγχείρημα των πόλεων των 15 λεπτών- ένα ακόμη τυραννικό εργαλείο το οποίο προπαγανδίζουν και εγχώριοι τραχανοπλαγιάδες δήμαρχοι όπως ο νέος, εξίσου μέτριος με τον Μπακογιάννη, Δούκας-, μετά την ανοχή σε όλα αυτά και όσα εργαλεία ακολουθήσουν (ετοιμάζουν ακόμη και συσκότιση του ήλιου ενώ η elite χτίζει υπόγειες πολιτείες-καταφύγια) τα οποία μόνο στόχο την μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού (που απαίτησε ήδη από το 1994 από το βήμα του OHE επιφανές μέλος της παγκόσμιας elite) έρχεται η ώρα του ψηφιακού νομίσματος.

(Aς το λάβει αυτό υπόψη της και η νεαρή αριστερή δικαιωματίστρια-ακτιβίστρια Eριέττα)

Η ώρα της απόλυτης τυραννίας και της εφαρμογής στη πράξη του αγαπημένου slogan του Klaus Schwabδεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος!

Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μας να σημειώσουμε ότι το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν θεωρούσε ποτέ την παγκόσμια elite τους πιο έξυπνους ή τους πιο πονηρούς ανθρώπους του κόσμου.

Δεν τους δώσαμε ποτέ υπεράνθρωπες ιδιότητες, δεν τους προσδώσαμε ιδιότητες ισχύος που δεν διαθέτουν ώστε να δικαιολογήσουμε την ανθρώπινη ραθυμία και μαλθακότητα, την απουσία αντίστασης. Επειδή είναι κατασκευασμένοι από ανθρώπινη υλικό δεν είναι ανθεκτικοί στις σφαίρες, ή στους βομβαρδισμούς, στους πυραύλους και πάει λέγοντας. Είναι εξίσου θνητοί με μας. Επίσης είναι και κατά κάποιο τρόπο ειλικρινείς. Ποτέ δεν έκρυψαν την πρόθεσή τους να μας σκοτώσουν-δλδ να πεθάνουμε.

Το έκαναν απροκάλυπτα κατασκευάζοντας έναν εργαστηριακό ιό ώστε να προκαλέσουν την planδημία με μόνο στόχο να επιβάλλουν τα εμβόλια ευθανασίας και αυτό όχι για τα κέρδη των Pfizer, Moderna οι οποίες πλέον είναι πιο αναξιόπιστες από τον Πάσσαρη αλλά απλά για να πεθάνουμε-έχουν ήδη πεθάνει πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι από τα εμβόλια (δύο Ελλάδες) και συνεχίζουν ενώ προανήγγειλαν ένα νέο εργαστηριακό ιό Χ. 20 φορές πιο θανάσιμο από τον ιό που προκάλεσε τον COVID-19.


Kαι όλα αυτά τα ανακοινώνουν δημόσια και μάλιστα κάνουν και Ασκήσεις προσομοίωσης όπως το διαβόητo EVENT 201. Oι τύποι είναι ειλικρινείς, οι μελλοθάνατοι είναι βρεφοποιημένοι μια και πριν πεθάνουν υλοποιούν τις τελευταίες τους επιθυμίες που είναι οι selfies και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Εκτός από τον Μusk, τον Robert Kennedy Jr και μια σειρά σπουδαίων ανθρώπων τα ονόματα των οποίων είναι οικεία στους αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, ο μόνος ηγέτης που αγωνίζεται ενάντια στην elite ακούει στο όνομα Benjamin Netanyahu.

O Netanyahu και ο μαρτυρικός Εβραικός λαός τους οποίους τα μέλη της elite εργαλειοποιούν προς όφελος τους για μία ακόμη φορά στη κατασκευασμένη ιστορία-όπως στον Β΄Παγκόσιο Πόλεμο-αποτελούν την γραμή άμυνας όχι μόνο του δυτικού πληθυσμού αλλά και του δυτικού πολιτισμού με την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε έναν άθλιο συνεργάτη-χαφιέ της παγκόσμιας elite εξαιτίας της πολιτικής της ηγεσίας στο σύνολό της.

Η συμμετοχή της Ε.Ε, του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού, του ΠΟΥ- οι οποίοι υποδύονται τους παγκόσμιους οργανισμούς ενώ δεν είναι παρά ιδιωτικές εταιρίες-στην εισβολή και τη σφαγή του μαρτυρικού Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου 2023 φωτίζει τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα των εμπνευστών της σφαγής.

Ο Εβραικός λαός και ο ηγέτης του εργαλειοποιείται για μία ακόμη φορά στην Ιστορία ώστε να παραμείνουν καμουφλαρισμένοι και στο απυρόβλητο οι εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού.

Η εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος θα αποτελέσει το τελευταίο εργαλείο στην κατεύθυνση της ερήμωσης του πληθυσμού-του θανάτου μας.

Η εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος δεν θα εξαιρέσει τον Αλαφούζο, τον Μαρινάκη, τον Βαρδινογιάννη και τις επιχειρήσεις τους.

Ένα πρωί θα εφαρμοστεί και στους ίδιους το “δεν θα τους ανήκει τίποτε και θα είναι ευτυχείς”.

Τα κολαριστά, καλοχτενισμένα 500ευρα θα εξαφανιστούν και όσα εκατομμύρια και εάν διαθέτουν αυτή τη στιγμή θα μετατραπούν σε ένα ψηφιακό μπλιμπλίκι με ισοτιμία της πλάκας και ένα πρωί θα λάβουν τη ψηφιακή παπάρα ως ανταμοιβή για την αθλιότητα και την χυδαιότητα να επιτρέπουν όλο αυτό το διάστημα στου σαρδανάπαλους δημοσιογράφους και διευθυντές τους να προπαγανδίζουν την επιβολή του αφηγήματος ευθανασίας της μεγάλης επαναφοράς και των εργαλείων τους.

Τα ΜΜΕ των Μαρινάκη, Αλαφούζου και Βαρδινογιάννη μαζί με το Πρώτο Θέμα που αποτελούν τα κυρίαρχα ΜΜΕ της χώρας μας προπαγανδίζουν με εμετικό τρόπο-λόγω και της αμορφωσιάς και του ξιπασμού των δημοσιογράφων, στελεχών κλπ-την επιβολή της Ατζέντας μείωσης και ερήμωσης του πληθυσμού, δίχως ειλικρινά να μπορούμε να διακρίνουμε τους λόγους που ο Michel de Nostredame και η παρέα του θα ήθελε να εξαιρέσει τον Αλαφούζο, τον Μαρινάκη και τον Βαρδινογιάννη από την κατάσχεση των περιουσιών τους μέσω του ψηφιακού νομίσματος και της ζωής τους μέσω του εμβολιασμού για την νέα planδημία με εμβόλια τα οποία θα ήταν πολύ αποτελεσματικά για τον αφάνισμό τους.

Σε αυτό το σημείο δεν θα κάνουμε εκτενή αναφορά στην ιστορική σημασία της εκούσιας ή ακούσιας συμμετοχής τους σε μία τουλάχιστο Γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας αλλά επίκληση στην προσωπική τους οξυδέρκεια ώστε να διαπιστώσουν το προφανές που είναι η (σε εξέλιξη) επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού από την οποία δεν απετέλεσε εξαίρεση το υπό- mRNA αφανισμό- Buckingham Palace (βαρέθηκε να τους συντηρεί ο φίλος μας Michel de Nostredame) και να αναλογιστούν εάν η παγκόσμια elite έχει λόγους να εξαιρέσει τους ίδιους ακόμη και εάν πρόθυμα υπηρετήσουν το αφήγημά της-γεγονός που θα τους απαξιώσει περαιτέρω στα μάτια της.

Καλούμε τους 3 πιο ισχυρούς μηντιάρχες της χώρας ακόμη και εάν λησμονούν τη σημασία το να είσαι Έλληνας να μην αμολάνε χαρταετό μπροστά στη Γενοκτονία γιατί επιταχύνουν τη μέρα που και οι ίδιοι θα δουν τα ραδίκια ανάποδα και όχι μετά από ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό μεταξύ τους πόλεμο αλλά από το χέρι των επιφανών γιατρών-εμβολιαστών Bill Gates και Klaus Schwab.

Τι δε καταλαβαίνετε;

Στο σχεδιαζόμενο καθεστώς παγκόσμιας τυραννίας ή τυραννίας του δυτικού κόσμου (ΗΠΑ-Ευρώπης) δεν μπορούμε να διακρίνουμε κανέναν λόγο για τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές θα εξαιρούσαν από τον αφανισμό τους εγχωρίους μηντιάρχες και τους 300 κακομούτσουνους της ελληνικής βουλής, plus της προεδρίνας.

Ειλικρινά δεν βλέπουμε ποιος από δαύτους θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από την ερήμωση.

Ερωτηματικά διατηρούμε για τον Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος είναι πανούργος και γνώστης της “ιστορίας” και για τον οποίο έχουμε αμφιβολίες ως προς το εάν έλαβε το εμβόλιο ευθανασίας COVID-19.

Ειδικά όταν ο θρυλικός πατέρας του Πέτρος Κόκκαλης (ουδεμία σχέση με τον πράσινα άλογα εγγονό) συνιστούσε στην ομήγυρη>

-Ούτε ασπιρίνη…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK