kourdistoportocali.comNews DeskΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ>Τι ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος

Μόνο στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ>Τι ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος

Η Τελευταία Παρτούζα

Μια από τις πιο καυτές, πολιτικά, νύχτες της ζωής του πέρασε το βράδι της Παρασκευής-ξημερώματα Σαββάτου ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και μακροβιότερος Ελληνας υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καμμένος ετοιμάζει μια ολική επαναφορά που είναι αντάξια της φήμης και της ιστορίας του.

Γράφει ο Ian Ford

Δύο γνωστές Μαντάμ της Γαλλίας που δεκαετίες τώρα είναι μυστικοί σύμβουλοι του Πάνου Καμμένου, η Ζανέτ και η Ναντίν, έρριξαν στον Ελληνα φίλο τους την απόλυτη ιδέα για την δημιουργία νέου κόμματος που θα αποτελέσει την ολική ρήξη με την περίφημη μεταπολίτευση. Η ιδέα της Ζανέτ και της Ναντίν δεν είναι άλλη από τη δημιουργία ενός κόμματος με το όνομα Η Τελευταία Παρτούζα.

Πρόκειται για ένα κόμμα αντάξιο της Κολομβίας των Βαλκανίων στο οποίο θα βρουν φιλόξενη στέγη ο Πρίγκιπας Νικόλαος, ο Μανώλης Πετσίτης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Βίκυ Σταμάτη, ο Δημοσθένης Βεργής, η Ραμόνα και η Πάολα από την Τρούμπα και η Ανέλια από την Φωκίωνος Νέγρη.

Αμέσως μετά την Ζανέτ και την Ναντίν ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του μια και ο Καμμένος με το νέο παρτουζιάρικο κόμμα μπορεί εκτός από το να τα κάνει πουτάνα να κάνει και μεγάλη ζημιά στον Κυριάκο.

Είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει ένα τέτοιο ποσοστό νεοδημοκρατών που θα στερήσει από τη ΝΔ την αυτοδυναμία. Στα πλαίσια αυτά γύρω στις 3.30 χθες τα ξημερώματα ο Πάνος Καμμένος πέρασε το κατώφλι του σπιτιού του Καραμανλή στη Ραφήνα. Ο Καραμανλής ήταν πολύ στεναχωρημένος για την απώλεια του Δημήτρη Σιούφα. Ο θάνατος του Σιούφα ήταν μία ακόμη υπενθύμιση του πόσο μικρή είναι η ζωή για να είναι θλιβερή.

Ο Καμμένος λοιπόν έχει αποφασίσει να επιστρέψει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο στη κεντρική πολιτική σκηνή της Κολομβίας των Βαλκανίων: Nα τα κάνει πουτάνα χωρίς περιστροφές, χωρίς υποκρισία, χωρίς μισόλογα. Το μόνο τεχνικό πρόβλημα που θα έχει στο νέο κόμμα η Τελευταία Παρτούζα είναι με την Παναγία, η οποία σημειωτέον, βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό των ΑΝΕΛ.

Την Παναγία θα την αναλάβει ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος παρέα με τον Πάκη θα είναι διαρκώς γονατιστοί και θα προσεύχονται.

Το νέο κόμμα του Πάνου Η Τελευταία Παρτούζα θα είναι ότι πιο έντιμο, ειλικρινές και φιλελεύθερο έχει γνωρίσει ο τόπος. Ασε που ταιριάζει απόλυτα στη ιδιοσυγκρασία του Ελληνα αλλά και στο μελλοντικό ρόλο της Ελλάδας στον πλανήτη.

Η Ελλάδα θα είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο στο οποίο θα κάνουν διακοπές οι νέοι απ΄όλο τον κόσμο και θα τρώνε τις συντάξεις τους οι συνταξιούχοι του πλανήτη.

Κανένας άλλος ρόλος δεν ταιριάζει σ΄αυτή εδώ την Κολομβία των Βαλκανίων από εκείνο ενός καλά οραγνωμένου μπουρδέλου.

Επειδή το πιο πιθανό είναι να μην έχουμε ούτε εμείς κοιτάσματα στο Αιγαίο (όπως την πάτησαν οι Κύπριοι με το Οικόπεδο 10), αυτό το κράτος δεν θα έχει άλλο ρόλο να επιτελέσει στον πλανήτη από το να είναι ένα παγκόσμιο μπουρδέλο. Προσέξτε: Oχι μόνο Γερμανικό, Ρωσικό, ή Αμερικάνικο αλλά Παγκόσμιο Μπουρδέλο και μάλιστα υποδειγματικά οργανωμένο με όλες τις προυποθέσεις και τις παροχές.

Από αυτή την άποψη το νέο κόμμα του Πάνου, Η Τελευταία Παρτούζα θα μπορούσε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και φυσικά να πάρει την εξουσία. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο Καμμένος έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα…

Μείνετε συντονισμένοι στο Κουρδιστό Πορτοκάλι, στο μεγαλύτερο ανεξάρτητο διαδικτυακό περιοδικό με 7 εκατομμύρια μοναδικούς αναγνώστες τη μέρα-έτσι δεν δηλώνουν όλοι οι αγράμματοι εκδότες του διαδικτύου;

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK