kourdistoportocali.comNews DeskΑπίστευτη αποκάλυψη του Θάνου Τζήμερου για τη γαλάζια υποδιοικητή Νοσοκομείου

Τον εξύβριζε για τα 260 ευρώ!

Απίστευτη αποκάλυψη του Θάνου Τζήμερου για τη γαλάζια υποδιοικητή Νοσοκομείου

O Θάνος Τζήμερος έχει bloody right για τον επιπόλαιο διορισμό της Φωτεινής Βρύνα ως υποδιοικητή Νοσοκομείου

O Θάνος Τζήμερος έχει bloody right!

Εχει δίκιο γαμώτο όταν γίνεται έξαλλος για το διορισμό δεξιών κρατιστών στο δημόσιο τομέα. Εχει δίκιο γιατί αυτή η κυβέρνηση όλο και πιο πολύ μοιάζει κυβέρνηση Συριζαίων με γραβάτα και κομματικά διαπιστευτήρια.

Οπως στη περίπτωση της κ. Φωτεινής Βρύνα η οποία έχει διάσημη κρυγάζοντας

-Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι θα παίρνουν όσες άδειες γουστάρουν…

Ερχεται λοιπόν ο Βασίλης Κικίλιας και τη διορίζει υποδιοικητή Νοσοκομείου!

Ιδού πως ο Θάνος Τζήμερος σχολιάζει και εξιστορεί την την εκρηκτική σχέση του με την κα Βρύνα με την οποία είχαν συναντηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Εκείνη τον είχε λούσει με τα άπταιστα γαλλικά της.

Γράφει λοιπόν ο Θάνος>

Καμαρώστε το λουλούδι που διόρισε ο Κικίλιας υποδιοικητή Νοσοκομείου.

Να σας θυμίσω, εν ολίγοις, το θέμα που έκανε έξω φρενών την κυρία.

Το ΠΣ Αττικής αποφάσισε μια συνεδρίαση με 5 όλα κι όλα θέματα να την μετρήσει διπλή!

Όταν ρώτησα γιατί έγινε αυτό η κυρία εξεμάνη.

(Έγινε για να πληρωθούν οι Σύμβουλοι διπλά και οι Δ.Υ. να πάρουν 4 μέρες άδεια αντί για 2 που δικαιούνται για κάθε συνεδρίαση.)

 

«Αρχιφασίστα! Φασίστα του κερατά!».

Η κυρία που με έβριζε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής δεν ήταν Συριζαία. Λέγεται Φωτεινή Βρύνα και είναι Νεοδημοκράτισσα εξ απαλών ονύχων.

Και εξ επαγγέλματος, θα έλεγαν όσοι ξέρουν το βιογραφικό της.

Εξελέγη μάλιστα πρόσφατα στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

Γιατί όμως εξεμάνη;

Τι ήταν εκείνο που την έκανε να σπεύσει σε στήριξη του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, συριζαίου δικηγόρου Θεόδωρου Σχινά, και να βάλουν και οι δύο καταιγιστικά πυρά εναντίον μου;

Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί, διότι αποδεικνύει τη διακομματική ομερτά, όταν οι εκπρόσωποι του λαού έχουν τη δυνατότητα να βάλουν το χέρι στο μέλι. Δεν έχει σημασία το ποσό. Σημασία έχει η πράξη.

Διότι όταν πεις «ναι» στη μικρή λαμογιά, έχεις ήδη ανοίξει την πόρτα στη μεγάλη.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την Πέμπτη, 23 Μαΐου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξετάστηκαν μόνο 5 θέματα. Έτσι η συνεδρίαση διήρκεσε ελάχιστα σε σχέση με άλλες που κρατάνε μέχρι το βράδυ και διεκπεραιώνουν 15 – 20 θέματα. Αυτό δεν είναι περίεργο. 5 θέματα είχαμε, αυτά συζητήσαμε.

Το περίεργο ήταν ότι αυτά τα 5 θέματα τα είχαν κατανεμηθεί σε 2 συνεδριάσεις: τη 17η συνεδρίαση και τη 18η, οι οποίες έγιναν την ίδια μέρα με διαφορά μιας ώρας, όπως βλέπετε στις προσκλήσεις που έλαβαν οι σύμβουλοι.

Η συνεδρίαση της Πέμπτης, λοιπόν, μετρούσε για δύο! Για ποιον λόγο έγινε αυτό;

Ο «Καλλικράτης» δεν καθορίζει αριθμό συνεδριάσεων των Περιφερειακών Συμβουλίων ανά μήνα. Σου λέει, εσείς θα αποφασίζετε πότε θα συνεδριάζετε. Αν έχετε πολλά θέματα, συνεδριάστε και κάθε μέρα.

Αυτό όμως που καθορίζει είναι η ανώτατη αμοιβή των Περιφερειακών Συμβούλων. Θα πληρώνεστε, λέει, το πολύ για 4 συνεδριάσεις τον μήνα, όσες κι αν κάνετε.

Πόσες λοιπόν συνεδριάσεις κάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κάθε μήνα; Σωστά το μαντέψατε: τέσσερις, ούτε μία λιγότερη. Πολύ συχνά τα θέματα είναι άνευ ουσίας ή δεν είναι καν αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Υπάρχουν για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, με κάτι να δικαιολογούμε την παρουσία μας εκεί. (Θα γράψω ξεχωριστό άρθρο γι’ αυτή την πολύ σοβαρή, κατά τη γνώμη μου, ενδημική αρρώστια της Δημόσιας Διοίκησης.). Θα μπορούσαν, δηλαδή, οι συνεδριάσεις να είναι δύο ή και μία τον μήνα, αν έμεναν μόνο τα θέματα ουσίας.

Όμως τότε οι Σύμβουλοι θα πληρωνόντουσαν μία φορά! Κορόιδα είναι;

Βέβαια, τα χρήματα που παίρνει ένας Περιφερειακός Σύμβουλος είναι αστεία: 85,50 ευρώ μεικτά για κάθε συνεδρίαση, 65 ευρώ περίπου καθαρά.

Καμιά σχέση με τα 4.275 ευρώ τον μήνα που παίρνει η Δούρου και τα 3.206,25 ευρώ που παίρνει ο καθένας από τους 14 αντιπεριφερειάρχες της.

Για πολυάσχολους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα, ο χρόνος που χάνουν με τη συμμετοχή τους στο Συμβούλιο και στις συνεδριάσεις των δεκάδων επιτροπών (που είναι χωρίς αμοιβή) δεν αποζημιώνεται με αυτά τα 65 ευρώ τη φορά.

Για Δ.Υ. όμως, ειδικά μετά τις μειώσεις, τα 260 ευρώ τον μήνα είναι ένα υπολογίσιμο ποσό.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο σημαντικότατο δέλεαρ: οι άδειες!

Μολονότι οι συνεδριάσεις ξεκινάνε στις 16:00 (τυπικά στις 15:30), ώρα που όλες σχεδόν οι Δημόσιες Υπηρεσίες έχουν κατεβάσει ρολά, οι Σύμβουλοι που είναι Δ.Υ. δικαιούνται δύο μέρες άδειας και αν έρχονται από νησί τρεις! Για να προετοιμαστούν! Φυσικά αυτές οι άδειες είναι μετ’ αποδοχών, πέρα και πάνω από τις υπόλοιπες άδειες που δικαιούνται ως Δ.Υ.

Κοντολογίς, ένας αιρετός Δ.Υ. πάει στη δουλειά του τρεις μέρες την εβδομάδα: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή. Not bad. Ενώ ο φορολογούμενος τον πληρώνει για 5 μέρες εργασία. Θεωρητικά και ο εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα δικαιούται τις ίδιες άδειες.

Ποιος όμως εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα μπορεί για 5 ολόκληρα χρόνια να εμφανίζεται 3 μέρες την εβδομάδα στη δουλειά του; Για τον αυτοαπασχολούμενο ή τον επιχειρηματία δεν υπάρχει πρόβλεψη. Ας πρόσεχε. Έτσι, αυτά τα προκλητικά προνόμια τα «αξιοποιούν» μόνο οι αιρετοί Δημόσιοι Υπάλληλοι. Και καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι και συνδικαλιστές, έχουν κάποια χρόνια να εμφανιστούν στα γραφεία τους. Ο φορολογούμενος, φυσικά, πληρώνει τα πάντα.

Πάμε τώρα στη λαμογιά της Πέμπτης. Η 17η συνεδρίαση ήταν να γίνει την προηγούμενη Πέμπτη. Η αίθουσα όμως ήταν κλεισμένη για ανάγκες του Υπουργείου Συγκοινωνιών που μας φιλοξενεί. Τι έπρεπε να γίνει; Η κοινή λογική θα απαντούσε: η συνεδρίαση να μετατεθεί για την επόμενη Πέμπτη, και στα 4 θέματά της, που ούτως ή άλλως ήταν λίγα, να προστεθεί και το ένα που προέκυψε εν τω μεταξύ.

Όμως οι Σύμβουλοι θα έχαναν μία μέρα αμοιβής και δύο μέρες άδειας.

Κι έτσι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρος Σχινάς βρήκε αυτήν την πανέξυπνη φόρμουλα, για να πάρουν και τα λεφτά και τις άδειες εις διπλούν!

Πήρα τον λόγο και ζήτησα τον… λόγο. Μάλιστα συζητούσαμε εκείνη τη στιγμή για ακόμα ένα αδιάφορο ευχολόγιο που σκάρωσε η Δούρου και το ονόμασε «Χάρτα Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων» του Πολίτη και της Περιφέρειας και μου δόθηκε η ευκαιρία να επισημάνω το ότι η «Χάρτα» δεν περιλαμβάνει πουθενά το δικαίωμα του πολίτη να ενημερώνεται για το πού πηγαίνουν τα λεφτά του, όπως η τρέχουσα συνεδρίαση.

Ρώτησα: πώς θα δικαιολογήσει η Περιφέρεια τις δύο συνεδριάσεις την ίδια μέρα, αν όχι για να πληρωθούμε δύο φορές;

Έγινε ο χαμός. Οι Συριζαίοι έβριζαν (δεν ξέρουν να κάνουν και τίποτε άλλο, άλλωστε) και ο Σχινάς προσπαθούσε να βρει δικαιολογία ψελλίζοντας ασυνάρτητες προτάσεις.

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπήρχε Περιφερειακός Σύμβουλος που θα επιχειρηματολογούσε κατά των ίδιων των συμφερόντων του, αντί να κάνει την πάπια και να τσεπώσει το διπλό παραδάκι!

(Ανοίγω παρένθεση: δεν το έκανα γιατί είμαι «καλός άνθρωπος».

Δεν πιστεύω στη θεόσταλτη ηθική, πιστεύω όμως στα κίνητρα. Πιστεύω με φανατισμό ότι η ΗΘΙΚΗ μάς ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

Το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων μας είναι να δούμε τη μεγάλη εικόνα, τη χώρα. Αν στην Ελλάδα δημιουργηθούν σοβαροί θεσμοί και εκλεγούν σοβαροί άνθρωποι να τους περιφρουρήσουν, οι τσέπες όλων μας, τουλάχιστον όσων έχουν διάθεση να εργαστούν, θα ξεχειλίσουν. Το να προσπαθώ, όταν και όσο μπορώ, να βάλω χέρι στη δική σου τσέπη θα μας κάνει όλους φτωχούς.

Είναι αυτή ακριβώς η αντίληψη που κατακερμάτισε τη χώρα σε αλληλοσπαρασσόμενες ομάδες συμφερόντων και πολιτικής πίεσης. Κλείνει η παρένθεση.)

Οπότε σπεύδει προς βοήθεια των Συριζαίων, ποιος λέτε;

Η προρρηθείσα εκπρόσωπος της Ν.Δ. καραμανλική, μεϊμαρακική, δημόσιος υπάλληλος, συνδικαλίστρια. Πακέτο, όλα σε ένα.

 

Εγώ ρωτούσα επίμονα πόσες μέρες άδειας θα πάρουν οι Δ.Υ. του Συμβουλίου για τη διπλή συνεδρίαση. Και η εκπρόσωπος της… αστικής παράταξης απάντησε με «πολάκειο» τσαμπουκά καταχειροκροτούμενη από τους διακομματικούς ομοϊδεάτες της: «όσες γουστάρουν»! Το διανοείστε; Όσες γουστάρουν! Κι επειδή επέμενα να πάρω την απάντηση με αριθμό, πήρα τον προσήκοντα χαρακτηρισμό: «Αρχιφασίστα. Φασίστα του κερατά!».

Ο Συριζαίος πρόεδρος (με 1.125 ευρώ τον μήνα) δεν κατάφερε να αρθρώσει ούτε μία λέξη για να την επαναφέρει στην τάξη, δεν είχε και κανένα λόγο άλλωστε, τον βοηθούσε μια χαρά στη δύσκολη θέση που βρισκόταν.

Φυσικά, δεν έλειψε το πάγιο κερασάκι των διακομματικών λαϊκιστών περί απεχθούς νεοφιλελευθερισμού. Το έχω συνηθίσει, καθώς το ακούω από Συμβούλους όλων των παρατάξεων, κάθε φορά που τους λέω ότι δεν υπάρχει τίποτε δωρεάν σ΄ αυτόν τον κόσμο, και όλα κρίνονται βάσει της σχέσης κόστους/αποτελέσματος.

Γι’ αυτούς, όπως ξέρουμε, οι άνθρωποι είναι πάνω από τους αριθμούς.

Το ότι οι αμοιβές μας για την μαϊμουδοσυνεδρίαση και οι μέρες της μαϊμουδοάδειας είναι κι αυτοί αριθμοί, πληρωμένοι από το υστέρημα του φορολογούμενου, δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό της εκπροσώπου της Ν.Δ. Από το μυαλό των Συριζαίων δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις.

Συμπέρασμα πρώτον: κρατισμός ενωμένος, ποτέ νικημένος.

Συμπέρασμα δεύτερον: όταν κάποιος είναι απατεώνας στα μικρά, περιμένεις να είναι τίμιος στα μεγάλα;

Συμπέρασμα τρίτο: έχει πολλή δουλειά ο Κυριάκος. Πριν αρχίσει να αλλάζει τη χώρα, θα πρέπει να αλλάξει το κόμμα του εκ βάθρων. Και εκ βόθρων. Θα το αποτολμήσει;

Συμπέρασμα τέταρτο: έχουμε, όλοι μας, αιρετοί και μη, πολύ κουπί ακόμα, μέχρι να ξεριζωθούν τα κρατικιστικά παράσιτα από παντού και μέχρι να μάθει ο πολίτης ποιοι και πώς τον κλέβουν, γιατί η Δημόσια Διοίκηση τον κλέβει κάθε μέρα με χιλιάδες μικρούς τρόπους που δεν γίνονται ποτέ πρωτοσέλιδα. 40 χρόνια λαμογιάς έχουν μεταβάλει το πολιτικό οικοσύστημα σε μια μηχανή προσοδοθηρίας, που δεν έχει τεχνογνωσία, ούτε και διάθεση για τίποτε άλλο. Έχουμε, ξαναλέω, πολύ κουπί ακόμα, όλοι εμείς οι φασίστες του κερατά.

Παλαιότερο ρεπορτάζ του Ενικός για το ίδιο θέμα

Νοθεία με συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής καταγγέλλει ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί».

«Με πόσα ψηφοδέλτια ψηφίζεις στις εκλογές; Μόνο με ένα; Πόσο πίσω είσαι! Η Περιφερειακή Σύμβουλος της ΝΔ, Φωτεινή Βρύνα, ψηφίζει με 4! Και μάλιστα έχει την πλήρη κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ! Φυσικά πρόκειται για ποινικό αδίκημα. Άρθρο 158 Ποινικού Κώδικα:

Νόθευση εκλογής ή ψηφοφορίας

1. Όποιος με οποιοδήποτε τρόπο με πρόθεση προκαλεί την παραγωγή μη γνήσιου αποτελέσματος σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από τη Βουλή ή κάποια επιτροπή της, ή όποιος νοθεύει το γνήσιο αποτέλεσμα της εκλογής ή της ψηφοφορίας τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Ο υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις αυτές σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από νομαρχιακό, δημοτικό, ή κοινοτικό συμβούλιο ή άλλο συμβούλιο τοπικής αυτοδιοίκησης ή κάποια επιτροπή τους τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.

3. Το δικαστήριο μπορεί μαζί με τις ποινές αυτές να επιβάλει και στέρηση των αξιωμάτων και των θέσεων του άρθρου 63 αριθμ. 1.

Περιμένουμε τις αντιδράσεις της Δικαιοσύνης και των εμπλεκομένων κομμάτων» έγραψε αρχικά ο κ. Τζήμερος στο Facebook και ανέβασε το παρακάτω βίντεο.


Το Δελτίο Τύπου με την νοθεία στις πρόσφατες εκλογές της Περιφέρειας Αττικής το έστειλα και στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας να συζητηθεί το θέμα σήμερα προ ημερησίας διατάξεως. Ο πρόεδρος, Θ. Σχινάς (αυτός που μόνος του ψηφίζει, μόνος του γράφει τα πρακτικά και μόνος του τα επικυρώνει) δεν το θεώρησε σημαντικό και μου ζήτησε να υποστηρίξω το επείγον του θέματος. Είπα (όπως θα δείτε όταν αναρτηθεί το σχετικό βίντεο) ότι μια ψηφοφορία στην οποία έγινε νοθεία είναι άκυρη, η επιτροπή που εξελέγη είναι άκυρη και οι αποφάσεις της είναι άκυρες. Άρα, όταν το θέμα φτάσει στο ακροατήριο, διότι είναι ποινικό αδίκημα, και με δεδομένο ότι πρόκειται για καραμπινάτη, αυταπόδεικτη περίπτωση, θα ακυρωθούν αναδρομικώς ΟΛΕΣ οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Λαΐκών Αγορών, πράγμα που θα δημιουργήσει μείζον πρόβλημα στη λειτουργία του Π. Συμβουλίου. Έκανε πως δεν κατάλαβε, μολονότι δικηγόρος, και έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία (για το αν θα συζητηθεί ή όχι). Και ποιοι είπαν όχι; Φαντάζεστε; Οι συριζαίοι! Κάνοντας για δεύτερη φορά πλάτες στην “καραμανλική – μεϊμαρακική πτέρυγα” της ΝΔ.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O πάντα συναρπαστικός mr Jumbo, εκτιμά ότι το 2021 είναι μία  χαμένη χρονιά ενώ δεν βλέπει βελτίωση ούτε το 2022
Los Angeles Times> Aφού πρώτα έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι με 3η δόση, τώρα οι επιστήμονες αναρωτιούνται εάν θα ήτο φρόνιμο να περιμένουμε εμβόλιο αποκλειστικά για τη μετάλλαξη Delta
Το πήρε απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου> Θα είμαι υποψήφιος- Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή
Αιφνιδιαστική παραίτηση του επικεφαλής της Bundesbank
Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του
Σε κατάσταση συναγερμού ξανά η εμβολιασμένη Βρετανία> Στο 10% η νέα υπό-παραλλαγή του κορωνοϊού AY.4.2
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Το Ισραήλ με το 43% του πληθυσμού να έχει κάνει 3 δόσεις εμβολίου δείχνει να τιθασεύει το 4ο κύμα. Δυστυχώς αρκετοί είναι οι νεκροί και ανάμεσα στους εμβολιασθέντες
To THEOPHANO FOUNDATION βράβευσε το ζεύγος των επιστημόνων που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό
Πρώτo κρούσμα της μετάλλαξης Delta AY.4.2  διαγνώστηκε στο Ισραήλ
ΕΚΤΑΚΤΟ> 730.000 αντιιικά χάπια της Merck και της Pfizer αγόρασαν οι Βρετανοί για θεραπεία Covid κατ’ οίκον
Deutsche Welle> Είναι ο Putin και η Gazprom πίσω από την ενεργειακή κρίση;