kourdistoportocali.comNews DeskΑνετος Μπελμοντός (Jean-Paul Belmondo) ο Σκουρλέτης τεμαχίζει την Ελλάδα [VIDEO]

Δεν τους σταματάει τίποτε

Ανετος Μπελμοντός (Jean-Paul Belmondo) ο Σκουρλέτης τεμαχίζει την Ελλάδα [VIDEO]

Διαίρεση της επικράτειας σε εκλογικές περιφέρειες

Ανετος Mπελμοντός (Jean-Paul Belmondo) ο Πάνος Σκουρλέτης (η μαμά της οικογένειας Λαιμού) παίζει σαξόφωνο και τεμαχίζει την Ελλάδα σε εκλογικές περιφέρειες. Αυτά σε νέο VIDEO σε παραγωγή Μεγάρου Μαξίμου. Το μόνο για το οποίο δεν μπορεί να έχει παράπανο κανείς είναι η απραγία. Οι Συριζαίοι τα κάνουν όλα-δεν κολώνουν πουθενά. Σε εντίθεση με τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες.

Ο Πάνος Σκουρλέτης είναι οικονομολόγος, απόφοιτος (το 1986) της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (Πανεπιστήμιο Πειραιά, σήμερα)- εκ των παλαιότερων στελεχών του Συνασπισμού, προερχόμενος από τον «Ρήγα Φεραίο» και στενός συνεργάτης στο παρελθόν του Αλέκου Αλαβάνου.

Η μητέρα του είναι της οικογενείας Λαιμού και τα περισσότερα μέλη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας εχουν στενή παραδοσιακή σχέση με τη Ν.Δ και τη συντηρητική παράταξη.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο ατίθασος Πάνος που διείδε κάποιες αδικες κρίσεις στη διαχείρηση των οικονομικών της εταιρίας- οπως λένε οι πληροφορίες- όταν κάποιο οικογενειακό μέλος αποχώρησε απ τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.Δεν έλαβε τα αναμενόμενα χρηματικά ποσά που τούς αναλογούσαν – κι έτσι ερμηνέουν κοινοί γνωστοί το μόνιμα οργισμένο ύφος του κατά των εφοπλιστών

Η σύζυγός του Ορσαλία Προίσκου γεννήθηκε στα Μέγαρα και έχει μια δίδυμη αδελφή που ονομάζεται Παγώνα, με την οποία διατηρεί ιδιαίτερα στενή σχέση. Λατρεύει τον τόπο καταγωγής της, τον οποίο επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί, συμμετέχοντας και στις τοπικές δράσεις. Γνωστοί της υποστηρίζουν πως υπερασπίζεται δυναμικά τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο κάνουν οικογενειακώς αρκετή παρέα. Είναι ιδιαίτερα κοινωνική και έχει πολλές φίλες, με τις οποίες απολαμβάνει τις εξόδους της. Προσέχει τη διατροφή και την εμφάνισή της, έχοντας υιοθετήσει ένα επιμελώς ατημέλητο στυλ. Τα μαλλιά της τα έχει μακριά και ανοιχτά καστανά. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στήριξε όχι μόνο τον σύζυγό της αλλά και το κόμμα συνολικά, συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις. Οι παρέες της προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς, ενώ συνηθίζει να αποκαλεί τους φίλους της «συντρόφους».

Λατρεύει τις εκδρομές και τη θάλασσα και γι’ αυτό προτού ο Πάνος Σκουρλέτης γίνει υπουργός  δεν έχαναν ευκαιρία να επισκέπτονται μαζί με τους δύο γιους τους τα ελληνικά νησιά. Κάνουν συχνά θαλάσσιες εξορμήσεις χρησιμοποιώντας μια βάρκα με καπετάνιο τον ίδιο τον υπουργό. Τους αρέσει, επίσης, να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο «Χελμός» στα Καλάβρυτα, το οποίο ανήκει σε συγγενή της. Λατρεύει την ελληνική έντεχνη μουσική και τον κινηματογράφο και η αγαπημένη της ταινία είναι το «Αρωμα γυναίκας» με τον Αλ Πατσίνο.
Ο 20χρονος φοιτητής Βασίλης και ο 17χρονος μαθητής Λυκείου Άρης αποτελούν το κέντρο του κόσμου για τον υπουργό και τη σύζυγό του. Το χάσμα των γενεών για την οικογένεια του Πάνου Σκουρλέτη δεν ισχύει αφού οι τέσσερις όποτε έχουν ευκαιρία αλωνίζουν τις θάλασσες με μια μικρή βάρκα που κουμαντάρει ο καπετάνιος της οικογένειας Πάνος Σκουρλέτης, τη βάρκα, γιατί στο σπίτι οι τρεις άντρες της οικογένειας κοιτούν στα μάτια την κ. Προίσκου τρέχοντας να προλάβουν κάθε επιθυμία της.

Αλλά και για μια βόλτα στα χιόνια η οικογένεια θα προτιμήσει τα Αροάνια Όρη (βλέπε Χελμό) όπου ο μπατζανάκης του υπουργού, σύζυγός της δίδυμης αδελφής της Ορσαλίας, είναι συνιδιοκτήτης σε ξενοδοχείο στην περιοχή.

Αδέλφια με ισχυρούς δεσμούς αγάπης και σχεδόν κοινές διαδρομές. Ο αδελφός του Πάνου Σκουρλέτη, Γιώργος, είναι επιχειρηματίας.

Επιχειρηματίας όμως υπήρξε και ο υπουργός αφού και μέχρι είκοσι περίπου χρόνια πριν, διατηρούσε στην οδό Αθηνάς ένα από τα πιο «in» καφέ της εποχής, στο οποίο συνεδρίαζαν ατύπως τα μέλη του Συνασπισμού και παρασκηνιακά έλαβαν χώρα ζυμώσεις, ελήφθησαν ιστορικές αποφάσεις και μετατράπηκε ο ΣΥΝ σε ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του υπουργού όμως περιλάμβαναν και μετοχές σε γνωστό για την εποχή ινστιτούτου αδυνατίσματος και ομορφιάς, το οποίο όμως έβαλε λουκέτο

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK