kourdistoportocali.comNews DeskΑνέμελοι νέοι με φόντο 400 δις χρέος προετοιμάζουν συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο στο Μαξίμου

Kυριάκος-Αλέξης

Ανέμελοι νέοι με φόντο 400 δις χρέος προετοιμάζουν συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο στο Μαξίμου

Στο ερώτημα «ποια κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα», ένας στους τέσσερις απάντησε «καμία»

Mία πρόβα συγκυβέρνησης υπήρξε η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή με τους Μητσοτάκη-Τσίπρα να αφιερώνουν για μια ακόμη φορά χρόνο από τη ζωή τους στη Novartis, τον Παπαγγελόπουλο, τους συνταξιούχους και δεν αντιληφθήκαμε κάτι άλλο.

Βy Good Luck

Ολο αυτό το σώου δείχνει την άνεση και την πολυτέλεια που έχουν αυτοί οι δύο νέοι (χωρίς ιδιαίτερο προηγούμενο επαγγελματικό βίο) οι οποίοι κατάφεραν να ηγούνται σήμερα στη πολιτική μας ζωή.

Ένα ακόμη θεατρικό επεισόδιο με φόντο 400 δις ελληνικό χρέος τη διόγκωση του οποίου οι Έλληνες Πρωθυπουργοί αντιλαμβάνονται ως ιεραποστολή προς το χάος. Το ερώτημα είναι ποιοι και γιατί εξακολουθούν να δανείζουν την αναξιόπιστη χρεοκοπημένη χώρα μας. Τι νόημα έχει να δανείζεις έναν χρεοκοπημένο ο οποίος δεν έχει ουδεμία πιθανότητα να σου επιστρέψει τα δάνεια; Όποιος μας απαντήσει στο ερώτημα κερδίζει την αιώνιο ζωή.

Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις πλέον ετοιμάζουν το έδαφος της πιο ολέθριας συγκυβέρνησης που θα γνωρίσει ο τόπος-γύρευε πόσοι πολίτες και πόσες επιχειρήσεις θα έχουν επιβιώσει μετά από μία συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ με πιθανό πρωθυπουργό τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος αναμένεται να βγάλει τη σοφιστεία του από τον τόκο για χάρη της πατρίδος.

Το ποιοι και γιατί προκρίνουν τον κ. Βενιζέλο για την ηγεσία της Οικουμενικής δεν είναι της στιγμής.
Έτσι στις 8,5 μονάδες, όπως και στην μέτρηση του Μαΐου, κατέγραψε η δημοσκόπηση της Alco για το OPEN ( σε δείγμα 1300 πολιτών , από τις 27 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου) τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τρία πρώτα κόμματα εμφανίζουν πτώση σε σχέση με τον Μάιο. Παράλληλα, η εταιρεία σημειώνει ότι το βασικό κριτήριο με το οποίο θα ψηφίσουν στις εκλογές οι πολίτες είναι η οικονομία.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 30,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,7%, το ΠΑΣΟΚ 12,4%, το ΚΚΕ 5,2%, η Ελληνική Λύση 5%, το ΜέΡΑ 25 3%, οι Έλληνες για την Πατρίδα 1,7%, η Εθνική Δημιουργία 1,1%, άλλο κόμμα 5,6% και στο 14,1% είναι οι αναποφάσιστοι.

Στο ερώτημα ποιον εμπιστεύονται οι πολίτες για πρωθυπουργό το 35% ανέφερε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 30% τον «κανέναν», το 24% τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ικανοποίηση για την κυβέρνηση 3 χρόνια μετά τις εκλογές, καταγράφηκε στο 29% (πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι), ενώ το 42% απάντησε καθόλου και το 23% «λίγο».

Στο ερώτημα αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα ήταν τα πράγματα: το 41% θεωρεί χειρότερα, το 30% τα ίδια, το 20% καλύτερα, το 9% ΔΞ/ΔΑ.

Το 56% των πολιτών πιστεύει επίσης ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη, το 18% πιστεύει ότι θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας –κάτι που επανέλαβε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το 26% δεν γνωρίζει.

Στο ερώτημα «ποια κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα», ένας στους τέσσερις απάντησε «καμία» .

Αυτοδύναμη ΝΔ δείχνει να θέλει μόνο ο 22% ενώ αυτοδύναμο Σύριζα μόνο το 5%!.

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις:

25% Καμία
22% αυτοδύναμη ΝΔ
12% ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
10% ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ
10% ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΜέΡΑ 25
5% ΣΥΡΙΖΑ
16% Δεν Ξέρω

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”
FOXnews> Η Carnival Cruise Line ανακοίνωσε ότι είναι δεκτοί οι ανεμβολίαστοι επιβάτες