kourdistoportocali.comNews DeskΑμερικανός 36χρονος Βετεράνος του Ιράκ ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο της Pfizer τον άφησε παράλυτο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Breaking News

Αμερικανός 36χρονος Βετεράνος του Ιράκ ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο της Pfizer τον άφησε παράλυτο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το ρεπορτάζ από τη dailymail.co.uk

Ο 36χρονος βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο του COVID του προκάλεσε παράλυση ολόκληρου του σώματος, με τα ενημερωμένα ιατρικά αρχεία να λένε ότι ο τραυματισμός του εμβολίου είναι η αιτία, αφού οι γιατροί προσπάθησαν αχικά να χρεώσουν την παράλυσή του στη γρίπη!

Ο Drew από τη Minnesota ήταν ένας υγιής 36χρονος πριν κάνει το εμβόλιο

Ισχυρίζεται ότι δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizet τον Απρίλιο του 2021 τον έστειλαν νοσηλευτεί με ολόσωμη παράλυση που προκλήθηκε από το σύνδρομο Guillaine-Barre.

Ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο Covid-19 τον έκανε να αναπτύξει το σύνδρομο Guillain-Barre προκαλώντας παράλυση σε ολόκληρο το σώμα και αφήνοντάς τον με νευρική βλάβη.

Μετά από δύο δόσεις, λέει ότι άρχισε να αντιμετωπίζει «συμπτώματα κρυολογήματος/γρίπης» που «μετατράπηκαν σε μούδιασμα, μυρμήγκιασμα» και στη συνέχεια σε «πλήρη παράλυση εντός εβδομάδων».

Λέει ότι νοσηλεύτηκε και διαγνώστηκε με σύνδρομο Guillain-Barre, μια πολύ σπάνια προοδευτική νευρική διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει ολική παράλυση του σώματος σε σοβαρές περιπτώσεις.

Λέει ότι οι γιατροί αρχικά δεν συνέδεσαν την ασθένειά του με το εμβόλιο, αλλά ισχυρίζεται ότι τα ιατρικά του αρχεία έχουν πλέον ενημερωθεί για να δείχνουν ότι είχε «τραυματισμό από το εμβόλιο».

Τώρα πίσω στο σπίτι, ο Drew λέει ότι «ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια».

Ο Drew κατατάχθηκε στο στρατό αμέσως μετά το γυμνάσιο και λίγο μετά αναπτύχθηκε στην Επιχείρηση Iraqi Freedom.

Σε μια σελίδα συγκέντρωσης κεφαλαίων για τους ιατρικούς λογαριασμούς του, λέει: «Μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής στην υπηρεσία ήθελε να συνεχίσει να υπηρετεί τη χώρα και την κοινότητά του στο MN, καταταγμένος στην Εθνική Φρουρά.

«Στη συνέχεια, το 2018, κατατάχθηκε ξανά, αυτή τη φορά στο Κουβέιτ/Μέση Ανατολή».

Μετά από αυτό αποσύρθηκε από το στρατό και έπιασε δουλειά στις πωλήσεις ακριβώς την ώρα που γεννήθηκε ο γιος του.

Στη συνέχεια, λέει ότι έλαβε μια κλήση από τις Veterans Affairs που τον ενθάρρυναν να κάνει το εμβόλιο και του είπαν «θα αποτρέψει την ασθένεια και θα αποτρέψει τη μετάδοση στην ηλικιωμένη μητέρα του».

Είπε στη συνέντευξή του: «Έγινε στο αίθριο… είχαν μερικούς θαλάμους, και μόλις μπήκα, κάθισα και το πήρα. Δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες. Στην πραγματικότητα δεν μου είπαν τίποτα. Ήταν κάτι σαν τη γραμμή συναρμολόγησης βασικής εκπαίδευσης για εμβόλια κατά την ανάπτυξη».

Είπε ότι είχε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη για λίγες μέρες, τα οποία στη συνέχεια μετατράπηκαν σε «μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, τα χέρια μου, τα πόδια μου, τα δάχτυλα των ποδιών μου».

Αγνόησε τα συμπτώματα, αποδίδοντάς τα σε άγχος – αλλά μετά είπε μέσα σε λίγες μέρες ότι μετά βίας μπορούσε να κουνήσει τίποτα.

Στην αρχή νόμιζε ότι είχε Covid-19, αλλά όταν νοσηλεύτηκε, λέει ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Guillain-Barre.

Λέει ότι έπρεπε να μάθει πώς να αναπνέει, να τρώει και να περπατά ξανά.

Δυόμιση χρόνια αργότερα  εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις.

«Πριν έτρεχα αγώνες ήμουν επικεφαλής σε αποστολές και μιλούσα με στρατηγούς δύο αστέρων σε εβδομαδιαία βάση. Αυτό Έχει αλλάξει τελείως. Νιώθω ότι τώρα βρίσκομαι στο σώμα κάποιου άλλου που δεν μπορώ να ελέγξω. Είμαι με συνεχή πόνο, νευρικό πόνο, νευροπάθεια, ακίνητος, εκτός αν έχω βοηθητικές συσκευές. Έχω ορθωτικά ποδιού στον αστράγαλο που τυλίγονται γύρω από τα πόδια μου και περνούν κάτω από το πέλμα του ποδιού μου και το παπούτσι για να στέκομαι όρθιος και να τριγυρίζω».

Ισχυρίζεται ότι χρειάστηκε ένας χρόνος για να κάνουν οι γιατροί τη σύνδεση μεταξύ της κατάστασής του και του εμβολίου.

Είπε: «Ξάπλωσα στο κρεβάτι του νοσοκομείου για μήνες περιμένοντας απαντήσεις, αφού δεν ήταν COVID.

«Επειδή με έκαναν συνεχώς tests… Περίμενα να έρθει κάποιος και να μου δώσει πραγματικά ειλικρινείς απαντήσεις σχετικά με το εμβόλιο και αυτό συμβαίνει, αλλά κανείς δεν συνέδεε τις τελείες εκεί».

Είπε ότι οι γιατροί «δεν ήταν πρόθυμοι» να συζητήσουν για το εμβόλιο, αλλά λέει ότι τα αρχεία του έχουν πλέον ενημερωθεί και δείχνουν ότι έχει τραυματισμό από το εμβόλιο.

(Η DailyMail.com ζήτησε να δει ένα αντίγραφο των εν λόγω εγγράφων)

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK