kourdistoportocali.comNews Desk-Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, ιδού γιατί με το πρόστιμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού οδηγείτε τη χώρα στην αγκαλιά του Πολάκη και του Τσίπρα. Ο ρόλος της εργαστηριακής πανδημίας [Δημοσκόπηση Prorata]

H Καταιγίδα πλησιάζει

-Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, ιδού γιατί με το πρόστιμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού οδηγείτε τη χώρα στην αγκαλιά του Πολάκη και του Τσίπρα. Ο ρόλος της εργαστηριακής πανδημίας [Δημοσκόπηση Prorata]

Αναλαμβάνετε τεράστιο ρίσκο απέναντι στην Ιστορία

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022. Aς ξεκινήσουμε με την είδηση της μέρας.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της ισχύος του βασικού κορμού των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Αγγλία από την ερχόμενη εβδομάδα και το τέλος της απομόνωσης για τα περιστατικά της Covid-19 από τον Μάρτιο.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Από τις 27 Ιανουαρίου, η χρήση μάσκας δεν θα είναι νομικά υποχρεωτική, η εξ αποστάσεως εργασία δεν θα συνιστάται επισήμως και το υγειονομικό πιστοποιητικό δεν θα επιβάλλεται πλέον για την πρόσβαση σε νυκτερινά καταστήματα και στις μεγάλες συναθροίσεις, ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων.

Κι ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός τολμά να αποσύρει όλες αυτές τις αθλιότητες ναζιστικής εμπνεύσεως οι οποίες ακολούθησαν την τυχαία ή εσκεμμένη διαρροή (αυτό μένει να αποδειχθεί) ενός εργαστηριακού ιού εναντίον της ανθρωπότητας, γεγονός το οποίο σαν έτοιμοι από καιρό κάποιοι έσπευσαν να συνταγογραφήσουν ως αλλαγή του δυτικού κόσμου όπως τον γνωρίζαμε ως σήμερα, εσείς επιμένετε με διάθεση προσωπικής πολιτικής αυτοχειρίας και εξαύλωσης του κόμματός σας, στο τυραννικό, αντισυνταγματικό, ανιεπιστημονικό πρόστιμο στους 60 άνω που αρνούνται να εμβολιαστούν με αναποτελεσματικά εμβόλια των οποίων οι εφιαλτικές παρενέργειες καταγράφονται πλέον με οργή και θλίψη στην ελληνική κοινωνία.

Στο μεταξύ και στο Ισραήλ (είδηση της τελευταίας στιγμής), η κυβέρνηση εξετάζει την ακύρωση της καραντίνας για τα μη εμβολιασμένα παιδιά
Το Υπουργείο Παιδείας πιέζει τους νομοθέτες να αλλάξουν τις τρέχουσες οδηγίες αυτοαπομόνωσης που έχουν περιορίσει χιλιάδες παιδιά –και τους γονείς τους– στα σπίτια τους.

Η υπουργός Παιδείας Yifat Shasha-Biton κάλεσε την κυβέρνηση την Τετάρτη να ακυρώσει τις οδηγίες καραντίνας για παιδιά σχολικής ηλικίας που έχουν περιορίσει χιλιάδες παιδιά –και τους γονείς τους– στα σπίτια τους.

Κάλεσε τους νομοθέτες να επιτρέψουν σε όλους τους μαθητές – εμβολιασμένους και μη – να κάνουν ένα τεστ αντιγόνου εάν έρθουν σε επαφή με επιβεβαιωμένο φορέα κορωνοϊού και εάν είναι αρνητικοί, να επιστρέψουν αμέσως στις σπουδές τους.

Επί του παρόντος, μόνο οι εμβολιασμένοι μαθητές έχουν τέτοια επιλογή, ενώ τα μη εμβολιασμένα παιδιά πρέπει να απομονωθούν για επτά ημέρες εάν εκτεθούν σε φορέα COVID.

Σύμφωνα με στοιχεία, μόνο το ένα τέταρτο περίπου των 1,3 εκατομμυρίων παιδιών του Ισραήλ μεταξύ 5-11 ετών – που είναι επιλέξιμα να λάβουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού – το έχουν κάνει και μόνο το 12% έλαβε και τα δύο εμβόλια.

Η καταιγίδα πλησιάζει….

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, εάν όπως όλα δείχνουν ο εργαστηριακός ιος COVID-19 για το ξέσπασμα του οποίου η ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2019 υπήρξε κομβική, δεν είναι προιόν ατυχήματος αλλά επίθεσης κατά της ανθρωπότητας όπως προιδεάζει τους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές η απεγνωσμένη προσπάθεια των Dr Anthony Fauci και  Dr Francis Collins, να συγκαλύψουν την προέλευσή του, αντιλαμβάνεστε ότι αναλαμβάνετε τεράστιο ρίσκο απέναντι στην Ιστορία.


Ηδη οι δημοσκοπήσεις προιδεάζουν για την επερχόμενη συντριβή του κόμματός σας στις εκλογές και η τραγική ειρωνεία για τον ελληνικό λαό θα είναι το γεγονός ότι θα υποστεί για 2η φορά την διακυβέρνηση Τσίπρα (του οποίου ο ρόλος στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού προς χάρη των γηραιών και παρηκμασμένων, οι οποίοι πιθανόν να φύγουν από τη ζωή και λόγω φυσικού γήρατος) υπήρξε σκοτεινός και αμφισβητούμενος, το αντίτιμο που θα κληθείτε να πληρώσετε τόσο εσείς και το κόμμα σας, όσο και η ελληνική κοινωνία θα είναι δυσθεώρητο.

Και κάτι ακόμη κε Πρωθυπουργέ.

Μια και σας αρέσει να κυκλοφορείτε στους δρόμους και τις πλατείες γιατί δεν ρωτάτε τους ανθρώπους της πιάτσας>

-Ποια είναι η γνώμη σας για τη προέλευση του ιού;

Θα δείτε ότι η πλειοψηφία θα σας απαντήσει ενστικτωδώς

-Μας τον ρίξανε. Κάποιοι τον ρίξανε….

Στο μεταξύ πολλοί ηγέτες της Ε.Ε. από αυτούς τους “κάποιους” είναι προφανές ότι δέχονται τεράστιες πιέσεις ώστε να επιβάλλουν τα αναποτελεσματικά εμβόλια. Και ο λόγος δεν μοιάζει να είναι τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών. Αλλά κάτι άλλο, πολύ πιο εφιαλτικό…


Επειδή λοιπόν κε Πρωθυπουργέ στη πιάτσα το σχέδιο έχει βρωμίσει σταματήστε να βάζετε πλάτη στον ερχομό του Τσίπρα και του Πολάκη οι οποίοι επιστρέφουν καλπάζοντας και τα παιδιά των οποίων θα εναλλάσσονται στην εξουσία ώσπου να σβήσει ο ήλιος, ενώ στο μεταξύ οι εμπνευστές του πανδημικού project οι οποίοι τώρα μας απειλούν με μετεωρίτη ( Don’t Look Up) όπως μάς προετοιμάζανε και για την πανδημία, θα έχουν μετοικήσει εις κύριο.

H Prorata μας περιγράφει τα του κοντινού μέλλοντος την ίδια στιγμή που πάσης φύσεως ερευνητές σε ολόκληρο τον κόσμο ακουμπάνε τα στοιχεία της προέλευσης ενός εργαστηριακού ο οποίος εάν πρόκειται για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας θα μπορούσε να μετατρέψει αυτόματα και την ηγεσία της Ε.Ε. σε υπόδικους σε σχέση τόσο με τις εντολές των εμβολίων αλλά και τη συνολική διαχείριση της πανδημίας που βρωμάει τυραννία και ναζισμό-αποτυχημένα καθεστώτα αμφότερα όπως επιχείρησε να προειδοποιήσει συγκεκριμένους αποδέκτες ο κ. George Soros.

Λάβετε υπόψη σας κε Πρωθυπουργέ, ότι πιθανόν να βρισκόμαστε και μία ανάσα από τη διάλυση της Ε.Ε., ειδικά εάν αυτό που πλέον ενστικτωδώς διαισθάνεται η πιάτσα αποκαλυφθεί…

Iδού λοιπόν η διαφορά σας από τον Σύριζα. Ηδη αισθανόμαστε τη καυτή ανάσα του>

Μεγάλη η ανησυχία των πολιτών για χαμηλούς μισθούς και εργασιακά, αλλά και για τη διαφθορά και τα θέματα διαφάνειας

Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Prorata για το iEidiseis την περασμένη εβδομάδα (12-14 Ιανουαρίου) καταγράφει την αυξανόμενη οργή των πολιτών για την ακρίβεια και τον τρόπο με τον οποίο οι ανατιμήσεις στις διεθνείς αγορές ενέργειας έχει επιτραπεί να χτυπήσουν την τσέπη των νοικοκυριών και την δυνατότητα των επιχειρήσεων να λειτουργούν απρόσκοπτα, σε ένα τοπίο συνεχών περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας που δεν αποδίδουν, προκαλώντας πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπινων απωλειών.

Παράλληλα, επιβεβαιώνει την συνεχώς μειούμενη δημοσκοπική διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον περιορίζει στις 7 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην πρόθεση ψήφου για τον Ιανουάριο 2022 καταγράφονται τα εξής ποσοστά (σε παρένθεση ο Δεκέμβριος 2021):

32,5 ΝΔ (33%)
25,5% ΣΥΡΙΖΑ (25%)
12% ΚΙΝΑΛΛ (11%)
4,5% ΚΚΕ (4,5%)
3,5% Ελληνική Λύση (3,5%)
2% ΜέΡΑ25 (2%)
7% Άλλο κόμμα (8%)
13% Δεν έχω αποφασίσει/Άκυρο-Λευκό/Δεν θα ψηφίσω (13%)

Οι πολίτες κατατάσσουν το κύμα ακρίβειας πάνω ακόμη και από την πανδημία, όπως φαίνεται από τις απαντήσεις τους όταν ερωτήθηκαν για τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα (έχοντας δυνατότητα 3 επιλογών):

42% Ακρίβεια
40% Πανδημία covid-19
28% Χαμηλοί μισθοί – Συνθήκες Εργασίας
22% Διαφθορά και Θέματα Διαφάνειας
18% Εθνικά Θέματα (π.χ. Ελληνοτουρκικά)

Ήδη σχεδόν ένας στους τέσσερις (24%) δηλώνει ότι δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού, πετρελαίου και αερίου αυτή την περίοδο, ενώ επιπρόσθετα δύο στους πέντε (39%) δηλώνουν ότι το κάνουν με πολλές δυσκολίες. Επίσης πάνω από δύο στους πέντε (41%) δηλώνουν ότι «έχουν αυξηθεί πολύ» οι τιμές στα super market.
Κόλαφος για την διαχείριση της πανδημίας

Πάνω από τρεις στους πέντε (61%) αξιολογούν αρνητικά την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και σχεδόν τρεις στους πέντε (58%) θεωρούν ότι πρέπει και είναι δημοσιονομικά εφικτό να συνταγογραφούνται τα rapid test και pcr τεστ.

Ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό, 70%, ζητά να δίνονται άδειες ειδικού σκοπού μετ’ αποδοχών σε γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας που εντοπίζονται θετικά και πρέπει να μείνουν σε καραντίνα στις κατοικίες τους. Επίσης, σχεδόν τρεις στους πέντε (58%) απορρίπτει την λογική Κεραμέως για το 50%+1 και ζητά κλείσιμο σχολικών τμημάτων με μικρότερο όριο κρουσμάτων.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
Oι συνδικαλιστές και τα σωματεία στις ΗΠΑ με την στήριξη του Biden μετά την Amazon στοχοποιούν και την Apple
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!
H Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν φάρσα, είτε σαν τραγωδία ενώ εσύ ανεβάζεις insta stories