kourdistoportocali.comNews DeskΑφήσαμε βορά στους Κατσιαπλιάδες Αγανακτισμένους τον Παπανδρέου

Ενας λαός και οι δημιουργίες του

Αφήσαμε βορά στους Κατσιαπλιάδες Αγανακτισμένους τον Παπανδρέου

Αυτό λοιπόν το Κολομβιάνικο κράτος δεν έχει καμμία τύχη...Είναι μια χαμένη υπόθεση...

Aφήσαμε βορά στους κατσιαπλιάδες Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος, οι οποίοι στην συνέχεια έγιναν χοντρόπετσοι υπουργοί, τον Γιώργο Παπανδρέου. Τον μόνο Ελληνα πολιτικό με διεθνές κύρος ο οποίος είχε την ειλικρίνεια να περιγράψει την κατάσταση και να μας εξηγήσει-στον χαχόλο λαό-ότι δυστυχώς τα μνημόνια ήταν μονόδρομος.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ο ταλαίπωρος Παπανδρέου προσπάθησε να κάνει κάποιες ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, όπως η Διαύγεια, σε ένα πελατειακό κράτος που έχει εκπαιδευθεί να λειτουργεί στο απόλυτο σκότος. Καταφέραμε να δώσουμε βορά τον Γιώργο στον κατσιαπλιά Σαρκοζί και στην καιροσκόπο Μέρκελ εξαιτίας του εγωκεντρισμού και των πολιτικών φιλοδοξιών που χαρακτήριζε τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Αποτέλεσμα να έλθει ο Σύριζα στη θέση του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιώντας ότι πιο διεφθαρμένο υλικό του βαθέως ΠΑΣΟΚ έσπευσε να κουρνιάσει τυχοδιωκτικά στην Κουμουνδούρου.

Ο χαχόλος λαός και οι ακόμη πιο χαχόλοι δημοσιογράφοι και οι πλαδαροί θαλασσοδανεισμένοι εκδότες-καναλάρχες απαξίωσαν τον Παπανδρέου για να ακολουθήσει μια περιπέτεια που οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή και στον διαμελισμό της χώρας.

Δεν είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ που υπέστη πανωλεθρία με την καρατόμηση του ΓΑΠ και τώρα στα χέρια της Φώφης έχει καταντήσει περίγελος του Τσίπρα. Είναι η χώρα στο σύνολό της που βγήκε χαμένη από τον λιθοβολισμό του Παπανδρέου και την άνοδο των ιδεοληπτικών Συριζαίων στην εξουσία οι οποίοι ωστόσο σαν έτοιμοι από καιρό κατάφεραν και κούρνιασαν στην αγκαλιά των εγχώριων ολιγαρχών με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Κουνάει ο Τσίπρας το χέρι στη διαπλοκή αλλά ποιους απειλεί μια και δεν υπάρχει ολιγάρχης που να μην στηρίζει Τσίπρα;

Ολοι, εκτός από τον Μαρινάκη που έχει πάρει αγκαλιά τον Κυριάκο και τον πάει βόλτα στο πάρκο, είναι κολλητάρια της σημερινής εξουσίας.

Ολοι οι ολιγάρχες έγιναν αριστεροί και στηρίζουν Τσίπρα κι αν αύριο γίνει πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης θα γίνουν χρυσαυγίτες-πάντα με το γκουβέρνο η αθάνατη συνταγή.

Το θέμα είναι τι γίνεται με τον μαλάκα λαό. Με την Οικονομία που αργοσβήνει κάτω από την μπότα της ληστρικής ιδεοληπτικής φορολόγησης του Σύριζα.

Τα αριστερά πολιτικά πεκινουά των εγχώριων ολιγαρχών είναι αξεπέραστα στην παροχή υπηρεσιών στις αυλές της διαπλοκής. Γι΄αυτό και περιζήττητα.

Σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης οι αριστερούληδες Μίμηδες υπήρξαν τα πολιτιμότερα γιουσουφάκια και χαφιέδες των εγχώριων ολιγαρχών οι οποίοι φυσικά λειτούργησαν σαν πράκτορες και αχυράνθρωποι των δανειστών μας γι΄αυτό και οι κοτζαμπάσηδες που γράφει ο Παπαχελάς είναι ανίκητοι από τα μνημόνια: Παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις ισχυρές πολυεθνικές οι οποίες με τη σειρά τους είναι χορηγοί της Μέρκελ, του Ολάντ, του Μακρόν, του Τράμπ και πάει λέγοντας.

Ενα μωσαικό μυστικών υπηρεσιών και νταλαβεριού στο παρασκήνιο δεν επιτρέπει να στεριώσει καμμιά ουσιαστική μεταρρύθμιση στη Κολομβία των Βαλκανίων.

Αλήθεια τι απέγινε εκείνη η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων;

Αυτό λοιπόν το Κολομβιάνικο κράτος δεν έχει καμμία τύχη…Είναι μια χαμένη υπόθεση…Απλά οι δανειστές το μόνο που επιθυμούν είναι να παίρνουν τα τοκοχρεωλύσια και να μην έχουν τους χαχόλους ιθαγενείς να τους κρεμάνε στη πλατεία Συντάγματος. Ο Σύριζα τους τα παρέχει αυτά. Δεν ανοίγει ρουθούνι-ούτε ένας τρελός δεν υπάρχει να ουρλιάξει στη πλατεία Συντάγματος!

Που χάθηκαν αυτά τα εκατομμύρια των Αγανακτισμένων;

Ο Παπανδρέου αποκεφαλίσθηκε γιατί ένα εκατομμύριο, δήθεν αριστεροί ουρακοτάγκοι, παρίσταναν τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα και αυτό δεν άρεσε στους δανειστές. Ενώ με τον Τσίπρα δεν κουνιέται φύλλο. Μόνο ο Ρουβίκωνας για την τιμή των όπλων.

Ενας σκατένιος λαός που του αξίζουν ότι έρχεται…Ακόμη δεν είδαμε τίποτε…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK