kourdistoportocali.comPeopleTechΤο νέο στεγνωτήριο της LG «επικοινωνεί» με το πλυντήριο για ακόμα πιο έξυπνη εμπειρία πλύσης

LG Electronics (LG)

Το νέο στεγνωτήριο της LG «επικοινωνεί» με το πλυντήριο για ακόμα πιο έξυπνη εμπειρία πλύσης

Το στεγνωτήριο με Dual Inverter Heat Pump™ συμπεριλαμβάνει τη λειτουργία Smart Pairing για εξαιρετικά αποτελέσματα και ευκολία στη χρήση

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο DUAL Inverter Heat Pump™ στεγνωτήριο, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με τα πιο σύγχρονα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της εταιρείας, προσφέροντας μια απρόσκοπτη εμπειρία πλύσης. Διαθέτοντας την τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump και Auto Cleaning Condenser   (Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής), το νέο μοντέλο προσφέρει με συνέπεια εντυπωσιακές επιδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας, χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα στεγνωτήρια της LG. Επίσης, ενισχύει την ευκολία χρήσης μέσω του Smart Pairing (Έξυπνη Ζεύξη), ένα χαρακτηριστικό που ρυθμίζει αυτόματα τον βέλτιστο κύκλο στεγνώματος, επικοινωνώντας απευθείας με ένα συνδεδεμένο LG πλυντήριο. Το στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump θα κυκλοφορήσει σε αγορές σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από την Ευρώπη.

Η λειτουργία Smart Pairing προσφέρει ένα νέο επίπεδο άνεσης μέσω της δυνατότητας συγχρονισμού του στεγνωτηρίου με τα πιο πρόσφατα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της εταιρείας εξοπλισμένα με Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™) και τεχνολογία TurboWash™ 360°, αντιστοιχίζοντας αυτόματα τον κύκλο στεγνώματος με τον κύκλο πλύσης που πραγματοποιείται. Αυτή η χρήσιμη λειτουργία δεν εξασφαλίζει μόνο την κατάλληλη προστασία του υφάσματος για κάθε πλύση, αλλά επίσης απαλλάσσει τους χρήστες από την επιλογή των σωστών ρυθμίσεων ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να επιλέξουν εκ παραδρομής λανθασμένες επιλογές. Επίσης μέσω της εφαρμογής ThinQ™ (πρώην SmartThinQ™) για smartphone είναι διαθέσιμες οι λειτουργίες, όπως ο έλεγχος και η παρακολούθηση από απόσταση, καθώς και η δυνατότητα λήψης πρόσθετων κύκλων για συγκεκριμένα ρούχα.

Εκτός από το Smart Pairing (Έξυπνη Ζεύξη), το νέο στεγνωτήριο ενσωματώνει το κορυφαίο στη βιομηχανία LG DUAL Inverter Heat Pump εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό στέγνωμα ρούχων που επιθυμούν οι καταναλωτές. Με δύο κυλίνδρους που λειτουργούν ταυτόχρονα, το DUAL Inverter Heat Pump προσφέρει ταχύτερη και καλύτερη απόδοση, ενώ επιτρέπει στο στεγνωτήριο να επιτύχει εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση A+++ -10%. Η εξαιρετικά προηγμένη inverter τεχνολογία της εταιρείας διευκολύνει επίσης το στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας ήπια φροντίδα στα ρούχα χωρίς να ταλαιπωρούνται.

Η τεχνολογία Auto Cleaning Condenser (Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής) του στεγνωτηρίου αποδεσμεύει αυτόματα ισχυρά ρεύματα νερού μία έως τρεις φορές σε κάθε κύκλο για να αφαιρέσει τη σκόνη και το χνούδι. Αποφεύγοντας τη συγκέντρωση τέτοιων στοιχείων στην επιφάνεια του, ο συμπυκνωτής (condenser) μεγιστοποιεί την κυκλοφορία του ψυκτικού μέσου, διασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του στεγνώματος και την ενεργειακή απόδοση, επεκτείνοντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Αυτοκαθαριζόμενου Συμπυκνωτή είναι ο χρόνος και η ταλαιπωρία που εξοικονομεί στους χρήστες από τον καθαρισμό με το χέρι.

Η LG έχει επίσης δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό του νέου στεγνωτηρίου, συνδέοντας τη σύγχρονη μινιμαλιστική αισθητική της με τον σχεδιασμό των πρόσφατων πλυντηρίων AI DD εμπρόσθιας φόρτωσης της εταιρείας για να φέρει στους καταναλωτές ένα αρμονικά οπτικό αποτέλεσμα.

«Η LG είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που παρουσιάζει το νέο της στεγνωτήριο με Dual Inverter Heat Pump™ και τη λειτουργία Smart Pairing προσφέροντας ξεγνοιασιά και εξοικονόμηση χρόνου» δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι: «Με αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο για την απόδοσή του, την αποτελεσματικότητα και την ευκολία του, το στεγνωτήριό μας έχει αναβαθμιστεί περαιτέρω για να κάνει τη διαχείριση της πλύσης ακόμη πιο εύκολη. Η LG θα συνεχίσει να καινοτομεί και να βρίσκει νέους τρόπους για να κάνει τη ζωή των καταναλωτών και τις λύσεις για πλύση ακόμα καλύτερες».

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
Δημήτρης Κούβελας> Πατήστε φρένο στον εμβολιασμό ώσπου να δούμε τις παρενέργειες των εμβολίων
Ιστορική δικαίωση και επιστροφή των Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή
Το πείραμα των Σεϋχελλών και ποιοι θέλουν να σκοτώσουν όσα εμβόλια δεν είναι mRNA
Οι NΥΤ καταρρίπτουν το μύθο της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού σε εξωτερικούς χώρους
Οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Φατάχ ακύρωσαν για άλλη μια φορά τις εκλογές
Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
Πως αυτό το θηρίο των ΜΜΕ, ο Rupert Murdoch, έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates
O Φιλάνθρωπος, ο Παιδόφιλος και ο ρομαντικός Robert F. Kennedy Jr
700 πύραυλοι της Χαμάς εναντίον των κατοίκων του Tel Aviv
Τι συμβαίνει στην απόκοσμη καρδιά του Chernobyl;> Ανησυχεί η ασυνήθιστη δραστηριότητα
Niall Ferguson> Η επόμενη παγκόσμια καταστροφή είναι μπροστά μας αλλά δεν είμαστε έτοιμοι