kourdistoportocali.comPeopleTechH ομορφιά δεν χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις

Ταγαροπίθεση στην Ελένη Αντωνιάδου

H ομορφιά δεν χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις

Απάντηση στον Κηπουρό της Λαίδης Τσάτερλι Παύλο Πολάκη

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Οι ζηλιάρηδες συριζαίοι στις τάξεις των οποίων σπάνια συναντά κανείς ωραία κορίτσια όπως η Αννα Παναγιωταρέα-εκτός από κάτι λαικές πρώην κνίτισσες όπως η Νοτοπούλου και η Αχτσιόγλου-δεν θα μπορούσαν να αντέξουν τόση ομορφιά και αποφάσισαν να της επιτεθούν στα γεμάτα με κάτι ανόητα επιχειρήματα.

Οτι τάχα η Ελένη δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ΝΑΣΑ και όλα τα σχετικά.

Την αναπαραγωγή της ανάρτησης του σολίστα Costas Bougioukos, έκανε ο Παύλος Πολάκης με την γνωστή αβρότητα που τον διακρίνει.

Ο Πολάκης αγνοεί ότι η ομορφιά δεν χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις…

Μάλιστα στην υπόθεση αναγκάσθηκε να παρέμβει και ο Θαλής ο Μιλήσιος που βράβευσε το κορίτσι με τη διαστημική ομορφιά.

Ιδού η ανακοίνωση των διοργανωτών των βραβείων: Σχετικά με τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στα social media σχετικά με το τιμητικό βραβείο που δόθηκε στην Ελένη Αντωνιάδου στα πλαίσια της τελετής απονομής των επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος, οι διοργανωτές των βραβείων, επιθυμούν να διευκρινίσουν τα εξής:

«Τιμήσαμε την Ελένη Αντωνιάδου, με βάση το βιογραφικό της, ως μια νέα Ελληνίδα ερευνήτρια από τη Θεσσαλονίκη, που έχει διακριθεί στο εξωτερικό. Στο πρόσωπό της τιμήσαμε τους νέους Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στον τομέα τους. Είναι αυτονόητο ότι η επιλογή της κυρίας Αντωνιάδου, όπως και των άλλων βραβευθέντων, έγινε αποκλειστικά από τους διοργανωτές των βραβείων. Από την Υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της, ζητήσαμε απλώς να απονείμει το βραβείο, όπως ακριβώς ζητήσαμε και από άλλους παρισταμένους Υπουργούς την απονομή άλλων αντίστοιχων βραβείων».

Tι είχε γράψει όμως ο κηπουρός της Λαίδης Τσάτερλι, Παύλος Πολάκης;

“ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ απο Costas Bougioukos (πρόκειται για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ της Υπ Παιδειας που βραβεύει μια κατασκευασμένη “άριστη” που αποδεικνύεται ουτε καν μέτρια-ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!!)

“Μια πανάσχετη υπουργός παιδείας με κάμποσο αέρα (δεν θα μπορούσε να έχει και τίποτε άλλο… α και λίγο ευχέλαιο το πολύ) “βραβεύει” μια εξίσου πανάσχετη “επιστήμονα” με βραβείο “αριστείας’ γιατί λέει δούλεψε και βραβεύτηκε από τη ΝΑΣΑ και γιατί λέει διαπρέπει στην αναγεννητική ιατρική….

 

Για να τα δούμε ένα ένα:
1) Η Αντωνιάδου ΔΕΝ έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στη ΝΑΣΑ, έχει παρακολουθήσει ένα summer camp από αυτά που διοργανώνει η ΝΑΣΑ για εκατοντάδες φοιτητές κάθε χρόνο. Προφανώς επιλέχθηκε γι αυτό, αλλά αυτό ΔΕΝ αποτελεί “δουλειά στη ΝΑΣΑ” είναι κάτι που έχουν κάνει κυριολεκτικά χιλιάδες φοιτητές. Τέλος, δεν έχει απολύτως καμιά άλλη σχέση με τη ΝΑΣΑ.
2) Η Αντωνιάδου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ από τη ΝΑΣΑ, εδώ η λίστα με όοολους/ες όσους έχουν πάρει όποιου είδους βραβείο από τη ΝΑΣΑ και το όνομα της προφανώς δεν υπάρχει πουθενά.
https://searchpub.nssc.nasa.gov/servlet/sm.web.Fetch/Agency_Awards_Historical_Recipient_List.pdf?rhid=1000&did=2120817&type=released
3) Η Αντωνιάδου ΔΕΝ κάνει έρευνα στην αναγεννητική ιατρική. Ένας από τους καθηγητές της ΕΙΧΕ ανακαλύψει ΜΙΑ τεχνητή τραχεία η οποία σε όσους ασθενείς δοκιμάστηκε δυστυχώς πέθαναν, αλλά και πάλι η ίδια δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτή την ανακάλυψη.
Η ίδια έχει συμμετάσχει στην συγγραφή 2-3 επιστημονικά άρθρα (σε κανένα πρώτο ή τελευταίο όνομα), ΔΕΝ έχει διδακτορικό ούτε γνωρίζουμε αν είναι ενεργός εγγεγραμμένη σε κάποιο διδακτορικό πρόγραμμα κάποιου πανεπιστημίου.
Εδώ ένα λινκ (το λινκ της pubmed υπάρχει επικάλυψη με μια άλλη κα Αντωνιάδου από την Πάτρα που φαίνεται να έχει σημαντική προσφορά!)
https://onlinelibrary.wiley.com/action/doSearch?ContribAuthorStored=Antoniadou%2C+Eleni&fbclid=IwAR2mkQS7VPRZchIUMT9FM8QgSY74dN4OSA5VatFv1gY_kRZJBFgalx-XW4A
Η Αντωνιάδου δεν είναι καν (ακόμα;) επιστήμονας για πολλούς λοιπόν.


Για να το πούμε λιανά και να καταλαβαινόμαστε η “επιστήμονας” κα Αντωνιάδου είναι μια ΑΠΑΤΗ κατασκευασμένη από δεν ξέρω ποιους και με τι συμφέροντα μιντιακούς μηχανισμούς και η υπουργός Παιδείας με την πράξη βράβευσης της δείχνει μια βαθιά και προκλητική άγνοια και απαξίωση για την έρευνα και την επιστήμη στη χώρα.

Υπάρχουν δεκάδες (και ίσως εκατοντάδες) γυναίκες και άντρες επιστήμονες που διαπρέπουν κάθε μέρα σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού με εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιτυχίες και ανακαλύψεις που λύνουν μεγάλα υπαρκτά προβλήματα του κόσμου μας.
Υπάρχουμε επίσης χιλιάδες άλλοι, λιγότερο καταξιωμένοι επιστήμονες γυναίκες και άντρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουμε πολύ περισσότερες ακαδημαϊκές επιτυχίες και ανακαλύψεις που λύνουν υπαρκτά προβλήματα του κόσμου μας από τις ανύπαρκτες της Αντωνιάδου.
Όλοι και όλες αυτοί και αυτές δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε θλίψη και οργή για αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια της υπουργού Παιδείας… όχι για το ψέμα την απάτη και την απαξίωση αλλά για την βράβευση τους”.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE