kourdistoportocali.comPeopleTasteland-Σταματήστε ότι κάνετε!

Εκτακτη Είδηση

-Σταματήστε ότι κάνετε!

Ο Γιώργος Λιάγκας άνοιξε Γραφείο Συνοικεσίων

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη είδηση της νέας χρονιάς. Μια είδηση-μπόμπα. Σταματήστε ότι κάνετε (έτσι κι αλλιώς μακακίες κάνετε και χρεοκοπήσαμε) και δείτε μια σπάνια εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο ALTER με χορηγό τα γραφεία γωριμιών «ΠΑΠΠΑΣ».

Ο ίδιος ο Παππάς ή Πάππας ανέβασε την εκπομπή στο fecebook και στη συνέχεια υπήρξε συγκλονισμός. Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης Πάππας εκτός από το ομώνυμο γραφείο συνοικεσίων είναι Επικοινωνιολόγος, Ιδιωτικός Ερευνητής (πως αλλιώς θα σου βρει ταίρι;), Διπλωματούχος Δημοσίων Σχέσεων, Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος.

Εγραψε (στη κυριολεξία) o κ. Παππάς>

Μια εκπομπή των γραφείων «ΠΑΠΠΑΣ» πριν από λίγα χρόνια με τον σπουδαίο δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα που αποδεικνύει την διαχρονικότητα, την εμπειρία και την σοβαρότητα που διατηρούμε από το 1939 και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα!

Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά από τα γραφεία συνοικεσίων «ΠΑΠΠΑΣ»!

Σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και αγάπη! Επισκεφθείτε τα γραφεία μας τις πρώτες υπέροχες μέρες του νέου και ευλογημένου έτους και θα σας φέρουμε εμείς την αγάπη και την ευτυχία στη ζωή σας βρίσκοντας τον σύντροφο της ζωής σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα ανθρώπων που διαθέτουν εξέχουσα προσωπικότητα από όλες της ηλικίες και απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας και χώρες του κόσμου!

Βρισκόμαστε παντού για να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα! Μην χάνετε άλλο χρόνο και ξεκινήστε αυτήν την χρονιά με τον άνθρωπο που σας ταιριάζει!

Η έναρξη του Νέου Έτους είναι μια καλή στιγμή για να προβληματιστείτε για το παρελθόν έτος και για να κάνετε μια νέα αρχή, είτε στη σταδιοδρομία, στις σχέσεις σας είτε στην υγεία σας. Εμπνευστείτε από τα λόγια επιτυχημένων ανθρώπων, για να είναι η νέα χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη.

Για τη σταδιοδρομία σας

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε τη σταδιοδρομία του νέου έτους ή εάν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην σταδιοδρομία που ήδη ακολουθείτε, υπάρχουν πολλά αποσπάσματα που θα σας εμπνεύσουν να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για την επίτευξη αυτών των στόχων. Αφού έχετε δημιουργήσει τους στόχους που ελπίζετε να φτάσετε φέτος για την καριέρα σας, γράψτε και τοποθετήστε τους σε εμφανή μέρη, ώστε να τους βλέπετε συχνά. Αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να εργαστείτε προς την επιτυχία.

“Ένα από τα τεράστια λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι προσπαθούν να επιβάλουν ένα ενδιαφέρον για τον εαυτό τους. Δεν επιλέγετε τα πάθη σας. Τα πάθη σας θα σας επιλέξουν. “- Jeff Bezos, Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon

“Ένα όνειρο δεν γίνεται πραγματικότητα δια μαγείας. Χρειάζεται ιδρώτα, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. “–Colin Powell

“Ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έκανε λάθος ποτέ δεν προσπάθησε κάτι νέο” – Albert Einstein

“Έχετε το θάρρος να ακολουθήσετε την καρδιά και τη διαίσθησή σας. Με κάποιο τρόπο γνωρίζουν ήδη τι πραγματικά θέλετε να γίνετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. “–Steve Jobs

“Ποτέ μην συνεχίζετε σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει. Εάν είστε χαρούμενοι σε αυτό που κάνετε, θα σας αρέσει ο εαυτός σας, θα έχετε εσωτερική γαλήνη. Και αν το έχετε … θα έχετε περισσότερες επιτυχίες από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε. “- Johnny Carson

Για την προσωπική σας ζωή

Είτε ψάχνετε για το σύντροφο της ζωής σας είτε θέλετε να είναι επιτυχημένη, υγιής και ευτυχισμένη η σχέση σας, το νέο έτος είναι η καλύτερη στιγμή για να καθορίσετε τι θα πρέπει να κάνετε για να είστε ευτυχισμένοι στην προσωπική σας ζωή. Αυτά τα αποσπάσματα είναι ιδανικά για όσους αναζητούν καθοδήγηση στις σχέσεις τους. Ανατρέξτε σε αυτά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους για να είστε επικεντρωμένοι στο στόχο σας.

“Κάθε ζευγάρι πρέπει να ξέρει πώς να διαφωνεί για να αποδείξει ότι η σχέση είναι αρκετά ισχυρή για να επιβιώσει. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, εκείνες που έχουν σημασία, αφορούν την αντοχή στις κορυφές και στις κοιλάδες. ”
– Nicholas Sparks

“Η αγάπη της οικογένειας και ο θαυμασμός των φίλων είναι πολύ πιο σημαντικός από τον πλούτο και το προνόμιο.” – Charles Kuralt

Το να αγαπιέσαι βαθιά από κάποιον σου δίνει δύναμη, όμως το να αγαπάς κάποιον βαθιά σου δίνει θάρρος.- Lao Tzu

Η ανώριμη αγάπη λέει: «Σ’αγαπώ γιατί σε χρειάζομαι». Η ώριμη αγάπη λέει «σε χρειάζομαι γιατί σ’αγαπώ».- Erich Fromm

Η πίστη κάνει τα πάντα πιθανά… η αγάπη κάνει τα πάντα εύκολα.- Dwight L. Moody

H αγάπη φωτίζει με τη λάμψη του παραμυθιού την καθημερινότητα.- Percy Shelley

Σ’ αγαπώ όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι αλλά και γι’ αυτό που είμαι εγώ όταν είσαι μαζί μου.- Roy Croft

Αληθινή αγάπη δεν είναι εκείνη που αντέχει το μακρόχρονο χωρισμό, αλλά εκείνη που αντέχει την μακρόχρονη οικειότητα.- Helen Rowland

H αγάπη φωτίζει με τη λάμψη του παραμυθιού την καθημερινότητα.- Percy Shelley

SHARE
MORE PEOPLE