kourdistoportocali.comPeopleMedialandΤο Κουρδιστό Πορτοκάλι για την επίθεση στον ΣΚΑΙ

Παρέμβαση

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι για την επίθεση στον ΣΚΑΙ

Προφανώς αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ στον ΣΚΑΙ, ή αυτοί που τους έβαλαν να το κάνουν, παρακολουθούν το συγκεκριμένο κανάλι αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια

Πρέπει να είναι κανείς πολύ “πυροβολημένος” για να σηκώνεται μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και να κουβαλιέται στις κοσμοπολίτικες Τζιτζιφιές να πετάξει μολότωφ στον ΣΚΑΙ. Η “πυροβολημένος” η σε κάποια “αποστολή”.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Όπως και νάχει και στις δύο περιπτώσεις μετατρέπεται σε τζάμπα εργατικά χέρια για το παρακράτος.

Επίσης το να εκσφενδονίζεις μολότωφ με κίνδυνο να προκαλέσεις, ηθελημένα η αθέλητα, βλάβη σε ανθρώπινη ζωή ή ακόμη και σε αδέσποτη γάτα ή σκύλο είναι απάνθρωπη λογική κάγκουρα.

Στη περίπτωση του ΣΚΑΙ όμως υπάρχει μία άλλη διάσταση την οποία θα θέλαμε να αναδείξουμε.

Προφανώς αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ στον ΣΚΑΙ, ή αυτοί που τους έβαλαν να το κάνουν, παρακολουθούν το συγκεκριμένο κανάλι αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια.

Δηλαδή βρίσκονται ανάμεσα στους ανθρώπους των σπηλαίων της μεταπολίτευσης που ακόμη έχουν στα σπίτια τους συσκευή τηλεόρασης και βλέπουν ειδήσεις, ριάλιτι, πρωινάδικα, κλπ.

Αντιλαμβάνεται κανείς τι οικτρό θέαμα είναι μια οικογένεια να σαπίζει στο σαλόνι και να παρακολουθεί τα ελληνικά κανάλια.

Να νομιμοποιεί δηλαδή το πρόγραμμά τους.

Κατά τη γνώμη μας οι δύο πιο τοξικές εστίες μέσα σ΄ένα σπίτι είναι η συσκευή τηλεόρασης και η κουζίνα.

Σκεφθείτε μόνο πόσες ψυχικές και σωματικές ασθένειες προέρχονται από αυτές τις δύο εστίες τοξικότητας.

Αυτό θέλετε για την οικογένειά σας;

Πάμε παρακάτω.

Κοιτάξτε να δείτε: Ο ΣΚΑΙ και ο κάθε ΣΚΑΙ δεν ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις πλέον.

Δεν έχει ουδεμία δύναμη επιρροής παρ΄εκτός σε κάτι συνταξιούχους που κι αυτοί καχύποπτοι είναι με τα κανάλια.

Η ΝΔ δεν κέρδισε τις εκλογές επειδή τη στήριξε ο ΣΚΑΙ, ο ΑΝΤ1 και πάει λέγοντας.

Η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές γιατί ο κόσμος τρόμαξε από το ιδεοληπτικό και το φορομπηχτικό μένος των Συριζαίων πειρατών της εξουσίας οι οποίοι την ίδια ώρα που υποδύονταν την ηθική ανωτερότητα της αριστεράς καίγανε 500ευρα στην Αντζελα-βλέπε Manolo Petsitis.

To να πετάς μολότωφ στον ΣΚΑΙ ενώ όφειλες να μην έχεις καν συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι (μια και τώρα που θερίζει ο θάνατος δεν γίνεται να μην κατανοείς την αξία του κάθε δευτερόλεπτου στη ζωή σου για να το σπαταλάς μπροστά σε μια οθόνη), δείχνει πόσο τεχνολογικά, πνευματικά, νοητικά, ψηφιακά και αισθητικά ξεπερασμένος είσαι.

Θυμίζεις εκείνα τα νιόπαντρα ζευγαράκια που βάζουν 100 δόσεις για να αγοράσουν συσκευή τηλεόρασης.

Φρίκη!

Ειλικρινά εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι θεωρούμε την τηλεόραση μία συσκευή η ύπαρξη της οποίας σ΄ένα σπίτι αποκαλύπτει ενοίκους κολλημένους “τεχνολογικά” στη δεκαετία του ΄80.

Πολίτες τέτοιου επιπέδου δεν μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις όσες μολότωφ και να πετάξουν.

Το ότι δίνουν στα χρεοκοπημένα, θαλασσοδανεισμένα, χαζοκάναλα τη δυνατότητα να στρογγυλοκάθονται (με τους τηλε-παρουσιαστές της συμφοράς) και να προβάλλουν τις παπάτζες τους στο σαλόνι του σπιτιού τους δείχνει το προβληματικό λογισμικό των δραστών.

Κανονικά ούτε στα νέου τύπου γηροκομεία δεν πρέπει να υπάρχουν συσκευές τηλεοράσεων μια και οι ηλικιωμένοι άνθρωποι περισσότερο από τους υπόλοιπους έχουν συνειδητοποιήσει την αξία του χρόνου…

 

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE