kourdistoportocali.comPeopleMedialandNέο μακελειό Χίου-Σύριζα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Αποκριάτικο μπάχαλο

Nέο μακελειό Χίου-Σύριζα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Τι απαντά ο εκδότης

Ενα ακόμη συναρπαστικό αποκριάτικο μακελειό βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν πρωτοσέλιδο του Στέφανου Χίου στην αντισταστιακή εφημερίδα του. Με το που έσκασε στα περίπτερα ακολούθησε μπάχαλο.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση>

«Το “Μακελειό” είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Όμως, η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις.

Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του “Μακελειού”»

Η Αννέτα Καββαδία θα δηλώσει>

«Συνειδητά ΔΕΝ αναπαράγω το εμετικό πρωτοσέλιδο. Συνειδητά ΔΕΝ δίνω χώρο και προβολή σε κάποιον που συστηματικά αναπαράγει τέτοιου είδους «απόψεις». Απολύτως συνειδητά, όμως, ΔΕΝ θα πω : «Εεεε, και τι έγινε; Πάντα τέτοιος ήταν». Γιατί η Ιστορία μας έχει δείξει το πού μπορεί να οδηγήσει η συστηματική στόχευση στα χαμηλότερα ανθρώπινα ένστικτα… Εισαγγελική παρέμβαση έπρεπε να έχει, ήδη, υπάρξει. Από χθες. Και απορώ με την ολιγωρία…»

Η Ρένα Δούρου δήλωσε τα εξής:

«Οι επαγγελματίες της χυδαιότητας, οι καθ’ έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος διεκδικούν με προκλητικά και χυδαία πρωτοσέλιδα, θέση στον δημόσιο διάλογο. Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι εκείνη την οποία άλλωστε εκφράζουν πιστά. Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο. Ο εξοστρακισμός τους από τον δημόσιο βίο είναι υπόθεση που μας αφορά όλες και όλους. Γιατί αφορά τη Δημοκρατία».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης τονίζει:

«Η απίστευτη χυδαιότητα του πρωτοσέλιδου του “Μακελειού”, επιβάλλει την άμεση αντίδραση της Δικαιοσύνης, της ΕΣΗΕΑ κ κυρίως την απόλυτη καταδίκη και απομόνωση, από όλα τα κόμματα που σέβονται την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή!.

Ως Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αρμόδιος για τα θέματα ισότητας των φύλων, σκοπεύω να διεθνοποιήσω το ζήτημα, με επιστολή προς τους Προέδρους του ΕΚ, της Κομισιόν και του Συμβουλίου. Η φασιστική-σεξιστική χυδαιότητα, ντροπιάζει την Ελλάδα και την Δημοκρατία. Και θα ηττηθεί!».

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων έπιασε κι αυτή δουλειά>

«9 Μαρτίου, μία μέρα μετά τη Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών, ξυπνήσαμε με ένα από τα πιο σεξιστικά εξώφυλλα εφημερίδας της δεκαετίας.

Σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας, βλέπουμε οκτώ πρόσωπα σημαντικών γυναικών της δημόσιας ζωής, υπουργών, βουλευτριών, υποψηφίων αιρετών και της συζύγου του πρωθυπουργού να χαρακτηρίζονται ως «πουταναριό» ενός άντρα, συγκεντρώνοντας σε μία φράση όλο το σεξισμό και ρατσισμό που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μόλις περάσουν το κατώφλι του «φυσικού τους χώρου», του σπιτιού τους.

Ούτε εκπλησσόμαστε, ούτε σοκαριζόμαστε. Δεν είναι δα και το πρώτο σεξιστικό εξώφυλλο που βλέπουμε, ούτε το τελευταίο, ιδίως σε προεκλογική περίοδο. Και επειδή ακριβώς έρχεται μετά την 8η Μαρτίου, επειδή αφουγκραστήκαμε χθες όλες αυτές τις γυναίκες, άνδρες και οργανώσεις που βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν την ισότητα, γνωρίζουμε ότι μας βρίσκει δυνατές και ενωμένες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Tι απαντάει ο Στέφανος Χίος>

Το σάπιο πολιτικό κομμουνιστικό καθεστώς που τυραννάει την Ελλάδα έβγαλε γλώσσα και σε μια οργανωμένη προσπάθεια, βάλλει εναντίον της μοναδικής και αυθεντικής φωνής του λαού, της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Τολμούν οι παραχαράκτες της ιστορίας, οι φονιάδες του Ελληνικού Έθνους να ζητήσουν παρέμβαση εισαγγελέα στο μοναδικό ΜΜΕ που δεν υποτάσσεται σε ιδεοληψίες αλλά και σε λαμόγια του συστήματος όπως οι παροικούντες την βρώμικη Κουμουνδούρου του άθεου Συριζομαδούρο.

Είναι οι ίδιοι που καλύπτουν καταζητούμενους, υπόδικους και μεγαλοαπατεώνες. Είναι οι ίδιοι που προστατεύουν κλέφτες δημόσιου χρήματος που με νόμο πάνε τώρα να τους  απαλλάξουν. Αυτοί λοιπόν στηλιτεύουν την μοναδική πατριωτική εφημερίδα που εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες για την ενημέρωσή τους. Ενάντια στον μεγαλύτερο προδότη και Εφιάλτη που γνώρισε η σύγχρονη ιστορία αυτής της χώρας.

Δεν περιμένουμε συγνώμη από κανέναν. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι «μόνοι μας και όλοι σας», όπως είπε και ο βαρύμαγκας γιδοβοσκός Πολάκης που δεν παρέλειψε να πει κι αυτός τα δικά του για το εξώφυλλο μας που ήδη έχει σπάσει ταμεία, όπως μαθαίνουμε.

Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τον Συνασπισμό αποτυχημένων που με αρχιερέα τον Τσίπρα, αποτελείωσαν ό,τι άφησαν οι προηγούμενοι. Αχτσιόγλου, Παπακώστα, Μεγαλοοικονόμου, Νοτοπούλου, Γεροβασίλη, Μπαζιάνα, Δούρου και όλος ο βαστάζος των Ευρωμασόνων που ξεφτίλισε το όραμα της νεολαίας μας, θα συνεχίσουν να διαβάζουν τα ονόματά τους στα πρωτοσέλιδα μας ως ελάχιστο χρέος μας απέναντι στην ελληνίδα μάνα που παλεύει με πενταροδεκάρες να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα δει να προκόβουν.

Είναι ανίκανοι να κατανοήσουν το σκληρά και ωμά σατιρικό πρωτοσέλιδο που μιλάει  για «πολιτικό πουτ@ν@ριο» που έφερε το λαό στην ανέχεια, στη πείνα αλλά και στο θάνατο. Για αυτούς τους λόγους, ναι. Είστε πολιτικές βρωμιάρες. Όταν βλέπεις το παιδί σου να πεινάει και να μην έχεις να αγοράσεις γάλα να το ταΐσεις, το ελάχιστο που σκέφτεσαι είναι το… επίπεδο του πολιτικού λόγου. Τρομάρα σας.

Αντί να βγάλουν το σκασμό για την πιο επαχθή προδοσία της πατρίδος, το ξεπούλημα της  Μακεδονίας μας, ζητούν να επέμβουν εισαγγελείς ώστε να βουλώσουν την μοναδική αληθινή φωνή του λαού. Του εκδοτικού εγχειρήματος που είναι το μοναδικό με σταθερά ανοδική πορεία, που πληρώνει στην ώρα του, που πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές, που δίνει δουλειά σε δεκάδες οικογενειάρχες και δεν χρωστάει ούτε ευρώ.

Αλήθεια, ρε Παπαδημούλη; Εσύ πόσα χρωστάς; Ενδεχομένως, ούτε ευρώ κι εσύ γιατί ο μισθός σου είναι πενταψήφιος για να κάθεσαι και να κοπροσκυλιάζεις στην Ευρωβουλή.

Αλήθεια ρε Μαρινάκη; Εσύ πόσα χρωστάς; Δώσε εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο εξαγοράς του ΔΟΛ που σήμερα μας καθυβρίζει μέσω του in.gr.

Και έπεται συνέχεια. Ό,τι και να κάνουν οι απανταχού «ξεκούδουνες», το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει. Οι ίδιοι θα κριθούν από το λαό στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε άλλο με αυτές. Το κακό στον τόπο το έκαναν και αυτό μας φτάνει και μας περισσεύει.

Να πάτε στο διάολο και εσείς και όλοι όσοι σας είχαν στα γόνατά τους και σας έδωσαν εξουσία. Αν κρίνει κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει, θα υπερασπιστούμε τις ιδέες μας. Και τότε θα ξεφτιλιστείτε όταν μετά από λίγο θα παρακαλάτε με κάθε μέσο (στα γόνατα ή στα τέσσερα) να μην πάτε φυλακή για εσχάτη προδοσία.

Μας κατηγορείτε για σεξισμό; Σας κατηγορούμε για υπονόμευση της πατρίδας. Διότι όπως έχουμε ξαναγράψει. Καμία Κυβέρνηση – ούτε καν αυτή του ΓΑΠ που μας έριξε στον γκρεμό – δεν μίσησε τόσο πολύ την χώρα που κλήθηκε να υπηρετήσει. Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία να εξαφανίσετε τη χώρα από το χάρτη. Και να θυμάστε, οι προδότες δεν είχαν ποτέ καλό τέλος.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και τέσσερα χρόνια χτυπάει το κομμουνιστικό καθεστώς που έχουν επιβάλει τα αποπαίδια του Στάλιν. Τους χαλάει τη σούπα που είναι η μοναδική εφημερίδα που προσφέρει στους αναγνώστες ταινίες σαν την ΕΛΕΝΗ που οι κομμουνιστές έσπαζαν τους κινηματογράφους για να μην προβληθεί. Διότι είναι η μοναδική ταινία που αναδεικνύει το παιδομάζωμα. Τους ενοχλεί που ξεμπροστιάζει τα εγκλήματα του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ με αποσπάσματα βιβλίων όπως το «170 μέρες στα νύχια τους» που προσφέρουμε κι αυτό το Σαββατοκύριακο. Τυχαίο;;;;

Ρεπορτάζ, ρεπορτάζ. Αποκάλυψη, αποκάλυψη, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα είναι απέναντι σας. Μέχρι την πολιτική εξαφάνισή σας.

Καλή Σαρακοστή, λαμόγια.

1.indd


SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE