kourdistoportocali.comIpeopleMedialandMετά τα πειράματα η BMW σπεύδει να αντικαταστήσει Marketing Manager

Nέα επικεφαλής η κα Μαρίζα Πετράκου

Mετά τα πειράματα η BMW σπεύδει να αντικαταστήσει Marketing Manager

To αυτοκίνητο-σύμβολο κοινωνικής ανόδου αλλά και αρπαχτής για την εγχώρια ελίτ

Mετά τις απoκαλύψεις για πειράματα σε ανθρώπους και εισαγόμενα ζώα από την Κίνα η BMW Group Hellas σπεύδει να αντικαταστήσει τον έως τώρα BMW Marketing Manager με την κα Μαρίζα Πετράκου. Σας υπενθυμίζουμε ότι η BMW συμμετείχε σε χρηματοδότηση μίας σύντομης έρευνας εισπνοής με διοξείδιο του αζώτου (NO2) σε υγιείς ανθρώπους.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Οπως μετέδωσε η DW πειράματα όχι μόνο σε πιθήκους αλλά και σε ανθρώπους προκειμένου να διαπιστωθεί η επίδραση βλαβερών καυσαερίων πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Ινστιτούτο για το Περιβάλλον και την Υγεία στον Τομέα των Μεταφορών EUGT, σύμφωνα με έκθεση του ίδιου του ινστιτούτου που δημοσιοποίησαν οι εφημερίδες Stuttgarter Zeitung και Süddeutsche Zeitung. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσίευμα, το ινστιτούτο που είχαν ιδρύσει οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες VW, Daimler και BMW αλλά και η BOSCH χρηματοδότησε μία «σύντομη έρευνα εισπνοής με διοξείδιο του αζώτου (NO2) σε υγιείς ανθρώπους».

Σύμφωνα με την επίμαχη έκθεση του EUGT, σε ένα ινστιτούτο της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Άαχεν 25 υγιή άτομα υποβλήθηκαν σε εξέταση αφού είχαν προηγουμένως εισπνεύσει για πολλές ώρες διαφορετικές ποσότητες της βλαβερής ουσίας, η οποία εμπεριέχεται στα καυσαέρια των αυτοκινήτων. Κατά την εκτίμηση του EUGT, από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε κάποια αρνητική επίδραση στα άτομα που συμμετείχαν στο πείραμα.

ΒΜW, ξυπνάς το πειραματόζωο μέσα μου!

 Το Κουρδιστό Πορτοκάλι με παρέμβασή του σχολίαζε ως εξής τα πειράματα>
 Φυσικά και δεν περιμένει κανείς από τον μετρίας νοημοσύνης και αισθητικής Ελληνα καταναλωτή να πει: Για στάσου ρε Μήτσο, πως είναι δυνατόν να κυκλοφορώ με ένα αυτοκίνητο από την στιγμή που η εταιρία που το παρήγαγε έκανε πειράματα σε πιθήκους και ανθρώπους;

 Δεν μπορούμε να φαντασθούμε ότι θα φθάσει ως εκεί η κριτική σκέψη του νεοΕλληνα ώστε να μην αγοράσει ποτέ BMW ή VW. Είναι δυνατόν να υποβάλεις τον Ελληνα σε τέτοιο οδυνηρό μαρτύριο; Να απαιτήσεις να κάνει τέτοια κοπιώδη εγκεφαλική διεργασία ώστε να απορρίψει για λόγους αισθητικής, πολιτισμού και προσωπικής αξιοπρέπειας την αγορά αυτής της μάρκας των αυτοκινήτων; Πόσο μάλλον όταν η ΒΜW έχει ταυτισθεί με σύμβολο κοινωνικής ανόδου.

Ετσι η πλειοψηφία των διεφθαρμένων εφοριακών, των διεφθαρμένων υπαλλήλων της Πολεοδομίας, των διεφθαρμένων υπαλλήλων του Δημοσίου γενικότερα, στην διάρκεια της μεταπολίτευσης όφειλε μέσα από την αγορά μιας BMW να επιδείξει τον πλούτο της.

Με BMW κυκλοφορούσε και η πλειοψηφία των στελεχών των θαλασσοδανεισμένων-χρεοκοπημένων εταιριών του ιδιωτικού τομέα που παρίσταναν τους σούπερ ντούπερ μανατζαρέους ώσπου το διεφθαρμένο κράτος βάρεσε κανόνι και μπήκαμε στα μνημόνια.

Ποιος θα ξεχάσει την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου που περιήλθε στη συνέχεια στους επιδέξιους κώλους της πρώτης φοράς Αριστερά.

Ολη η μεταπολίτευση μια BMW, μια Μύκονος και το αγορίτσι μου. Ο τράχηλος του Ελληνα ζυγό δεν σηκώνει.

Βάλτου να καταπιεί αμάσητα καμμιά εκατοστή μνημόνια-την BMW μην διανοηθείς να του στερήσεις.

Για την αισθητική,τον ανύπαρκτο πολιτισμό και αξιοπρέπεια του Ελληνα νοικοκυραίου, τα πειράματα της BMW σε ανθρώπους και άτυχα ζώα είναι ψιλά γράμματα…

Από τις 14 Φεβρουαρίου 2018, λοιπόν η κυρία Μαρίζα Πετράκου (κεντρική photo) αναλαμβάνει καθήκοντα  Marketing Manager στο BMW Group Hellas. Σε εταιρίες-κολοσσούς, όπως η ΒΜW, oι επικεφαλής των τμημάτων Marketing  θα πρέπει ν’ αλλάζουν κάθε τόσο ώστε να μην παρατηρούνται τα συνήθη φαινόμενα που χαρακτηρίζουν και την αγορά της εγχώριας διαφήμισης με φόντο το χρεοκοπημένο κράτος μας.

Η κυρία Πετράκου είναι κάτοχος πτυχίου Organizational Communication από το State University of New York και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο στο International Marketing στο University of Strathclyde. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο Marketing στην αγορά αυτοκινήτου ενώ μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Επικοινωνίας και Τύπου σε γνωστή πολυεθνική εταιρία στο χώρο της μόδας.

SHARE
MORE iPEOPLE