kourdistoportocali.comPeopleHealthΥποστηρικτής Υγείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

Metropolitan

Υποστηρικτής Υγείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

Συμβάλουμε στην προσπάθεια των ανθρώπων που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας

To Metropolitan Hospital και το Μetropolitan General, μέλη του μεγαλύτερου Ομίλου στον τομέα της ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα, προχώρησαν σήμερα σε σύναψη χορηγικής συνεργασίας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, παρέχοντας στους Ολυμπιονίκες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

Συγκεκριμένα, τo Metropolitan Hospital και το Μetropolitan General, δύο κορυφαία θεραπευτήρια που καλύπτουν γεωγραφικά όλη την Αττική (βόρεια και νότια προάστια), θα παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στα μέλη του Συλλόγου καθώς και στις οικογένειές τους, με γνώμονα την πρωτοπορία και την υψηλή  εξειδίκευση. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών από την πλευρά του σε συνεργασία με τις δύο Κλινικές σχεδιάζει να αναπτύξει ολοκληρωμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στην υπογραφή της συμφωνίας έδωσαν το «παρών» Ολυμπιονίκες από διάφορα αθλήματα: Βούλα Κοζομπόλη και Εύη Μωραϊτίδου,  Ολυμπιονίκες Υδατοσφαίρισης, Βασίλης Πολύμερος, Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας, Περικλής Ιακωβάκης, Ολυμπιονίκης των 400μ μετ’ εμποδίων, Βιργινία Κραβαριώτη, Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, Βούλα Ζυγούρη, Ολυμπιονίκης Πάλης, Όλγα Βασδέκη, Ολυμπιονίκης του Άλματος Τριπλούν, Νέρι Νιαγκουάρα, Ολυμπιονίκης Κολύμβησης, και  Χρύσα Μπισκιτζή, Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας.

Ο κ. Σπύρος Κοτρώτσιος, Γενικός Διευθυντής του Metropolitan General (Λεωφ. Μεσογείων 264), καλωσόρισε και ευχαρίστησε την κα Βούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς και τους παρευρισκόμενους Ολυμπιονίκες και δήλωσε: «Θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια των ανθρώπων που μας κάνουν περήφανους διεθνώς σε κάθε ευκαιρία και ουσιαστικά αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας, ανακοινώνουμε σήμερα τη συνεργασία μας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε δίπλα τους και να καλύπτουμε τις ιατρικές τους ανάγκες».

O Σπύρος Κοτρώτσιος, Γενικός Διευθυντής του Metropolitan General και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη, αφού ευχαρίστησε το Γενικό Διευθυντή του Metropolitan General, επεσήμανε ότι : «Σε μία εποχή αβεβαιότητας, ενέργειες σαν αυτή του Oμίλου Hellenic Health Care δεν αποτελούν μόνο έμπρακτη υποστήριξη των προσπαθειών των αθλητών αλλά και ηθική, καθώς μας δίνουν την αίσθηση ενός συνοδοιπόρου που παρέχει ασφάλεια σε κάθε μας βήμα. Εκ μέρους των συναδέλφων Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας, πόσο μάλλον όταν παρέχονται από έναν κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών υγείας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συμπράξουμε σε κοινές δράσεις για την προαγωγή του αθλητισμού, της υγείας και της παιδείας σε γενικότερο επίπεδο».

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

ΕΚΤΑΚΤΟ> Συνεργείο ΜΚΟ σκηνοθετεί σκηνές με πρόσφυγες που δήθεν πνίγονται
Φλερτάρει με την τύχη του Καντάφι εάν επιτεθεί στην Ελλάδα
Πανστρατιά Ελλήνων εφοπλιστών και κατασκευαστικών για την τουρκική στρατιωτική επίθεση
Και τώρα πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν
O εμπαθής και ολίγιστος Πορτογάλος αστυνομικός και το κτήνος με το van
Eλλάδα>Μια αγάπη για το καλοκαίρι αλλά από μακριά. Ελάτε του χρόνου
Οι σκοτεινές ΜΚΟ, ο ανύπαρκτος Μηταράκης και το δικαίωμα στην αναπνοή των νεκρών της Μαρφίν
Ευάγγελος Μυτιληναίος>Η κρίση αναμένεται να είναι συντριπτική
Είχε προσπαθήσει και την προηγούμενη ημέρα να επιτεθεί στην Ιωάννα η δράστιδα;
Ποιες Γαλάζιες Σημαίες; Αυτές είναι οι πιο καθαρές ακτές της Αττικής
Πόσοι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ στον κόσμο τολμούν (ακόμα) άλμα με αλεξίπτωτο;
Ο εφοπλιστής Γιάννης Γουλανδρής κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το κράτος τον σταμάτησε!