kourdistoportocali.comPeopleHealthΒραβεία Αριστείας Προσωπικού στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Αναγνώριση

Βραβεία Αριστείας Προσωπικού στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, θεσπίζοντας Βραβεία Αριστείας για το Προσωπικό της.

Έχοντας αξιολογηθεί επανειλημμένως με «Άριστα» για τη λειτουργία της, το κλινικό της έργο και τις καινοτόμες επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της, η ΑΝΑΠΛΑΣΗ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, θεσπίζοντας Βραβεία Αριστείας για το Προσωπικό της.

Τη θέσπιση των Βραβείων Αριστείας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Χρήστος Γεωργόπουλος κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το προσωπικό του Κέντρου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεωργόπουλος: «Κορυφαίες επιδόσεις αναμένονται από όλους όσους εργάζονται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ. Συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού, εν τούτοις, υπερβαίνουν αυτές τις προσδοκίες! Και φυσικά αξίζουν αναγνώριση των επιτευγμάτων τους! Τα Βραβεία Αριστείας Προσωπικού είναι ο τρόπος που τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους». Και ο κ. Γεωργόπουλος συνέχισε:
«Τα ετήσια αυτά βραβεία έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εξυμνούν την προσφορά μεμονωμένων μελών ή ομάδων του προσωπικού μας που αποτελούν το σύνολο της Υπερτομεακής Ομάδας της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ: Από το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Θεραπευτικό -όλων των ειδικοτήτων- προσωπικό, το Διοικητικό προσωπικό, αλλά και όλες τις υποστηρικτικές ειδικότητες, όπως τους τραπεζοκόμους, τους εργαζόμενους/ες των πλυντηρίων – σιδερωτηρίων και της καθαριότητας, τους τεχνικούς και συντηρητές, το προσωπικό ασφαλείας και στάθμευσης».

Οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι εξής:
Α. Βραβείο Άριστης και Ασφαλούς Φροντίδας Ασθενών.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.

Β. Βραβείο Συντονισμού και Αλληλεγγύης της Υπερ – Τομεακής Ομάδας Αποκατάστασης.
Ένα Ομαδικό Βραβείο.

Γ. Βραβείο Αφανούς Ήρωα.
Ένα Ατομικό Βραβείο.

Δ. Βραβείο Κοινωνικοποίησης των ασθενών.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.

Ε. Βραβείο Καινοτομίας.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.

ΣΤ. Βραβείο Αριστείας Φοιτητών.
Τρία Ατομικά Βραβεία.

Τα Βραβεία συνίστανται σε τρόπαιο Αριστείας με το όνομα των νικητών, που εκτίθεται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ, συνοδευόμενο από χρηματικό έπαθλο ή κάλυψη συμμετοχής των βραβευμένων σε επιστημονικά συνέδρια ή σεμινάρια.

Τέλος, ο κ. Γεωργόπουλος επισήμανε: «Εφαρμόζουμε το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας στο σύνολό του: Όλες και όλοι μπορούν να προταθούν για ένα βραβείο! Αξιολογητές είναι οι ασθενείς, οι συγγενείς τους και οποιοδήποτε μέλος της Υπερ-Τομεακής Ομάδας Αποκατάστασης της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.

Μέσα από τον Θεσμό αυτό αντικατοπτρίζεται το όραμα και η αποστολή μας: Οι πραγματικά μεγάλες ιδέες προκύπτουν από πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες. Κάνουμε για τους ασθενείς μας ό,τι είναι αναγκαίο και όχι ό,τι θεωρείται εφικτό».

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Telegraph-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ> Συνεργάτης των Fauci και Gates πάσχιζε με μανία να παρασκευάσει ιό σαν την Covid-19 ενώ ο Gates είχε προαναγγείλει την πανδημία με αυτά τα χαρακτηριστικά από το 2015!
Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας
ΣΟΚ στο Ισραήλ> Ο 49χρονος δημοφιλής προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi πέθανε από COVID-19 παρότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ήταν αθλητικός χωρίς νοσήματα
Aμήχανος τώρα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί ΗΠΑ και Ευρώπη να θεωρήσουν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση, 6 μήνες μετά τη 2η!
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται
Aμηχανία στο Ισραήλ που έχει εμβολιάσει ήδη 3 εκατ. με 3η δόση μετά την απόφαση της Αμερικανικής FDA να μην εγκρίνει τη μαζική χορήγησή της
John και Jenny Paulson> Διαζύγιο 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Πως έγινε η επιλογή των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που λαμβάνουν μέρος στις κλινικές έρευνες των εμβολίων της Pfizer
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Από την επόμενη εβδομάδα στους ασθενείς το κοκτέιλ αντισωμάτων Ronapreve
Μεγάλη δικαίωση του George Soros για το Κινέζικο κράχ