kourdistoportocali.comPeopleHealthΒραβεία Αριστείας Προσωπικού στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Αναγνώριση

Βραβεία Αριστείας Προσωπικού στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, θεσπίζοντας Βραβεία Αριστείας για το Προσωπικό της.

Έχοντας αξιολογηθεί επανειλημμένως με «Άριστα» για τη λειτουργία της, το κλινικό της έργο και τις καινοτόμες επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της, η ΑΝΑΠΛΑΣΗ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, θεσπίζοντας Βραβεία Αριστείας για το Προσωπικό της.

Τη θέσπιση των Βραβείων Αριστείας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Χρήστος Γεωργόπουλος κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το προσωπικό του Κέντρου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεωργόπουλος: «Κορυφαίες επιδόσεις αναμένονται από όλους όσους εργάζονται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ. Συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού, εν τούτοις, υπερβαίνουν αυτές τις προσδοκίες! Και φυσικά αξίζουν αναγνώριση των επιτευγμάτων τους! Τα Βραβεία Αριστείας Προσωπικού είναι ο τρόπος που τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους». Και ο κ. Γεωργόπουλος συνέχισε:
«Τα ετήσια αυτά βραβεία έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εξυμνούν την προσφορά μεμονωμένων μελών ή ομάδων του προσωπικού μας που αποτελούν το σύνολο της Υπερτομεακής Ομάδας της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ: Από το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Θεραπευτικό -όλων των ειδικοτήτων- προσωπικό, το Διοικητικό προσωπικό, αλλά και όλες τις υποστηρικτικές ειδικότητες, όπως τους τραπεζοκόμους, τους εργαζόμενους/ες των πλυντηρίων – σιδερωτηρίων και της καθαριότητας, τους τεχνικούς και συντηρητές, το προσωπικό ασφαλείας και στάθμευσης».

Οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι εξής:
Α. Βραβείο Άριστης και Ασφαλούς Φροντίδας Ασθενών.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.

Β. Βραβείο Συντονισμού και Αλληλεγγύης της Υπερ – Τομεακής Ομάδας Αποκατάστασης.
Ένα Ομαδικό Βραβείο.

Γ. Βραβείο Αφανούς Ήρωα.
Ένα Ατομικό Βραβείο.

Δ. Βραβείο Κοινωνικοποίησης των ασθενών.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.

Ε. Βραβείο Καινοτομίας.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.

ΣΤ. Βραβείο Αριστείας Φοιτητών.
Τρία Ατομικά Βραβεία.

Τα Βραβεία συνίστανται σε τρόπαιο Αριστείας με το όνομα των νικητών, που εκτίθεται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ, συνοδευόμενο από χρηματικό έπαθλο ή κάλυψη συμμετοχής των βραβευμένων σε επιστημονικά συνέδρια ή σεμινάρια.

Τέλος, ο κ. Γεωργόπουλος επισήμανε: «Εφαρμόζουμε το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας στο σύνολό του: Όλες και όλοι μπορούν να προταθούν για ένα βραβείο! Αξιολογητές είναι οι ασθενείς, οι συγγενείς τους και οποιοδήποτε μέλος της Υπερ-Τομεακής Ομάδας Αποκατάστασης της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.

Μέσα από τον Θεσμό αυτό αντικατοπτρίζεται το όραμα και η αποστολή μας: Οι πραγματικά μεγάλες ιδέες προκύπτουν από πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες. Κάνουμε για τους ασθενείς μας ό,τι είναι αναγκαίο και όχι ό,τι θεωρείται εφικτό».

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

ΒΟΜΒΑ> Ξαφνικά κόπηκε το εμβόλιο της CureVac από την οποία οι Ευρωπαίοι είχαν παραγγείλει 500 εκατ. δόσεις!
Tρόμος από την “απάντηση” της Deutsche Bank στον Καθηγητή Βασιλακόπουλο του ΕΚΠΑ. Διαβάστε τι συνέβη
ΕΚΤΑΚΤΟ> Ξαφνικά στο Ισραήλ, μέσα στο καλοκαίρι, θερίζουν οι ιογενείς λοιμώξεις σε ενήλικες και παιδιά!
ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις στον πλανήτη. 4 ώρες Biden-Putin για τη προέλευση του ιού
ΕΚΤΑΚΤΟ> Αίφνης ο Fauci προαναγγέλει χάπια κατά της Covid-19. Σε λίγο θα μας πουν ότι αρκεί η βιταμίνη D, o ήλιος, η άσκηση και οι ρινικές πλύσεις με αλάτι Μεσολογγίου
Φοβερά νέα από το Ισραήλ. Σχεδόν 1 στους 4 από όσους νοσηλεύθηκαν με COVID-19 θα είχε σωθεί εάν δεν του έλειπε η βιταμίνη D!
Οι Έλληνες επιστήμονες S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, εμφανίζονται τον Ιανουάριο του 2020(!) να υπογράφουν μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού!
-H ζωή του 21χρονου γιου μου δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Moderna λέει ο Timothy Harrington
Αγωνία για τη ζωή του Biden και των υπολοίπων ηγετών μετά τις εμφανίσεις τους στη Κορνουάλη
Αφού ως Επίτροπος της FDA ενέκρινε το εμβόλιο της Μoderna στη συνέχεια προσελήφθη ως στέλεχος της Moderna!
Aπόκοσμος χρησμός Putin> Δεν υπάρχει ευτυχία στη ζωή. Υπάρχει μόνο ένας αντικατοπτρισμός στον ορίζοντα. Λοιπόν, αγαπήστε αυτό
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ