kourdistoportocali.comPeopleHealthΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ - ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - SYMMETRIA

beauty

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – SYMMETRIA

H Dr.Age ενώνει τρεις πρωτοπόρους στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς

Μία νέα, δημιουργική συνεργασία με στόχο την πρόληψη, την ευεξία και μία καλύτερη ποιότητα ζωής, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η Dr.Age, με βάση τη σύγχρονη έρευνα και την τεχνολογία που είναι πλέον απαραίτητη στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, δημιούργησε στην Αμερική ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει για πρώτη φορά:

  • Τη διάγνωση μέσω της αξιολόγησης των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA).
  • Την παραγωγή cosmeceuticals υψηλής τεχνολογίας για το πρόσωπο και το σώμα.
  • Την παροχή υπηρεσιών / θεραπειών για το πρόσωπο, το σώμα και τη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Η Dr.Age επενδύει στην Ελλάδα που εξελίσσεται σε σημαντικό διεθνές κέντρο δημιουργίας επιστημών και τεχνολογίας. Το μοντέλο Dr.Age εφαρμόζεται στη χώρα μας με τη συνεργασία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στον τομέα της αξιολόγησης του DNA, της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΛΙΛΛΥ στην αποκλειστική διάθεση των προϊόντων και της SYMMETRIA στο σχεδιασμό των θεραπειών.

Είναι η πρώτη φορά που τρεις πρωτοπόρες εταιρείες, κάθε μία στον τομέα της, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον κλάδο των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ είναι κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας και η SYMMETRIA, έχει πετύχει διεθνή παρουσία και αναγνώριση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής.

«Οι ραγδαίες εξελίξεις στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας αλλάζουν τα δεδομένα στην υγεία και την ομορφιά. Η ακρίβεια της διάγνωσης του DNA, σε συνδυασμό με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχουν νέες δυνατότητες στα χέρια των ειδικών. Η νεότητα και ευεξία βρίσκονται πιο κοντά μας», αναφέρει ο Πλαστικός Χειρουργός και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Μεταξωτός, MD,PhD, ιδρυτής της SYMMETRIA.

«Ύστερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας και πρωτοπορίας στην ιδιωτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για τον Όμιλο και μια νέα παλέτα υπηρεσιών, που εστιάζουν στην πρόληψη, την ευεξία και την ποιότητα ζωής. Σε συνεργασία με τη Dr.Age, αξιοποιούμε την καινοτόμο τεχνολογία που διαθέτουμε για την αξιολόγηση των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), με στόχο τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων αντιγήρανσης, διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους και βελτίωσης της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Σπανός, αναφερόμενος στη συνεργασία.

«Στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, έχουμε ως όραμα να εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των συνανθρώπων μας. Μετά από 30 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της υγείας, η συνεργασία μας με την Dr.Age ενισχύει την παρουσία μας και στον τομέα της ομορφιάς», τόνισε από την πλευρά του ο Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ.

 

Σχετικά με τη SYMMETRIA
Η SYMMETRIA παρέχει υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς υψηλού επιπέδου, με επίκεντρο κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και φιλοσοφία το “Minimum Intervention, Maximum EffectTM”. Έχει λάβει τα βραβεία BEST CLINIC AWARD 2015, EUROPEAN QUALITY AWARD 2016, BEST MEDICAL PRACTICE AWARD 2018, PATIENT SERVICE AWARD 2018 και BEST CLINIC WITH INTERNATIONAL EXPANSION 2021, για την πρωτοποριακή προσέγγιση στον χώρο της αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει και την επιτυχημένη της παρουσία σε διεθνές επίπεδο (www.symmetria.com).

Σχετικά με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 56 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία δέχονται περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης δύο κλινικές, τη Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες (www.bioiatriki.gr).

Σχετικά με τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ιδρύθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 1994 προέβη σε κοινοπραξία με την Αμερικάνικη εταιρεία Eli Lilly την οποία έκτοτε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη χώρα μας. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ έχοντας 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων & των παραφαρμακευτικών προϊόντων, που προάγουν την υγεία του ανθρώπου, βρίσκεται σταθερά μεταξύ των 10 πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (www.lilly.gr).

 

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

O πάντα συναρπαστικός mr Jumbo, εκτιμά ότι το 2021 είναι μία  χαμένη χρονιά ενώ δεν βλέπει βελτίωση ούτε το 2022
Los Angeles Times> Aφού πρώτα έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι με 3η δόση, τώρα οι επιστήμονες αναρωτιούνται εάν θα ήτο φρόνιμο να περιμένουμε εμβόλιο αποκλειστικά για τη μετάλλαξη Delta
Αιφνιδιαστική παραίτηση του επικεφαλής της Bundesbank
Το πήρε απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου> Θα είμαι υποψήφιος- Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή
Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του
Το Ισραήλ με το 43% του πληθυσμού να έχει κάνει 3 δόσεις εμβολίου δείχνει να τιθασεύει το 4ο κύμα. Δυστυχώς αρκετοί είναι οι νεκροί και ανάμεσα στους εμβολιασθέντες
Σε κατάσταση συναγερμού ξανά η εμβολιασμένη Βρετανία> Στο 10% η νέα υπό-παραλλαγή του κορωνοϊού AY.4.2
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
To THEOPHANO FOUNDATION βράβευσε το ζεύγος των επιστημόνων που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό
Deutsche Welle> Είναι ο Putin και η Gazprom πίσω από την ενεργειακή κρίση;
Πρώτo κρούσμα της μετάλλαξης Delta AY.4.2  διαγνώστηκε στο Ισραήλ
-Δεν είναι η πρώτη ατυχία που είχα στη ζωή μου…Ελπίζω να είναι η τελευταία…