kourdistoportocali.comPeopleHealth-Θα χυθεί αίμα..., προειδοποιεί ο Elon Musk ο οποίος αναζητά Streetfighters δικηγόρους ώστε να δημιουργήσει ένα Hardcore Legal Team

Βreaking news

-Θα χυθεί αίμα…, προειδοποιεί ο Elon Musk ο οποίος αναζητά Streetfighters δικηγόρους ώστε να δημιουργήσει ένα Hardcore Legal Team

«Στείλτε 3 έως 5 κουκκίδες που περιγράφουν στοιχεία εξαιρετικής ικανότητας»

Θα χυθεί αίμα…,

Προειδοποιεί ο Elon Musk ο οποίος στο μεταξύ με έναν απίστευτο τρόπο αναζητά τους πιο «Streetfighters» δικηγόρους ώστε να δημιουργήσει ένα Hardcore Legal Team.

Πάμε να δούμε τη συνέχεια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Elon Musk, συγκεντρώνει μια «σκληροπυρηνική» νομική ομάδα φτιαγμένη από «μαχητές του δρόμου» εν μέσω μιας σειράς καυγάδων με μερικούς από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στη χώρα.

«Η Tesla χτίζει ένα σκληροπυρηνικό τμήμα δικαστικών διαφορών όπου ξεκινάμε και εκτελούμε άμεσα αγωγές», ανέφερε ο Μusk σε tweet στις 20 Μαΐου. Η ομάδα θα αναφέρεται απευθείας σε εμένα».

Η κίνηση του Μusk έρχεται σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή, καθώς ο δισεκατομμυριούχος εμπλέκεται σε μια σειρά από διαμάχες υψηλού προφίλ, όπως η κριτική του για το Δημοκρατικό Κόμμα και την κυβέρνηση Βiden, η πρόσφατη πρότασή του να αγοράσει το Twitter και έναν ισχυρισμό σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του δισεκατομμυριούχου που ο Μusk ονόμασε “Elongate”.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται και σε διαμάχη με την εκστρατεία της Clinton καθώς υποστήριξε>.

Ένας εξέχων δικηγόρος που εργαζόταν για την εκστρατεία Clinton κατασκεύασε τη συμπαιγνία Ρωσίας-Trump χρησιμοποιώντας έναν συνταξιούχο κατάσκοπο της MI6 και μερικούς πραγματικούς Ρώσους. Αυτό δεν είναι εντάξει!» είπε ο Μusk σε ένα tweet, επικαλούμενος τη σειρά ερευνών Spygate των The Epoch Times.

Στο νήμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla επανέλαβε πώς αναμένει να λειτουργήσει το συγκεκριμένο νομικό τμήμα.

«Δεν θα επιδιώξουμε ποτέ τη νίκη σε μια δίκαιη υπόθεση εναντίον μας, ακόμα κι αν πιθανότατα θα κερδίσουμε», έγραψε. «Δεν θα παραδοθούμε ποτέ/δεν θα διευθετήσουμε μια άδικη υπόθεση εναντίον μας, ακόμα κι αν πιθανότατα θα χάσουμε».

Αυτή η ανάρτηση απηχούσε την αντίδραση του Μusk σε μήνυση κατά της Tesla το 2021, στην οποία η Tesla συμφώνησε να πληρώσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τους ισχυρισμούς ότι η ενημέρωση λογισμικού της εταιρείας μείωσε τη μέγιστη τάση μπαταρίας στα sedan Model S.

«Η πολιτική της Tesla είναι να μην ενδίδουμε ποτέ σε ψεύτικους ισχυρισμούς, ακόμα κι αν θα χάναμε, και να μην παλεύουμε ποτέ με αληθινούς ισχυρισμούς, ακόμα κι αν κερδίζαμε», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla το 2021.

Σε μια ειδοποίηση προς όσους σκέφτονται τη θέση, ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla είπε ότι αναζητά ανθρώπους που δεν είναι απλώς κανονικοί άνθρωποι.

«Στείλτε 3 έως 5 κουκκίδες που περιγράφουν στοιχεία εξαιρετικής ικανότητας», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος στο tweet. «Ψάχνω για σκληροπυρηνικούς streetfighters, όχι για δικηγόρους με λευκά παπούτσια όπως ο Perkins of Cooley που ευδοκιμούν στη διαφθορά».

Μια τρέχουσα αναζήτηση στον ιστότοπο σταδιοδρομίας της Tesla δίνει ανοίγματα σε θέσεις συμβούλων σε ρυθμιστικούς τομείς, ασφάλειες, απασχόληση, ακίνητα, εμπορική συμμόρφωση, ευθύνη προϊόντων, φόρους και εταιρικούς τομείς.

«Θα υπάρξει αίμα», πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla στην προηγούμενη ανάρτησή του.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό του Αθανασίου Πλεύρη και εναντίον των εξαθλιωμένων υγειονομικών
40.000 ελληνικές οικογένειες περιμένουν κάποιον δικό τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι
Μαρία Δεναξά> Κι όμως ο Τσιτσιπάς είπε το αυτονόητο
Mνήμες από τις πιο σκοτεινές μέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ξύπνησε η συνέντευξη Μιωνή στον ΑΝΤ1
Δημοσκόπηση Marc> 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με αυξητικές τάσεις
Μα πού πρέπει να απλώσω την πετσέτα θαλάσσης μου;
To Aνώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιχειρεί να διασώσει τα κουνούπια (fan club του dj Valentino) από την μαζική εξόντωση και τη προθυμία αυτοχειρίας τους
Ακόμα μία ηχηρή παραίτηση στη Silicon Valley> Αποχωρεί ο CEO του Pinterest, Ben Silbermann
Yossi Amrani> Οι Συμφωνίες του Αβραάμ είναι ένα περιφερειακό αποτέλεσμα πραγματικής πολιτικής
O Kωνσταντίνος Τζούμας έφυγε ξαφνικά μετά την ξαφνική επιστροφή του καρκίνου που είχε νικήσει ήδη από το 2004
ISRAEL>COVID-19 vaccine reduces sperm concentration, but effect is only temporary
New York Times> Γιατί οι πλούσιοι Νεοϋορκέζοι εγκαταλείπουν την παγκόσμια πρωτεύουσα του πλανήτη